orangeglow 29.06.08, 11:53 co roku latem zauważam wysyp facetów w koszulkach polo z postawionym kołnierzykiem; czy ktoś może wie o co chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
karo881 Re: postawiony kołnierzyk w koszulce polo? 29.06.08, 12:01 Taak, zawsze mnie to śmieszy :)) Zalatuje takim szpanem i pozerstwem,ale coz poradzic :) Odpowiedz Link Zgłoś
sweet_dreadi Re: postawiony kołnierzyk w koszulce polo? 01.07.08, 19:33 No cóż, może nie jestem facetem, ale sama uwielbiam nosić postawione kołnierzyki - w polo, ale również w żakietach, koszulach, płaszczach :) Co więcej - znam sporo chłopaków, którzy nieźle wyglądają w takich właśnie 'postawianych polo' - i nie mam tu na myśli pozerstwa, bo do jego uwielbienia mi daleko... Odpowiedz Link Zgłoś
renapolomska Re: postawiony kołnierzyk w koszulce polo? 16.08.13, 12:01 Ja tak nie noszę ,ale mój mężczyzna zawsze stawia kołnierz,nie tylko w płaszczach,ale w sportowych marynarkach,koszulach,koszulce polo (rzadko ja nosi)Wyglada seksownie,jest po prostu przystojny-to chyba warunek zeby facet wyglądał dobrze z postawionym kołnierzem,tak zadziornie i sexi. Odpowiedz Link Zgłoś
malange Re: postawiony kołnierzyk w koszulce polo? 29.06.08, 12:04 Buraczany lans ;) Odpowiedz Link Zgłoś
pianazludzen Re: postawiony kołnierzyk w koszulce polo? 29.06.08, 12:06 mnie to nie przeszkadza, niechby i sobie nawet odcieli ten kolnierz. moj przyjaciel stawia tak kolnierze koszul, duzo architektow w wogle tak robi, ale nie wiem czemu, byc moze to jest seksi? :) Odpowiedz Link Zgłoś
cioccolato_bianco Re: postawiony kołnierzyk w koszulce polo? 02.07.08, 11:34 ja nie jestem facetem ani architektem, ale tez tak robie :) Odpowiedz Link Zgłoś
ensoleillement Re: postawiony kołnierzyk w koszulce polo? 29.06.08, 13:10 o matko, pierwsze słyszę, że postawiony kołnierzyk w polo już tworzy pozera i lans wyluzujcie trochę dziewczyny Odpowiedz Link Zgłoś
nadinka_nadinka Re: postawiony kołnierzyk w koszulce polo? 29.06.08, 14:09 Nie wiem o co chodzi, ale wygląda obrzydliwie. Zwłaszcza jeżeli przy tym spodnie im wiszą na biodrach odsłaniając gumkę od majtek z nazwą producenta, a obcisłe nogawki spodni podkreślają chudziutkie nózki. Nieszczęście jednym słowem. Odpowiedz Link Zgłoś
alicepoint Re: postawiony kołnierzyk w koszulce polo? 29.06.08, 15:09 też kojarzy mi się to z lansem :P Odpowiedz Link Zgłoś
dakota77 Re: postawiony kołnierzyk w koszulce polo? 29.06.08, 17:48 Wlasnie na zakupach widzialam jednego chlopaka w koszulce polo z postawionym kolnierzykiem, drugiego w koszuli. jak lubia, niech tak nosza, ale jakies takie to sztuczne. Mnie sie nie podoba. Odpowiedz Link Zgłoś
envy_me_baby Re: postawiony kołnierzyk w koszulce polo? 29.06.08, 18:15 przesadzacie.. czesto sama nosze w ten sposob koszule Odpowiedz Link Zgłoś
8n Re: postawiony kołnierzyk w koszulce polo? 17.08.13, 07:28 no jesli ty tak nosisz, to na pewno przesadzają... Odpowiedz Link Zgłoś
keepersmaid Re: postawiony kołnierzyk w koszulce polo? 29.06.08, 19:55 Pierwszy i ostatni facet, ktory z tym dobrze wygladal to by Eric Cantona, ladnych pare lat temu. Odpowiedz Link Zgłoś
miska_malcova Re: postawiony kołnierzyk w koszulce polo? 29.06.08, 21:05 nie przeszkadza mi to, zawsze jak i w tym przypadku wszystko musi do siebie pasować Odpowiedz Link Zgłoś
coccodrillo Re: postawiony kołnierzyk w koszulce polo? 29.06.08, 21:27 mi też to zupełnie nie przeszkadza...i chyba podoba mi się:D Odpowiedz Link Zgłoś
nivja Re: postawiony kołnierzyk w koszulce polo? 29.06.08, 22:23 Dopóki mój tak nie chodzi (on w ogóle nie lubi koszulek polo) to nie przeszkadza mi to :] Odpowiedz Link Zgłoś
magdaksp Re: postawiony kołnierzyk w koszulce polo? 29.06.08, 22:45 to taka moda ala eric cantona:)ja tak robie jak nosze polówke:) Odpowiedz Link Zgłoś
awdotia.romanowna Re: postawiony kołnierzyk w koszulce polo? 30.06.08, 13:53 Jak czyte i nieprzepocone to proszę bardzo ;) Odpowiedz Link Zgłoś
so-cold Re: postawiony kołnierzyk w koszulce polo? 30.06.08, 13:55 nie przeszkadza mi to Odpowiedz Link Zgłoś
dragon_fruit Re: postawiony kołnierzyk w koszulce polo? 30.06.08, 19:51 a ja uwazam, ze to fajnie wyglada moja niespelna 2letnia córka teź tak nosi:) Odpowiedz Link Zgłoś
vincentyna Re: postawiony kołnierzyk w koszulce polo? 01.07.08, 01:23 Ten lans sie wzial z high society, zbuntowani nastoletni bogacze stawili kolnierzyki w swoich burberry polowkach, by pokazac jak bardzo sa na luzie (lata 90 Europy Zach.). To przerodzilo sie w karykature typu, wychudzony blokkers, w dzinsach pod tylkiem i postawionym kolnierzykiem od Zary. P.S. Czasem w oficjalnych koszulach podnosze tyl kolnierzyka, wyglada fajnie przy koku ;) Odpowiedz Link Zgłoś
orangeglow Re: postawiony kołnierzyk w koszulce polo? 01.07.08, 17:56 vincentyna napisała: > Ten lans sie wzial z high society, zbuntowani nastoletni bogacze stawili > kolnierzyki w swoich burberry polowkach, by pokazac jak bardzo sa na luzie (lat > a > 90 Europy Zach.). > To przerodzilo sie w karykature typu, wychudzony blokkers, w dzinsach pod > tylkiem i postawionym kolnierzykiem od Zary. aha, dzięki za oświecenie myślałam, że chodzi o to, że zdają sobie sprawę, że koszulka polo jest ciotowata, ale że jak postawią w niej kołnierzyk, to nie będą w polo wyglądać jak wujek Kazio Odpowiedz Link Zgłoś
jagoda_pl Re: postawiony kołnierzyk w koszulce polo? 01.07.08, 22:13 Nie uważam, że polówki są - jak to określiłaś - ciotowate... Postawiony kołnierzyk jest wg mnie z lekka lanserski, ale tak zabawnie lanserski. Sama czasem w płaszczach/żakietach tak stawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
miska_malcova Re: postawiony kołnierzyk w koszulce polo? 01.07.08, 22:22 vincentyna napisała: > Ten lans sie wzial z high society, zbuntowani nastoletni bogacze stawili > kolnierzyki w swoich burberry polowkach, by pokazac jak bardzo sa na luzie (lat > a > 90 Europy Zach.). > To przerodzilo sie w karykature typu, wychudzony blokkers, w dzinsach pod > tylkiem i postawionym kolnierzykiem od Zary. > P.S. > Czasem w oficjalnych koszulach podnosze tyl kolnierzyka, wyglada fajnie przy ko > ku ;) blokers w ciuchach Zary? Chyba żartujesz, albo nie wiesz kto to blokers ;) Odpowiedz Link Zgłoś
aniabos Niedokladnie 03.07.08, 05:58 vincentyna napisała: > Ten lans sie wzial z high society, zbuntowani nastoletni bogacze stawili > kolnierzyki w swoich burberry polowkach, by pokazac jak bardzo sa na luzie (lat > a > 90 Europy Zach.). Duzo wczesniej i nie w Europie. USA, lata 60-70, styl "preppy". Odpowiedz Link Zgłoś
sumire Re: postawiony kołnierzyk w koszulce polo? 01.07.08, 19:15 ja też tak noszę, we wszystkich ciuchach z kołnierzem mam ten kołnierz postawiony, od płaszcza po polo. bo tak lubię. droga Kasiu, czy to znaczy, że jestem buraczką? dziewczęta, luzu trochę. Odpowiedz Link Zgłoś
malange Re: postawiony kołnierzyk w koszulce polo? 01.07.08, 22:27 Uwaga! Czytamy jeszcze raz: "co roku latem zauważam wysyp facetów w koszulkach polo z postawionym kołnierzykiem" Jesteś facetem? Odpowiedz Link Zgłoś
ensoleillement Re: postawiony kołnierzyk w koszulce polo? 01.07.08, 23:45 kurcze malange, ale sam postawiony kołnierzyk nie czyni z faceta lansera! tak samo jak kabaretki nie tworzą pani lekkich obyczajów, sportowe buty dresa i podkolanówki dziewczynki z podstawówki. wszystko zależy od reszty zestawu. Tworzycie krzywdzące uogólnienia i tyle. mnie się to podoba, są faceci którzy stawiają te kołnierzyki w bardzo urokliwy sposób, a z całą resztą ciuchów (bez wystających majtek i obcisłych dzinsów) tworzy to świetny outfit. Odpowiedz Link Zgłoś
malange Re: postawiony kołnierzyk w koszulce polo? 01.07.08, 23:55 Ja jakoś widuje ciągle zestaw: postawiony kołnierzyk + pasemka na irokezie + adidasy + powycierane jeansy 3/4 + solarka (tak, u facetów) > mnie się to podoba, są faceci którzy stawiają te kołnierzyki w bardzo urokliwy > sposób, a z całą resztą ciuchów (bez wystających majtek i obcisłych dzinsów) > tworzy to świetny outfit Ilu takich jest? Dlatego postawiony kołnierzyk w polo stał się dla mnie symbolem lansu dyskotekowych nastolatków ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ensoleillement Re: postawiony kołnierzyk w koszulce polo? 02.07.08, 00:17 > Ja jakoś widuje ciągle zestaw: > postawiony kołnierzyk + pasemka na irokezie + adidasy + powycierane > jeansy 3/4 + solarka (tak, u facetów) no to rzeczywiście słabo...ale należałoby dopisać tę resztę, bo to zmienia postać rzeczy > Ilu takich jest? Wystarczy mi jeden, którego mam w domu- jedna koszulka polo zakładana parę razy w roku, z przymrużeniem oka z podniesionym kołnierzykiem. Do tego włosy 4 mm, sportowe kremowe/brązowe buty, długie proste dzinsy, naturalna opalenizna i data urodzenia w latach siedemdziesiątych. Cud miód malina:) Odpowiedz Link Zgłoś
sumire Re: postawiony kołnierzyk w koszulce polo? 02.07.08, 10:44 malange napisała: > Uwaga! Czytamy jeszcze raz: > > "co roku latem zauważam wysyp facetów w koszulkach polo z postawionym > kołnierzykiem" > > Jesteś facetem? nie wydaje mi sie, chociaz czasami zaluje :) ale czy to znaczy, ze mam od razu buzie w ciup?... Odpowiedz Link Zgłoś
malange Re: postawiony kołnierzyk w koszulce polo? 02.07.08, 10:59 Nie, oznacza to że wypowiedzi dotyczyły facetów - więc niepotrzebnie bierzesz sobie je do serca ;) Odpowiedz Link Zgłoś
margherita_22 Re: postawiony kołnierzyk w koszulce polo? 03.07.08, 10:07 mi też się z buraczanym lansem kojarzy:D, poza tym jestem staroświecka:P i preferuję facetów nie zwracających zbytniej uwagi na ubiór:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
maitresse.d.un.francais Uhm, ja też jestem staroświecka 17.08.13, 17:33 i preferuję facetów DOBRZE UBRANYCH :-P Odpowiedz Link Zgłoś
maitresse.d.un.francais Re: postawiony kołnierzyk w koszulce polo? 17.08.13, 17:39 i preferuję facetów nie zwracających zbytniej uwagi > na ubiór:)))) ??? Odpowiedz Link Zgłoś
taniacos Re: postawiony kołnierzyk w koszulce polo? 03.07.08, 11:06 Może zimno im w szyję. Odpowiedz Link Zgłoś
bianchini ja stawiam 03.07.08, 15:48 coby mnie slonce w kark nie palilo i stad sie wlasnie wzial popped collar, na turnieju golfowym w augusta jeden z graczy postawil kolnierzyk w celach stricte ochronnych, mlodziez z dobrych domow tzw preppies to podchwycila & thats all ale teraz widze multum dresiarzy w polo z h&m lub lacoste z allegro stawiajacych kolnierze no i to mnie troche odrzuca kiedys zawsze nosilem popped Odpowiedz Link Zgłoś
moo-n Re: 19.08.13, 11:07 To podobnie jak zakładanie czapki z daszkiem do tyłu.Miało ochronić kark, a stało elementem czegoś zawadiackiego.Wśród facetów coraz więcej pozerów niestety. Odpowiedz Link Zgłoś
batutka Re: postawiony kołnierzyk w koszulce polo? 19.08.13, 22:22 Wiesz, zobaczył gdzieś jeden z drugim, że ktoś tak ma i myśli, że to modne, więc sobie stawia. Jak dla mnie totalna wiocha. Odpowiedz Link Zgłoś
pani.truskawka Re: postawiony kołnierzyk w koszulce polo? 20.08.13, 12:17 Co roku to samo. Taka najwidoczniej moda :) Odpowiedz Link Zgłoś
malgoska.mowiami Re: postawiony kołnierzyk w koszulce polo? 21.08.13, 19:30 Nie ma w tym drugiego dna. Lubią tak i noszą. Nie mam nic przeciwko. Tylko niech dobrze w tym wyglądają i wiedzą na jakie okazje tak się je nosi. Odpowiedz Link Zgłoś
ciociawiktocia Re: postawiony kołnierzyk w koszulce polo? 01.07.14, 21:18 mysle ze to jest kwestia indywidualna, mogl to byc przypadek ze cos takiego zauwazylas Odpowiedz Link Zgłoś