cioccolato_bianco Re: białek koszule! ile posiadacie 05.12.08, 06:39 2 i i tak ich wlasciwe nie nosze ;) Odpowiedz Link Zgłoś
joanna182-0 Re: białek koszule! ile posiadacie 05.12.08, 12:21 jedną z długim rękawem (czystą) i dwie z krótkim, ale jedna jest w delikatne paseczki czarne i srebrne, a druga w delikatne niebieskie, a zazwyczaj mam różnych kolorów. Odpowiedz Link Zgłoś
lashqueen Re: białek koszule! ile posiadacie 05.12.08, 12:41 Mam kilka i lubie, szczegolnie do pracy Odpowiedz Link Zgłoś
zolwik Re: białek koszule! ile posiadacie 08.12.08, 12:10 Dwie, ale chciałabym mieć więcej:) Odpowiedz Link Zgłoś
synkrytyczna Re: białek koszule! ile posiadacie 08.12.08, 12:37 ja mam 5, a moją ulubioną niestety przypaliłam żelazkiem :/ Odpowiedz Link Zgłoś
lillyth Re: białek koszule! ile posiadacie 08.12.08, 23:20 żadnej - ostatnią posiadałam chyba w szkole podstawowej. nie lubię bieli i źle wyglądam w tym kolorze, nie przepadam też za koszulami. właściwie jedyna biała rzecz, jaką posiadam, to mała wieczorowa torebka z futerka, której jeszcze ani razu nie miałam nigdzie ze sobą. Odpowiedz Link Zgłoś
hain Re: białek koszule! ile posiadacie 08.12.08, 23:24 0-słownie-zero! Nie znoszę koszul, zwłaszcza białych. Jakaś trauma chyba ze szkoły. Wraz z ukończeniem liceum pozbyłam się ich definitywnie. Jak mam się ubrać elegancko zakładam żakiet, a pod spód jakiś top... Odpowiedz Link Zgłoś
beatrycze123 Re: białek koszule! ile posiadacie 09.12.08, 19:25 Żadnej. Bo zakup wymaga zbyt dużych jak dla mnie nakładów finansowych na a) bluzkę dobrej firmy, w której zmieści się biust b) cielisty biustonosz bez ozdób, według mnie jak coś prześwituje to wygląda nieelegancko Odpowiedz Link Zgłoś
vincentyna Re: białek koszule! ile posiadacie 09.12.08, 22:09 Chyba z milion, nie dosc, ze bialy mi pasuje, to musze do pracy czesto koszule zakladac. Mam tylko z dlugim rekawem, nie uznaje krotkiego rekawka w koszuli (a u facetow budzi u mnie odruch wymiotny), mam kilka z rekawem 3/4 typu safari, pasuja dobrze do szortow. Mam tez milion czarnych koszul, bo tez dobrze w nich wygladam i tez pracowo pasuja. Do koszul obowiazkowo cielisty gladki stanik, ale to akurat nie problem, takie dominuja w mojej komodzie, pasuja zawsze i do wszystkiego, a te kolorowe i koronkowe to zazwyczaj pasuja pod sweter lub do ...sypialni;) Odpowiedz Link Zgłoś