aniazacharska Re: co myslicie o trenczach? 11.11.08, 20:23 zawsze modne. Ja uwielbiam. Odpowiedz Link Zgłoś
dakota77 Re: co myslicie o trenczach? 11.11.08, 20:25 Klasyka, zawsze na czasie. Kocham trencze. Odpowiedz Link Zgłoś
danuu Re: co myslicie o trenczach? 11.11.08, 20:39 To samo co o bialych bluzkach, olowkowych spodnicach, dzinsach, i innych podstawowych i klasycznych rzeczach z szafy :) Odpowiedz Link Zgłoś
cala_w_kwiatkach Re: co myslicie o trenczach? 11.11.08, 22:01 lubie, wlasnie prasuje moj czarny, ale cholerstwo sie gniecie niemozliwie:/ - i to wielki minus Odpowiedz Link Zgłoś
bullys Re: co myslicie o trenczach? 11.11.08, 22:12 a nosicie trencze tak bardziej 'na sportowo'? nie ubieram sie na codzien elegancko a bardzo mi sie podobaja. chciala bym jakos go 'usportowic' :P Odpowiedz Link Zgłoś
cala_w_kwiatkach Re: co myslicie o trenczach? 11.11.08, 22:15 jeszcze na sportowo nie probowalam, ale dobry pomysl mi podsunelas prosty czarny trencz bedzie dobrze pasowal do czarnych plaskich kozakow o fasonie zbilzonym do oficerek; jakas torba przez ramie i kolorowy szalik... dobry pomysl;) Odpowiedz Link Zgłoś
aniazacharska Re: co myslicie o trenczach? 11.11.08, 22:47 Mixowanie styli to moja domena. Nie mam zbyt dużo pieniędzy, więc nadrabiam kreatywnością. Kilka lat temu dostałam od ówczesnego faceta, bardzo fajną sportową torebkę, a raczej torbę. Granatowa, z długim paskiem, mam ją do dziś ( tego faceta już nie :)). Pasuje do mojego trenczu w kolorze kości słoniowej, do tego fajna apaszka, dzinsy i jednak klasyczne buty (sztyblety albo mokasyny). Torba była z House, bardzo podobna do tej z New Yorker (trzecia w pierwszym rzędzie). Świetnie się czuję tak ubrana. streetgallery.pl/nasza-szafa/Torebki/all/all/7 Odpowiedz Link Zgłoś
dakota77 Re: co myslicie o trenczach? 12.11.08, 05:44 Nie, nie nosze. A juz widywanej czasami na ulicach wersji plaszcz+adidasy nie trawie:-) Odpowiedz Link Zgłoś
black_magic_women dakota 12.11.08, 18:32 dakota77 napisała: > Nie, nie nosze. A juz widywanej czasami na ulicach wersji plaszcz+adidasy nie > trawie:-) dakota-juz nie rozumiem;)nosisz,czy nie noisz? Odpowiedz Link Zgłoś
dakota77 Re: dakota 12.11.08, 18:45 Najpierw napisalam,odpowiadajac na pierwszy post tematu, ze uwielbiam trencze. Potem odpisalam na kolejny post autorki watku, czy nosimy trencze w sportowej stylizacji i tu napisalam, ze nie nosze i nie znosze;-). Zle sie cos wkleilo? To byly odpowiedzi na dwa rozne posty. Odpowiedz Link Zgłoś
black_magic_women Re: dakota 12.11.08, 20:46 dakota77 napisała: > Najpierw napisalam,odpowiadajac na pierwszy post tematu, ze uwielbiam trencze. > Potem odpisalam na kolejny post autorki watku, czy nosimy trencze w sportowej > stylizacji i tu napisalam, ze nie nosze i nie znosze;-). Zle sie cos wkleilo? T > o > byly odpowiedzi na dwa rozne posty. Aaaaa,teraz rozumiem;) Odpowiedz Link Zgłoś
ensoleillement Re: co myslicie o trenczach? 11.11.08, 22:55 bez szału- nigdy nie miałam i raczej mieć nie będę, tak samo zresztą jak i wielu innych "ciuchów-które-każda-kobieta-powinna-mieć-w-szafie" Odpowiedz Link Zgłoś
lashqueen Re: co myslicie o trenczach? 12.11.08, 17:32 Niezbednik. Mam czarny i lilarozowy. Odpowiedz Link Zgłoś
black_magic_women Re: co myslicie o trenczach? 12.11.08, 18:31 Mam 2 klasyczne,jeszcze "mamine"-beżowy i granatowy.Kiedy brak mi pomysłu na stroj.a wiem,że nie bede sie rozbierac ,te płaszcze załatwiaja sprawę Odpowiedz Link Zgłoś
nie-niebieska Re: co myslicie o trenczach? 12.11.08, 18:28 nosze w wersji wiosenno/jesiennej i zimowej Odpowiedz Link Zgłoś
jeriomina Re: co myslicie o trenczach? 12.11.08, 21:29 ciężko by mi się było obejść bez nich:) Odpowiedz Link Zgłoś
tralalumpek Re: co myslicie o trenczach? 12.11.08, 22:53 mysle ze sa jak lenin, wiecznie zywe Odpowiedz Link Zgłoś
brahenn Re: co myslicie o trenczach? 13.11.08, 00:20 że świetnie w nich wyglądam :) Odpowiedz Link Zgłoś