Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Co mamy na sobie-wklejamy fotki.Reaktywacja!

• beata19735 Re: 26 czerwiec 30.06.09, 16:44
        wrzucam siebie w nowo zakupionych rzeczach:sandalki,tunika.
        fotoforum.gazeta.pl/photo/2/oe/li/6gzg/okxvZPcvkWw507DboB.jpg
        • gabrielafrancuz Re: 26 czerwiec 30.06.09, 19:46
          Genialna tunika, gadaj, gdzie kupilas!
          • beata19735 Re: 26 czerwiec 30.06.09, 22:49
            W DE. Zastanawialam sie nad nia wyjatkowo dlugo ze wzgledu na te
            marszczenia.Musialam jednak kupic chociaz nie bylam pewna(i do tej pory tak do
            konca nie jestem) czy mi te "falbanki" nie beda przeszkadzac. Duzo pozytywnych
            odpowiedzi dostalam i to mnie moze bardziej do niej przekona:)
            • angelina25 Re: 26 czerwiec 01.07.09, 08:14
              Sama tunika bardzo ladna jednak bardzo przeswituje blielizna. Ten widoczny
              stanik kiepsko mi sie kombinuje z tymi marszczeniami, za duzo dobrego na raz.
              Chyba lepszy bylby cielisty stanik.
              • beata19735 Re: 26 czerwiec 01.07.09, 08:45
                mam cielisty:) dzieki za rade:)
                --
      • silencia22 Re: Co mamy na sobie-wklejamy fotki.Reaktywacja! 13.07.09, 09:34

www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/8f050bb01aa82df4.html
        może nie supermodnie ale za to wygodnie, a to ważne na spacerze z dzieckiem:)
        • durneip Re: Co mamy na sobie-wklejamy fotki.Reaktywacja! 13.07.09, 14:13
          dodałabym jakąś chustkę jako akcent kolorystyczny, żeby przełamać tę
          pielęgniarkę, ale poza tym super, szczególnie buty. masz jakieś zdjęcie z
          profilu (butów rzecz jasna)?
          • silencia22 Re: Co mamy na sobie-wklejamy fotki.Reaktywacja! 13.07.09, 15:25
            ozesz ty:) wyszło jak pielegniarka?????hahaha:)

butów nie mam z profilu, ale są na niewysokim - 7 cm - słupku w kolorze czarnym
      • durneip Re: Co mamy na sobie-wklejamy fotki.Reaktywacja! 17.07.09, 11:56
        grzecznie się podczepiam we właściwym miejsu:

img31.imageshack.us/img31/7461/tue.jpg
      • 05mileczka Re: Co mamy na sobie-wklejamy fotki.Reaktywacja! 04.08.09, 17:52
        dzisiaj tak:
        img.makeupalley.com/9/9/2/6/1366765.JPG
        • gabrielafrancuz Re: Co mamy na sobie-wklejamy fotki.Reaktywacja! 06.08.09, 08:56
          Mnie się podoba. Ładne nogi.
      • mesmery Re: Co mamy na sobie-wklejamy fotki.Reaktywacja! 04.08.09, 19:34
        Z modą jestem na bakier. Tu widać -> img515.imageshack.us/img515/5309/dsc17291.jpg

;)
        • gabrielafrancuz Re: Co mamy na sobie-wklejamy fotki.Reaktywacja! 06.08.09, 08:57
          Fajny naszyjnik i trampki, cała reszta się zlewa i jej nie widać ;-)

A propos: czy mógłby ktoś coś zrobić z tym drzewkiem?
      • nsc23 11/09/09 12.09.09, 14:27
        Poszlam zwiedzac miasto ubrana jak w linku.
        img14.imageshack.us/i/modaq.jpg/
        • nsc23 Re: 11/09/09 12.09.09, 16:32
          Wpisalam powyzszego posta, jako odpowiedz na pierwszy post, nie wiem, czemu
          wyladowal tutaj - drzewko kompletnie zeswirowalo.
        • aggax Re: 11/09/09 14.09.09, 09:28
          nsc23 az sie prosi o buty na obcasie. Zupelnie nie trafiony rodzaj butow. Nogi
          wygladaja bardzo niekorzystnie.
          • nsc23 Re: 11/09/09 14.09.09, 16:35
            aggax, zwiedzalismy glownie uliczki brukowe, wiec buty na obcasie grozilby
            kolejnym skreceniem kostki (tak, raz mi sie ta sztuczka udala, na obcasach
            wlasnie, cierpie do dzis). Nastepnym razem ubiore krotsza spodnice - niestety ta
            ma z tylu rozporek, gdyby ja podciagnac do korzystnej dlugosci chodzilabym z
            tylkiem na wierzchu ;)
            Dzieki za komentarz :)
            • gabrielafrancuz Re: 11/09/09 14.09.09, 21:09
              Ja chodzę prawie nago w porównaniu z Tobą :D
              To, co masz na sobie, to ponczo?
              Trochę powiększający zestaw, ale jeśli dobrze się tak czujesz, to może tak
              zostać. Udzielam pozwolenia ;-)
              • nsc23 Re: 11/09/09 14.09.09, 21:25
                Dzieki za pozwolenie ;)
                To, co mam na gorze, to taki jakby sweter-ponczo - nie jest to ponczo
                sensu-stricte, bo ma rekawy, ale te rekawy sa takie 3/4 i jak widac spore :)
                Ponczo mam podobne, tylko krotsze - moze wyprobuje nastepnym razem.
                Kurcze, swoja droga dobrze sobie zdjecie machnac, bo teraz to ja tez widze, ze
                po pierwsze mam na sobie sporo (no ale jednak wydawalo mi sie, ze chlodno jest),
                a po drugie te buty ze spodnica (akurat ta) to tak sobie. Chyba bede sobie
                codziennie teraz zdjecie robic i ogladac.
      • gabrielafrancuz Re: Co mamy na sobie-wklejamy fotki.Reaktywacja! 14.09.09, 20:50
        Wczoraj byliśmy ubrani tak:
        img15.imageshack.us/img15/1210/spacerblog.jpg
        Więcej tutaj: hanuszka20.deviantart.com/gallery/
        • nsc23 Re: Co mamy na sobie-wklejamy fotki.Reaktywacja! 14.09.09, 21:37
          Fajne zdjecie, ale mezczyzna w takim grubym plaszczu, a Ty bez rekawow? Albo on
          jest zmarzluchem, albo Ty cieplokrwista ;)
          • gabrielafrancuz Re: Co mamy na sobie-wklejamy fotki.Reaktywacja! 14.09.09, 21:42
            Miałam 3 opcje do wyboru (trencz, peleryna lub żakiet z bufiastymi rękawami,
            tyle że brązowy), ale zależało mi na tym, żeby pokazać ramiona i żeby był
            klimat, więc płaszcz musiał się pojawić - mi było nie za zimno, i nie za ciepło,
            a ten płaszcz tylko na zdjęciach wygląda na gruby. ;-) Zdjęcia biorą udział w
            konkursie organizowanym przez Elle.
            • nsc23 Re: Co mamy na sobie-wklejamy fotki.Reaktywacja! 14.09.09, 21:55
              No wlasnie tak myslalam, ze nie jest to zwykla fotka, ktora ktos sobie na ulicy
              robi - mialam pytac, czy slubne, albo jakies rocznicowe :)
            • erillzw Re: Co mamy na sobie-wklejamy fotki.Reaktywacja! 16.09.09, 20:20
              Gabi.. (mam nadzieje, ze mogę tak skrocić Twoje imie) jestem
              zachwycona tym jak wyglądaliście. Normalnie maszyna czasu.. Magia :D
        • alex_koz Re: Co mamy na sobie-wklejamy fotki.Reaktywacja! 18.09.09, 14:48
          super stylizacja Gabriela!
        • nioma Re: Co mamy na sobie-wklejamy fotki.Reaktywacja! 19.10.09, 09:18
          Ładnie ale zachowawczo i nudno.
      • terwase Re: Co mamy na sobie-wklejamy fotki.Reaktywacja! 21.09.09, 15:01
        Nigdy nic nie wklejałam na forum, choć obserwuję was systematycznie od dawna,
        ale jestem bardzo ciekawa opinii, później wyjaśnię dlaczego:)))
        Kilka zdjęć z dwóch niedzielnych spacerów, wczorajszego i sprzed tygodnia.
        Przepraszam za kiepską jakość.

images40.fotosik.pl/198/c11e572dd095411e.jpg
        images49.fotosik.pl/202/78f5fd2036f80c13med.jpg
        images38.fotosik.pl/198/8228b28642514818.jpg
        images50.fotosik.pl/202/38d7effaa9c3c275.jpg
        • nsc23 Re: Co mamy na sobie-wklejamy fotki.Reaktywacja! 21.09.09, 15:14
          Moim zdaniem do spodni ze szwem i marynarki te kozaki nie pasuja, a przynajmniej
          nie na spodnie.
          Do tego ciemnego zestawu juz lepiej.
          Jezeli chodzi o spodniczke 'ze skory weza' to mi sie nie podoba. Do rozowego
          ubralabym gladka czarna.
          • terwase Re: Co mamy na sobie-wklejamy fotki.Reaktywacja! 21.09.09, 15:26
            ups, chyba coś napsułam w forum, niepotrzebnie 2 razy post wkleiłam.
            nsc23 - ten z butami to cały czas ten sam zestaw tylko jedno zdjęcie wyszło
            ciemniej.
            • nsc23 Re: Co mamy na sobie-wklejamy fotki.Reaktywacja! 21.09.09, 15:39
              A rzeczywiscie - no to bez marynarki i bez szwu (bo go nie zauwazylam bez
              okularow) wyglada to lepiej.
              • terwase Re: Co mamy na sobie-wklejamy fotki.Reaktywacja! 21.09.09, 15:56
                Właśnie z tymi butami mam zagwostkę, są cudne, miękkie, wygodne i moim zdaniem
                ładne, ale najlepiej wyglądają do mini i grubych rajstop. Lepszego zestawu nie
                udało mi się do tej pory stworzyć,ale chyba przestanę się przejmować że wyglądam
                w nich "grubo" i zacznę je nosić z czym popadnie:))) Fotki wstawiłam na forum
                przerażona że wyglądam nieco zbyt krągle, i to po tym jak udało mi się przybrać
                2 kilo i nie wchodzę już w najmniejszy dostępny rozmiar w sieciówkach.
                • nsc23 Re: Co mamy na sobie-wklejamy fotki.Reaktywacja! 21.09.09, 16:36
                  Ze co?? To Ty sobie znajdz moje zdjecie w tym watku i sie nim pocieszaj ;) Bo ja
                  w najmniejszy rozmiar sie nigdy nie miescilam ;)

A w ogole na wszystkich 4 zdjeciach to Ty? Bo na pierwszych trzech myslalam, ze
                  jest biala kobieta, dopiero teraz po przyjrzeniu sie skorze widze, ze jest
                  ciemniejsza, ale i tak nie wyglada tak ciemno jak na ostatnim zdjeciu :)
                  • terwase Re: Co mamy na sobie-wklejamy fotki.Reaktywacja! 21.09.09, 17:06
                    Tak tak, to ja, w tym roku dość słabo opalona, bo mało okazji miałam.
                    A jak u mnie "na wsi" Polakom gały wychodzą z orbit jak wychodzę interweniować
                    bo się nie mogą z nikim z obsługi dogadać, należy do wrażeń bezcennych, ale to
                    osobny wątek na inne forum:))))

No i wiem, że moje kompleksy trochę śmieszne są, ale zawsze byłam wieszakiem i
                    choć teraz lepiej wyglądam i się czuję, to ciężko mi się przyzwyczaić jak biorę
                    na przykład jeansy do zmierzenia i nie mogę wcisnąć nogawki nawet do pół uda. I
                    paradoksalnie, jak przyjechałam do domu na wakacje to wszyscy pytali czy schudłam.
                    To było wyznanie z cyklu "urzekła mnie twoja historia", a teraz wracając do
                    tematu znalazłam Twoje zdjęcie nsc, ależ masz śliczne buty w tym szaro-czarnym
                    zestawie:)
                    • erillzw Re: Co mamy na sobie-wklejamy fotki.Reaktywacja! 29.09.09, 23:30
                      DObra to ja sie odważe ze tak powiem...
                      Slowa krytyki mile widziane bo gdyż wciąz poszukuje swego stylu
                      jednoczenie nie do konca majac odwage eksperymentowac..
                      Praszam za jakos ale mialam do dyspozycji tylko odbicie w lustrze.
                      i36.photobucket.com/albums/e41/ErillG/DSC01902.jpg
                      • gabrielafrancuz Re: Co mamy na sobie-wklejamy fotki.Reaktywacja! 30.09.09, 17:15
                        Zupełnie nie w moim stylu, nie ubrałabym się tak, ale myślę, że zrobiłabym Ci
                        zdjęcie na ulicy ;-)
                      • norma_jeane_baker Re: Co mamy na sobie-wklejamy fotki.Reaktywacja! 04.10.09, 19:25
                        Mi się podoba, no i przede wszystkim super figura i bardzo sympatyczna buzia :)
      • nsc23 03/10/09 03.10.09, 20:13
        fotoforum.gazeta.pl/zdjecie/1992010,2,2,mo.html
        Tak dzisiaj wyskoczylam z domu :) Rajstopy sa bardziej sliwkowe na zywo niz na
        zdjeciu i maja prawie identyczny odcien jak koszulka :)
        • gabrielafrancuz Re: 8/10/09 09.10.09, 01:45
          To z wczoraj, fotka robiona przez moją mamę, pod blokiem, gdzie mieszkam ;-)
          img28.imageshack.us/img28/9602/pazdziernik005.jpg
          Mam nadzieję, że coś jednak widać - mama jest beztalenciem, jeśli chodzi o technikę.

NSC - ja nic nie widzę - i w okularach i bez.
          • nsc23 Re: 8/10/09 09.10.09, 11:01
            Czyli ze moje zdjecie sie nie zaladowalo? Kurcze, ja je widze.

Na Twoim zdjeciu cos widac - podoba mi sie, tylko ten pasek jakos tak nie
            bardzo. Ale ja w ogole nie przepadam za paskami ;)
            • gabrielafrancuz Re: 8/10/09 09.10.09, 11:05
              No niby widzę zdjęcie, ale np. zamiast bluzki (kurtki?) czarną plamę. Nawet nie
              jestem w stanie zidentyfikować butów - zdjęcie jest strasznie ciemne.
              • nsc23 Re: 8/10/09 09.10.09, 11:25
                No niby widzę zdjęcie, ale np. zamiast bluzki (kurtki?) czarną plamę.

To rzeczywiscie slabe zdjecie, bo to ponczo jest ;)
                fotoforum.gazeta.pl/zdjecie/1999389,2,1,Untitled.html
                To zdjecie bylo robione tego samego dnia, tylko akurat okulary poprawialam :)
                • nioma Re: 8/10/09 19.10.09, 09:17
                  taka spodnica i buty raczej nie pasuja do tak wielkich i poteznych
                  łydek
                  • terwase Re: 8/10/09 19.10.09, 15:48
                    Pozwolę sobie wtrącić swoje trzy grosze, buty czadowe, choć bardziej pasowałyby
                    do spodni. Za to uważam, że nsc powinna pokazywać nogi i w spódnicach wygląda o
                    wiele fajniej niż w jeansach. Być może długość spódnicy można by zmienić, ale
                    właśnie że ma zgrabne nogi, kształtne, a nie takie no... walcowate:)
                    • nsc23 Re: 8/10/09 19.10.09, 18:58
                      Dzieki Terwase - no wlasnie z tymi butami to jest tak, ze do spodni nie widac
                      tego, co mi sie najbardziej podoba, czyli gory :) Ale skoro w spodnicy moje
                      lydki sa wielkie i masywne ;) (w spodniach tez sa, tylko ich nie widac ;)) to
                      moze przemysle sprawe.
                      • terwase Re: 8/10/09 19.10.09, 19:43
                        A tak na marginesie, kupiłam na ebayu takie w kolorze fuksja:) jutro idę odebrać
                        przesyłkę, bo listonosz awizo zostawił...:)
                  • nsc23 Re: 8/10/09 19.10.09, 18:56
                    A jaka spodnica pasuje? Taka do ziemi? Ja swoje lydki lubie :) I lubie spodnice
                    tej dlugosci - fakt, moje nogi korzystniej wygladaja w szpilkach, ale na wyprawe
                    po muzuem nie bede sie ubierac w szpilki.
                    • terwase Re: 8/10/09 19.10.09, 19:39
                      nie, nie broń Cię Boziu, tylko nie do ziemi!:) bo to jak wór pokutny.
                      ale co powiesz o długości kończącej się w okolicy kolana?
                      • nsc23 Re: 8/10/09 19.10.09, 20:26
                        No ale ta sie konczy w okolicy kolana :) Mam takich spodnic z 5 chyba w roznych
                        wzorach i kolorach (wszystko szyte na jeden wzor u krawcowej) i bardzo je lubie
                        - kiedys nosilam takie spodnice, ktore konczyly sie w polowie kolana, albo za
                        kolano, ale wtedy to dopiero moje nogi wygladaja tragicznie - dlatego, ze
                        spodnica konczy sie w dosc szerokim miejscu mojej nogi, a tak do wystawienie
                        kolana na widok publiczny sprawia, ze przynajmniej widac, ze te nogi sie zwezaja
                        i rozszerzaja, a nie sa takie grube na calej dlugosci :) Przynajmniej ja odnosze
                        takie wrazenie.
                        • terwase Re: 8/10/09 19.10.09, 22:01
                          no to nie wiem:))))))))))
                          • erillzw Re: 8/10/09 20.10.09, 21:09
                            nsc a nie przekonasz sie do zalozenia dzinow i wlozenia ich w buty?
                            Bo wtedy i buty i nogi pokazesz.
                            A jesli chodzi i takie sponice w ktorych sie czujesz najwyfodniej (a to
                            najwazniejsze) to moze po prostu inne buty. Takie chociaz oficerki. Ktore mocno
                            sie zaakceptuja i podkresla ta spodnice? :)
                            • nsc23 Re: 8/10/09 20.10.09, 21:54
                              Myslalam o tym, ale nie mam jeansow czy innych spodni na tyle waskich, zeby je w
                              te buty wepchnac :)
                              No dobra, nastepnym razem do spodnicy inne buty :) Oficerek nie mam, ale mam
                              buty na obcasie i pantofle, ktore wygladaja lepiej niz buty, ktore zaslaniaja
                              kostke :)
                              • erillzw Re: 8/10/09 21.10.09, 01:02
                                Nie musza byc waskie ;)
                                Przeciez te butki sa na tyle szerokie ze spokojnie zawiniesz sobie
                                szersza nogawke :)
                                ja zanim dopadłam rurki to wlasnie tak zawijalam sobie modne
                                wczesniej niby dzwony, przyciskalam je skarpetka i bylo git :)
                                • nsc23 Re: 8/10/09 21.10.09, 10:01
                                  Zadne moje spodnie nie mieszcza sie w te buty bez efektu 'rolnik w kaloszach'
                                  czyli bez marszczenia sie tuz powyzej butow.
                                  Cos z tymi butami wymysle i sie poddam po raz kolejny forumowej krytyce ;)
      • indabigcity Re: Co mamy na sobie-wklejamy fotki.Reaktywacja! 10.10.09, 23:40
        Ja zapraszam na swojego bloga :) Myśle,ze to lepsze niz wklejenie zdjecia :)
        indabigcity.blogspot.com/ pozdrawiam was cieplo!
      • nsc23 10/10/09 11.10.09, 12:49
        fotoforum.gazeta.pl/zdjecie/2002093,2,1,Untitled.html
        Znowu sie szwedalismy po miescie :)
        • gabrielafrancuz Re: 10/10/09 11.10.09, 12:53
          Naprawdę nic nie widać. Spróbujcie następnym razem zrobić fotki z lampą
          błyskową. Albo po prostu na ulicy, w świetle dziennym.
          • nsc23 Re: 10/10/09 11.10.09, 14:40
            Na tym z wczoraj nic nie widac? No to ja juz nie wiem :/ Zdjecie jest robione w
            srodku, ale w swietle dziennym, bo sufit byl szklany ;) Niestety wiekszosc zdjec
            to powiekszenia z mniejszych zdjec - bo zazwyczaj cos na tym zdjeciu jest, co
            niekoniecznie jest adekwatne do forum moda ;)
            Ponawiam wiec probe:
            fotoforum.gazeta.pl/zdjecie/2002320,2,1,Untitled.html
            • erillzw Re: 10/10/09 11.10.09, 14:58
              WIesz co nsc23 mnie sie wydaje, ze te fotki sa po prostu nieostre.
              Macie reczne nastawianie ostrosci?

Swoja droga bardzo ciekawa jest ta bluzka w kwiaty :)
              Szkoda az, ze nie widze jej dokładniej :)
              • nsc23 Re: 10/10/09 11.10.09, 15:04
                Nie, mamy autofocus :)
                A to brazowe w kwiatki to sweterek z Jackpota, o ktorym pisalam w watku o
                markach - ktos napisal, ze ciuchy z Jackpota to dla kobiet po 40., a ten
                sweterek to jeden z moich ulubionych ciuchow - jest bardzo cienki, wiec
                delikatny, ale bardzo go lubie.
                W przyszlym tygodniu tez sie bedziemy szwedac po miescie (mamy plan zwiedzic
                wszystkie darmowe muzea w Londynie - a potem te platne tez ;)), wiec poprosze
                mojego 'wspolszwedacza', zeby mi zrobil lepsze zdjecie :)
        • nioma Re: 10/10/09 19.10.09, 09:19
          Ja widze brudne adidasy, czarne spodnie i nijaki sweterek.
          • nsc23 Re: 10/10/09 19.10.09, 18:57
            To spojrzyj na drugie zdjecie, bo ani to nie sa adidasy, ani czarne spodnie.
            Sweterek kwestia gustu, ja go lubie :)
      • terwase kolejne podejście do butów z frędzlami 18.10.09, 21:10
        fotka taka sobie, wycięta z większego obrazu, no i te nieszczęsne ręce w
        kieszeni... ale jak wyglądają te butki do czarnej reszty?

images38.fotosik.pl/212/8fcb067cd0562b2cmed.jpg
        • nioma Re: kolejne podejście do butów z frędzlami 19.10.09, 09:20
          Podoba mi sie wszystko za wyjatkiem butow.
          Sliczna gora.

PS wlasciwie buty sa fajne ale zupelnie mi sie nie widza do tego
          zestawu
          • terwase Re: kolejne podejście do butów z frędzlami 19.10.09, 11:44
            hahaha, no znowu... w lustrze mi odpowiadały, ale patrząc na zdjęcie to bym
            jakieś czarne na obcasie dała:) no cóż... na pocieszenie są bardzo wygodne i idę
            dalej eksperymentować.
            • nioma Re: kolejne podejście do butów z frędzlami 19.10.09, 13:04
              Ja mam jedne Enu z fredzlami to mi tylko do jeansow pasujai legginsow
      • gabrielafrancuz 24.10. 25.10.09, 01:49
        Wklejam po prostu linka:
        gabana88.blogspot.com/2009/10/absolutely-gloomy-saturday.html
        • nioma Re: 24.10. 29.10.09, 13:10
          fajne buty
          reszta robi wrazenie niechlujne,sprana kurteczka, ta wielka czapa w
          ktorej pol miasta sie zobaczy...

stylizacja zupelnie mi sie nie podoba.
          plus wielki za buty i za bardzo ładne włosy.
          • gabrielafrancuz Re: 24.10. 29.10.09, 13:28
            Ona nie jest sprana, to taki sprany kolor. Ale dzięki za "niechlujność", o taki
            efekt w sumie wtedy mi chodziło :-)
        • nalle_maja Re: 24.10. 29.10.09, 16:47
          Dla mnie absolutna bomba! Uwielbiam taki styl :).Skopiowałabym na siebie całą
          Twoją stylizację z tego zdjęcia :).A poza tym pięknie wyglądasz,jesteś bardzo
          ładna :).Pozdrawiam :)
          • gabrielafrancuz Re: 24.10. 29.10.09, 17:06
            Ojej, bo się zaczerwienię jeszcze ;-)
            Dziękuję, miło mi to słyszeć.
            • candy24 Re: 24.10. 30.10.09, 13:50
              zupelnie nie moj styl. ale na pewno wyroznialas sie z tlumu.
        • siog Re: 24.10. 07.11.09, 22:08
          bardzo ladnie! Super wygladasz
          • gabrielafrancuz Re: 24.10. 09.11.09, 16:20
            Komplement z Twojej klawiatury sporo znaczy ;-) Dziękuję.
            • jaleo Re: 24.10. 09.11.09, 17:35
              Gabriela - mnie tez sie podoba, taki wspolczesny grunge. Ja tez bardzo lubie
              takie "workman's boots", tylko przy moim niskim wzroscie dlugie spodnice w
              polaczeniu z plaskimi butami srednio wygladaja. Ja moje buty nosze do waskich
              spodni, czasami do sukienki takiej do kolan i leggingsow. Zrobilam na
              szybciocha fotke samych butow, troche nieostra, bo mnie kot potracil :-D
              i34.tinypic.com/wvq3d3.jpg
              Moze wreszcie sie zbiore kiedys do kupy i zrobie troche zdjec w ubraniach, tylko
              musze kogos przymusic, zeby mnie obfotografowal - zeby nie wklejac zdjec w
              lustrze :-)
              • gabrielafrancuz Re: 24.10. 09.11.09, 17:59
                Czyżby buty z Top Shopu? :> Wczoraj je oglądałam, podobają mi się.
                A co do tych butów, to chyba jednak będę musiała kupić jakieś legginsy, żeby móc
                je nosić nie tylko do sukienek i spódnic, bo cholewka jest za wąska, żeby
                wpuścić rurki do środka i zapiąć buta do końca.
                • jaleo Re: 24.10. 09.11.09, 18:08
                  Buty sa z AllSaints, zeszloroczna kolekcja.

Co do "wpuszczania" spodni - probowalas te swoje buty nosc takie "rozpiete" na
                  gorze? Ja swoich nie zawiazuje wyzej, niz na zdjeciu, do spodni moim zdaniem
                  wyglada lepiej, niz takie do konca zasznurowane, no i spokojnie nogawki sie
                  mieszcza.
                  Do dluzszych spodnic to owszem, zasznurowac.
                  • gabrielafrancuz Re: 24.10. 09.11.09, 20:49
                    Chodzi mi to po głowie. Pamiętam jesienną kolekcję Helmuta Langa - wszyscy
                    faceci mieli tak rozwiązany ten "problem" ;-) I strasznie mi się ta kolekcja
                    podobała. Tutaj
                    całość
      • cocogloss 01.11. 01.11.09, 15:10
        Brrr.... zimno!!!

Na pierwszym zdjęciu to co miałam pod spodem a na drugim reszta:)

www.fotoo.pl/hosting-zdjec/2009-11/db860871/p1000155.jpg.html

Spódnicę już kiedyś pokazywalam na forum - gruba , z odpinanym
        kwiatem.
        Bluzeczka z bufkami cała gładka.
        Botki o takie :

www.fotoo.pl/hosting-zdjec/2009-11/60f7ab94/15246828.jpg.html
        ....na to miałam czarny kardigan na guziki, czarną kurteczkę o
        fasonie krótkiego żakietu , czerwone skórzane rękawiczki i czerwony
        szal.

• erillzw Re: 01.11. 01.11.09, 18:15
          fajnie, klasycznie i bardzo kobieco :)
          Podoba mnie sie :)
      • cocogloss :) 01.11.09, 19:30
        A spódniczka to ta www.fotoo.pl/hosting-zdjec/2009-
        10/89d052db/cala1.jpg.html
        • aggy80 Re: :) 20.11.09, 13:11
          blue :)
          fotoforum.gazeta.pl/zdjecie/2053284,2,1,us.html
      • tequilkuk Re: Co mamy na sobie-wklejamy fotki.Reaktywacja! 10.12.09, 22:53
        magda, uprzejmie prosze o nowy watek :)
        • gabrielafrancuz 27.12. 27.12.09, 16:29
          Wskrzeszam wątek.
          Po świątecznym obżarstwie należało w końcu się przewietrzyć, rozprostować kości i sprawdzić, czy nadal mieszczę się w niektóre rzeczy:

Wersja bez płaszcza: img40.imageshack.us/img40/4282/sesjahuta163.jpg
          Wersja w płaszczu: img192.imageshack.us/img192/5497/sesjahuta137.jpg
          • aga.pier Re: 27.12. 05.01.10, 15:39
            Gabriela, świetnie, skróciłaś włosy? i wbrew temu co piszesz o
            obżarstwie, schudłaś :)
            • gabrielafrancuz Re: 27.12. 05.01.10, 21:35
              Tak, w listopadzie :-)
              I chcę jeszcze trochę, bo już zarastam.
              Przez święta przytyłam 1 kg, ale szybko się pozbyłam ;-)
              • nioma Re: 27.12. 25.02.10, 10:50
                a czy to nie jest tak, ze przy grubych nogach nie powinno sie
                zakladac butow ktore je optycznie skracaja i jeszcze pogrubiaja?
                skraca je juz spodnica, plaszczyk takze, wiec but powinien byc taki
                ktory noge wydluzy a nie dodatkowo zetnie.
          • rhysmeyers22 Re: 27.12. 27.02.12, 12:42
            o jezuu ale wygladasz ,to nie jest komplement ,lol
      • dirtyhookah Pole Mokotowskie! 22.03.10, 16:54
        Witajcie, forumowiczki, to mój pierwszy raz tutaj, choć wątki obserwuję od daaawna, mam nadzieję, że mnie nie zjecie ;)

Zdjęcie zrobione dziś podczas spaceru, jak zwykle stoję jak pokraka, chyba nie potrafię inaczej. ;)

img405.imageshack.us/img405/757/dsc0034a.jpg
        • esceven Re: Pole Mokotowskie! 24.03.10, 13:58
          Jeśli już to ładna, ładnie ubrana pokraka:))
          • dirtyhookah Re: Pole Mokotowskie! 24.03.10, 19:41
            Dzięki!
            'Ładność' przemija, pokraką się jest przez całe życie, mam przerąbane :D
            • nioma Re: Pole Mokotowskie! 24.03.10, 22:20
              zupelnie nie podoba mi sie torebka, wyglada na byle jaka
              reszta bardzo fajna
              jak tak maja wygladac pokraki to super.
              • dirtyhookah Re: Pole Mokotowskie! 24.03.10, 22:52
                Torebka JEST byle jaka, ma jakieś 6 lat, i kupiona była w H&M, a to mówi samo za siebie ;)
                Niemniej - lubię ją, mam z nią dobre wspomnienia i cudownie pasuje do drewnianego wisiora, który miałam na szyi.

I nie powiedziałam, że wyglądam jak pokraka, tylko że stoję jak pokraka, to pewna różnica. ;)

Dzięki za ocenę!
        • anias34 Re: Pole Mokotowskie! 28.03.10, 07:33
          nie podoba mi sie nic-od nosa począwszy,na taniej torbie i butach
          kończąc.Sweter jak dla mnie fajny,ale nie ten kolor.
          • dirtyhookah Re: Pole Mokotowskie! 28.03.10, 21:30
            > nie podoba mi sie nic-od nosa począwszy

Dziękuję za tę uwagę. Mnie też się nie podoba.
            Czy w związku z tym mam nosić worek na głowie, żeby nie razić Twoich uczuć estetycznych? Ubranie mogę schować do szafy, ale nosa z twarzy nie zdejmę, wybacz.
            Sądziłam, że w tym wątku oceniamy ubrania.
          • dirtyhookah Re: Pole Mokotowskie! 20.04.10, 19:57
            Nie mogę się powstrzymać, wklejam linka do wątku założonego przez 'anias34'. Grunt to kobieta z klasą.

forum.gazeta.pl/forum/w,16,108658191,108658191,Piosenka_Julio_Iglesiasa_z_reklamy_pilne_.html
        • konikmorski1976 Re: Pole Mokotowskie! 03.03.12, 23:34
          strasznie banalnie, szkoda bo sliczna z ciebie dziewczyna
      • malavida Re: Co mamy na sobie-wklejamy fotki.Reaktywacja! 28.03.10, 20:33
        Gdy oglądam Wasze fotki, to dostaję kompleksów. Dziś testowałam nowy aparat fotograficzny i pstryknęłam kilka fotek na samowyzwalaczu. Tylko, że strój jest raczej zwyczajny, z gatunku tych przeciętnych: zamszowa kurtka, kilka ludowych elementów w postaci chusty, bluzki z żabotem i pierścionka z babcinej szafy.
        www.flickr.com/photos/manitu_asr/4469977673/sizes/o/
        • dirtyhookah Re: Co mamy na sobie-wklejamy fotki.Reaktywacja! 28.03.10, 21:33
          Nie mogę zobaczyć zdjęcia, odsyła mnie do yahoo, gdzie nie mam konta. Wrzucisz na jakiś inny serwer? :)
          • malavida Re: Co mamy na sobie-wklejamy fotki.Reaktywacja! 28.03.10, 23:36
            Dałam na Photobucket.
            i50.photobucket.com/albums/f339/modrac/naludownutwatermark.jpg
            P.S. Twoje kozaki są fajne. I lakier do paznokci też :D
            • dirtyhookah Re: Co mamy na sobie-wklejamy fotki.Reaktywacja! 28.03.10, 23:44
              Baaardzo mi się zestaw podoba.
              Świetna koszula, mam podobną, ale Twoja ładniejsza. :) I w dodatku szukam
              dżinsów w takim odcieniu, tylko węższych, mogę spytać, gdzie je kupiłaś?
              To szare to kurtka czy marynarka?
              • dirtyhookah Re: Co mamy na sobie-wklejamy fotki.Reaktywacja! 28.03.10, 23:47
                A, już wiem, kurtka. Me likeyy.
                • malavida Re: Co mamy na sobie-wklejamy fotki.Reaktywacja! 29.03.10, 10:31
                  Jeansy są z House, kurtka to szary zamsz, prawie pobiłam się o nią w second handzie, natomiast bluzka jest z Marks and Spencer, tutaj są lepiej widoczne detale obu rzeczy.
                  stylio.pl/zdjecia/-/271071
                  stylio.pl/zdjecia/zamszowa-kurtka/427727
                  • julia_uk Re: Co mamy na sobie-wklejamy fotki.Reaktywacja! 04.04.10, 23:19
                    Pasuje to wszystko do Ciebie super.
                    • nioma Re: Co mamy na sobie-wklejamy fotki.Reaktywacja! 06.04.10, 12:46
                      super wygladasz
                      jedyny zgrzyt: podwineite spodnie, nielubie tego
            • baumgarcik Re: Co mamy na sobie-wklejamy fotki.Reaktywacja! 06.04.10, 20:07
              bardzo fajnie! a buty skąd??
              • malavida Re: Co mamy na sobie-wklejamy fotki.Reaktywacja! 18.04.10, 10:33
                baumgarcik napisała:

> bardzo fajnie! a buty skąd??
                kupione za grosze w Nala Nalu
      • malavida Koszula z Brokeback Mountain 18.04.10, 10:49
        Koszula rodem z filmu Brokeback Mountain...takie było moje pierwsze skojarzenie, gdy ją ujrzałam w sklepie wiszącą na wieszaku :D
        i50.photobucket.com/albums/f339/modrac/BrokebackMountainshirt1.jpg
        • lodzpodwodna Re: Koszula z Brokeback Mountain 12.05.10, 16:40
          Bardzo fajnie sie ubierasz, nie myślałaś żeby założyć bloga "modowego"?
        • kadewu1 Re: Koszula z Brokeback Mountain 15.05.10, 14:12
          Malavida, nie tylko dobrze piszesz (czytam twoje posty), ale jesteś zgrabną i
          fajnie ubraną dziewczyną.
      • mickiz Re: Co mamy na sobie-wklejamy fotki.Reaktywacja! 12.05.10, 22:10
        hm..ostanio udało mi się kupić fajną koszulkę dla dziewczyny:
        antler.pl/?136,tits-koszulka-damska" target="_blank" rel="nofollow">http://antler.pl/?136,tits-koszulka-damska

i oczywiście, dostało mi się, że zbyt "pojechana" co uważacie?
        • ida_listopadowa Re: Co mamy na sobie-wklejamy fotki.Reaktywacja! 14.05.10, 23:55
          mickiz -
          ta koszulka nie jest "pojechana".
          Jest wulgarna i w złym guście. Na dodatek zwyczajnie brzydka.
      • agngrz 16.05 - agngrz 16.05.10, 14:50
        To i ja się w końcu pokażę i pochwalę zrzuceniem prawie 10 kg ;)

photos.nasza-klasa.pl/5846863/126/main/3cd8f2eca3.jpeg
        • magda19831 Re: 16.05 - agngrz 16.05.10, 19:38
          Link nie działa
          • agngrz Poprawny link i nowa fotka. 05.09.10, 23:53
            Ten powinien działać:
            tiny.pl/hrh8b
            A teraz tutaj nowy zestaw "zewnętrzny" na jesień - co sądzicie? Wybaczcie, że
            nie na mnie :)
            www.wizaz.pl/szafa/pics/17793_1n.jpg
      • maaarcin.2 Re: Co mamy na sobie-wklejamy fotki.Reaktywacja! 21.05.10, 09:21
        J a mogę pokazać co możecie mieć na sobie:)
      • fashionvictimkrk Re: Co mamy na sobie-wklejamy fotki.Reaktywacja! 06.06.10, 12:10
        Tekst linka
        ostatni mój zakup.
        co sądzicie?
      • dominmar [...] 02.09.10, 13:28
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • lovepeacecupcakes Re: Co mamy na sobie-wklejamy fotki.Reaktywacja! 07.09.10, 01:23
        Nie mogę usnąć...z sentymentu zajrzałam...Pamiętam czasy, kiedy codziennie zamieszczałyśmy tu po kilkanaście zdjęć. Szkoda tego wątku.
        Z sentymentu więc:
        img413.imageshack.us/img413/3396/dsc01201zi.jpg
        • zarunia15 Re: Co mamy na sobie-wklejamy fotki.Reaktywacja! 07.09.10, 18:56
          A to moj :)
        • gabi1234 Re: Co mamy na sobie-wklejamy fotki.Reaktywacja! 09.09.10, 14:02
          nooooo, to były czasy ;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka