Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Jaki macie styl?

IP: *.adsl.inetia.pl 09.06.09, 16:58
    Hej! zawsze byłam ciekawa stylu innych osób (przypuszczam, że nie tylko ja).
    może byście króciutko scharakteryzowały (lub nawet wstawiły fotkę jakiejś
    osoby, której wasz styl jest podobny) :)
    ja np. uwielbiam koszulki z nadrukiem (szczególnie z czymś głupim i
    śmiesznym), trampki (najlepiej by miały kolorowe sznurówki) i do tego jakiś
    sweterek, czarny lub beżowy. i oczywiście rurki i torba przez ramię z różnymi
    naszywkami. w tym czuję się najlepiej :) a wy?
    Obserwuj wątek
      • Gość: ktosia Re: Jaki macie styl? IP: *.visual-comp.pl 10.06.09, 16:40
        mój styl zmienia się w zależności od nastroju...niezmienne pozostają dżinsowe
        rurki:) najczęściej zakładam do nich różne T-Shirty...najbardziej lubię te z
        oryginalnymi nadrukami i w ciekawych kolorach. Poza tym uwielbiam biżuterię...w
        szczególności bransoletki:) mam ich pokaźną kolekcję;) ogólnie mój styl
        odzwierciedla moją osobowość...jest kolorowy i energetyczny ale bez zbędnych
        ekstrawagancji:) przede wszystkim musi być wygodny...
        • Gość: Gość Re: Jaki macie styl? IP: *.quarto.pl 03.09.09, 17:36
          Mój styl, odzwierciedla moją osobowość, jest stonowany, ale bywa czasami
          ekstrawagancki, a wręcz agresywny. Uwielbiam niezmienną cześć mojej garderoby,
          która króluje nie tylko w moim mstylu, a mianowicie rurki. Typowe najbardziej
          przezemnie pożądane czarne, do tego t-shirt z nadrukiem,( najczęściej właśnie t-shirty
          dodają mi wspomnianej wcześniej ekstrawagancji) lub tuniki ,do tego trampki (zawyczaj
          czarne, bądź fioletowe) , sweterki lub grube zimowe swetry, no i torba. Najczęściej
          wielka, naramienna i różnego typu 'błyskotki' na szyji a przedewsztkim na paluszkach. :)
          <br />
          • Gość: Kitty Re: Jaki macie styl? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.09, 21:40
            w mojej szafie króluje kolor czarny. najwięcej ubrań mam właśnie w tym kolorze. nie
            podążam ślepo za trendami, tylko w każdy sezonie wybieram parę rzeczy, które mi się
            podobają i łączę ze starszymi. lubie oryginalne, ale nie wyzywające zestawienia.
            uwielbiam krótkie szorty, oczywiście rurki, mega kolorowe legginsy lub te wet look,
            koszule w kratke niezmiennie od paru lat, panterkę ( ale nie kiczowatą... ), klasyczne
            conversy, botki, szerokie koszulki, kardigany, czasami zakładam tutu :), duza torba
            skórzana i duże okulary wayfarer :) pozdrawiam :-)
            • aurute Re: Jaki macie styl? 12.04.10, 18:20
              taak, conversy są świetne! najpierw kupiłam czarne, cały czas w nich chodziłam (mega
              wygodne) i postanowiłam kupić czerwone.. akurat jest wiosna więc mogę zaszaleć! ;)
        • Gość: Natt. Re: Jaki macie styl? IP: *.tkk.pl 05.09.09, 13:55
          Ja najlepiej czuję się w skórzanej kurtce z asymetrycznym suwakiem, rurkach,
          botkach lub trampkach. Do tego może być koszulka z dużym nadrukiem, sweterek np.
          żółty, czarna chustka i duża torba. Nie trzymam się jednego stylu, wolę je
          łączyć. Lubię też dużą biżuterię, kozaki, kamizelki(mam ich dość sporo),
          trampki, wisiorki. :-P
        • Gość: Olinek Re: Jaki macie styl? IP: *.aster.pl 06.09.09, 21:10
          mój styl jest różny i podłużny. :-)
          próbuje być na bieżąco z różnymi trendami.
          chociaż zawsze najlepiej się czuje w moim ukochanym powyciąganym swetrze i
          legginsach i oczywiście botki ;-)

• Gość: Misialik Re: Jaki macie styl? IP: *.tktelekom.pl 05.07.09, 11:46
        Ja uwielbiam styl Kristen Stewart jest normalny luźny i troche sportowy ale ma w
        sobie to coś ;))
        polecam bloga o stylu, ciuchach i stylu gwiazd
        misialikowadlawas-ciuchy.blog.onet.pl/ zaglądajcie i piszcie opinie z
        góry dzięki ;))
        • Gość: sisi Re: Jaki macie styl? IP: *.centertel.pl 29.07.09, 12:25
          Mój styl to mieszanka stylów:) Sportowy, vintage, trochę rockowego. Uwielbiam
          łączyć różne dodatki i wyróżniać się z tłumu:) Moim ulubionym akcentem są
          sportowe buty, adidasy, trampki połączone z spódniczkami, sukienkami czy fajnymi
          szortami.
          https://frillr.com/files/images/new%20face%20of%20Reebok.jpg
          https://www.shoppingblog.com/pics/leighton_meester_reebok_2009.jpg

• Gość: Dorotka;) Re: Jaki macie styl? IP: *.centertel.pl 13.08.09, 16:41
            Ja lubię luźne ubrania.
            Np: T-shirt, "trampole", rurki.
            Nie lubię zbędnych dodatków, typu: bransoletek.
            Lubię też trochę styl "EMO" ;)
      • modowa_mucha Re: Jaki macie styl? 26.07.09, 09:39
        Zawsze się nie wyróżniałam - t-shirty (czasem robione własnoręcznie :cool:), jeansy,
        kolorowe dodatki, przypinki, guziki, duże, oryginalne torby. Teraz bardziej gustuję w czerni,
        brązach, klasyce w stylu Chanel.
        • Gość: Lolly Re: Jaki macie styl? IP: 192.168.54.* 03.09.09, 19:59
          Ja też ostatnimi czasy pokochałam styl Chanel- czarno białe eleganckie zestawy.
          Uwielbiam też rockowy styl- ćwieki, porwane jeansy, trampki, który łączę z
          gotyckimi dodatkami np. w biżuterii, koronkowych rajstopach. bardzo lubię też
          vintage, buszowanie po second-handach. Lubię rurki, jednak chętnie porzucam je
          dla wszelkiego rodzaju spódniczek tudzież legginsów założonych do tuniki.
      • Gość: Lalka Re: Jaki macie styl? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.09, 00:21
        Ja uwielbia mini, topy, szpilki,szorty,sukienki,kozaki...
        sexy i wyzywająco
        • Gość: karina;) Re: Jaki macie styl? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.09, 21:24
          różny ;) naczesciej ubieram sie na luzie ..mam tez styl hipisowski i romantyczny
          i nie ubieram sie zaleznie od nastroju
      • asica Re: Jaki macie styl? 01.09.09, 21:27
        trochę tego ,tamtego i zawsze coś wyjdzie.
        najbardziej lubie luźne ciuchy.
        t-shirty często kupuję w dziale dla facetów.
        nie noszę rurek(w 50% przez moją figurę).
        a buty bez obcasów.
      • Gość: sweetcrayzolekXXX Re: Jaki macie styl? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.09, 14:10
        :santa::santa::santa::santa::choinka: Moją inspiracją jest św. Mikołaj bo marzę o byciu
        facetem a on ma taką długą podniecającą brodę i czerwony idealnie pasuje do moich
        pryszczów.
      • kotka_ Re: Jaki macie styl? 03.09.09, 14:42
        Nienawidzę kolorowych t-shirtów z nadrukami (cropp, new yorker-królestwa kiczu) w stylu
        nastoletnich dziewczyn , nie noszę ( Z resztą w ogóle nie mam) kolorowych rurek i
        białych adidasów !
        Mój styl określiłabym jako grunge. Łączę, mieszam przeróżne style- vintage, rock, folk,
        niektóre inspiracje czerpię z trendów. Nie boję się ubierać awangardowo. To jest mój styl
        ! Lubię niebieski oraz szary we wszystkich odcieniach.
        Co noszę? Swetry 'oversize', ubieram się warstwowo, koszule (najczęściej kupuję w
        dziale męskim, duże), legginsy, jakiś top na ramiączkach, buty- zależy.
        Mój styl różni się od innych, tak. Podoba mi się, to jak się ubieram, nadal go szlifuję i
        doprawiam różnymi elementami.
        • mou Re: Jaki macie styl? 03.09.09, 15:02
          ja tak jak kotka ;D
        • asica Re: Jaki macie styl? 03.09.09, 15:25
          jeśli chodzi o t-shirty i sklepy (cropp,new yorker)to się całkowicie zgadzam
      • mummy znowu rurki 03.09.09, 15:02
        no to za bardzo nie masz stylu... nosisz to co większość w tym sezonie... niby modnie,
        ale nudnie:-/
        • kotka_ Nie widziałaś- nie oceniaj. 03.09.09, 16:09
          do kogo mówisz ?
          po pierwsze trudno ocenić czyjś styl po samym opisie, jeśli w ogóle go się nie widziało !
          może jak czytasz ,to wszystko wydaję ci się podobne, wcale nie oryginalne, ale mówię, nie
          widziałaś- nie oceniaj .
      • Gość: Achtis Re: Jaki macie styl? IP: *.pete.cable.ntl.com 03.09.09, 15:34
        Osobiscie uwielbiam czern,ale nie tylko.Gustuje w stylu rock,boho,gothic.To jak sie ubieram odwzorowuje styl Milli Jovovich ktora ubiera sie absolutnie genialnie...Wklejam kilka fotekhttps://zielonakaruzela.blox.pl/resource/bohemianluxury.JPG
        Tekst linka
        http://www.zimbio.com/pictures/u-oz2tYjW5Z/LG+Mobile+Phones+Heidi+Klum+Celebrate+LG+Rumorous/adL8UQ-Z_7O/Milla+Jovovich
        https://citizencouture.com/wp-content/uploads/2009/04/cc_2009_0010.jpg
      • damail Re: Jaki macie styl? 03.09.09, 20:57
        www.streetmode.pl , sprawdzcie to. myślę, ze mozecie się zainspirowac, albo
        odszukac Wasz syl.
      • Gość: ania Re: Jaki macie styl? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.09, 22:34
        Ja najlepiej czuję się w jasnych rurkach i trampkach.Przepadam też za plisowanymi
        spódniczkami i oczywiscie zawieszki na szyję w kształcie serc. ;pp
      • Gość: jaaaaaaaa Re: Jaki macie styl? IP: 193.138.243.* 04.09.09, 09:08
        ja lubię ubierać się zgodnie z obowiązującymi trendami, choć mimo wszystko
        zawsze mam na sobie rzecz która jest odzwierciedleniem mojego stylu. najbardziej
        lubię klasyczne i proste rzeczy. łącze je za to z szaloną biżuterią i innymi
        mocnymi dodatkami. w tym sezonie nie mogę oprzeć się latexowym legginsom i
        kurtce motocyklówce oraz wszelkim marynarkom. mam również w swojej szafie sporo
        sukienek, które wręcz kocham oraz zbiór kremowych bluzek o różnych odcieniach i
        fasonach w których czuje się znakomicie:)
        • Gość: Justa Re: Jaki macie styl? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.09.09, 11:21
          Ja nie lubię za to czarnego no cuż trzeba się równoważyć :D uwielbiam biały oraz żywe,
          mocne kolory. Nie noszę rurek tylko albo dzwony albo ewentualnie proste :) Obcasy
          owszem ale kolorowe np zółte peep toe albo różowo czerwone gladiatorki. Jeśli mam być
          elegancka to ubieram np. szarą plisowaną spódnice w różowe grochy (ogólnie musi być
          kolorowy dodatek) i różowe rajstopy lub brązowa spódnica z lekko! podwyższonym
          stanem plus fioletowa koszula i fioletowe rajstopy. Kolorowa elegancja. :) Na codzień
          lubię też normalne bluzki w mocnym kolorze plus jeansy (jasne) kolorowy pasek torebka
          i buty :)
      • alinek95 Re: Jaki macie styl? 04.09.09, 15:43
        Ja preferuję luźne swobodne ubrania.Bardzo lubię nosić ciemne rzeczy,koszule
        chusty,drewniane dodtaki. Łącze troche grunge a czasami nosze bardziej
        dziewczce ubrania. ;:-O Uwielbiam baleriny buty emu ,pampy ,trampki
        ,rurki.t-szhirty z nadrukami,torby XXL oraz małe dziewczęce torebeczki :-S
        • Gość: klaud Re: Jaki macie styl? IP: *.kaskada.net 04.09.09, 18:15
          ja wielbię wprost trampki i buty do kostki ;-) do tego rurki, tuniki z różnymi
          napisami i fajnymi nadrukami oraz fajne dodatki ;-) :-S czasem staram się
          zaszaleć i stworzyć coś własnego, jakąś mega świetną stylizacje, łącze ze sobą
          rzeczy które na pozór do siebie nie pasują ;-> a co jakiś czas ubieram się
          dziewczęco <3
          • Gość: Aga Re: Jaki macie styl? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.09.09, 18:42
            Ja właściwie nie mam określonego stylu :-P
            Noszę ubrania, które po prostu mi się podobają. Ostatnio są to luźne koszule,
            kolorowe legginsy i ciekawe, oryginalne dodatki. Nie lubię nudy, więc główna
            zasada to: ma być ciekawie ;-)
      • Gość: tas Re: Jaki macie styl? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.09, 20:31
        Nie chce nikogo obrażać, ale jak widzę te wszystkie dziewczyny wyglądające jak
        klony w kolorowych t-shirtach z Croppa, listonoszkami, kolorowymi/jeansowymi
        rurkami plus białe adidasy lub trampki to mi się słabo robi... Wszystkie niemal
        tak samo ubrane :sciana: ...
        Ja osobiście staram się ubierać KOBIECO, a nie workowato!
        • Gość: princess Re: Jaki macie styl? IP: *.quarto.pl 07.09.09, 22:06
          ja sie ubieram w ciuchy tylkko markowe ale nie nikey edidas tylko hm louboutin dolce gabbana i te takie marki wicie (jak by co to tata mi przywozi lub ja znim latam do paryża )

i nie ubiore od nas ciuchów
      • Gość: ooola Re: Jaki macie styl? IP: *.opawska.osi.pl 05.09.09, 21:37
        ja najlepiej czuję się w rurkach, legginsach, tunikach, jeśli chodzi o buty to wielbię dunki. na
        co dzień często noszę też jakiś fajny t-shirt, z nadrukiem, w wyróżniającym się kolorze albo z
        ciekawym dekoltem ;)
        • Gość: ka.wa95 Re: Jaki macie styl? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.09, 12:44
          A ja ubieram się zależnie od nasroju..;)
          najczęściej tak rock'owo..
          musi być wygodnie..
          spodnie w ciemnych kolorach..
          jakieś t-shirt'y z nadrukami..
          trampki..
          jakaś bluza..
          nie lubię sie stroić..:)
          niemogę nosić rurek..:(
          mam grube uda..
          więc mam proste nogawki takie rurkowate troche.
          bluzki muszą być takkie dłuższe..
          :-D lubie to jak się ubieram bo to wyraża mnie całą.;)
          koleżanki próbują mnie naśladowac ale nie wychodzi im to zbytnio bo ja
          codziennie a nawet częściej się przebieram bo mam iny nastrój..
          a ja nie potrafię chodzić ubrana kolorowo jak jestem smutna..;)
          ja wiem że mam coś nie tego w turbanie.. ;P
          Ale się ciesze że jestem nie powtażalna
      • izuniia1990 Re: Jaki macie styl? 07.09.09, 16:28
        hej pomóżcie dobre duszyczki tylko kliknięcie izuniia1990.gliteruje.pl Z góry wielkie dzięki:-)
      • Gość: nelly Re: Jaki macie styl? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.09, 15:08
        Ja ubieram to co mi się podoba :-) nie ukrywając, że staram się kupować to co
        jest modne:cool: lubię nosić rurki, a najlepiej jak są tylko zwężane na dołach,
        albo bardzo obcisłe spodnie(takie jak getry,jeans) lubie kolor szary, fiolet i
        beżowy, bluzki boho, tuniki, balerinki, botki czasami ubieram się bardzo
        poważnie i kobieco, a czasami lubię ubrać się dziewczęco lub na sportowo. Mój
        strój ma małe znaczenie na mój nastrój, a raczej na to co mi się najbardziej
        podoba. Najczęściej robię zakupy w galeriach obecnie to lubię H&M,
        Stradiverious, Bershka. Jeśli chodzi o dodatki to lubię duże torebki lub takie
        proste, okulary przeciwsłoneczne, a ogólnie to bransoletki rzadko noszę cały
        czas na rękach mam zegarek i rzemyki. Myślę, że to jest moj styl trochę
        wyrafinowany a zarazem dziewczęcy, ale mnie się podoba :brawo::-O:>
      • milenas Re: Jaki macie styl? 13.09.09, 19:26
        Ja tak jak większość też nie mam jakiegoś określonego stylu ;P
        ale najczęściej ubieram rurki , jakiś fajny t-shirt i jakieś dunki ;D
        a drugi zestaw to legginsy , jakaś tunika , balerinki - bardziej dziewczęco ;)
        a no i zawsze noszę jakieś dodatki , zwłaszcza bransloteki ;]
      • Gość: karina;) Re: Jaki macie styl? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.09, 21:38
        ach zmieniam co chwile swoj styl;) teraz mam styl punkowski i chyba tak juz
        zostanie:) a to fotka:www.fotosearch.it/CRT546/15613-38dg/
      • Gość: Mery Re: Jaki macie styl? IP: *.aster.pl 24.09.09, 20:56
        U mnie królują trampki(czasami nawet na obcasach:-)) a do nich jakaś szara sukienka przed
        kolana, skórzana kurtka(w niektórych wyjątkach czarna bluza na krótki rękaw z kapturem) i do
        tego jakaś mała torebka;-)
      • naao Re: Jaki macie styl? 27.09.09, 15:29
        Ja mam styl raczej sportowy, rzadko kobiecy.
        Lubię oba te style łączyć.
        Najczęściej noszę to w czym wyglądam ładnie, a dodatki te które są modne i mi
        się podobają.
        Teraz mój ulubiony zestaw wygląda tak:
        -szwedy
        -pomarańczowa bluzka
        -duże pomarańczowe kolczyki
        Jeśli mam iść na jakąś dyskę imprę to wkładam mini, czarną bluzkę z cekinami i
        baleriny.
        Teraz najbardziej podoba mi się zestaw sukienka + bluza sportowa boooskie!
        Pozdro!!

• aurute Re: Jaki macie styl? 12.04.10, 18:23
          ..ciekawy, muszę przyznać, że jeszcze nigdy nie widziałam osoby tak kolorowo ubranej!
          lubię to ;)
      • Gość: Emo Re: Jaki macie styl? IP: *.128.109.4.static.crowley.pl 11.12.09, 15:17
        Tia Mój styl jest zabójczy bardzo lubie ruryyy czarne , różowe , szare , i
        oczywiście getry :D
        Najczęściej trampyyy takie po kolana xD
        Zaszaleć można nie ......
        Zależy jaki mam chumor aaa i zapomniałam mam jeszcze blond włoski :D
        Lubię bardzo emo bo w końcu nim jestem ..
        Lubię żyletki zawsze 2 mam przy sobie :-D
        • tao Re: Jaki macie styl? 21.12.09, 09:30
          Ło rety...;) To ja zupełnie w inną stronę: sportowe buty, bluzy, dżinsy.
          Kobieco, ale nie elegancko. Sportowy, luźny, ale zadbany styl. Czasem coś
          seksownego, ale zawsze element luzacki. Obcasów bym nie włożyła;)
          • madd_ Re: Jaki macie styl? 17.01.10, 19:14
            Hmmm... wszystkie moje ciuchy są czarne , najbardziej lubię czarne rurki i
            trampki Converse mój styl jest raczej wygodny , bo lubię jak już mówiłam czarne
            dżinsowe rurki , najzwyklejsze czarne t-shirty z jakimiś nadrukami , żakiety ,
            skórzane kurtki , legginsy z dziurami (ale takie z równymi dziurami :)) , bluzki
            z baaardzo długimi rękawami itd. Mam w szafie jedną parę botków na szpilce ale
            nie często je noszę , mój styl można określić tak :
            www.gallery.ashlee-star.com/albums/appearances3/oneradiopregrammy-feb82008hq/normal_03.jpg
            • aurute Re: Jaki macie styl? 12.04.10, 18:49
              fajny kapelusz!:>
        • aurute Re: Jaki macie styl? 12.04.10, 18:47
          ... mam nadzieję, że to ironia :)
      • Gość: Kuba Re: Jaki macie styl? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.10, 07:57
        Ja najczęściej zakładam bluzy z nadrukami. Lubię wszystko co fikuśne. Próbuję ubierać się
        tak, aby zwrócić na siebie uwagę. I nakładam coś czego inni nie mają :PPP
      • aurute Re: Jaki macie styl? 12.04.10, 18:12
        też uwielbiam koszulki z nadrukiem śmiesznym ! :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka