agag27 30.09.04, 18:45 czy ktoraś z was kupowała swetry tej firmy? jak się noszą, jaka jakośc i cena ? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
malinkach Re: belanna - swetry 04.10.04, 19:07 Ja własnie zamierzam sobie kupić, nie wiem jaka jest jakość ale fasony są bardzo ciekawe, cena niezbyt duża od 65 zł. Właśnie choruję na jeden sweterek i wybieram się po niego do Warszawy. Odpowiedz Link Zgłoś
agag27 Re: belanna - swetry 08.10.04, 20:31 wiesz co daj sobie spokój z tym wyjazdem - ja własnie kupiłam Avanti i tez mi sie spodobał sweterek- sprawdziłam ze najblizszy sklep jest w gdyni -pojechałam i co ???wielkie G... otóż w owym sklepie były 2 swetry z tej firmy i moze 5 bluzek !!(kolekcja z poprzedniego roku) Odpowiedz Link Zgłoś
malinkach Re: belanna - swetry 10.10.04, 19:57 A ja się nie zgodzę. Kupiłam sobie właśnie ten sweterek z Avanti a moja siostra kupiła taki sam tylko cały czarny (chodzi mi o ten golfik), podobno ten pomarańczowy z Avanti jest z kiepskiego materiału i wygląda nażywo nieciekawie, a jest do niego jeszcze spódnica. Golfiku jeszcze nie prałam, więc zobaczymy co będzie po praniu. Ale jest śliczny. Odpowiedz Link Zgłoś
mariolkka Re: belanna - swetry 14.10.04, 22:30 A gdzie w Warszawie mozna kupic cos tej firmy? Odpowiedz Link Zgłoś