Gość: Marek IP: *.wetzel.pl / *.wetzel.pl 01.02.06, 14:50 czy ktos ma jakies doswiadczenie z firma: KAM KUCHNIE Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: karo Re: KAM KUCHNIE IP: *.mofnet.gov.pl 02.02.06, 10:36 meble kam z milejewa? Są w trzech mieszkaniach w mojej rodzinie. Użytkownicy zadowoleni, wyglądają ładnie, nic się złego z nimi nie dzieje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Re: KAM KUCHNIE IP: *.wetzel.pl / *.wetzel.pl 02.02.06, 13:45 tak z Milajewa. a gdzie robiliscie te kuchnie? Odpowiedz Link Zgłoś
ka_ro Re: KAM KUCHNIE 03.02.06, 09:28 Użytkownicy mieszkają w Elblągu, więc kuchnie zamawiane u producenta w Milejewie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A Re: KAM kuchnie IP: *.igf.fuw.edu.pl 28.02.06, 13:02 > tak z Milajewa. a gdzie robiliscie te kuchnie? Ja dopiero chcę zrobić. Powsińska 25 w Warszawie (Stolmeb). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yolca Re: KAM kuchnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.06, 14:00 a musisz akurat takie nie znalazłeś nic lepszego ? czy tylko cena grała rolę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A Re: KAM kuchnie IP: *.igf.fuw.edu.pl 28.02.06, 15:54 > a musisz akurat takie > nie znalazłeś nic lepszego ? > czy tylko cena grała rolę? A co? Jakieś złe doświadczenia/opinie? Napisz, proszę, póki pora. Owszem, cena gra rolę. Chyba przy każdych zakupach. I tak, nie stać mnie na studio "dizajnerskie", drewniane drzwiczki i marmurowe blaty, jeśli o to chodzi. Muszę pozostać przy "rozsądnej cenie". Ale trzeba zauważyć, że KAM to jeszcze nie są najtańsze meble. Mają "ten nowocześniejszy" system szuflad. Jest dosyć szeroki zakres rozmiarów standardowych (nie tak jak np. w IKEI albo BRW). Nóżki o regulowanej wysokości pozwalają standardowo skompensować nierówności podłogi w zakresie +2:-1 cm, co w przypadku mojej kuchni jest istotne, bo mam w niej postumencik po kuchni węglowej (a np. w IKEI regulacja jest tylko w zakresie 1cm). Jeśli chodzi o wygląd, to większość firm proponuje chyba ten sam zestaw folii i blatów, jeśli ktoś chce wycięcia na drzwiczkach to też chyba wszędzie można dostać każde. Odpowiedz Link Zgłoś