dagny1001 29.11.08, 22:02 Lubicie tę firmę? Czy jest droga? Spodobała mi się ich kolekcja przedstawiona w Groszkach, a jakoś nie wiem czemu zawsze omijałam ten sklep. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
akkknes Re: Taranko 29.11.08, 23:40 polska firma, dobra jakosc. ja to jestem skapiradlo, wiec dla mnie ceny by mogly byc nizsze :D Odpowiedz Link Zgłoś
paulina7383 Re: Taranko 30.11.08, 07:56 Jakość bardzo dobra ceny średnio ostatnio za golf placilam 150zl Odpowiedz Link Zgłoś
monikaa13 Re: Taranko 30.11.08, 10:57 Mam dwie pary spodni od nich, kupione już dawno, bo już sklepu nie ma ale mają się bardzo dobrze i swietnie leżą od początku. Nic się z nimi nie dzieje, a mają ładnych parę lat. Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
ofelia1982 Re: Taranko 30.11.08, 11:54 Zawsze omijalam Taranko, bo kojarzyl mi sie ten sklep z modą dla mojej mamy. ALe ostatnio weszłam i byłam zachwycona! Jakośc swietna, naprawde fajne nowoczesne modele, cenowo OK. Styl raczej elegancki, moze bez problemu konkurowac z przereklamowanym i kosmicznie drogim Simple. Przeklenstwem Taranko jest to, ze przez wiele lat modele byly wlasnie z minionej epoki i tak to sie juz zakodowalo w umyslach mlodszych kobiet. Odpowiedz Link Zgłoś
corrina_f1 Re: Taranko 08.12.08, 11:26 ofelia1982 napisała: > Zawsze omijalam Taranko, bo kojarzyl mi sie ten sklep z modą dla > mojej mamy. ALe ostatnio weszłam i byłam zachwycona! A ja właśnie wczoraj weszłam w poszukiwaniu czegoś dla mojej mamy i kompletnie nic tam dla niej nie znalazłam :( Natomiast sama nabyłam kilka razy spodnie, jakąś bluzkę i top. Były bardzo ok. Odpowiedz Link Zgłoś
solaris87 Re: Taranko 30.11.08, 21:07 Czy ktoś może widział kardigan z linka w sklepie i mógłby opisać jak prezentował się na żywo? Jak z jakością, a o cenę to już nawet nie śmię pytać, ale może ktoś zapamiętał :) www.taranko.pl/imagesgallery/13.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
velvet.pl Re: Taranko 05.12.08, 11:02 kardigan, o którym mówisz jest w rzeczywistości bliżniakiem (tak jak na zdjeciu) czesc z długim rękawem jest za 119 zł a z krótkim za 99zł, ale mozna kupic osobno. Nosi sie świetnie. Po praniu nic sie złego nie dzieje. polecam Odpowiedz Link Zgłoś
bgoralska1972 Re: Taranko 30.11.08, 22:15 Jak narazie to co widze w internecie w zupełności mnie nie zachwyca. Odpowiedz Link Zgłoś
danima Re: Taranko 01.12.08, 11:38 Mam coś z Taranko (2 dzianinowe spódnice, nieśmiertelną i jedną z ulubionych szarą kopertową bluzkę, golf). Jakość bardzo dobra. Po wielu praniach stan wciąż świetny. danima Odpowiedz Link Zgłoś
aldonus Re: Taranko 01.12.08, 19:16 mam krótki płaszczyk ecru, pasek, sztruksowy garnitur. bardzo dobra jakość, nietuzinkowy fason. choć ceny nie są okazyjne mogę polecić. Odpowiedz Link Zgłoś
cantatrice_chauve Re: Taranko 03.12.08, 12:00 mam wrażenie, że nie jestem w targecie, bo kiedy nie wejdę to widzę rzeczy dla mojej mamy lub jej trochę młodszych koleżanek. Ja mam 27 lat więc niby nie mało, ale Taranko jest dla mnie stanowczo za konserwatywne. Odpowiedz Link Zgłoś
elf1977 Re: Taranko 05.12.08, 14:58 Kuoiłam pierwszy raz w tym sklepie fioletową sukienke, świetnie lezy, dobrze wygląda, matreiał pierwszego gatunku. Była dość droga, ale wg mnie - warto. Odpowiedz Link Zgłoś
rae Re: Taranko 06.12.08, 13:23 Mam top, nosi się nieźle, nie niszczy, za to koszmarnie prasuje. Kosztował coś chyba 99zł, zakupiony na przecenie za 39. Odpowiedz Link Zgłoś
styljola Re: Taranko 07.12.08, 22:50 Przyjemne mają ciuszki :) Bardzo spodobał mi się komplet szarość + fiolet :) www.uroda.bighost.pl/taranko/jesien/IMG_9153.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
ayya Re: Taranko 08.12.08, 11:05 Porządna firma, nie za tania (spódnice powyżej 150 zł, sukienki ca. 200 zł i więcej, poniżej 100 zł tylko bluzeczki z krótkim rękawem), raczej dla kobiet 30+, które pracują w biurze, natomiast mają fantastyczne rzeczy pod względem kolorystycznym. W letniej kolekcji to zazwyczaj nic dziwnego, ale w tej zimowej są bardzo fajne ubrania w żywym, zielonym kolorze czy żółtym, jak teraz. Odpowiedz Link Zgłoś
wiki2-003 Re: Taranko 17.01.17, 10:40 NIe wiem dlaczego wszyscy piszą o porządnej jakości. Przecież tam króluje poliester! Odpowiedz Link Zgłoś