Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    12.02.09, 21:42
    W tym wątku opisujemy doświadczenia ze sklepem NYLONY.

Link do sklepu: www.nylony.pl
    Obserwuj wątek
      • malagracja Plusy i minusy. 15.02.09, 15:47
        Minusy:
        - towar przychodzi zapakowany w folijki, a nie w tekturowe pudełka
        - po przymierzeniu nylonów nie można ich zwrócić do sklepu (dlatego polecam
        mierzyć centymetrem wymiary pończoch i porównywać do dobrze leżącej pary)

Plusy:
        - sprawny kontakt e-mail
        - są kompetentni, odpowiedzi na pytania są wyczerpujące
        - kiedy poskarżyłam się, że nylony drugiego gatunku przyszły z lekko naderwanym
        szwem obiecali mi przy nastepnych zakupach wyslac taka sama parę nylonów za darmo
        - przy drugich zakupach nylony przyszły już zapakowane nie w samą folikję, ale
        też tekturę
      • malagracja Widziałyście wielkie zmiany? :D 20.02.09, 21:51
        Jestem pod wrażeniem metamorfozy jaką przeszła ta strona, a z tego co mi wiadomo
        to nawet nie jest połowa zmian :-)

Ciesza mnie tez nowe kolory polskich nylonów Eva :D
        • klymenystra Re: Widziałyście wielkie zmiany? :D 20.02.09, 23:52
          Odgapili od nas fiolet :)
          • malagracja Re: Widziałyście wielkie zmiany? :D 21.02.09, 11:35
            To jest niemożliwe, bo oni ta strone budowali juz od pół roku a fizia nie ma pół
            roku :-) Poprzednia wersja była w takich samych kolorach :-)
            • klymenystra Re: Widziałyście wielkie zmiany? :D 21.02.09, 12:57
              Wiem ;) Tylko co ja mam napisac... Wybor i tak mnie nie zadowala, powinno byc
              wiecej towaru w bardziej zroznicowanych cenach. A ich promocje rzedu 2 zlote sa
              smieszne :/ Moze kiedys kupie u nich jakies ponczochy, ale na razie nie zamierzam.
              • malagracja Re: Widziałyście wielkie zmiany? :D 21.02.09, 21:23
                I to im kiedys wytknelam, te ich "promocje". Zwlaszcza, ze oni sa producentami
                ponczoch Eva :/

Rozgladalam sie za kupnem ponczoch gdzie indziej, ale na dobra sprawe nigdzie
                nie znajde takich jak oni maja :/ (co mnie dobija). Brak konkurencji, stad ceny
                takie a nie inne...
            • pinupgirl_dg Re: Widziałyście wielkie zmiany? :D 21.02.09, 18:50
              Oczywiście, ze odgapili, teraz nam oczy mydlą ;). Trzeba zmienić ten szablon
              żeby być trochę oryginalniejszym ;)

A co do sklepu to też zdecydowanie wolałabym, żeby zmiany dotyczyły po pierwsze
              cen :D, a po drugie wolałabym trochę większy wybór. Ale i tak nie będę narzekać,
              z resztą dopiero się przymierzam do zakupów :). Chyba jest teraz bardziej
              przejrzyście (chyba, bo już się zdążyłam do tamtej wersji przyzwyczaić).

OT - zajrzyjcie na fiziowy i powiedzcie, co myślicie o tym @ z
              pandoraschoice.com, wypadałoby w końcu odpisać.
              • monissska Re: Widziałyście wielkie zmiany? :D 21.02.09, 22:26
                co do offtopu - jak możemy podjąć decyzje o odpisaniu skoro nie wiemy czego
                chcą? wysłałaś tego maila do vintagegirl?
                pewnie chcą czegoś w stylu tego co było na jej blogu, wtedy ja jestem bardzo za
                żeby zrobić jakiś sensowny konkurs na Fizi i wybrać najlepszych i już:)
                • pinupgirl_dg Re: Widziałyście wielkie zmiany? :D 21.02.09, 23:51
                  Myślałam, że Ty wysłałaś <lol>
                  Pokazałam komuś tego @ i też powiedział to co Ty - że chyba chodzi o ogólnie
                  pojętą reklamę/prezentację tego sklepu. Czyli wygląda na to, że tak jak na blogu
                  vintage_girl. W takim razie trzeba coś szybko wymyślić - przenieśmy się na
                  roboczy. Napisałam tutaj, bo na technicznym cisza, spodziewałam się większego
                  entuzjazmu ;).
        • monissska Re: Widziałyście wielkie zmiany? :D 21.02.09, 22:23
          nareszcie ta strona jest przejrzysta - tylko wygląda jakby im produktów ubyło;
          co do cen...no to jednak jest nylon,prawda? nie wiem jak jakościowo, ale nylon:D

chciałabym żeby nylony.pl zaproponowały nam jako 'właścicielkom' fizi jakiś
          konkurs gdzie można by było wygrać parę nylonów...nie wiem, nie interesuje ich
          reklama czy jak??:D
          • malagracja Re: Widziałyście wielkie zmiany? :D 21.02.09, 22:42
            A ktores Cie nylony interesuja konkretnie (jakosc)? Pytaj śmiało :-) Troche już
            przerobiłam :) Hm, ale ceny ponczoch mysle, ze w wiekszosci sa ok. Z pasami juz
            jest inaczej :)

A co do reklamy, to mysle ze nie chca ze wzgledu na młody wiek Fizi :-)
            • monissska Re: Widziałyście wielkie zmiany? :D 21.02.09, 23:17
              ich nylony - Eva. W końcu muszę jakieś kupić:P
              • malagracja Re: Widziałyście wielkie zmiany? :D 22.02.09, 12:54
                Odpisalam Ci w watku Eva, żeby nie brudzić :)
            • pinupgirl_dg Re: Widziałyście wielkie zmiany? :D 21.02.09, 23:56
              malagracjo - miałaś może te Esprity ze szwem
              www.nylony.home.pl/SHOP/index.php?main_page=product_info&cPath=1_17&products_id=187
              ? Bo one mnie najbardziej kuszą :).
              • malagracja Re: Widziałyście wielkie zmiany? :D 22.02.09, 13:02
                Odpislam Ci w watku Cervin, zeby nie offtopowac :)
      • gosiakal_2 Re: NYLONY 14.10.09, 17:39
        W ostatnim czasie zakupiłam w NYLONACH dwa pasy do pończoch (RAGO 59
        i RAGO 22) i muszę powiedzieć że odczucia co do tego sklepu mam
        bardzo bardzo pozytywne. Obie przesyłki dotarły do mnie dosłownie na
        drugi dzień po złożeniu zamówienia, kontakt mailowy ze sklepem
        super....naprawdę nic dodać, nic ująć:)
        Wprawdzie nie kupowałam tam jeszcze pończoch, ale mam nadzieję że w
        tym temacie będą równie niezawodni:)zwłaszcza że Pani z którą
        korespondowałam bardzo je polecała...:)
      • malagracja What Katie Did - na zamówienie w nylony.pl :) n/t 29.03.10, 14:48

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka