alazgierz 22.05.08, 18:10 witam sklep w zgierzu jest do bani nie miła obsługa hamska i arogacka i nie maja nic wspolnego ze sprzedaza pomylily sie z zawodami Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dragmara1 Vertus 30.05.08, 21:14 Ja również jestem niezadowolona z tej firmy. Dzisiaj powiadomiono mnie, ze reklamacja którą złożyłam została odrzucona. Torebka, którą kupiłam w sklepie w Centrum Manhattan w Gdańsku Wrzeszczu, miała skórzane wstawki a materiał był jasnego koloru. Skóra niestety została źle pofarbowana, bo kiedy padał deszcz i troszkę sie zmoczyła, puszczała farbę. Torebka już nie wygląda, a poza tym zniszczyła mi jasną kurtkę. Odpowiedz Link Zgłoś
dragmara1 Vertus 30.05.08, 21:24 Powodem odrzucenia reklamacji było zła konserwacja produktu...tylko, że to producent powinien się tym zająć i tak zabezpieczyć produkt, żeby nie uległ samozniszczeniu czy powodował szkód!! A jeśli wymaga już jakiejś konserwacji przez konsumenta to powinna być dołączona informacja-tak jak dodaje się ją do butów!!po prostu absurd!! Odpowiedz Link Zgłoś