jagoda_pl Re: Suknia slubna Kasi Cichopek 23.09.08, 16:06 Odczucia mam negatywne. Suknia moze nienajgorsza, ale z korpulentnej Kasi zrobila beze do kwadratu;)! A plaszcz to chyba ze snobizmu zalozony, bo do stroju nie pasuje kompletnie... Co do debaty na podobienstwem do suknii Steczkowskiej... W ktoryms z wiosennych numerow "Twojego Stylu" (dossier "slub" czy cos takiego) zaprezentowano te suknie slubna, a potem jak Steczkowska sie w niej na jakiejs gali pojawila to byla jazda, ze wyglada jakby szla do slubu:). Odpowiedz Link Zgłoś
simple_woman Re: Suknia slubna Kasi Cichopek 24.09.08, 14:23 jagoda_pl napisała: > A plaszcz to chyba ze snobizmu zalozony Raczej ze względu na pogodę. Odpowiedz Link Zgłoś
rikol Re: Suknia slubna Kasi Cichopek 26.09.08, 15:54 Korpulentna to byla sp. Danuta Rinn, a nie Cichopek. Cichopek ma normalna kobieca figure. Fakt, ze w czasach mody na anoreksje to ewenement. Suknia jest bardzo ladna, ale na Cichopek wyglada slabo, po prostu do niej nie pasuje. O ile dobrze pamietam, to suknia Macieja Zienia, znakomicie wyglada na modelce z 20 kg niedowagi. Normalna kobieta w tym wyglada jak tucznik. Odpowiedz Link Zgłoś
lashqueen Re: Suknia slubna Kasi Cichopek 23.09.08, 16:22 Sama suknia nie jest najgorsza, ale ten sweterek...:( W ogole tu nie pasuje. Zdecydowanie bardziej podoba mi sie suknia na figurze Steczkowskiej, co jest w sumie dosc zrozumiale ;) Odpowiedz Link Zgłoś
paulinaa Re: Suknia slubna Kasi Cichopek 23.09.08, 17:28 brzydka poza tym podkresla jej nadwage Odpowiedz Link Zgłoś
sabriel Re: Suknia slubna Kasi Cichopek 23.09.08, 18:48 Mnie się nie bardzo widzi,ale najważniejsze, że jej się podoba. Jakoś Cichopek nie widzę zupełnie w prostej,klasycznej sukni jaką miała np. Kożuchowska. Odpowiedz Link Zgłoś
paulinaa Re: Suknia slubna Kasi Cichopek 25.09.08, 12:29 co nie zmienia faktu, ze mogla dobrac lepszą sukienkę do swojej figury :) Odpowiedz Link Zgłoś
rosanna.k wcześniej taką suknię miała Steczkowska 04.10.08, 15:04 www.plotek.pl/plotek/1,78649,5724581,Cichopek_w_sukni_slubnej_po_Steczkowskiej__Foto_.html?skad=rss Odpowiedz Link Zgłoś
siog Re: Suknia slubna Kasi Cichopek 24.09.08, 13:50 www.lansik.pl/9344/hakiel-nie-zna-podstawowych-zasad-elegancji/ ale nikt nie mowi o tym gdzie pan mlody mial kwiatki! Az tak podstawowych zasad elegancji nie znac!? Odpowiedz Link Zgłoś
tralalumpek Re: Suknia slubna Kasi Cichopek 24.09.08, 13:52 przyznam ze nawet tego kwiotka nie zauwazylam bardziej wpadly mi pana mlodego zeby na kukidencie w oczy (gdzies juz to pisalam) niz ten wiechec Odpowiedz Link Zgłoś
sanvitalia Re: Suknia slubna Kasi Cichopek 24.09.08, 14:11 na tych pierwszych zdjęciach nie mogłam dojrzeć gdzie jest przypinka - czy na klapie czy wepchnięta w tę nieszczęsną kieszonkę. niestety 3/4 par młodych popełnia ten sam błąd: ona trzyma bukiet na wysokości biustu (vide Cichopkowa), a on przypinka w kieszonce. Odpowiedz Link Zgłoś
greentea2 Re: Suknia slubna Kasi Cichopek 24.09.08, 14:29 MOzesz powiedziec cos wiecej o trzymaniu bukietu, o tym jeszcze nie slyszalam. Odpowiedz Link Zgłoś
sanvitalia Re: Suknia slubna Kasi Cichopek 24.09.08, 15:23 bukiet powinien być trzymany na wysokości brzucha (nadgarstek opiera się o kość biodrową), natomiast większość panien młodych trzyma go na wysokości biustu (ręka jest zgięta w łokciu. w tym przypadku zasłania się górną część sukni) - mam nadzieję, że dość jasno to opisałam :) przyszłe panny młode pamiętajcie;)! jakby ktoś chciał to później znajdę jakieś zdjęcia Odpowiedz Link Zgłoś
greentea2 Re: Suknia slubna Kasi Cichopek 24.09.08, 15:37 Przejrzalam moje zdjecia, w czasie przysiegi byl na brzuchu, w chwilach wolnych roznie, pozniej zniknal i za cholere nie pamietam co sie z nim stalo:) Odpowiedz Link Zgłoś
sanvitalia Re: Suknia slubna Kasi Cichopek 24.09.08, 21:35 na zdjęciach to jest najbardziej widoczne gdy się idzie do ołtarza, czyli wejście do kościoła i gdy się wraca oraz na zdjęciach, do których się pozuje ;) Odpowiedz Link Zgłoś
greentea2 Re: Suknia slubna Kasi Cichopek 24.09.08, 21:50 Nie uwazam zeby to byl duzy problem, kobiety robia to zupelnie nieswiadomie, byc moze z nerwow. Gorzej gdyby bukiet byl do gory nogami:) Odpowiedz Link Zgłoś
sanvitalia Re: Suknia slubna Kasi Cichopek 24.09.08, 22:09 no bo to nie jest problem, ale skoro można wyglądać dobrze i naturalnie... ;) a jak już zwraca się uwagę na tyle szczegółów to można i na ten jeden;) Odpowiedz Link Zgłoś
greentea2 Re: Suknia slubna Kasi Cichopek 24.09.08, 22:11 To jeszcze jeden szczegol:) www.pudelek.pl/artykul/12678/cichopek_oszczedza_na_kolczykach_foto/ Odpowiedz Link Zgłoś
sanvitalia Re: Suknia slubna Kasi Cichopek 24.09.08, 22:15 może to jej ulubione?:) Odpowiedz Link Zgłoś
greentea2 Re: Suknia slubna Kasi Cichopek 24.09.08, 22:22 Something old, something new, something borrowed, something blue:) Odpowiedz Link Zgłoś
mary.2 Re: Suknia slubna Kasi Cichopek 08.11.08, 08:34 Sukienka pożyczona od Steczkowskiej;) Odpowiedz Link Zgłoś
nationalg Re: Suknia slubna Kasi Cichopek 24.09.08, 21:36 Zle dopasowana suknia, Kasia powinna raczej ukrywac brzuch, bo nie ma figury w ksztalcie klepsydr. Fajny pomysl z plaszczem Odpowiedz Link Zgłoś
nessie-jp Re: Suknia slubna Kasi Cichopek 24.09.08, 23:12 Trochę nie rozumiem, po kiego licha ktokolwiek miałby zakładać pikowany płaszczyk/kurtczynę z podszewką w kratkę do sukni ślubnej... Zwłaszcza, że ten płaszczyk paskudnie pogrubia noszącą go panią. Przez to zamiast wygądać jak Afrodyta wynurzająca się z morskiej piany, wygląda jak przysadzista babcia w nadmiernej liczbie podartych halek. Jeśli kobitka jest w ciąży, to OK, przepraszam, nie śledzę, ale jakoś to wszystko dziwnie nie gra ze sobą. Suknia robi z tułowia walec, a z bioder mandolinę, gdzie tu lekkość, talia, delikatność? A może to tylko wina nieudanego ujęcia? Te zdjęcia oficjalne były? Odpowiedz Link Zgłoś
winniepooh Re: Suknia slubna Kasi Cichopek 25.09.08, 01:34 Dżizas! Koszmar to stanowczo mało powiedziane. A te nawisy! Boże, co to? Odpowiedz Link Zgłoś
smurfi Re: Suknia slubna Kasi Cichopek 25.09.08, 20:35 zdziwilam sie ale jak zobaczylam ta sukienke bo stwierdzilam ze ok. moze nie dokladnie taka postac ale cos kolo tego i podobalo by mi sie bardzo. a to na ramionach fakt, zbytnio nie pasuje. wyglada troche jak by ubrala to bo akurat miala w szafie -było białe więc jak znalazł i można zaoszczedzic ;) Odpowiedz Link Zgłoś
sammanta Re: Suknia slubna Kasi Cichopek 26.09.08, 12:23 Podoba mi się suknia, ale jeszcze bardziej podoba mi się, że oboje wyglądają na bardzo szczęśliwych :-)) Swoją drogą - rozbawiło mnie to zadęcie z savoir-vivrem w niektórych postach. Komentować i plotkować na forum jest w dobrym tonie (przecież obgadujemy tu innych, trzeba to nazwać po imieniu), ale jak już coś nie pasowało to straszna tragedia i obciach. Trochę więcej dystansu by się niektórym przydało ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
tralalumpek Re: Suknia slubna Kasi Cichopek 26.09.08, 15:04 a tego nie rozumiem w polskiej mentalnosci - owszem , mozna kogos obgadac, mniej lub bardziej zlosliwie to w zasadzie ludzkie ale zeby od razu przezywac? skad sie to bierze? czesto to spotykam i to wlasnie u polakow Odpowiedz Link Zgłoś
batutka Re: Suknia slubna Kasi Cichopek 26.09.08, 16:10 a mnie sie podoba - cos w niej jest Odpowiedz Link Zgłoś
tralalumpek ps modao 26.09.08, 16:45 w zasadzie towj wpis jest do wyciecia mysle ze wpadlas tylko po to zeby sie z tymi kiepskim szmatami w stopce zareklamowac a reklamy ida pod noz Odpowiedz Link Zgłoś
magically Re: ps modao 26.09.08, 21:11 az po oczach bije ze ona tu sie tylko reklamuje, biorac pod uwage jej durne wpisy na sile, aby tylko sie podpisac Odpowiedz Link Zgłoś
vvesna Re: Suknia slubna Kasi Cichopek 26.09.08, 20:45 Mnie najbardziej razi to, że druhna (?) podnosi tren tej sukni prawie do wysokości ramion panny młodej. Po co to? Żeby nie pobrudzić sukni? Jak ma się takie strachy, to lepiej zrezygnować z trenu. Myślę, że gdyby tren był opuszczony i swobodnie ciągnął się po ziemi, spełniłby swe zadanie tzn. wysmuklił niewysoką Cichopkową. Odpowiedz Link Zgłoś
vvesna Re: Suknia slubna Kasi Cichopek 26.09.08, 20:47 No i taki zadarty tren musi masakrycznie wyglądać z tyłu. Nie zdziwiłabym się gdyby z tyłu widać byłoby zwykłą gładką halkę. A to już tragedia. Odpowiedz Link Zgłoś
adelinda Re: Suknia slubna Kasi Cichopek 01.10.08, 11:03 Suknia jest niezla, przypomina troche ta (prawy gorny rog) lula.pl/lula_glam/1,94040,5745865,Mediolan__Sacha_Baron_Cohen_atakuje_.html Odpowiedz Link Zgłoś
tuti zonk 07.11.08, 11:39 ja pamietam jak nie moglam wyjsc z podziwu ( na tyle ze chcialo mi sie to znow odszukac) ze ok, piekna panna mloda ( lubie reni wiec moze nieobiektywnie) zyciegwiazd.onet.pl/61973,0,3,slub_reni_jusis_i_tomka_makowieckiego,galerie.html wszystko ok i ta sukieneczka tej dziewczynki-druhenki! Wyglada jak sprzed 20 lat sukienka komunijna :/ Odpowiedz Link Zgłoś
jagoda_pl Re: zonk 07.11.08, 17:24 Dla mnie suknie Reni to ślubny ideał! Jak będę kiedyś brać ślub to w czymś takim:)! Odpowiedz Link Zgłoś
jeriomina Re: zonk 07.11.08, 17:49 Ja jestem w szoku że oni są razem:) Spora różnica wieku chyba...no poza tym Reni to profesjonalistka, skończyła Akademię Muzyczną, a Makowiecki z jakiegoś idola się wziął;-) Odpowiedz Link Zgłoś
inecita Re: Suknia slubna Kasi Cichopek 07.11.08, 12:42 to flagowy model Zienia oglądałam rok temu w Promenadzie i podobała mi się Odpowiedz Link Zgłoś
mamamagic Re: Suknia slubna Kasi Cichopek 08.11.08, 01:28 bleee, jak ptak z ulicy sezamkowej Odpowiedz Link Zgłoś