hotally 23.07.08, 22:23 Kupiłam dziś nowe buty i torebkę: i4.photobucket.com/albums/y110/aluh/c002.jpg farm3.static.flickr.com/2343/2458985489_af96a6d5ae_m.jpg Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ensoleillement Re: buty i torebka ;) 23.07.08, 22:50 torebka niezła, ale wolałabym inny kolor buty straszne, jak zawsze:P za to piękne psiaczki na blogu. Odpowiedz Link Zgłoś
nitulina Re: buty i torebka ;) 23.07.08, 22:59 Buty w złym stylu, torebka szalenie nudna kompletnie bez pazura, odnosze wrażenie że kupiona tylko i wyłącznie ze względu na markę, bo się ostała. Odpowiedz Link Zgłoś
hotally Re: buty i torebka ;) 23.07.08, 23:36 dlaczego w złym stylu??? zwykłe baleriny do chodzenia na codzień. "torebka szalenie nudna kompletnie bez pazura"- zwykła, pasująca do wszystkiego. "odnosze wrażenie że kupiona tylko i wyłącznie ze względu na markę, > bo się ostała."- tak, miałam do wyboru kilka i nie mogłam się zdecydować, więc wzięłam tę, której markę wobię bardziej ;] Odpowiedz Link Zgłoś
miranda.hobbes Re: buty i torebka ;) 24.07.08, 00:44 a możesz napisać jaka to marka torebki? (butów zresztą też:)) faktycznie kolor uniwersalny, widzę ją praktycznie do wszystkiego:) Odpowiedz Link Zgłoś
hotally Re: buty i torebka ;) 24.07.08, 01:02 No dokładnie, a Ja lubię nosic jedną torebkę do wszystkiego, bo po prostu mam w niej WSZYSTKO! I wizja codziennego przepakowywania Mnie przeraza... torebka- miu miu buty- celine ;) Odpowiedz Link Zgłoś
miranda.hobbes Re: buty i torebka ;) 24.07.08, 09:41 tak mi się wydawało, że widzę napis miu miu:) oby Ci się dobrze nosiło butki i torebkę:) Odpowiedz Link Zgłoś
gabrielafrancuz Re: buty i torebka ;) 24.07.08, 10:54 Od kilku sezonów uwielbiam Celine, ale w życiu by mi nie przyszło do głowy, że te buty są tej marki :-) Odpowiedz Link Zgłoś
nitulina Re: buty i torebka ;) 24.07.08, 10:51 W złym dla mnie, Rzeczy pasujace do wszystkiego uwielniam, minimalizm też ale stawiałabym raczej na nowe minimalistyczne modele D&G czy coś z offu. Ta torebka jest banalna w złym tego słowa znaczeniu, a fason jest passe Odpowiedz Link Zgłoś
horgen Re: buty i torebka ;) 24.07.08, 08:30 z chęcią zobaczę buty w dobrym a nawet jak najlepszym stylu Odpowiedz Link Zgłoś
nitulina Re: buty i torebka ;) 24.07.08, 10:56 No na pewno nie będzie to odpadowe Celine przeznaczone dla 60> letnich mieszkanek Upper East Side Odpowiedz Link Zgłoś
horgen Re: buty i torebka ;) 23.07.08, 22:59 torebka całkiem niezła i buty ciekawe, razi trochę ten żółty, ale i tak fajne ;) Odpowiedz Link Zgłoś
gabrielafrancuz Re: buty i torebka ;) 23.07.08, 23:08 Torba super, bardzo lubię taki kolor. Odpowiedz Link Zgłoś
estraq Re: buty i torebka ;) 23.07.08, 23:59 Torebka bardzo ładna, a buty hm... mają ładny kształt nosków ;) Odpowiedz Link Zgłoś
hotally Re: buty i torebka ;) 24.07.08, 00:15 Mam nadzieję, że wygodne i nie narobią Mi jutro odcisków... Odpowiedz Link Zgłoś
alicepoint Re: buty i torebka ;) 24.07.08, 00:12 też mi się podobają. Szczególnie torebka!:) Odpowiedz Link Zgłoś
mia77 Re: buty i torebka ;) 24.07.08, 07:33 Torebka doskonale ilustruje zasdę, że jak coś jest do wszystkiego, to jest do niczego. Nudna to bólu plama bez koloru. A buty sympatyczne, ja bym nie ubrała, ale moga być. Odpowiedz Link Zgłoś
greentea2 Re: buty i torebka ;) 24.07.08, 08:17 Znam te torbe z widzenia, fajna:) Buty nie podobaja mi sie. Odpowiedz Link Zgłoś
nioma Re: buty i torebka ;) 24.07.08, 09:28 buty zupelnie mi sie nie podobaja, tzn. ladny fason ale nie podoba mi si ekolor i zdobienie torebka swietna - jakie ma wymiary? Odpowiedz Link Zgłoś
nightmarelive Re: buty i torebka ;) 24.07.08, 10:55 Fajne ;) Z torebki bedziesz na pewno zadowolona ;) Odpowiedz Link Zgłoś
magdaksp Re: buty i torebka ;) 24.07.08, 11:29 buty to jakas masakra,a torebka tak jak ktos pisal nijaka Odpowiedz Link Zgłoś
fsiog Re: buty i torebka ;) 24.07.08, 12:15 Ta klamra robi z fajnych butow koszmarki. A torebka taka zwyczajna. Odpowiedz Link Zgłoś
follebagnole Re: buty i torebka ;) 24.07.08, 13:21 buty strasznie mi się podobaja, ale torebka to trochę dla szarej myszki, czyli jakoś Cię z nią nie widzę Odpowiedz Link Zgłoś
gabrielafrancuz Re: buty i torebka ;) 24.07.08, 13:37 Dlaczego dla szarej myszki? Jeśli ktoś lubi proste dodatki, od razu jest szarą myszką? Odpowiedz Link Zgłoś
leigh4 Re: buty i torebka ;) 24.07.08, 13:45 fajne i jedno i drugie.Wszystko zależy od tego z czym będziesz to nosić, no i od osoby, która te rzeczy ma na sobie;-)Swoją drogą czytając mało wybredne komentarze, bardzo ciekawa jestem wygladu ich autorek, czy rzeczywiście są tak niesamowicie idealne i idealnie ubrane, jak wynika z ich postów;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
gabrielafrancuz Re: buty i torebka ;) 24.07.08, 13:48 Nie wiedziałam, że ubranie świadczy o osobowości :-))) Jeśli tak, to jakaś połowa Polaków na ulicach, jeśli nie więcej, nie ma osobowości. Odpowiedz Link Zgłoś
danuu Re: buty i torebka ;) 24.07.08, 13:45 Tez mi sie wydaje, ze nie jest to trafnie dobrany dodatek do Twojej szalonej osobowosci Odpowiedz Link Zgłoś
leigh4 Re: buty i torebka ;) 24.07.08, 14:48 Chodziło mi o to, że "szara mysz" tkwi w osobie, a nie w tym, co owa osoba ma na sobie:-) Przygarbiona, smętna postać, nawet w najmodniejszym ubraniu będzie nadal smętna i nijaka, a klasyczna torebka w ręku pieknej, zadowolonej z siebie dziewczyny będzie wyglądać powalająco, ot co. Odpowiedz Link Zgłoś
phenn Re: buty i torebka ;) 24.07.08, 17:22 Torebka faktycznie uniwersalna, pasująca "do wszystkiego", ale dla mnie dyskwalifikuje ją fason pt.krótkie uszy plus długi cienki pasek do noszenia na ramieniu, doczepiany na karabińczykach - nie znosze takich torebek, bez względu na marke, kolor czy jakość wykonania. Buty nie podobają mi się w ogóle Odpowiedz Link Zgłoś
madziq81 Re: buty i torebka ;) 24.07.08, 17:23 Obie rzeczy ok- ale bez szaleństwa :) Odpowiedz Link Zgłoś
daria291 ally;-) 24.07.08, 20:24 powiedz lepiej co z Twoimi włosami??robiłas cos z nimi?? Odpowiedz Link Zgłoś
hotally Re: ally;-) 24.07.08, 22:08 od dwoch miesięcy nie, Moja fryzjerka urodziła dzidziusia i jest na zwolnieniu jeszcze miesiąc! A włosy się wypłukują... Odpowiedz Link Zgłoś
daria291 Re: ally;-) 25.07.08, 06:30 Nie chodzi mi o kolor.Rudy jest fajny,ale co z tymi włosami ze są tak geste i długie-pamietam Ciebie jeszcze jako blondynke z włosami lekko za ramiona.Były całkiem inne. Odpowiedz Link Zgłoś
anulkina Re: ally;-) 25.07.08, 07:03 włosy są doczepiane, na pierwszy rzut oka widać ;) Odpowiedz Link Zgłoś
nestea1 Re: buty i torebka ;) 24.07.08, 21:53 torba ma swietne rozwiazanie z paskami- do reki i na ramie. Ja nie przepadam za bezowym, ale jako uniwersalny dodatek to super. a co do butów, to nie widza mi sie. Odpowiedz Link Zgłoś
hotally Re: buty i torebka ;) 24.07.08, 22:03 Toberka ma mnusa: padał dziś deszcz i widac na niej slady deszczu! Woda nie splywa, tylko zostaje w postaci mokrego śladu ;/ mozna to jakoś zainpregnowac? Odpowiedz Link Zgłoś
dakota77 Re: buty i torebka ;) 24.07.08, 22:07 W obuwniczych sa srodki do impregnacji skory, tylko nie wiem, czy to cos da teraz, ich sie uzywa zanim wyjdzie sie w danej rzeczy na deszcz.. Odpowiedz Link Zgłoś
trocineczka Re: buty i torebka ;) 24.07.08, 22:11 Buty mi sie nie podobaja. A torebka ladna, choc taka... zwykla. Odpowiedz Link Zgłoś
ksenia23 Re: buty i torebka ;) 25.07.08, 13:00 Torebka moze byc, zwyczajna. Buty natomiast straszne. :) Odpowiedz Link Zgłoś
paulka-paulka Re: buty i torebka ;) 25.07.08, 15:53 Buty są świetne, a torebka trochę mniej mi się podoba mogłaby mieć ciemniejszy kolor. Odpowiedz Link Zgłoś
staryigruby Ally :) 25.07.08, 16:00 Czy mini spódniczka, czerwona torebka i guma do żucia zrobiły wrażenie na konsulu? Bookujesz bilet ? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
hotally Re: Ally :) 25.07.08, 16:47 Zawiodłam się... nie było pana konsula, tylko 6 okienek i Ja trafiłam na grubą babe, która dała Mi wizę tylko na rok, bo studiuję i że takie mają procedury. Za rok jak przyjdę powinnam dostać na 10 lat. Poza tym te wizy są takie uwłaczające! Jak starasz się o inne kraje traktują Cię jak człwoeika, a tu czułam się jak czarna, która chce okraść Ameryke... A propos, opowiem Wam anegdotkę, przyszedl czarny po wize i drze sie do okienka: "JA CHCE DO AMERYKA! WSZYSTKIE MOJE KOLEGI Są JUZ W AMERYKA TYLKO JA NIE!!!! JA CHCE WIZA!! PROSZE!!!" No i dostal, jak widac na de bila tez mozna ;] Odpowiedz Link Zgłoś
dakota77 Re: Ally :) 25.07.08, 16:52 Ale to tak wyglada, konsul to taka popularna nazwa tych pan i panow w okienkach. Prawdziwy konsul interesantow w sprawie wizy raczej nie przyjmuje:-) Odpowiedz Link Zgłoś
hotally Re: Ally :) 25.07.08, 17:41 Teraz to wiem... chodziło Mi raczej o traktowanie ludzi. Bylo duzo biednych ludzi, musieli sie spowiadac ile zarabiają, ile małżonka zarabia, co dokładnie robią... przykro było patrzeć na takie traktowanie "przyjaciół" Odpowiedz Link Zgłoś
anisia25 Re: Ally :) 04.08.08, 13:33 A mnie nie pytali o nic, nawet nie oglądali moich dokumentów. Dostałam wizę na 10 lat, a też byłam jeszcze studentką. Odpowiedz Link Zgłoś
aga.pier Re: buty i torebka ;) 11.09.08, 17:06 fajna torebka, kupiłaś ją w Warszawie czy gdzieś w sieci? ile kosztowała? Odpowiedz Link Zgłoś
hotally Re: buty i torebka ;) 12.09.08, 17:31 W Warszawie w Redfordzie. kosztowala ok 2000zl (50%przecena) Odpowiedz Link Zgłoś
aga.pier Re: buty i torebka ;) 13.09.08, 08:11 bardzo mi sie podoba. myslałam o takiej. a gdzie jest redford w wawie? Odpowiedz Link Zgłoś
hotally Re: buty i torebka ;) 13.09.08, 09:43 w tym samym budynku co cinnamon ;) normalnie nie oplaca sie nic kupowac, bo 30% drozej niz ta sama rzecz za granica, ale od listopada zaczna sie przeceny- 30, 50 i na koncu 70%, wiec zawsze poluje na jakies buty czy torebke Odpowiedz Link Zgłoś
aga.pier Re: buty i torebka ;) 13.09.08, 23:24 a oprócz listopada kiedy jeszcze przeceny? dzięki Ala Odpowiedz Link Zgłoś
sankanda Re: buty i torebka ;) 11.09.08, 21:48 buty slodkie ! torebka bardzo ladna - normalna :) Odpowiedz Link Zgłoś
simple_woman Re: buty i torebka ;) 11.09.08, 22:29 Buty są paskudne. Torebka brzydka. Odpowiedz Link Zgłoś
sankanda Re: buty i torebka ;) 11.09.08, 22:52 co nie, kurcze ? ale gdyby torebka kosztowala stowe, to bys ja kupila... ot, przewrotne babsko ! Odpowiedz Link Zgłoś
simple_woman Re: buty i torebka ;) 11.09.08, 23:09 A pewnie tak - żeby sprzedać z kilkukrotnym przebiciem :p. Odpowiedz Link Zgłoś