kill.me 15.08.08, 08:40 Co sadzicie o tej torbie? Chce sobie kupic do pracy cos w stym stylu, na identyczna pewnie mnie nie stac, ale chodzi mi o rozmiar, ksztalt. Zawsze mialam niewielkie torebki a teraz chce duza. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kill.me Re: Torba Magdy Molek 15.08.08, 08:40 zyciegwiazd.onet.pl/62082,1,1,jesien_z_gwiazdami_tvn,galerie.html Odpowiedz Link Zgłoś
tralalumpek Re: Torba Magdy Molek 15.08.08, 11:45 na pokazanym przez ciebie zdjeciu ta torba zaraz te pania przewroci widac jak ta pani sie z nia mocuje, stara utrzymac rownowage .... czyli torba taka sobie, za wielka dla niektorych ale kolor ladny Odpowiedz Link Zgłoś
alicepoint Re: Torba Magdy Molek 15.08.08, 10:06 Ładna:) Ale duże torebki mają to do siebie, że trzymasz w nim mase niepotrzebych drobiazgów;) Ja się przerzuciłam na mniejsze;) Odpowiedz Link Zgłoś
sabriel Re: Torba Magdy Molek 15.08.08, 11:40 Ładna na zdjęciu, ale jest duża i ciężka,a przez to trochę niepraktyczna.Mam piękną,klasyczną jasno-beżową torbę. W zasadzie prawie jej nie noszę.Nawet jak wrzucę do niej kilka rzeczy to i tak torba waży swoje. Odpowiedz Link Zgłoś
pompeli Re: Torba Magdy Molek 15.08.08, 11:44 Fason fajny, tylko kolor mi się nie podoba. A co do względów praktycznych: są dziewczyny, które muszą dużo zmieścić w torebce - jak na przykład ja:) Odpowiedz Link Zgłoś
xtrin Re: Torba Magdy Molek 15.08.08, 13:16 Zdecydowanie zbyt duża, fason może być, choć nie podobają mi się rączki. Odpowiedz Link Zgłoś
nunu Re: Torba Magdy Molek 15.08.08, 16:10 Podoba mi sie i kolor i fason. 'Uszy' tez wolalabym 'zwykle'. Co do rozmiaru, mysle, ze do pracy O.K. i przy tym fasonie/kolorze mnie nie razi. A moze wiecie skad sukienka? Odpowiedz Link Zgłoś
ensoleillement Re: Torba Magdy Molek 15.08.08, 17:14 nie podoba mi się kolor ani fason, za to wielkie torebki uwielbiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
nessie-jp Re: Torba Magdy Molek 15.08.08, 17:26 Kolor na zdjęciu nieładny, ale może to wina zdjęcia. Sama torba OK, choć przy tej wielkości lepsze byłyby dłuższe uszy, bo targać taką wielką, ciężką tekę w delikatnej rączce może być trochę trudno :) Odpowiedz Link Zgłoś
kkkkk4 Re: Torba Magdy Molek 15.08.08, 18:22 Bardzo ładna torebka- kolor zwłaszcza. Te uszka nie za bardzo ale ujdą. Ciekawe czy można taką kupić? Odpowiedz Link Zgłoś
nessie-jp Re: Torba Magdy Molek 15.08.08, 18:26 A jaki kolor jest u ciebie na monitorze? Bo u mnie jakiś taki ciemnoszary z domieszką wątrobianego, coś zupełnie nieapetycznego... Odpowiedz Link Zgłoś
kkkkk4 Re: Torba Magdy Molek 16.08.08, 09:57 Ja bym go określiła jako ciemna, pastelowa kawa z mlekiem ;) Odpowiedz Link Zgłoś
nessie-jp Re: Torba Magdy Molek 16.08.08, 15:23 No nie, to u mnie raczej pastelowa chora mysz z mlekiem... :)) To dowodzi, że ocena koloru przez Internet nie na wiele się przydaje... Odpowiedz Link Zgłoś
hazel_dobkins Re: Torba Magdy Molek 16.08.08, 23:01 bardzo lubię tego typu torebki Odpowiedz Link Zgłoś
aaa9941 Re: Torba Magdy Molek 17.08.08, 08:11 orzechowa - mmmm piękna - jaka to firma? Odpowiedz Link Zgłoś