margueri3 18.12.08, 21:32 Nabylam czarna taka dluzsza bluzke/tunike z dlugim rekawem taka jakby z delikatnej koronki <mat. jest przezroczysty>, z czym to zestawic,aby stworzyc ciekawy stroj??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
eve.mendes Re: co na dol??? 18.12.08, 21:40 po co kupujesz jak nie wiesz z czym nosić? Odpowiedz Link Zgłoś
margueri3 Re: co na dol??? 18.12.08, 21:49 Bardzo mi sie podoba dlatego kupilam. Odpowiedz Link Zgłoś
ensoleillement Re: co na dol??? 18.12.08, 21:45 czarne legginsy, kobaltowe buty i czerwona kopertówka Odpowiedz Link Zgłoś
tralalumpek Re: co na dol??? 19.12.08, 10:52 a tak wszedzie , patrzac na otoczenie zarowno wirtualne jak i rzeczywiste Odpowiedz Link Zgłoś
ensoleillement Re: co na dol??? 19.12.08, 11:28 serdecznie zazdroszczę otoczenia:) u mnie nadal nuuuda..:/ Odpowiedz Link Zgłoś
margueri3 Re: co na dol??? 18.12.08, 21:50 Niestety legginsy odpadaja nie z moimi nogami :( Odpowiedz Link Zgłoś
ensoleillement Re: co na dol??? 18.12.08, 22:58 no to rurki albo proste czarne spodnie:).. pewnie mogłaby byc jakaś spódnica, może ołówek? zależy od długości tej bluzki. Odpowiedz Link Zgłoś
margueri3 fotka 20.12.08, 11:46 tnij.org/cjwd Na wieszaku nie prezentuje sie zaciekawie a na mnie wyglada fajnie. Odpowiedz Link Zgłoś
stworzenje Re: fotka 20.12.08, 12:42 margueri3 napisała: > tnij.org/cjwd Na wieszaku nie prezentuje sie zaciekawie a na > mnie wyglada fajnie. wygląda ciekawie i na wieszaku, jedynie blado-ale to zapewne wina strzału lampą po bluzce :-). Więc myślę,że jeansy to odpuść, każdy inny kolor ok -może srebrne spodnie/spódnica? Albo jakiś róż ostry lub pudrowy z błyszczącego materiału? Mi ta bluzka by pasowała do spodni z kontrafałdą od kolana :-). Odpowiedz Link Zgłoś
tralalumpek Re: fotka 20.12.08, 13:18 a jak wygladaja spodnie z kontrafalda od kolana? Odpowiedz Link Zgłoś
stworzenje do tralalumpek 21.12.08, 14:48 tralalumpek napisała: > a jak wygladaja spodnie z kontrafalda od kolana? proszę oto foto: same nogawki sfotografowałam moich spodni. Z lewej normalna prosta nogawka,a z prawej rozłożyłam nogawkę by pokazać jak się rozchyla materiał podczas chodzenia :-). fotoforum.gazeta.pl/3,0,1599270,2,1.html Odpowiedz Link Zgłoś
tralalumpek Re: do tralalumpek 21.12.08, 15:11 do tralalumpka jezeli juz :) tak, zgadza sie to jest kontrafalda chcialam tylko potwierdzenia ze bedzie w calosci panna wygladac jak choinka bozonarodzeniowa ale w koncu przeciez swieta ;) Odpowiedz Link Zgłoś
stworzenje Re: do tralalumpek 22.12.08, 10:48 tralalumpek napisała: > do tralalumpka jezeli juz :) aaa oki, rozumiem :-) > tak, zgadza sie to jest kontrafalda > chcialam tylko potwierdzenia ze bedzie w calosci panna wygladac jak > choinka bozonarodzeniowa ale w koncu przeciez swieta ;) a czemu jak choinka? Nie rozumiem. Odpowiedz Link Zgłoś
ensoleillement Re: do tralalumpek 22.12.08, 11:20 Żartujesz z tymi spodniami, prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
stworzenje Re: do tralalumpka 22.12.08, 11:55 ensoleillement napisała: > Żartujesz z tymi spodniami, prawda? nie, nie żartuje,a na jakiej podstawie wyciągnęłaś taki wniosek? Odpowiedz Link Zgłoś
ensoleillement Re: do tralalumpka 22.12.08, 19:58 na podstawie mojej wizualizacji przedstawiającej tą tunikę z takimi spodniami, i to jeszcze różowymi. de gustibus oczywiście, ale po prostu zastanawiałam się czy to nie była prowokacja. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
stworzenje Re: do tralalumpka 22.12.08, 23:45 ensoleillement napisała: > to jeszcze różowymi. de gustibus oczywiście, ale po prostu zastanawiałam się c > to nie była prowokacja. pozdrawiam a gdzie napisałam,że z kontrafałdą mają być różowe? Sama nawet takich nie posiadam. Odpowiedz Link Zgłoś
margueri3 Re: fotka 20.12.08, 15:13 Kolor jeest intensywnie czarny,wina zdjecia. Odpowiedz Link Zgłoś
ensoleillement Re: fotka 20.12.08, 23:06 o nie nie, zupełnie inaczej ją sobie wyobrażałam:) cofam wszelkie rady a tunikę bym oddała Odpowiedz Link Zgłoś
margueri3 Re: fotka 21.12.08, 17:52 Na zywo jest duuuzo ladniejsza!Fajnie wyglada na mnie.Tylko z czym to zestawic?Nie oddam,bo mi sie podoba. Odpowiedz Link Zgłoś
miriam_fashion Re: fotka 23.12.08, 14:40 Może warto trochę zdusić jej tunikowaty charakter i wrzucić ją w taką bufiastą kieckę :-) , np taką od Solara, tylko może nie koniecznie zieloną img71.imageshack.us/img71/3036/spodnicasolarzielonaro5.th.jpg Odpowiedz Link Zgłoś