kasiunia62 Re: Wasza dyżurna torebka 01.02.09, 10:12 ja mam swoje ukochane małe torebuszki na długim pasku:czerwoną, paseczkową, błękitną i granatową. Kazda w lumpxu o warości max 10zł...noszę je non stop Odpowiedz Link Zgłoś
mith-us Re: Wasza dyżurna torebka 01.02.09, 17:27 Ogromna, z rudej skóry, o bardzo klasycznym fasonie. z którą dobrze się chodzi na uczelnię i wyjeżdża na 3 dni do znajomych. :) mój chłopak jak ją widzi to zawsze się zastanawia jak jestem wstanie cokolwiek w niej znaleźć, bo jest pewny, że mogłabym tam schować psa i 2 ciała... a kosztowała niewiele ponad stówę... Odpowiedz Link Zgłoś
ryfka81 Re: Wasza dyżurna torebka 01.02.09, 18:06 Od trzech miesięcy noszę tylko tę: images42.fotosik.pl/33/42484d01428caf88.jpg Jest duża, bardzo pojemna i pasuje mi do wszystkiego :) Odpowiedz Link Zgłoś
magdalena.ko Re: Wasza dyżurna torebka 01.02.09, 19:44 ochnik :)) też się nad nią zastanawiałam ;) Odpowiedz Link Zgłoś
hazel_dobkins Do Ryfki 01.02.09, 21:15 Ryfko, proszę zdradź, czy ta torebka ma przegrodki, czy jest jednokomorowa..szukam czegoś podobnego w ramach prezentów, ale potencjalnie obdarowana uznaje tylko te wielokomotowe ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ryfka81 Re: Do Ryfki 01.02.09, 23:13 Przegródek ma naprawdę sporo. Wewnątrz jest przedzielona wzdłuż na dwie równe części taką sztywną przegrodą, która jest jednocześnie zasuwaną kieszenią. Czyli ma dwie duże komory, dużą zasuwaną kieszeń, a oprócz tego małą kieszonkę na komórkę, zasuwaną kieszonkę na portfel, i jeszcze sporą zasuwaną kieszeń zewnętrzną :) Odpowiedz Link Zgłoś
hazel_dobkins Re: Do Ryfki 02.02.09, 12:03 ooo...:) Dziękuję Ryfko za szczegółowy raport z oględzin torby - to idealnie ! Ruszę na poszukiwania tego modelu i prezent będzie :) Odpowiedz Link Zgłoś
ryfka81 Re: Do Ryfki 02.02.09, 13:32 Ona jest teraz chyba przeceniona o jakieś 40% :) Odpowiedz Link Zgłoś
slotna Re: Wasza dyżurna torebka 01.02.09, 18:23 Nie mam dyzurnej torebki, bo do pracy, na zakupy itp. nosze plecak - przewaznie chodze pieszo i sporo dzwigam, wiec plecak jest jedynym sensownym rozwiazaniem. Wieczorowe dobieram do stroju, mam dwie ulubione. -- Rzeczy, które próbują wyglądać jak rzeczy, częściej wyglądają bardziej jak rzeczy, niż same rzeczy. Odpowiedz Link Zgłoś
konikmorski1976 Re: Wasza dyżurna torebka 01.02.09, 20:46 ja noszę foliówke z Biedronki. juz takich nie dają, tzreba bulić 50 groszy. więc moja była gratis. Odpowiedz Link Zgłoś
hotally Re: Wasza dyżurna torebka 01.02.09, 22:41 aktualnie: jasny brąz miu miu ;] Odpowiedz Link Zgłoś
gupiamadzia Re: Wasza dyżurna torebka 03.02.09, 12:36 moja Dyżurna to materiałowy jamniczek Billabong, nie za droga, a bardzo uzytkowa i poręczna i też czarna :P przynajmniej jak gdzieś rzucę to poźniej nie żałuję że już jest plama :)ostatnio znalazłam ją z sklepie internetowym. myśle ze 150zł to też nie jakiś majątek. www.convict.pl/parody_holdall,k,89,p,418.html pozdrawiam ! Odpowiedz Link Zgłoś