anka33_online 31.08.08, 14:21 i jakoś nadal mam mieszane uczucia. Co o nich sąsidzcie? tiny.pl/8gz6 Tylko nie wiem czy dobrze wkleiłam linka. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anka33_online Re: Kupiłam kozaki 31.08.08, 14:27 To może teraz się uda www.fotosik.pl/showFullSize.php?id=094adee99c7328d6 Odpowiedz Link Zgłoś
magdaksp Re: Kupiłam kozaki 31.08.08, 14:31 bardzo ładne,mam podobne tyle ze marszczone.gdzie kupilas? Odpowiedz Link Zgłoś
ul4 Re: Kupiłam kozaki 31.08.08, 14:40 bardzo ladne, bo mam identyczne ;) deichmann, prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
anka33_online Re: Kupiłam kozaki 31.08.08, 14:48 Tak Deichmann:)Kosztowały całe 99zł:) Właściwie to szukałam oficerek, ale że mam strasznie chude nogi to we wszystkich oficerkach wyglądam jak w kaloszach. No i całkiem przypadkowo kupiłam te. Fason i obcas mają super, tylko że nie są ze skóry. Deichmann ma kiczowate wzornictwo, a moje mieszane uczucia wynikają z tego, czy nie wyglądają troche tandetnie. Odpowiedz Link Zgłoś
ul4 Re: Kupiłam kozaki 31.08.08, 14:53 Ja szukalam tez zupelnie innych butow, chcialam cos na plaskim obcasie, jednak jakos te wpadly mi w oko. Zgadzam sie ze fason i obcas jest bardo fajny. Wg mnie, pomimo tego ze nie jest to skora wygladaja calkiem porzadnie, wlasnie nie kiczowato czy tandetnie. Wrecz odwrotnie, bylam zdziwiona ze buty tak dobrze wygladajce kupilam w Deichmannie, do ktorego jakos nie jetem przekonana. Odpowiedz Link Zgłoś
maudesme Re: Kupiłam kozaki 31.08.08, 15:34 Fajny, zgrabny fason i z getrami mi się podoba :) Natomiast faktycznie trochę za bardzo widać, że nie są ze skóry - ale może to tylko wina zdjęcia. Odpowiedz Link Zgłoś
anka33_online Re: Kupiłam kozaki 01.09.08, 17:48 No to jednak nie jest z nimi tak źle:) Odpowiedz Link Zgłoś
dakota77 Re: Kupiłam kozaki 01.09.08, 14:14 Skusilas mnie tymi kozaczkami, dzis takie kupilam:-). Sa naprawde fajne:-) Odpowiedz Link Zgłoś
anka33_online Re: Kupiłam kozaki 31.08.08, 14:28 A tu z getrami www.fotosik.pl/showFullSize.php?id=a55b42ea36edb2a0 Odpowiedz Link Zgłoś
zielona-karuzela Re: Kupiłam kozaki 31.08.08, 15:18 dobrze wygladaja , deichamann faktycznie momentami troche przesadza ze wzornictwem , ale można tam tez znalezć pare niezłych fasonów.Te są super:0 Odpowiedz Link Zgłoś
dakota77 Re: Kupiłam kozaki 31.08.08, 15:42 Fason maja naprawde fajny. Ale te getry to chyba juz ciut za duzo do nich? Odpowiedz Link Zgłoś
anka33_online Re: Kupiłam kozaki 31.08.08, 15:50 Z getrami nie? Hmm A tak chciałam nosić getry:) To taki wstępny projekt narazie z tymi getrami:) Muszę dokupić jakąś spódnice czy coś i zobaczyć jak będzie wyglądać całość. Może getry w jakimś innym kolorze będą lepsze, np fioletowe i do tego jakieś fioletowe dodatki. Kupiłam niedawno jeszcze kurtkę pilotkę w zarze, taką czarną w pepitkę,myślicie że będzie do nich pasowąc? Chyba bardziej do oficerek prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
dakota77 Re: Kupiłam kozaki 31.08.08, 15:54 Moze sprobujesz np, zakolanowki? Po prpstu te getry wydaja mi sie byc strasznie grube. Nie wiem, czy to dobrze bedzie wygladac na nogach, inna rzecz, ze nie widac na zdjeciu calosci nog:-) Odpowiedz Link Zgłoś
cowtrawiepiszczy Re: Kupiłam kozaki 31.08.08, 15:53 a wygodne? bo ja mialam kupic jedne buty na obcasie deichmanna, solidne, ale chodzic sie nie dalo na nich:( Odpowiedz Link Zgłoś
anka33_online Re: Kupiłam kozaki 31.08.08, 15:54 Bardzo wygodne i stabilne. Aż się sama zdziwiłam:) Odpowiedz Link Zgłoś
cowtrawiepiszczy Re: Kupiłam kozaki 31.08.08, 17:41 jak wygodne, to czemu nie?;) tylko bez getrow, lepiej do kryjacych rajstop;) Odpowiedz Link Zgłoś
edi681 Re: Kupiłam kozaki 31.08.08, 18:29 wyglądają może i nieźle, ale sorry, nigdy nie kupię kozaków nieskórzanych, za bardzo cenię moje nogi, które muszą mnie nosić całe życie. Komfort chodzenia w takich butach jest żaden, niestety... wolałabym trochę zaoszczędzić i kupić skórzane, można dostać już w granicach 260 zł, opłaca się moim zdaniem. Odpowiedz Link Zgłoś
anka33_online Re: Kupiłam kozaki 31.08.08, 18:39 Chętnie bym kupiła kozaki nawet i za 400 zł, ale niestety, namierzyłam się jak głupia i nic! Zawsze miałam problem z kozakami i tym razem jest to samo. Narazie kupiłam te, ale przecież nie będe w nich chodzić cały czas! Mam zamiar kupić jeszcze jakies botki porządne ze skóry, no i jak znajde skórzane kozaki, które nie będą kaloszowate i w których nie będe z profilu wyglądała jak w kajakach to też kupie. Odpowiedz Link Zgłoś
cowtrawiepiszczy Re: Kupiłam kozaki 31.08.08, 19:10 ja mam bardzo fajne, troche wygladaja kaloszowato, ale sama chcialam takie szerokie, zeby wchodzic w grubych skarpetkach;) kupilam w rylko, dwa lata temu, bardzo szybko niszcze buty, a te sie trzymaja;) Odpowiedz Link Zgłoś
ensoleillement Re: Kupiłam kozaki 31.08.08, 22:23 Nie noszę w ogóle skórzanych butów i jakoś nadal chodzę:) Kiedy odpadną? Odpowiedz Link Zgłoś
vincentyna Re: Kupiłam kozaki 31.08.08, 23:16 Tragedia, z kilku km widac ze to badziew, blehhhh, smierdzacy skaj plus szyk prosto z Lublina, super fajne na bazar!!! Blehhhhhhhhhh, co za koszmar!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
magdaksp Re: Kupiłam kozaki 01.09.08, 00:39 a wiesz ze nie ktorzy nie nosza skorzanych butow wcale nie ze wzgledow finansowych?ja wole miec czytse sumienie niz zdrowe nogi.zreszta nosze tylko iw wylacznie buty z ekoskory i nigdy nie mialam problemow z grzybica,potliwoscia itd itp Odpowiedz Link Zgłoś
edi681 Re: Kupiłam kozaki 01.09.08, 10:53 no i ok:-) jeśli o mnie chodzi możesz nawet chodzić w butach z trzciny:-) wyraziłam swoją opinię, pozdrawiam:-) Odpowiedz Link Zgłoś
anka33_online Re: Kupiłam kozaki 01.09.08, 14:01 Ja tam nosze buty skorzane i nieskorzane i żyję i na dodatek jestem z nich zadowolona:) Strasznie tu co niektóre panie nerwowe są, nawet Lublinowi się dostało...:)Spokojnie, to tylko buty i każdy na szczęscie może nosić co chce! PS. Gdyby te kozaki wyglądały bazarowo na kilometr to bym ich nie kupiła, ponieważ mam poczucie estetyki i dobry wzrok. Mogą conajmniej wyglądać bazarowo na 2 metry, a to różnica:)Zresztą myślę, że nie jest z nimi jednak tak żle. Odpowiedz Link Zgłoś
magdal-ena2 Re: Kupiłam kozaki 01.09.08, 14:14 Też myślę, że z tym km, to gruba przesada ;). Jedyne do czego się można przyczepić to fakt, że w zeszłym roku na ulicach pełno było takich. Same w sobie są całkiem w porządku :) Niech sie dobrze noszą ;) Odpowiedz Link Zgłoś
jagoda_pl Re: Kupiłam kozaki 01.09.08, 14:37 Wg mnie fajne i połączenie z getrami też jest ok. Co do jakości to ja rok temu po raz pierwszy w życiu kupiłam kozaki nie ze skóry (też w Deichmannie, powody takie same jak u Ciebie) i przeżyły całą zimę! W tym roku też w ruch pójdą. Moim stopom też nic się nie stało i - na logikę - co się mogło staĆ;)? Odpowiedz Link Zgłoś
anka33_online Re: Kupiłam kozaki 01.09.08, 17:40 Wooow i niech mi ktoś powie że to był zły zakup!99 zł, przeżywają całą zimę i na dodatek nogom się nic nie dzieje! Wszytko jeszcze zależy co do nich założę, bo jak wiadomo czasami jednym drobiazgiem można popsuć cały strój, choćby się składał z ciuchów samych super marek i projektantów. W tym wypadku resztą stroju można podkreślić ich bazarowość, lub podkreślić ich niebazarowe oblicze:) Jak będę miała wszystko skompletowane, to zalinkuję do oceny:) Odpowiedz Link Zgłoś
malfaiteur Re: Kupiłam kozaki 01.09.08, 17:42 Ile masz wzrostu? Jeśli jesteś raczej wysoka, to dobrze zrobiłaś :) Jeśli raczej niższa, to musisz teraz trochę pokombinować, żeby takie wysokie buty nie skróciły optycznie Twoich nóg. Teraz tylko nie podwijaj spodni, ale wsadzaj je do środka :) Polecam rurki! Odpowiedz Link Zgłoś
anka33_online Re: Kupiłam kozaki 01.09.08, 17:46 Nie no co ty, podwijane spodnie odpadają. Tylko rurki. A najchętniej spódnice i sukienki. A wzrostu jestem średniego, 165cm. Odpowiedz Link Zgłoś
liliana-84 Re: Kupiłam kozaki 01.09.08, 19:36 Moja mama nosiła takie 15 lat temu... Nie podobają mi się. Odpowiedz Link Zgłoś
dakota77 Re: Kupiłam kozaki 01.09.08, 19:55 Mnie sie podobaja wlasnie dlatego, ze uwielbiam te kozaki sprzed kilkunastu i wiecej lat:-) Odpowiedz Link Zgłoś