Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

biale dżinsy rurki

20.05.09, 13:17
    co do nich? macie moze jakies zestawy?
    z gory dziekuje
    Obserwuj wątek
      • b.davies Re: biale dżinsy rurki 20.05.09, 14:24
        Moim ulubionym zestawem są jasne jeansowe rurki (co prawda kremowe, nie śnieżnobiałe), do tego kremowa koszulka, na nią brązowa długa koszula z szerokim kremowym paskiem w pasie i brązowe czółenka:).

Ale tak naprawdę jasne jeansy rurki pasują do każdego koloru, no może tylko z różem będą wyglądały trochę...dresiarsko:).Ale w wersji troszkę bardziej eleganckiej są świetne!
        • magdalena.ko Re: biale dżinsy rurki 20.05.09, 16:30
          b.davies napisała:

> Moim ulubionym zestawem są jasne jeansowe rurki (co prawda kremowe, nie śnieżno
          > białe), do tego kremowa koszulka, na nią brązowa długa koszula z szerokim kremo
          > wym paskiem w pasie i brązowe czółenka:).

opis brzmi bardzo ciekawie :)
      • ladyjm Re: biale dżinsy rurki 20.05.09, 15:55
        ha! kremowe rurki + biale/kremowe/jasnobezowe gory nakladane warstwami to moja
        obecna obsesja:)
        np. bialy tank top+ bialy cieniutki t-shirt z dl.rekawem +kremowa
        marynarka+kremowy zamotany szal
        lub bialy tank top + bialy luzny mocno wyciety top bez rekawow + kremowy
        dzinsowy zakiet troszke militarny + 3 naszyjniki
        itp itd
        nie wiem skad mi sie to wzielo:)
        • nessie-jp Re: biale dżinsy rurki 20.05.09, 21:28
          Widziałam dzisiaj przepiękną, kremową tunikę w Mango (chyba). Warstwowa, u góry
          kołnierz w stylu "antycznym", z bardziej obcisłą podszewką i luźniejszym wierzchem.

Gdybym nie była upasiona i gdybym miała figurę pozwalającą nosić kremowe rurki,
          to natychmiast bym to wszystko kupiła :)
      • magdalena.ko Re: biale dżinsy rurki 20.05.09, 16:32
        np. chłodny i jasny odcień niebieskiego
        • b.davies Re: biale dżinsy rurki 20.05.09, 20:40
          Generalnie z jasnymi rurkami można zrobić dużo fajnych rzeczy, chociaż wydaje mi się, że równie łatwo jest zepsuć cały efekt u wyglądać tandetnie (jak to się często zdarza mega opalonym paniom z różowymi tipsami:P)
      • n_nicky Re: biale dżinsy rurki 20.05.09, 21:13
        Uwielbiam białe rurki :) Pasuje do nich mnóstwo rzeczy, trzeba tylko uważać,
        żeby nie wyglądać tipsiarsko ;)

Styl marynarski - a więc t-shirty, topy czerwone lub granatowe w odcieniach
        jednolitych lub w czerwono-białe, granatowo-białe paski.

Białe rurki bardzo dobrze komponują się z niebieską, zieloną, fioletową,
        brązową, żółtą i pomarańczową "górą" - trzeba tylko wybierać ubrania w ładnych
        odcieniach tych kolorów (np. w przypadku niebieskiego i zielonego unikać
        'bazarowych' odcieni turkusowego i seledynowego).

Unikać różowych ubrań i złotych dodatków, tylko w nielicznych przypadkach w
        połączeniu z białymi spodniami nie wyglądają tipsiarsko.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka