annaa-1992 16.02.09, 12:11 jak mam sie ubierac przy niskim wzroscie? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ladyjm Re: niski wzrost 16.02.09, 12:29 co pomoga: -wysokie obcasy!!!! - buty BEZ paska w kostce - skraca -koordynacja kolorystyczna od stop do glow -pionowe linie w ubiorze np dlugie naszyjniki, lamowki od zakietow w kontrastowym kolorze -dopasowane proporcjonalne ubrania z zaznaczona talia - dobrze poprawic np plaszcz ze sklepu u krawca -unikac za duzych ubran, obnizonej talii, poziomych paskow, zbyt wielkich toreb -podobno najlepsza dlugosc spodnicy to do kolana (lub troche powyzej ale nie ponizej bo skraca) -dopasowac (skrocic) za dlugie rekawy/nogawki zeby nie wygladac jak dziecko zebrzace na ulicy z perspektywy moich 163cm - nie nosze obcasow bo za duzo chodze na codzien no i nosze bluzki w poziome paski bo lubie ale ogolnie wcielam powyzsze rady w zycie. Odpowiedz Link Zgłoś
ladyjm Re: niski wzrost 16.02.09, 12:30 btw ponoc chodzac na joge mozna urosnac 2cm bo sie rozciagaja stawy i przestrzenie miedzy kregami (ja "uroslam" 1 cm:) Odpowiedz Link Zgłoś
lesialesia Re: niski wzrost 16.02.09, 16:00 no cóż poza niskim wzrostem Twój wygląd nie ma żadnych cech? jesteś szczupła czy gruba, ruda czy blond, masz duży biust, mały biust, krzywe nogi, super nogi? Odpowiedz Link Zgłoś
danuu Re: niski wzrost 16.02.09, 16:13 Polecam artykul: www.groszki.pl/groszki/1,95942,6238225,Porada_Groszkow__jestem_niska_.html Odpowiedz Link Zgłoś
ladyjm Re: niski wzrost 16.02.09, 16:35 jeszcze jedno - mozna tez podpatrzec jak sie ubieraja np. celebrities -niska i szczupla np Nicole Richie (155cm), Rachel Bilson (160cm), Natalie Portman (ale tylko czerwony dywan), blizniaczki Olsen (aczkolwiek nie cierpie ich stylu) -niska i w normie np Reese Witerspoon -niska i biusciasta np Salma Hayek tyle przyszlo mi na mysl Odpowiedz Link Zgłoś