hotally 26.08.09, 15:33 Znacie taką firmę? Jaką mają jakość jeansów? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hotally Re: Podobno rewelacyjną :) nt 26.08.09, 16:54 Hmm.... kupiłam jeansy, wyprałam w 30st i strasznie farbują, jasna torebka zrobila sie granatowa, trampki tez. Anie padal deszcz, innej mozliwosci zmoczenia tez nie bylo ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
greentea2 Re: Podobno rewelacyjną :) nt 26.08.09, 18:03 Niektore dzinsy tak maja niestety, mnie wkurzaja pofarbowane majtki, kupilam kilka par granatowych tylko do dzinsow. Tak samo z butami jasniejszymi, zwlaszcza z zamszu, krew mnie zalewa, bo nie da sie tego doprac. Odpowiedz Link Zgłoś
black_magic_women Re: Podobno rewelacyjną :) nt 26.08.09, 20:04 greentea2 napisała: > Niektore dzinsy tak maja niestety, mnie wkurzaja pofarbowane majtki, > kupilam kilka par granatowych tylko do dzinsow. Tak samo z butami > jasniejszymi, zwlaszcza z zamszu, krew mnie zalewa, bo nie da sie > tego doprac. > > w ten sposob zniszczylam sobie piekny bialy top:( Odpowiedz Link Zgłoś
k1k2 Re: Podobno rewelacyjną :) nt 26.08.09, 18:15 a nie bylo na metce "wash with like colors'? czasami farbuja przy pierwszym praniu, to chyba kwestia pigmentow (naturalne + bawelna maja tendencej do 'puszczania'?) a moze podroba? choc tej firmy raczej nie podrabaija czesto moim zdaniem fajne wzornictwo i tkaniny Odpowiedz Link Zgłoś
hotally Re: Podobno rewelacyjną :) nt 26.08.09, 18:21 wypiore jeszcze raz, moze pomoze, jak nie to sie wsciekne, bo tak fajnie leżą na pupci ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
greentea2 Re: Podobno rewelacyjną :) nt 26.08.09, 19:13 To akurat nie zalezy od marki niestety, kolejne pranie nic nie pomoze, moze po 30tym bedzie lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
k1k2 Re: Podobno rewelacyjną :) nt 26.08.09, 21:06 po praniu wyplucz w wodzie z octem. dziala jak utrwalacz koloru. Odpowiedz Link Zgłoś
hotally Re: Podobno rewelacyjną :) nt 27.08.09, 08:26 ile tego octu dodac na umywalke wody? Odpowiedz Link Zgłoś
karmelek4 hotally 27.08.09, 19:46 Czy to właśnie te spodnie masz na sobie na blogu ( plus "złote sandały i niebieską koszulę????).. Jeżeli tak, to nie żałuj zakupu..pięknie w nich wyglądasz ... w ogóle b. ładny zestaw. Odpowiedz Link Zgłoś
hotally Re: hotally 27.08.09, 21:10 tak, dziekuje ;)) wlasnie są po kuracji octowej, mam nadzieje, że pomoże :) Odpowiedz Link Zgłoś
listopadowa81 Re: J Brand 26.08.09, 23:57 dostalam dwa lata temu od kuzynki z USA,fakt farbuja jak cholera,po jakis 3 miechach nadawaly sie do oddania biedniejszym. Odpowiedz Link Zgłoś
nitulina Re: J Brand 28.08.09, 12:21 Mam trzy pary z zeszlorocznej kolekcji, maliki farbują strasznie, pozostale dwie pary bez zarzutu. Generalnie jakośc jest niezła ale bez przesady, choć nie wiem skąd to porównywanie do chanel wśród jeansów... zdecydowanie wolę 7for all Odpowiedz Link Zgłoś
hotally Re: J Brand 28.08.09, 16:58 Ja wlasnie z 7 nie byłam zadowolona... tez farbowaly i zniszczyły Mi jedna torebkę diora, szmata sie nie zrobiła z materiału, ale szybko blakły... Odpowiedz Link Zgłoś
hotally artykul 28.08.09, 17:05 Wygrzebalam z netu, moze kogos zainteresuje www.rp.pl/artykul/9151,188994_Nasze_drogie_dzinsy.html Odpowiedz Link Zgłoś
nitulina Re: artykul 28.08.09, 19:56 Czytałam już kiedyś, nóz się w kieszeni otwiera na sama mysl o sklepach jeanstore, o ile ten wpromenadzie jest przyjemny to ten w Galmoku najchętniej bym podpaliła. Obsługa jest chamska, niekompetentna i kręci nosem, nie wspomnę o cenach ... w zeszlym roku chciałam sobie kupić model kat wlaśnie z J Brand, nie dosyć że kosztwał ponad 1300 złotych w kolorze wychodzącym z kolekcji, to jeszcze Pani z łaska dała mi do przymiarki...nie wierząc że kupię... i miała rację sobie przymierzyłam i z usmiechem na twarzy dokładnie ten sam model kupiłam na Revolve za dolarów amerykańskich 100. Generalnie ceny z kosmosu, okrojone kolekcjie, schodzące wybarwienie... żenada... Odpowiedz Link Zgłoś
hotally Re: artykul 30.08.09, 19:16 W sumie fajnie, ze jest ten caly jeanstore ;] mozna isc, przymierzyc i zamowic model spodni przez internet po rozsądnej cenie :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
kinky5 Re: A diesel ani nie blaknie , ani nie brudzi :) 28.08.09, 20:32 Mam 7 for all mankind i zlego slowa na te spodnie powiedziec nie moge. sa super! Nigdy mi nie zafarbowaly, dobrze sie piora i swietnie trzymaja. Odpowiedz Link Zgłoś
greentea2 Re: A diesel ani nie blaknie , ani nie brudzi :) 28.08.09, 20:33 Mam dwie pary od nich, jasniejsze oczywiscie nie farbuja, granatowe bardzo. Odpowiedz Link Zgłoś
hotally Re: A diesel ani nie blaknie , ani nie brudzi :) 28.08.09, 20:47 Wymoczylam swoje brandy w wodzie z octem, niedlugo je przetestuje i napisze czy pomogło... Odpowiedz Link Zgłoś