hotally 27.05.08, 16:51 Właśnie sprawdzałam pogodę na wszystkich możliwych portalach i jeszcze w tym tygodniu będziemy mieć typowe letnie temperatury powyżej 25st :))) przygotować sukieneczki i sukienusie!! :))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
malange Re: szykujcie się na lato! 27.05.08, 16:59 Dzisiaj w Katowicach było chyba 30st, a ja w ciemnych jeansach :((( Odpowiedz Link Zgłoś
hotally Re: szykujcie się na lato! 27.05.08, 17:06 u Nas niecałe 20... a jak wieczory na śląsku? w niedzielę jadę na mecz i zastanawiam się, czy wytrzymam na krótki rękaw ;] Odpowiedz Link Zgłoś
malange Re: szykujcie się na lato! 27.05.08, 17:13 Wczoraj wieczorem było tak na krótki rękaw + bluzę :) Odpowiedz Link Zgłoś
malange Re: szykujcie się na lato! 27.05.08, 17:16 Tak było w Chrzowie :) w Katowicach to zawsze jeszcze jakieś 3 stopnie mniej ;) Odpowiedz Link Zgłoś
malange Re: szykujcie się na lato! 27.05.08, 17:22 W takim razie wytrzymasz :))) w tej chwili jest pogoda na bokserkę + szorty i japonki ;) Odpowiedz Link Zgłoś
malange Ally 27.05.08, 20:34 Melduję, że pogoda nadal na szorty, japonki + bokserkę ;) Chorzów gorący, obecnie 26st :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
hotally Re: szykujcie się na lato! 27.05.08, 17:17 czyli powinnam wytrzymać- tendencja zwyżkowa temp i emocje ;] Odpowiedz Link Zgłoś
littlelamb Re: szykujcie się na lato! 27.05.08, 17:09 hej hej w przyszły poniedziałek 35 stopni... nie wiem jak przezyje to w biurze bez klimatyzacji ... :) Odpowiedz Link Zgłoś
hotally Re: szykujcie się na lato! 27.05.08, 17:16 o nie.... ludzie w autobusie będą się pocić i śmierdzieć :( Odpowiedz Link Zgłoś
agiee1988 Re: szykujcie się na lato! 27.05.08, 17:27 hotally lepszy pot niz bezdomna ktora siedzi w autobusie - w dodatku malym z malymi oknami, i cisnaca sie przez korki w centrum. koszmar, ludzie zaczeli uciekac do przodu przypominajac puszke sardynek, ale to nie wiele pomagalo ale chodze w letnich ciuszkach, a wczesniej jak byly te "upaly" na poczatku maja, nosilam japonki, spodniczki itd a jak zobacze jeszcze jedna "lafirynde" jak dzisiaj zobaczylam to chyba ja rozszarpie i zapytam sie czy jej nie wstyd. byle wiaterek(nawet nie potrzebny) i efekt "wszyscy widza jej d..pe i pipcie" murowany. co ona na sobie miala to nawet spodniczki nie przypominalo, tylko waziutki "sznureczek" materialu przez jej pol du..pci Odpowiedz Link Zgłoś
magdaksp Re: szykujcie się na lato! 27.05.08, 17:34 a przepraszam co ci przeszkadza ze ktoś chodzi w krótkich spódniczkach?jej dupa jej sprawa... a co do bezdomnych w autobusach to oczywiście smród jest straszny ale to tez jest człowiek i należy mu sie szacunek bo nie wiesz czy ty takze tak nie skończysz.pretensje mozna miec tylko do kierowcy ktory powinien sprawdzic bilet takiemu człowiekowi i gdyby go nie mial po prostu wyprosic kulturalnie. Odpowiedz Link Zgłoś
agiee1988 hmm 27.05.08, 19:11 >a przepraszam co ci przeszkadza ze ktoś chodzi w krótkich spódniczkach?jej dupa jej sprawa... to co ona miala to nie byla spodniczka, spodniczka chociaz by zaslania posladki i bylaby na swoim miejscu mimo wietrzyku a to co ona miala to "opieralo" sie o posladki. to co ona miala nadawalo sie na szybki numerek w dyskotece a nie na wyjscie wsrod ludzi. a nie uwazasz ze to sieje zgorszenie wsrod doroslych kobiet, matek z dziecmi? jak ja bym byla facetem, byloby mi wstyd wyjsc z tak ubrana dziewczyna. sama bym sie wstydzila wystawic tylek na ulice. nie chcialabym byc w jej skorze jakby gwizdali i mowili niezla du..pcia i zaczepili i porponowali szybki numerek pozatym nie ucierpi na tym jak zalozy na siebie cos bardziej zakrywajacego. moze pisze troche przez zazdrosc ze nie mam idealnie gladkiej skory ale czlowiek powinien sie wstydzic, rownie dobrze mogla wyjsc w samej bieliznie, duzo jej nie brakowalo ale skoro tak to moge sobie pozwolic na mini skoro to sprawa danej osoby, mimo ze mam np celulit i duza pupe Odpowiedz Link Zgłoś
danuu Re: hmm 27.05.08, 19:25 A jak ona sie nie wstydzi i lubi jak faceci do niej cos krzycza? (choc w sumie nigdy nie widzialam takiej akcji)...rozwala mnie argument" matki z dziecmi", przeciez dziecko i tak nie skuma, o co chodzi, pewnie nawet nie zwroci uwagi na to, ze z taka laska cos jest nie tak. Jesli jest zgrabna i ma ochote tak sie nosic to jej sprawa... Odpowiedz Link Zgłoś
magdaksp Re: hmm 27.05.08, 21:01 nadal uwazam ze to nie twoja sprawa.i co to za argument ze matka z dzieckiem sie zgorszy?a co to jakiś inny gatunek człowieka? faceci jak sa prostakami to zaczepiają i dziewczyny ubrane w dzinsy i golf. Odpowiedz Link Zgłoś
podstarzaly Re: hmm 28.05.08, 09:04 Z tego wniosek, że wszyscy faceci są albo prostaccy, albo niezainteresowani przedłużaniem gatunku. No bo gdyby nie zaczepiali (dziewczyn w golfach, "lafirynd z wąziutkim sznureczkiem", a także - horrible dictu - matek z dziećmi), to ludzkość by wymarła. Rzecz w tym jak... Podobnie jak z tym "sznureczkiem" - może być zdecydowanie mniej pociągający od golfa. Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene Re: hmm 27.05.08, 21:53 ja jestem dorosla i nie pzreszkadzaja mi takie laski :) a moj dorosly facet uwielbia popatrzec na mlode piekne cialo ;) sama chetnie zalozylabym super mini tunike jakbym miala :) Odpowiedz Link Zgłoś
ensoleillement Re: hmm 27.05.08, 21:57 takie uwagi w Twoich postach brzmia co najmniej jak hipokryzja, biorąc pod uwagę Twoje wywody na temat własnego zycia seksualnego na innych forach Odpowiedz Link Zgłoś
hotally Re: szykujcie się na lato! 27.05.08, 17:35 To jeszcze NIC! Ja wczoraj wracałam do domu autobusem i ktoś wlazł w gó..! Smierdziało na cały autobus, trudno było zlokalizować źródło smrodu. W pewnym momencie połowa ludzi wysiadła, woleliśmy czekać 20 minut na nastepny... masakra! Odpowiedz Link Zgłoś
magdaksp Re: szykujcie się na lato! 27.05.08, 17:23 nienawidzę upałów wmiescie...taka pogoda jak dzis czyli ponad 20 stopni i wiatr jest ok Odpowiedz Link Zgłoś
siog Re: szykujcie się na lato! 27.05.08, 17:51 dzisiaj szykuje sie na zime:( zimno, wiatr i leje........eh.. Odpowiedz Link Zgłoś
meduzaa1 Re: szykujcie się na lato! 27.05.08, 17:53 a mnie to raczej martwi bo mam mało nowych ciuchów na lato:/ Odpowiedz Link Zgłoś
hotally Re: szykujcie się na lato! 27.05.08, 18:44 Ja kupiłam ostatnio 6 sukienek i na resztę zakupów w okresie przecen mam zamiar w Słoweni, Austrii podczas Mojego EURO ;] Tylko butów jeszcze nie mam :( u Nas są takie drogie :(( Odpowiedz Link Zgłoś
ensoleillement Re: szykujcie się na lato! 27.05.08, 18:53 a ja się cieszę, bo nie kupiłam jeszcze kurtki na wiosne i zanosi się na to, że zaoszczędzę:) Odpowiedz Link Zgłoś
paulinaa Re: szykujcie się na lato! 27.05.08, 20:29 u mnie dzis bylo 21 stopni i wiatr wiec nie za goraco;/ jutro to samo. pod konec tygodnia ma byc cieplej ale ma padac;/ ale moze to i lepiej, uczyc sie trzeba... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene Re: szykujcie się na lato! 27.05.08, 21:57 oj dobrze bo juz sie rozgladalam za marynara na moja fredzlowa sukienke a jednak bede mogla wystapic bez :) Odpowiedz Link Zgłoś
blue_nights Re: szykujcie się na lato! 27.05.08, 21:59 hotally ty niby taka bogata i jezdzisz autobusem??? Odpowiedz Link Zgłoś
kinky5 Re: szykujcie się na lato! 28.05.08, 01:04 tylko pozazdroscic Polsce pogody. U mnie "rozkoszne" 14 st, slonca niewiele...dobrze ze wyjezdzam pod koniec tygodnia na poludnie, tez chce w koncu ubrac letnie ciuchy! Odpowiedz Link Zgłoś
wee_monstar Re: szykujcie się na lato! 28.05.08, 08:43 u mnie pogoda jesienna, szykuje parasol i szukam drobnych na autobus :( Na cieple lato nie licze wcale, bedzie raczej wiosennie tak jak rok temu... Odpowiedz Link Zgłoś