sandy_brown 04.11.08, 21:58 no i trafilo i na mnie- impreza pod haslem havanna night- jakies pomysly??? mam 2 dni... HELP!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ensoleillement Re: havanna night- impreza 04.11.08, 22:11 hm, jedyne co mi przychodzi do głowy to look latynoski- duże kolczyki koła, krótkie spódniczki, wysokie obcasy, kuse bluzeczki, opalone błyszczące ciała i cuba libre lub mojito do picia:) Kubanki tak generalnie wygladają (plus żywe kolory i miks stylistyczny ciuchów). Odpowiedz Link Zgłoś
sandy_brown Re: havanna night- impreza 04.11.08, 22:14 :) to chyba ide sie smarowac samoopalaczem... kurcze najgorsze ze w szafie bieda jesli chodzi o akcesoria! Odpowiedz Link Zgłoś
sandy_brown Re: havanna night- impreza 04.11.08, 22:20 mnie sie samej kojarzy taka sukienka taneczna w grochy :( ale takiej nie posiadam i nie wiem czy gdzies taka znajde tak na szybko... Odpowiedz Link Zgłoś
jagoda_pl Re: havanna night- impreza 04.11.08, 22:27 To by była taka Hawana sprzed Fidela;)! Jak chcesz iść w tym kierunku to może ten film będzie dla Ciebie inspiracją: hawana.miasto.utracone.filmweb.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
inecita Re: havanna night- impreza 05.11.08, 13:35 Albo Hawana obecnie: smutny widok niestety zostaje ci albo mundur albo donaszane po turystkach ciuchy w stylu tanich, głodnych prostytutek :( Lepiej rzeczywiście postawić na Hawanę lat trzydziestych... Odpowiedz Link Zgłoś
inecita Re: havanna night- impreza 05.11.08, 13:29 Havana epoki rozkwitu czyli lat trzydziestych: Al Capone, Eva Green, Frank Sinatra... Odpowiedz Link Zgłoś
danuu Re: havanna night- impreza 05.11.08, 13:50 Jesli chcesz wybrac look, ktory zaproponowala enso, radze odwiedzic New Yorkera, bo tam wybor takiej "przasnej" bizuterii jest spory. Poza tym warto wybrac sie tez na lokalny bazarek w poszukiwaniu takowej. Podoba mi sie tez koncept z sukienka w grochy, do niej koniecznie "lok" na czubku i podjechac na impreze starym wielkim samochodem, najleppiej zoltym lub niebieskim :D Odpowiedz Link Zgłoś
danuu Re: havanna night- impreza 05.11.08, 13:50 Obrazek Kuby rowniez w tym filmie: www.filmweb.pl/f107859/Dreaming+of+Julia,2003 Odpowiedz Link Zgłoś