tralalumpek 22.01.09, 17:55 podgladajac forum moda mam przesyt: - grubych rajtuzow do wszystkiego - torebek kopertowych - sh Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anias34 [...] 22.01.09, 18:28 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
florena82 [...] 22.01.09, 18:30 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
anias34 [...] 22.01.09, 18:32 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
tralalumpek [...] 22.01.09, 18:31 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
anias34 [...] 22.01.09, 18:34 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
florena82 [...] 22.01.09, 18:36 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
anias34 [...] 22.01.09, 18:38 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
anias34 [...] 22.01.09, 18:35 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
anias34 [...] 22.01.09, 18:36 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
ensoleillement Re: modowy przesyt forumowy 22.01.09, 18:44 no cóż, jak nie mam ochoty czytać Forum to po prostu tu nie wchodzę; a jak jest wątek, który mnie nie interesuje- pomijam go. Forum tworzą ludzie, a nie ono jest tworzone dla satysfakcji i zadowolenia jednej osoby. A nie da się dogodzić wszystkim, prawda?:) Więc proponuję trochę wyluzować, zaparzyć sobie dobrą herbatę i zrobić to, na co naprawdę ma się ochotę i co naprawdę przynosi przyjemność. I od razu się zrobi lepiej:) Odpowiedz Link Zgłoś
tralalumpek Re: modowy przesyt forumowy 22.01.09, 19:00 tez tak robie, nie czytam wszystkich watkow, nie mam na to ani czasu ani ochoty, nie komentuje wszystkich wpisow... moj watek jest jednak na inny temat Odpowiedz Link Zgłoś
jagoda_pl Re: modowy przesyt forumowy 22.01.09, 18:49 Zgadzam się z pkt. nr 1. Każda porada dot. rajstop jest kwitowana "czarne 60 DEN". Jeśli chodzi o dyskusje to bardziej denerwują mnie niekończące się debaty na te tematy: - czerń/biel na ślubie i weselu - rajstopy do sandałów vs. gołe nogi na imprezie - SH, czyli śmierdzące-szmaty-jak-można-się-tam-ubierać - sieciówki - atak klonów czy jedyne słuszne sklepy? Odpowiedz Link Zgłoś
tequilkuk Re: modowy przesyt forumowy 23.01.09, 15:08 dopisalabym do listy niekonczace sie wojny futrzane - przeciez jesli ktos pokazuje futro to chyba mozna sie domyslec jakie ma poglady na ten temat? Odpowiedz Link Zgłoś
pistacja5 Re: modowy przesyt forumowy 22.01.09, 19:11 Chociaż osobiście bardzo lubię kryjące rajtki, to mam dość nagonki na te cieliste, które moim zdaniem są w pewnych sytuacjach niezbędne i nie są wcale takie ble jak niektórzy piszą. Odpowiedz Link Zgłoś
miska_malcova Re: modowy przesyt forumowy 22.01.09, 19:22 ja mam dość wątków niemyślących samodzielnie dziewczyn, które nie potrafią się ubrać na: obronę magisterską, koniec roku, do teatru itp. Mam wtedy wrażenie, że żyją w jakimś swoim świcie... Odpowiedz Link Zgłoś
bye-bye Re: modowy przesyt forumowy 22.01.09, 19:16 a ja jak otwieram wątek i widzę w nim link do allegro to odechciewa mi sie czytać. zaznaczam ,ze sama kupuję w sieci (w tym na aukcjach) ale jakoś allegro na forum moda to zazwyczaj raczej porażka. wiem ,że tralalumpek nie potrzebuje adwokata ale napiszę, że akurat ja jej posty bardzo lubię. przede wszystkim dlatego, że zawsze są JAKIEŚ. Odpowiedz Link Zgłoś
ensoleillement Re: modowy przesyt forumowy 22.01.09, 19:38 acha, czyli nieważne że mówi o mnie, ze jestem głupsza od szympansa, ważne, ze jest JAKAŚ. ciekawe podejście. Odpowiedz Link Zgłoś
razlemongrass Re: modowy przesyt forumowy 22.01.09, 20:11 Nie przesadzajcie dziewczyny, gdyby ludzie nie zakładali nowych wątków, nie miałybyście co robić;) I byście tylko narzekały, że cicho i pusto zrobiło się na forum. A tak, możecie po raz kolejny napisać jakie rajtki pasują do fioletowej spódnicy i co najważniejsze popisać się wiedzą z gramatyki i ortografii poprawiając błędy forumek i nie dodając nic więcej mądrego;) Odpowiedz Link Zgłoś
tralalumpek Re: modowy przesyt forumowy 22.01.09, 20:20 ensoleillement napisała: > acha, czyli nieważne że mówi o mnie, ze jestem głupsza od szympansa, ważne, ze > jest JAKAŚ. ciekawe podejście. poprawnym zachowaniem byloby pominac milczeniem twoj wpis ale wyjde poza poprawnosc nigdzie nie nazwalam ciebie szympansem, jezeli nie rozumiesz tekstu pisanego lub interpretujesz moje wpisy w taki wlasnie sposob to twoj problem co ty dziewczyno zrobisz kiedy ktos ci w pracy, w doroslym zyciu, naprawde personalnie zwroci uwage, ty sie albo zatupiesz nozkami albo zasiurasz z placzu a teraz sie mozesz obrazic Odpowiedz Link Zgłoś
miska_malcova Re: modowy przesyt forumowy 22.01.09, 20:22 ensoleillement napisała: > acha, czyli nieważne że mówi o mnie, ze jestem głupsza od szympansa, ważne, ze jest JAKAŚ. < cóż, niestety (dla Ciebie) to prawda, wyróżnia się i jest JAKAŚ a nie BYLEJAKA Odpowiedz Link Zgłoś
zettrzy Re: modowy przesyt forumowy 22.01.09, 20:14 istnieje taki apokryf z lat dawnych UW, iz inskrypcje w toalecie meskiej zawieraly tyle ciekawych mysli, wyrazonych pieknym literacko stylem, ze nalezalo je ocalic od zapomnienia; chlopcy zebrali sie wiec aby owe inskrypcje skopiowac i opublikowac w noc przed planowanym zadaniem do toalety meskiej weszla ekipa malarska i pokryla sciany bialym wapnem nazajutrz okolo poludnia pojawil sie nowy napis: TUTAJ BYLO TYLE DO CZYTANIA ALE JAKAS KU... TO ZDRAPALA ten watek czemus wywolal we mnie wspomnienie owych lat Odpowiedz Link Zgłoś
zettrzy Re: modowy przesyt forumowy 22.01.09, 20:16 ps. w moim oryginale bylo cale slowo "ku...", ale jak widac mechanizmy z lat wybielania toalet ciagle zyja i maja sie dobrze Odpowiedz Link Zgłoś
tralalumpek [...] 22.01.09, 20:34 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
magdalena.ko Re: modowy przesyt forumowy 22.01.09, 21:44 wiesz co to jest apokryf? :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
zettrzy Re: modowy przesyt forumowy 22.01.09, 22:02 no wlasnie, co to jest apokryf? ;)))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
kate-gun Re: modowy przesyt forumowy 22.01.09, 20:16 nie mialam pojecia o nagonce na cieliste rajstopy, przeciez to absolutny klasyk, a grube rajtuzy z tego co sie orientuje byly modne jakies 2 lata temu (na swiecie:) PS: zostane posadzona o wazeliniarstwo, ale dla mnie tralalumpek to ikona tego forum i tylko dla tych kilku starych nickow chce mi sie tu jeszcze zagladac :) Odpowiedz Link Zgłoś
bonzee32 Re: modowy przesyt forumowy 22.01.09, 20:24 > PS: zostane posadzona o wazeliniarstwo, ale dla mnie tralalumpek to > ikona tego > forum to jest polski ewenement na skale swiatowa. Im bardziej ktos chamski, prostacki, zaczepny i krytyczny wobec bliznich tym na wieksza akceptacja spoleczna moze liczyc. Cos takiego kompletnie nie ma racji bytu w kulturze anglosaskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
jagoda_pl Re: modowy przesyt forumowy 22.01.09, 20:26 i...napisała to Bonzee... :/ Odpowiedz Link Zgłoś
zettrzy Re: modowy przesyt forumowy 22.01.09, 22:03 > i...napisała to Bonzee... nie lubi konkurencji... Odpowiedz Link Zgłoś
miska_malcova Re: modowy przesyt forumowy 22.01.09, 20:32 > zaczepny i krytyczny wobec bliznich tym na wieksza akceptacja spoleczna moze > liczyc. Cos takiego kompletnie nie ma racji bytu w kulturze anglosaskiej. och, och, ale już w latynoskiej owszem :-) Odpowiedz Link Zgłoś
miska_malcova Re: modowy przesyt forumowy 22.01.09, 20:41 całkiem sporo, a Ty anglosasów? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
bonzee32 Re: modowy przesyt forumowy 22.01.09, 20:47 np. czesc mojej rodziny, z mezem wlacznie. Pracowalam kiedys z kilkoma goscmi z Brazylii... Troche mam inne spostrzezenia. Trzeba by sie tam pewnie przejechac, zeby wiecej zrozumiec... Odpowiedz Link Zgłoś
kate-gun Re: modowy przesyt forumowy 22.01.09, 20:37 nie generalizuj, przeciez nie wszyscy mysla tak jak ja. ba, podejrzewam, ze jestem nawet w mniejszosci. tral to indywidualistka, mozna ja kochac albo nienawidzic. Odpowiedz Link Zgłoś
yavanna86 Re: modowy przesyt forumowy 22.01.09, 20:48 Ee a można czasem się z nią zgodzić a czasem nie, czy nie przewidziano takiej opcji?:) Fakt, że FM bywa nudnawe, niestety Polki mają straszliwe tendencje do owczego pędu w ubiorze:P Najpierw naskakują na coś masowo, a potem gremialnie to noszą (vide legginsy) Odpowiedz Link Zgłoś
tralalumpek Re: modowy przesyt forumowy 22.01.09, 20:46 do chamstwa i prostactwa ma stad jak do wiecznosci a o kulturze anglosaskiej mi nie opowiadaj bo zzje w niej od 20 lat juz tutaj kiedys wspominalam ale jeszcze raz: wyrazic mysli mozna na rozne sposoby, nie trawie obludy i potakiwania jak piesek kiedys w syrence (te czasy ja pamietam chociaz syrenka nie jezdzilam) mam swoje zdanie i odwage go wypowiedziec, mam charakter trudno ci bedzie jednak tutaj w dyskusji zarzucic mi brak inteligencji, trafnosci ocen i odwagi w mowieniu, w mowieniu na temat Odpowiedz Link Zgłoś
bonzee32 Re: modowy przesyt forumowy 22.01.09, 20:52 nic ci nie zarzucam, taka luzna rekleksja.. Badz soba nadal i baw sie dobrze. Doda czy Tralalumpek.. Odpowiedz Link Zgłoś
tralalumpek Re: modowy przesyt forumowy 22.01.09, 20:55 prosze, postarja sie o naprawde berdziej inteleigentna wypowiedz bo zaczynam sie nudzic Odpowiedz Link Zgłoś
ensoleillement Re: modowy przesyt forumowy 22.01.09, 21:46 cóż, może tu chodzi o to, że ja nie mam oporów przed mówieniem co myśle więc "szczerość" tral mi nie imponuje. I wszystko byłoby w porządku, jesteś krytyczna i surowa w ocenach, ludzi z charakterem lubię natomiast nie nazwałabym "charakterem" ciągłych personalnych wycieczek bez powodu, ciągłego używania wyzwisk, epitetów- prezerwatywa i szympanse to najłagodniejsze z nich > trudno ci bedzie jednak tutaj w dyskusji zarzucic mi brak > inteligencji, trafnosci ocen i odwagi w mowieniu, w mowieniu na temat to trochę tak jakbyś bardzo chciała zaznaczyć tę swoją iteligencję i bystrość, a tak naprawdę nadrabiała kontrowersyjnymi stwierdzeniami powtarzam, mnie to nie imponuje- mnie zaimponuje rzeczowa, twarda odpowiedź, ale jednocześnie pozbawiona złości i chęci poniżenia innej osoby. jest jeszcze coś takiego jak inteligencja emocjonalna, społeczna, która również jest w życiu bardzo ważna odwagę w mówieniu to może mieć Tybetańczyk w Chinach, tutaj takie manifesty nie mają sensu i jeśli tak uważasz to świadczy to raczej o samouwielbieniu, dla mnie to jedynie puste happeningi które najcześniej nic dobrego nie wnoszą dla nikogo mnie taki poziom wypowiedzi nie odpowiada nie chcę też żeby ten post zabrzmiał jak atak, nie to było moim celem- chcę po prostu wyrazić swoje zdanie i też nie nawołuję do zmiany- Tral jesteś, jaka jesteś i jak widać masz swoich fanów:) Mnie też często pozytywnie zaskakiwałaś, niestety zbyt rzadko:( Nie mam zamiaru wdawać się w dyskusje czy pyskówki na ten temat Odpowiedz Link Zgłoś
tralalumpek [...] 22.01.09, 22:06 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
ensoleillement [...] 22.01.09, 22:32 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
tequilkuk Re: modowy przesyt forumowy 25.01.09, 12:32 Bardzo dobrze napisane Enso :) Odpowiedz Link Zgłoś
tralalumpek Re: modowy przesyt forumowy 25.01.09, 12:40 tak, jak panienka orzed okresm, duzo krzyku i nie na temat Odpowiedz Link Zgłoś
tequilkuk Re: modowy przesyt forumowy 25.01.09, 12:46 Bardzo ladnie potwierdzasz to o czym piszemy. Dziekuje :) Odpowiedz Link Zgłoś
magdalena.ko [...] 22.01.09, 21:47 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
vintazystka [...] 23.01.09, 18:42 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
tequilkuk Re: modowy przesyt forumowy 23.01.09, 15:07 Dla mnie ikona tego forum byla, jest i bedzie nieobecna od dluzszego czasu Edavenpo. Tralalumpek bardzo by chiala ale brak jej wiedzy i klasy powyzszej. Odpowiedz Link Zgłoś
kate-gun Re: modowy przesyt forumowy 23.01.09, 18:51 ja rowniez szanuje edavenpo, ale przeciez wyraznie napisalam, ze tralalumpek jest dla mnie "ikona tego forum", nie "ikona mody" - jest spora roznica. Odpowiedz Link Zgłoś
tequilkuk Re: modowy przesyt forumowy 25.01.09, 12:29 A o czym jest to forum? Edavenpo rzadko pokazywala swoje ciuchy ale jej opisy zawsze pobudzaly wyobraznie. Poza tym zawsze wiedziala co w trawie piszczy i umiala sie to wiedza podzielic a uwagi pozbawione byly osobistych wycieczek. Gdyby bylo forum "zlosliwosc rzekomo majaca swiadczyc o inteligencji" to pewnie tam tralalumpek bylaby niekwestionowana krolowa. Mnie zawsze imponowaly psy ktore wiedza ze sa duze silne i nie "musza" nic udowadniac. Podobnie z ludzmi. Odpowiedz Link Zgłoś
tralalumpek Re: modowy przesyt forumowy 25.01.09, 12:34 a wiesz dlaczego male psy zawsze i bez sensu ujadaja a takie wpisy jak twoj beda sie pojawiac zawsze i ciekawe ze ze strony pewnej grupy osob? Odpowiedz Link Zgłoś
tequilkuk Re: modowy przesyt forumowy 25.01.09, 12:44 Ty napewno wiesz dlaczego. Jak zawsze. Odpowiedz Link Zgłoś
tralalumpek Re: modowy przesyt forumowy 25.01.09, 12:55 wiem dlaczego byla kiedys dyskusja na forum o turkach, napisalam co mysle na podstawie prawie 20 lat mieszkania w austrii gdzie turkow jest dosc duzo i tego o czym trabily media dosc glosno wtedy temat i moja opinia jest aktualna do dzisiaj, bardzo czesto sa to tematu tutaj poroszane dla polakow mieszkajacych w polsce jestem w tej chwili niezrozumiala ale ty doskonale wiesz o czym mowie chodzenie za mna i psanie osobistych twoich wynurzen na moj temat, tylko dlatego ze mam swoje przemyslenia poparte doswiadczeniami i obsrwacjami, swiadczy tylko o twojej malenkosci psychicznej, jezeli jenak msciwosc i zawisc jest cecha twojego srodowiska to dziewczyno podtrzymoj ogien..... bez odbioru Odpowiedz Link Zgłoś
ensoleillement Re: modowy przesyt forumowy 23.01.09, 19:45 o tak, edavendpo...:( Odpowiedz Link Zgłoś
siog Re: modowy przesyt forumowy 23.01.09, 19:53 Dla mnie tez zawsze Edavenpo! Brakuje jej tutaj bardzo Uwielbiam tez Foam :) Beesok - styl, klasa i jakosc no i tak watek przerodzil sie w ranking:) Odpowiedz Link Zgłoś
tralalumpek Re: modowy przesyt forumowy 23.01.09, 20:02 watek przerodzil sie w ciekawe studium socjologiczne fajne wnioski mozna wyciagnac, opinie o ludziach... Odpowiedz Link Zgłoś
black_magic_women Re: modowy przesyt forumowy 25.01.09, 12:35 tequilkuk napisała: > Dla mnie ikona tego forum byla, jest i bedzie nieobecna od dluzszego > czasu Edavenpo. Tralalumpek bardzo by chiala ale brak jej wiedzy i > klasy powyzszej. Z moich puierwszych forumowych wycieczek(2004) pamietam właśnie Tral,Kochanice,Papryczke,Lune,Miske_Malcova,Richelieu(?),Zetke,Alex,był tez jeden jedyny facet-zapomniałam jak się nazywał.To są dl mnie ikony FM. A edavenpo to wielka znawczyni,której faktycznie tu brak Odpowiedz Link Zgłoś
miska_malcova Re: modowy przesyt forumowy 25.01.09, 12:39 > Z moich puierwszych forumowych wycieczek(2004) pamietam właśnie > Tral,Kochanice,Papryczke,Lune,Miske_Malcova,Richelieu(?),Zetke,Alex,był tez > jeden jedyny facet-zapomniałam jak się nazywał.To są dl mnie ikony FM. > A edavenpo to wielka znawczyni,której faktycznie tu brak za edavenpo faktycznie tęsknię. Brakuje mi jej postów. A do tej listy dodałabym Ciebie BMW :) Odpowiedz Link Zgłoś
black_magic_women Re: modowy przesyt forumowy 25.01.09, 12:43 miska_malcova napisała: A do tej listy dodałabym > Ciebie BMW :) To miłe,ale ja więcej czytam niz pisze. A nasza Paryżanka?! Odpowiedz Link Zgłoś
esceven Re: modowy przesyt forumowy 25.01.09, 15:12 Jak już wspomnieniami lecimy to była tu też fajna laska co się zwała NADOBNA:)))) Dobrze się ja czytało, chociaż nie wiem czy nie była trollkiem:) I jesczze bez_mapy... Stareeeee dzieje:) Odpowiedz Link Zgłoś
black_magic_women Re: modowy przesyt forumowy 25.01.09, 16:41 tralalumpek napisała: > byla tez b_bb, .... > faktycznie:)i niejaka ludzka_budowla Odpowiedz Link Zgłoś
beesok Re: modowy przesyt forumowy 22.01.09, 20:48 Nie znam Tralalumpka ale jest "stala" bywalczynia tego Forum - no coz mam sentyment do starej grupy :) Nie zasze sie z Toba zgadzam i nie zawsze podoba mi sie styl Twojej wypowiedzi wobec innych ALE czesto piszesz to co ja mysle a sama bym nie napisala he he he he he he co do tematu - zgadzam sie z watkami o allegro, rajstopami i slubnym savoir-vivre odziezowym - ciagle te same argumenty :) aha no i jeszcze niesmiertelna dyskusja na temat marki LV i tego czy jak sa drogie to na pewno lepsze czy nie wartow $500 na buty wydac i jak ktos to robi to mam straszne kompleksy itp itd Odpowiedz Link Zgłoś
tralalumpek Re: modowy przesyt forumowy 22.01.09, 20:52 beesok napisała: >... > Nie zasze sie z Toba zgadzam i nie zawsze podoba mi sie styl Twojej > wypowiedzi wobec innych ALE czesto piszesz to co ja mysle a sama bym > nie napisala he he he he he he > jest mi to swiadomym, mysle ze nie jestes jedyna w tej opinii tak jest rowniez i w innych dyskusjach gdzie ludzie znaja mnie z imienia i nazwiska Odpowiedz Link Zgłoś
beesok Re: modowy przesyt forumowy 22.01.09, 20:54 nie raz parsknelam smiechem czytajac Twoje sarkastyczne acz bardzo trafne wypowiedzi :) prosze don't stop :) Odpowiedz Link Zgłoś
bonzee32 Re: modowy przesyt forumowy 22.01.09, 20:56 gorzej jak ten sarkazm w twoja strone poleci... Uwaga zmiana kierunku wiatru.. Odpowiedz Link Zgłoś
tralalumpek [...] 22.01.09, 20:59 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
bonzee32 [...] 22.01.09, 21:02 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
tralalumpek [...] 22.01.09, 21:03 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
beesok Re: modowy przesyt forumowy 22.01.09, 21:06 hmmm nie martw sie - mam poczucie humoru i z "sarkazmem" sobie poradze a jak sie wkurze to zignoruje post i tyle, jakos nie mam kompleksow zeby sie AZ tak przejmowac komentarzami kogokolwiek na tym forum a sama trzymam sie granic przyzwoitosci a dyskusje ktore je przekraczaja pomijam :) Odpowiedz Link Zgłoś
esceven Re: modowy przesyt forumowy 22.01.09, 21:36 Nie wchodzę w wątki, po nazwach których wnioskuję, że: - nie wiadomo w co się ubrać na pierwszy rok studiów - nie wiadomo co pasuje do fioletowego płaszcza, czerwonej sukienki czy cokolwiek w tym stylu - ktoś nie wie czy klasyczne szpilki są nadal modne Lubię wątki o sh bo są zabawne - jak się nudzę to zerknę. wątki, które zawsze czytam to: kupiłam coś nowego, coś o nowych trendach etc. Czytam też jak napiszą coś dziewczyny do których szaf zaglądam ale moje najlepsze wątki tworzy Foam:D Pomijając to, że zawsze poprzestawia litrki to jakieś takie odkrywcze dla mnie są:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D Odpowiedz Link Zgłoś
esceven Re: modowy przesyt forumowy 22.01.09, 21:37 sorry za niegramatyczność wypowiedzi - idę spać. Odpowiedz Link Zgłoś
marrgaretta Re: modowy przesyt forumowy 23.01.09, 11:01 esceven napisała: > Czytam też jak napiszą coś dziewczyny do których szaf zaglądam ale moje > najlepsze wątki tworzy Foam:D Pomijając to, że zawsze poprzestawia litrki to > jakieś takie odkrywcze dla mnie są:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D Ooooo i to najmądrzejsza wypowiedź jaką dzisiaj przeczytałam Odpowiedz Link Zgłoś
azja811 Re: modowy przesyt forumowy 25.01.09, 15:25 beesok napisała: > Nie znam Tralalumpka ale jest "stala" bywalczynia tego Forum - no > coz mam sentyment do starej grupy :) > Nie zasze sie z Toba zgadzam i nie zawsze podoba mi sie styl Twojej > wypowiedzi wobec innych ALE czesto piszesz to co ja mysle a sama bym > nie napisala he he he he he he > > co do tematu - zgadzam sie z watkami o allegro, rajstopami i slubnym > savoir-vivre odziezowym - ciagle te same argumenty :) > aha no i jeszcze niesmiertelna dyskusja na temat marki LV i tego czy > jak sa drogie to na pewno lepsze czy nie wartow $500 na buty wydac i > jak ktos to robi to mam straszne kompleksy itp itd Generalnie podpisuje się pod wszystkim, szczególnie pod wyrazami sympatii dla Tralalupka, której wypowiedzi często sa zadziwiająco zgodne z moimi, a do tego błyskotliwe;DDDD Odpowiedz Link Zgłoś
wee_monstar Re: modowy przesyt forumowy 23.01.09, 18:14 Nie odczuwam przesytu- moze dlatego,ze odpowiednio dawkuje sobie czas na forum Moda. Ale draznia mnie czasem marudzace, czepialskie wspisy nie majace nic wspolnego z tematem postu a np. z gramatyka i zlote rady tych wszystkowiedzacych (najlepiej oczywiscie) forumek ;) Odpowiedz Link Zgłoś
migune Re: modowy przesyt forumowy 23.01.09, 21:43 nie mogę patrzec na plastikowy wszechobecny obuw made in deichman. Odpowiedz Link Zgłoś
11ss Re: modowy przesyt forumowy 25.01.09, 13:46 a pamiętacie słynne wpisy krysi_laski o jej eleganckich kostiumach i butach na bardzo wysokiej szpilce noszonych (prawie) zawsze i wszędzie? Odpowiedz Link Zgłoś
black_magic_women Re: modowy przesyt forumowy 25.01.09, 16:40 11ss napisał: > a pamiętacie słynne wpisy krysi_laski o jej eleganckich kostiumach i butach na > bardzo wysokiej szpilce noszonych (prawie) zawsze i wszędzie? O tak!krysia _laska największa forumowa orędowniczka wysokich obcasów.Ale przeciez odzywa sie od czasu do czasu! Odpowiedz Link Zgłoś
11ss Re: modowy przesyt forumowy 25.01.09, 13:47 a pamiętacie słynne wpisy krysi_laski o jej eleganckich kostiumach i butach na wysokiej szpilce noszonych (prawie) zawsze i wszędzie? Odpowiedz Link Zgłoś
gabrielafrancuz Re: modowy przesyt forumowy 25.01.09, 15:16 Kryjące rajstopy do wszystkiego, jak już ktoś wspomniał, zalew podobnych do siebie płaszczyków, bluzek i spodni. Doskwiera mi też tutaj niedobór ubrań, które by mi się podobały. I jeszcze brak oryginalności. Rzadko piszę, że coś mi się podoba. Odpowiedz Link Zgłoś
eirenne Re: modowy przesyt forumowy 25.01.09, 16:54 tralalumpek napisała: > podgladajac forum moda mam przesyt: > - grubych rajtuzow do wszystkiego > - torebek kopertowych Może mnie to bezpośrednio nie wkurza, ale jest to efekt (przepraszam za szczerość) ograniczonych horyzontów większości tutaj piszących - co dla mnie jest niewybaczalne, gdy mówi się o czymś tak kreatywnym jak sztuka ubierania. Odpowiedz Link Zgłoś
cioccolato_bianco Re: modowy przesyt forumowy 25.01.09, 18:30 - kolorowych, grubych rajstop - sieciowek ;) - zary i h&m Odpowiedz Link Zgłoś