Dodaj do ulubionych

ale sklepik o_O

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.10.06, 13:52
hej :) nie wiem czy wiecie (ja dowiedzialam sie dzisiaj), ale w tej bramie co
jest swiat dziecka (za merkurym) jest fajny sklep :)
kupilam tam dzisiaj mega super sweterek... nie wiem dokladnie jak sie nazywa,
ale chyba vertus. serio polecam bo fajne ciuszki tam maja :)
w ogole w tej bramie tak fajnie sie zrobilo-tyle ciekawych sklepikow heh :)
widze ze ta nasza Czestochowa sie rozwija ;)
to tyle chcialam napisac
milego po poludnia
:)
Obserwuj wątek
    • Gość: madzia Re: ale sklepik o_O IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.10.06, 13:53
      a jakie ceny?:)
      • Gość: flamaster Re: ale sklepik o_O IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.10.06, 13:55
        z kosmosu :)
      • Gość: ania Re: ale sklepik o_O IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.10.06, 13:58
        no ja za ten sweterek zaplacilam 79zl i jeszcze dostalam 5%rabatu na nastepne
        zakupy... nie wiedzialam ze jest taki sklepik, a na nastepne zakupy wybiore sie
        po dzinsy bo widzialm ze sa zaje-FAJNE! ... ceny ok.
    • Gość: sweterek Re: ale sklepik o_O IP: *.man.czest.pl 31.10.06, 14:04
      A tak wogóle to prowadzisz ten sklepik.
      • Gość: ania Re: ale sklepik o_O IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.10.06, 14:07
        nie, ale chetnie bym chciala miec taki butik heh
        • Gość: koti Re: ale sklepik o_O IP: *.gw-cz5.z.kat1.spidernet.pl 31.10.06, 14:16
          Nie jest drogo,WCALE!!! jak na taką wioche jak Czestochowa za sweterek 79
          zł !!!! heheheh dobre!!! wogóle co to za autoreklama albo jakaś zboczona
          maniaczka sklepowa ten temat rozwinęła...Sie rozwija Czestochowa ...No
          rzeczywiscie!!!! LUDZIE bez przesady...
          • Gość: marzena Re: ale sklepik o_O IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.06, 16:24
            hehehe dobra se reklame sklepu robisz. w czwartek beda tłumy hehehhe
            • Gość: olka Re: ale sklepik o_O IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.06, 16:32
              kurde wyluzujcie, dziewczyna sobie napisala ze kupila fajny sweterek a wy z
              tego robicie afere, jesli was to nie interesuje to nie czytajcie albo nie
              komentujcie. dla mnie normalna sprawa, sama z ciekawosci pojde zobaczyc co to
              za sklep bo nie wiedzialam ze sa tam sklepy.
    • Gość: czysty Re: ale sklepik o_O IP: *.man.czest.pl 31.10.06, 20:29
      Czy jak upierzesz sobie majtki to też poinformujesz o tym wszystkich?
      • Gość: Artur Re: ale sklepik o_O IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.10.06, 20:31
        Czesc mam na imie Artur. Od trzech godzin mam wzdęcia.
        • Gość: Olga Nieruchalska Re: ale sklepik o_O IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.06, 21:11
          tylko sok marchewkowy.
        • Gość: icco Re: ale sklepik o_O IP: *.sfc.pl 31.10.06, 22:15
          Pozdrawiamy Cię Artur.

Każdy z was może pozdrowić Artura już teraz!
          • Gość: ola Re: ale sklepik o_O IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.06, 22:19
            Gość portalu: icco napisał(a):

> Pozdrawiamy Cię Artur.
            >
            > Każdy z was może pozdrowić Artura już teraz!

A Artur często marszczy sobie Freda ??
            • Gość: rosa Re: ale sklepik o_O IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.06, 22:30
              za często.
              • Gość: Johny Re: ale sklepik o_O IP: 212.160.86.* 31.10.06, 23:34
                A na wory pod oczami najlepszy jest Manti Gastop.
    • Gość: niezaznaszspokoju Re: ale sklepik o_O IP: *.man.czest.pl 01.11.06, 05:30
      Jak sweterek, idiotko.
    • Gość: Anka Re: ale sklepik o_O IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.06, 19:40
      Gość portalu: ania napisał(a):

> hej :) nie wiem czy wiecie (ja dowiedzialam sie dzisiaj), ale w tej bramie co
      > jest swiat dziecka (za merkurym) jest fajny sklep :)
      > kupilam tam dzisiaj mega super sweterek... nie wiem dokladnie jak sie nazywa,
      > ale chyba vertus. serio polecam bo fajne ciuszki tam maja :)
      > w ogole w tej bramie tak fajnie sie zrobilo-tyle ciekawych sklepikow heh :)
      > widze ze ta nasza Czestochowa sie rozwija ;)
      > to tyle chcialam napisac
      > milego po poludnia

Ale ty jesteś pierd.....ta !!!! /nie wiem czy wiesz/
      Milego "wie czoru" !
      • Gość: ju Re: ale sklepik o_O IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.06, 19:50
        I dopiero teraz się zorientowałaś,że jest taka firma jak Vertus?Gratuluję:/

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka