salamba1979 15.05.08, 16:09 ja myślę o kupnie rozświetlacza vichy... i tak się właśnie zastanawiam czy warto... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dakota77 Re: rozświetlacz - używacie? 15.05.08, 16:29 Zajrzyj na www.wizaz.pl, tam sa recenzje kosmetykow, widze, ze tego tez. Temat tez raczej na forum Uroda. Odpowiedz Link Zgłoś
hazel_dobkins Re: rozświetlacz - używacie? 15.05.08, 22:23 chodzi o bazę pod makijaż oligo? jeśli tak, to ja z powodzeniem używam tę do ciemniejszej karnacji. Stosuję samodzielnie, bo nie używam podkładu Odpowiedz Link Zgłoś
black_magic_women Re: rozświetlacz - używacie? 15.05.08, 23:33 Uwielbiam wszytkie mozliwe kosmetyczne blyskotki:) Z rozswietlaczy do twarzy moi numerem jeden jest Revlon Skinlights.Mam ten w lekko rozowym odcieniu,jest dyskretny,a opakowanie tak wielkie,ze obdzielilam tym pudrem wszystkie przyjaciolki:) Odpowiedz Link Zgłoś
dakota77 Re: rozświetlacz - używacie? 16.05.08, 09:53 No dobrze, skoro jednak sa chetni do dyskusji o kosmetykach na tym forum...;-) Nie stosuje rozswietlacza jako bazy pod podklad, choc kiedys uzywalam czegos takiego Vipery ( calkiem nienajgorsze kosmetyki zaczeli robic). Teraz uzywam czegos innego, takiego rozswietlacza w postaci bialego cienia, ktory mozna nakladac na gore powieki, w wewnetrznych kacikach oczu i na kosciach policzkowych. Rozwietla, ale nie opalizuje. Odpowiedz Link Zgłoś
shellerka Re: rozświetlacz - używacie? 16.05.08, 10:31 oligo jest fajne, miłe i wogóle, ale nie daje absolutnie nic:) najlepszą bazą pod podkład którą miałam (nie chodzi o cenę, bo droższe też stosowałam, ale mnie nie powaliły) jest baza silikonowa sephory. Odpowiedz Link Zgłoś
bye-bye Re: rozświetlacz - używacie? 16.05.08, 11:01 Też nie używam bazy rozświetlającej bo mam mieszaną skórę i pewnie osiągnęłabym efekt żarówki:-/ Ale efekt rozświetlenia lubię i dlatego stosuję coś co daje subtelny efekt-meteoryty guerlain. Jak mam ochotę na rozświetlenie „słoneczne” to nakładam star bronzer na nos i poliki. Ma w sobie delikatne drobinki i twarz naprawdę ładnie wygląda. Mam też fluid do cery mieszanej dający podobno efekt rozświetlenia. „Podobno” bo ja tego rozświetlenia nie zauważam, ale fluid niezły. Odpowiedz Link Zgłoś
niedzwiedzica_sousie Re: rozświetlacz - używacie? 16.05.08, 12:02 co to jest ten star bronzer? Odpowiedz Link Zgłoś
bye-bye star bronzer 16.05.08, 12:43 firmy lancome. ja używam wersji w pędzlu, ale są też chyba inne. Teraz mi się końćzy i rozglądam się za czymś nowym:-) Odpowiedz Link Zgłoś
elthi Re: rozświetlacz - używacie? 17.10.18, 20:49 Nie używam rozświetlacza i nie widzę sensu. Nakładam jedynie trochę podkładu, ponieważ jest dla mnie wystarczający. Nie lubię mieć na sobie dużo makijażu, ponieważ wtedy mam wrażenie jakbym nosiła maskę. Odpowiedz Link Zgłoś