gosia05 02.09.09, 14:28 Jakiej są jakości? Czy może któraś y Was kupowała w tej firmie jeansy? Warto? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bell82 Re: spodnie Orsay 02.09.09, 15:01 takie z nizszej półki i dosyc drogie jak na taka firme ok 130 zł...lepiej dolozyc troszke i kupic wranglery czy lee, ktorych jakosc jest o wiele lepsza, a cena waha sie od ok 200 zł... Odpowiedz Link Zgłoś
nothing.at.all Re: spodnie Orsay 02.09.09, 18:12 Jedna para mocna, dobra jakościowa, mam kilka lat. Inna kiepska, brzydko się wyciera. Ciężko powiedzieć. Jeśli możesz pozowlić sobie to kup z innej droższej firmy, np lee. Odpowiedz Link Zgłoś
karo-zax Re: spodnie Orsay 02.09.09, 18:45 kupilam. co prawda kolor niezle sie trzyma ale jakos tak dziwnie sie powyciagaly w okolicy pupy...nie polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
mikkasia Re: spodnie Orsay 02.09.09, 22:00 Ja ostatnio kupiłam jeansy z Orsaya i nie żałuję. Super leżą, nie naciągają się, nic im się nie stało w praniu ;) Zresztą z wielu rzeczy z tej własnie firmy jestem bardzo zadowolona i polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
nocarka Re: spodnie Orsay 03.09.09, 10:58 Ja też tam kupuję sporo rzeczy i nigdy nie narzekałam jeszcze. Jeansy mam jedne od nich, ale wyglądają bosko, przebosko. Owszem, przetarły się na dole, ale to od tego, że kupiłam dłuższe do szpilek, a kilka razy założyłam do niskich i przejechałam nimi po chodniku. Poza tym - bomba. Noszę je niemal cały czas. Poza tym mam "skórzaną" kurtkę, bluzki po 2-3 lata i wyglądają jak nowe. Moim zdaniem bomba. Odpowiedz Link Zgłoś
jeriomina Re: spodnie Orsay 02.09.09, 23:09 Dwie pary kupione ok. 10 lat temu, skracane i zwężane w międzyczasie, dalej istnieją, nie przetarły się ani nie popruły, noszę je zimą po domu. W sumie jakość na plus. Odpowiedz Link Zgłoś
kati792 Re: spodnie Orsay 03.09.09, 00:13 Dzinsy po dwóch tygodniach miałam przetarte,tak jakbym chodziła w nich codziennie przez co najmniej rok! Ich ciuchy są fajne do pierwszego prania,potem na smietnik! Kiepska jakość za wcale nie najniższą cenę... Odpowiedz Link Zgłoś
carrie78 Re: spodnie Orsay 03.09.09, 08:53 Mam skinny jeansy Orsay, kolor ciemny granat, lekko elastyczne. Mają 2 lata - kolor się nie sprał, nie powyciagały się, leżą wciąż dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
malwina79 Re: spodnie Orsay 03.09.09, 10:46 Swego czasu kupowałam sporo rzeczy w Orsayu, teraz omijam ten sklep z daleka. Jakość raczej kiepska za tę cenę i sporo poliestru w składzie materiałów. Bluzki koszulowe (szczególnie te kolorowe) ładne tylko do pierwszego prania, kolor się spiera. Jeansy mam jedne i bardzo szybko zaczęły mie się przecierać w kroku, a dodam że z żadnymi innymi nie miałam nigdy takich problemów. Odpowiedz Link Zgłoś
eirenne Re: spodnie Orsay 03.09.09, 15:28 Rurki z Orsaya należą do moich ulubionych ubrań. Po pierwszym praniu kolor minimalnie zblakł, pas lekko się rozciągnął, ale poza tym są super. A jaką figurę robią :D Odpowiedz Link Zgłoś