lechemerengada 26.09.08, 20:12 macie jakieś doświadczenia z ich butami? Zastanawiam się nad czarnymi prostymi kozakami, głównie dlatego, ze jako jedne z nielicznych pasują na moją chudą łydkę i nie musiałabym ich przerabiać. Kosztują jakieś 300 zł Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
edi681 Re: buty kazar 26.09.08, 20:41 ale to chyba nie skórzane? w Kazarze, kozaki za 300 zł??? Odpowiedz Link Zgłoś
malange Re: buty kazar 26.09.08, 21:26 Ja za zamszowe kozakowe obdzieracze pięt zapłaciłam około 250zł. Odpowiedz Link Zgłoś
dziubekl Re: buty kazar 26.09.08, 20:56 mam 4 pary ich butów i nic złego sie nie dzieje. przy okazji torebek nie polecam :) Odpowiedz Link Zgłoś
malange Re: buty kazar 26.09.08, 21:24 To ja się powtórzę ;) Jak dla mnie to najbardziej niewygodne buty na świecie, dosłownie masakrują mi stopy. Odpowiedz Link Zgłoś
anka33_online Re: buty kazar 26.09.08, 22:49 A ja jestem bardzo zadowolona. Nie wiem jak inne modele, ale moje buty z Kazara -piptoły na obcasie- są mega wygodne i leciutkie. Najstabilniejsze buty na obcasie jakie miałam. Kosztowały 350 zł ale warto było je kupić. Odpowiedz Link Zgłoś
vickydt piiiip! "piptoły" 20.05.09, 17:20 > (...)moje buty z Kazara -piptoły na obcasie(...) ~~~~~~~~ Niektórzy producenci produkują buty masakrujące stopy, a niektórzy masakrują język do granic możliwości. Ble. Odpowiedz Link Zgłoś
zonafranka Re: buty kazar 27.09.08, 14:50 Mialam sandaly i spisaly sie swietnie. super wygladaly i mocno sie trzymaly, przechodzilam 4 sezony (bardzo uniwersalny wyglad, pasowyaly do wszystkiego bez wzgledu na zmieniajace sie trendy). Gdybym wiedziala, kupilabym od razy 3 pary, ale nie byly tanie (250 zl wiele lat temu). Potem mialam kozaki. Nie byly taaaakie urodziwe, ale pasowaly na moja chuda lydke. Drogie jak diabli i rozwalily mi sie po dwoch tygodniach. W obu przypadkach, buty byly baaaardzo wygodne. Odpowiedz Link Zgłoś
vergissmeinnicht Re: buty kazar 27.09.08, 15:17 Mam kilka par, jestem z nich bardzo zadowolona. Są całe ze skóry, na skórze - bo tylko w takich chodzę - jakość i stylistyka barzo dobra (wszystko to oczywiście kwestia gustu). Polecam! ...chociaż zastanawia mnie ta cena - 300zł za kozaki na początku sezonu... trochę mało... Odpowiedz Link Zgłoś
dominika8 Re: buty kazar 27.09.08, 15:27 mam kilka par, i są OK. Mój Mąż za to ma pecha, reklamuje już 3 parę ( ostatni zakup w tym sklepie) swoją drogą, to dość tanio, jak na kozaki. Odpowiedz Link Zgłoś
sandy_brown Re: buty kazar 27.09.08, 15:32 Ogladalam ostatnio jedne- proste czarne ale bardzo cieniutkie- jakby wyjsciowe :) i juz stalam przy kasie kiedy zobaczylam ze maja...gumowa podeszwe ! raz ze zimno a drugi raz ze nic sie z tym nie zrobie jak sie zetrze- tzn o szewcu mozna zapomniec i odlozylam... ale wygodne byly przynajmniej w sklepie Odpowiedz Link Zgłoś
askaa_86 Re: buty kazar 30.12.08, 14:30 Jeżeli chodzi o firmę Kazar to od momentu jak się z nią spotkałam jestem niesamowicie zadowolona, do tego stopnia, że jak muszę kupić buty lub torebkę jest to pierwszy sklep do którego wchodze. Mają klasyczne fasony, eleganckie i dobre jakościowo produkty. Są tylko jeszcze dwa sklepy w których ewentualnie mogę kupić buty: Apia i Ryłko. Z racji tego że moje życie jest nieustannie w biegu, wolę inwestować rzadziej ( cena jednak jest spora) ale za to w buty które są wygodne i mam pewność że się nie rozlecą po pierwszym wyjściu i długo mi służą. Oczywiście zdarzyło mi się pare razy reklamować tam buty, ale każda jedna reklamacja została zgodnie z moimi rządaniami rozpatrzona. Potrafili mi nawet z drugiego końca Polski ściągnąć parę butów którą uwielbiam i mam do dziś, a której nie było już w moim mieście bo wchodziła już nowa kolekcja. Kazar to nie Venezia, w której 3 razy reklamowałam kozaki po 2 miesiącach chodzenia, gdy odpadł mi obcas i zrobiła się dziura w futerku od środka i co gorsze, do dziś mi jej nie przyjęli. Ryłko też polecam. Wygodne obuwie i potrafili mi moje klasyczne szpilki, które miałam na studniówce naprawić bez paragonu po 4 latach od zakupu na gwarancji grzecznościowej. Złamał mi się obcas, a że był obudowany skórką szewc nie był w stanie mi tego zrobić. Po 2 tygodniach miałam nowe obcasy i buty wyglądają jak nowe. Tak więc moje zdanie jest takie, że jeśli ktoś narzeka na marke Kazar, to albo nie umie się obchodzić z produktami skórzanymi typu: buty, torebki, paski (bo nie wystarczy w tym chodzić, trzeba od czasu do czasu też pielęgnować) albo chodzi w tych rzeczach dosłownie codziennie, więc nie dziwie się że się rozpadają po 6 miesiącach nieustannego użytkowania.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
nowokaina123 Re: buty kazar 30.12.08, 18:42 miałam kiedys kozaki na wysokim obcasie - jakość była bardzo ok, buty bardzo wygodne teraz nie wiem, bo nic ciekawego nie wpadło mi w oko Ale kozaki z kazara za 300 zł? hmmmm... To chyba jednak nie ze skóry. Ja płaciłam około 600 i to naprawdę ładnych kilka lat temu Odpowiedz Link Zgłoś
modna777 Re: buty kazar 04.01.09, 19:23 zgadzam się, ja tez noszę Kazara i jestem bardzo zadowolona. Czasami kupię coś w Zarze, ale jakość butów Zary daleeeeeeko odbiega od Kazara. Odpowiedz Link Zgłoś
red.blueberry Re: buty kazar 20.05.09, 09:35 Buty Kazar są warte grzechu i wydania nawet większych pieniędzy bo wolę dołożyć do tych butów sto złotych i mieć satysfakcję z wygody, super wyglądu i niebanalnego wzoru nawet przez kilka sezonów. Polecam buty Kazara. Są na prawdę super. A co do reklamacji to wiadomo, że zawsze buty i to nie tylko Kazara ale i podobnie wielu innych marek czasami się reklamuje. To norma tak na prawdę. Chociaż ja jeszcze nie reklamowałam butów Kazara a inne owszem bardzo często. Ważne by prawidłowo używać i pielegnować takie buty. Odpowiedz Link Zgłoś
blackkati Re: buty kazar 06.07.09, 14:11 To prawda co piszesz red.blueberry. Mam podobne doświadczenia z butami Kazar. To są buty z naturalnych skór i wiadomo, że takie buty wymagają od użytkownika trochę więcej niż buty z ceraty. Nie nadają się do kopania ziemniaków bo rzeczywiście mogą nie wytrzymać! Tez nie reklamowałam ich ani razu. Można mieć fajne, dobre buty za stosunkowo niewielkie pieniądze. Odpowiedz Link Zgłoś
ladyjm Re: buty kazar 20.05.09, 15:59 ja mam wylacznie nieprzyjemne doswiadczenia z firma kazaar. na walce z nimi zmarnowalam mase czasu. buty niewygodne. nietrwale - rozklejaja sie, odpadaja cwieki, odrywaja paski i sprzaczki. na naprawe w ramach reklamacji czeka sie mase czasu. NIE POLECAM. Odpowiedz Link Zgłoś
skowron.on Re: buty kazar 02.06.09, 11:35 ladyjm - może problem tkwi w twoich nogach i baraku umiejętności dbania o buty. Ja na Kazarach się nigdy nie zawiodłam a co więcej byłam wiele razy pozytywnie zaskoczona. Nigdy mi sie nic nie oderwało, rozkleiło itp. Nie z własnego doświadczenia wiem jednak, że jeśli chodzi o reklamację to jest rozpatrywana błyskawicznie i często zgodnie z tym co chce klient. Obsługa na prawdę jest "do rany przyłóż". Odpowiedz Link Zgłoś
hottee Re: buty kazar 06.07.09, 16:00 Skowron.on: widzę,że jesteś tak zadowolony/a z butów Kazar, że aż się zalogowałeś/zalogowałaś:) Na koncie masz dwa posty, oba wychwalające firmę Kazar i obsługę do rany przyłóż;) Odpowiedz Link Zgłoś