my_julianka 20.05.09, 13:17 co do nich? macie moze jakies zestawy? z gory dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
b.davies Re: biale dżinsy rurki 20.05.09, 14:24 Moim ulubionym zestawem są jasne jeansowe rurki (co prawda kremowe, nie śnieżnobiałe), do tego kremowa koszulka, na nią brązowa długa koszula z szerokim kremowym paskiem w pasie i brązowe czółenka:). Ale tak naprawdę jasne jeansy rurki pasują do każdego koloru, no może tylko z różem będą wyglądały trochę...dresiarsko:).Ale w wersji troszkę bardziej eleganckiej są świetne! Odpowiedz Link Zgłoś
magdalena.ko Re: biale dżinsy rurki 20.05.09, 16:30 b.davies napisała: > Moim ulubionym zestawem są jasne jeansowe rurki (co prawda kremowe, nie śnieżno > białe), do tego kremowa koszulka, na nią brązowa długa koszula z szerokim kremo > wym paskiem w pasie i brązowe czółenka:). opis brzmi bardzo ciekawie :) Odpowiedz Link Zgłoś
ladyjm Re: biale dżinsy rurki 20.05.09, 15:55 ha! kremowe rurki + biale/kremowe/jasnobezowe gory nakladane warstwami to moja obecna obsesja:) np. bialy tank top+ bialy cieniutki t-shirt z dl.rekawem +kremowa marynarka+kremowy zamotany szal lub bialy tank top + bialy luzny mocno wyciety top bez rekawow + kremowy dzinsowy zakiet troszke militarny + 3 naszyjniki itp itd nie wiem skad mi sie to wzielo:) Odpowiedz Link Zgłoś
nessie-jp Re: biale dżinsy rurki 20.05.09, 21:28 Widziałam dzisiaj przepiękną, kremową tunikę w Mango (chyba). Warstwowa, u góry kołnierz w stylu "antycznym", z bardziej obcisłą podszewką i luźniejszym wierzchem. Gdybym nie była upasiona i gdybym miała figurę pozwalającą nosić kremowe rurki, to natychmiast bym to wszystko kupiła :) Odpowiedz Link Zgłoś
magdalena.ko Re: biale dżinsy rurki 20.05.09, 16:32 np. chłodny i jasny odcień niebieskiego Odpowiedz Link Zgłoś
b.davies Re: biale dżinsy rurki 20.05.09, 20:40 Generalnie z jasnymi rurkami można zrobić dużo fajnych rzeczy, chociaż wydaje mi się, że równie łatwo jest zepsuć cały efekt u wyglądać tandetnie (jak to się często zdarza mega opalonym paniom z różowymi tipsami:P) Odpowiedz Link Zgłoś
n_nicky Re: biale dżinsy rurki 20.05.09, 21:13 Uwielbiam białe rurki :) Pasuje do nich mnóstwo rzeczy, trzeba tylko uważać, żeby nie wyglądać tipsiarsko ;) Styl marynarski - a więc t-shirty, topy czerwone lub granatowe w odcieniach jednolitych lub w czerwono-białe, granatowo-białe paski. Białe rurki bardzo dobrze komponują się z niebieską, zieloną, fioletową, brązową, żółtą i pomarańczową "górą" - trzeba tylko wybierać ubrania w ładnych odcieniach tych kolorów (np. w przypadku niebieskiego i zielonego unikać 'bazarowych' odcieni turkusowego i seledynowego). Unikać różowych ubrań i złotych dodatków, tylko w nielicznych przypadkach w połączeniu z białymi spodniami nie wyglądają tipsiarsko. Odpowiedz Link Zgłoś