arcoiris1 21.05.06, 19:47 Zwracam sie z pytaniem do osób przebywających za granicą- czy relokacja działa jakos, objawia sie w Waszych radiksach? pozdrawiam Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
czupakabra27 Re: Relokacja 21.05.06, 20:13 bardzo ważne i ciekawe pytanie. jesli relokacja działa to wynoszę się do Mediolanu lub Genui Odpowiedz Link
am98 Re: Relokacja 22.05.06, 23:53 arcoiris1 napisała: Zwracam sie z pytaniem do osób przebywających za granicą - czy relokacja działa jakos, objawia sie w Waszych radiksach? pozdrawiam Pierwszy raz relokowałam się za granicę już prawie 10 lat temu. Przebywałam poza krajem około dwóch lat. Sądziłam wówczas (a miałam wówczas bardzo blade pojęcie o astrologii), że relokacja działa, ponieważ pobyt za granicą w jakiś potężnie mnie przemienił i wiązałam tę przemianę z nagromadzeniem planet w "nowym" siódmym domu . Tymczasem, okazało się, że wszystko to, co mnie tam spotkało było wynikiem bardzo ciekawych tranzytów (władca VII domu - Pluton na natalnym siódmodomowym Neptunie i inne)i "ożywieniem" natalnych układów. Poza tym, dokładnie na wejściu Urana do XI natalnego domu, którym Uran włada - podłączyłam internet. Pragnę dodać, że był to rok 1997 i internet był wówczas w Polsce w powijakach; dla mnie było to przełomowe wydarzenie; natomiast relokacyjnie Uran tranzytował wówczas mój II dom. Obecnie również przebywam za granicą i nie czuję jakichś większych różnic, poza tym, że jak zawsze za granicą wiedzie mi się ciut lepiej (Jowisz natalnie w IX domu; pracuję również w bardzo dobrych warunkach, o jakich w Polsce mogłam tylko pomarzyć. Ciekawe jest to, że miejsce IX domowego Jowisza zajął Neptun, a miejsce XI domowego Księżyca - Jowisz. Przebywam w kraju Neptuna, gdzie odurzenie alkoholowe jest powszechne, a ja mam właśnie Neptuna na Księżycu. Odpowiedz Link