malagracja 12.02.09, 21:42 W tym wątku opisujemy doświadczenia ze sklepem NYLONY. Link do sklepu: www.nylony.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
malagracja Plusy i minusy. 15.02.09, 15:47 Minusy: - towar przychodzi zapakowany w folijki, a nie w tekturowe pudełka - po przymierzeniu nylonów nie można ich zwrócić do sklepu (dlatego polecam mierzyć centymetrem wymiary pończoch i porównywać do dobrze leżącej pary) Plusy: - sprawny kontakt e-mail - są kompetentni, odpowiedzi na pytania są wyczerpujące - kiedy poskarżyłam się, że nylony drugiego gatunku przyszły z lekko naderwanym szwem obiecali mi przy nastepnych zakupach wyslac taka sama parę nylonów za darmo - przy drugich zakupach nylony przyszły już zapakowane nie w samą folikję, ale też tekturę Odpowiedz Link Zgłoś
malagracja Widziałyście wielkie zmiany? :D 20.02.09, 21:51 Jestem pod wrażeniem metamorfozy jaką przeszła ta strona, a z tego co mi wiadomo to nawet nie jest połowa zmian :-) Ciesza mnie tez nowe kolory polskich nylonów Eva :D Odpowiedz Link Zgłoś
klymenystra Re: Widziałyście wielkie zmiany? :D 20.02.09, 23:52 Odgapili od nas fiolet :) Odpowiedz Link Zgłoś
malagracja Re: Widziałyście wielkie zmiany? :D 21.02.09, 11:35 To jest niemożliwe, bo oni ta strone budowali juz od pół roku a fizia nie ma pół roku :-) Poprzednia wersja była w takich samych kolorach :-) Odpowiedz Link Zgłoś
klymenystra Re: Widziałyście wielkie zmiany? :D 21.02.09, 12:57 Wiem ;) Tylko co ja mam napisac... Wybor i tak mnie nie zadowala, powinno byc wiecej towaru w bardziej zroznicowanych cenach. A ich promocje rzedu 2 zlote sa smieszne :/ Moze kiedys kupie u nich jakies ponczochy, ale na razie nie zamierzam. Odpowiedz Link Zgłoś
malagracja Re: Widziałyście wielkie zmiany? :D 21.02.09, 21:23 I to im kiedys wytknelam, te ich "promocje". Zwlaszcza, ze oni sa producentami ponczoch Eva :/ Rozgladalam sie za kupnem ponczoch gdzie indziej, ale na dobra sprawe nigdzie nie znajde takich jak oni maja :/ (co mnie dobija). Brak konkurencji, stad ceny takie a nie inne... Odpowiedz Link Zgłoś
pinupgirl_dg Re: Widziałyście wielkie zmiany? :D 21.02.09, 18:50 Oczywiście, ze odgapili, teraz nam oczy mydlą ;). Trzeba zmienić ten szablon żeby być trochę oryginalniejszym ;) A co do sklepu to też zdecydowanie wolałabym, żeby zmiany dotyczyły po pierwsze cen :D, a po drugie wolałabym trochę większy wybór. Ale i tak nie będę narzekać, z resztą dopiero się przymierzam do zakupów :). Chyba jest teraz bardziej przejrzyście (chyba, bo już się zdążyłam do tamtej wersji przyzwyczaić). OT - zajrzyjcie na fiziowy i powiedzcie, co myślicie o tym @ z pandoraschoice.com, wypadałoby w końcu odpisać. Odpowiedz Link Zgłoś
monissska Re: Widziałyście wielkie zmiany? :D 21.02.09, 22:26 co do offtopu - jak możemy podjąć decyzje o odpisaniu skoro nie wiemy czego chcą? wysłałaś tego maila do vintagegirl? pewnie chcą czegoś w stylu tego co było na jej blogu, wtedy ja jestem bardzo za żeby zrobić jakiś sensowny konkurs na Fizi i wybrać najlepszych i już:) Odpowiedz Link Zgłoś
pinupgirl_dg Re: Widziałyście wielkie zmiany? :D 21.02.09, 23:51 Myślałam, że Ty wysłałaś <lol> Pokazałam komuś tego @ i też powiedział to co Ty - że chyba chodzi o ogólnie pojętą reklamę/prezentację tego sklepu. Czyli wygląda na to, że tak jak na blogu vintage_girl. W takim razie trzeba coś szybko wymyślić - przenieśmy się na roboczy. Napisałam tutaj, bo na technicznym cisza, spodziewałam się większego entuzjazmu ;). Odpowiedz Link Zgłoś
monissska Re: Widziałyście wielkie zmiany? :D 21.02.09, 22:23 nareszcie ta strona jest przejrzysta - tylko wygląda jakby im produktów ubyło; co do cen...no to jednak jest nylon,prawda? nie wiem jak jakościowo, ale nylon:D chciałabym żeby nylony.pl zaproponowały nam jako 'właścicielkom' fizi jakiś konkurs gdzie można by było wygrać parę nylonów...nie wiem, nie interesuje ich reklama czy jak??:D Odpowiedz Link Zgłoś
malagracja Re: Widziałyście wielkie zmiany? :D 21.02.09, 22:42 A ktores Cie nylony interesuja konkretnie (jakosc)? Pytaj śmiało :-) Troche już przerobiłam :) Hm, ale ceny ponczoch mysle, ze w wiekszosci sa ok. Z pasami juz jest inaczej :) A co do reklamy, to mysle ze nie chca ze wzgledu na młody wiek Fizi :-) Odpowiedz Link Zgłoś
monissska Re: Widziałyście wielkie zmiany? :D 21.02.09, 23:17 ich nylony - Eva. W końcu muszę jakieś kupić:P Odpowiedz Link Zgłoś
malagracja Re: Widziałyście wielkie zmiany? :D 22.02.09, 12:54 Odpisalam Ci w watku Eva, żeby nie brudzić :) Odpowiedz Link Zgłoś
pinupgirl_dg Re: Widziałyście wielkie zmiany? :D 21.02.09, 23:56 malagracjo - miałaś może te Esprity ze szwem www.nylony.home.pl/SHOP/index.php?main_page=product_info&cPath=1_17&products_id=187 ? Bo one mnie najbardziej kuszą :). Odpowiedz Link Zgłoś
malagracja Re: Widziałyście wielkie zmiany? :D 22.02.09, 13:02 Odpislam Ci w watku Cervin, zeby nie offtopowac :) Odpowiedz Link Zgłoś
gosiakal_2 Re: NYLONY 14.10.09, 17:39 W ostatnim czasie zakupiłam w NYLONACH dwa pasy do pończoch (RAGO 59 i RAGO 22) i muszę powiedzieć że odczucia co do tego sklepu mam bardzo bardzo pozytywne. Obie przesyłki dotarły do mnie dosłownie na drugi dzień po złożeniu zamówienia, kontakt mailowy ze sklepem super....naprawdę nic dodać, nic ująć:) Wprawdzie nie kupowałam tam jeszcze pończoch, ale mam nadzieję że w tym temacie będą równie niezawodni:)zwłaszcza że Pani z którą korespondowałam bardzo je polecała...:) Odpowiedz Link Zgłoś