Dodaj do ulubionych

Zmywarka Siemes czy BOSCH

IP: *.chello.pl 27.02.06, 10:53
Czy jest jakaś wielka różnica miedzy tymi dweima firmami? Wiem, ze bardzo
polecany jest Bosch,ale Siemens to chyba ta sama fabryka (???) wiec chyba
podobna jakosć?
Jak to jest?
Obserwuj wątek
    • Gość: oal Re: Zmywarka Siemes czy BOSCH IP: *.wsse.gda.pl 27.02.06, 13:25
      Ja wlasnie kupiłam bosch model favorit ze schowanym panelem (2030zł). Nie wiem
      jak cenowo wygląda w porównianiu z Siemens'em., ale Bosch jest dużo lepszy -
      poprzeglądaj rózne fora i zdecyduj. Ja po takiej lekturze wybrałam Bosch
    • Gość: agnes Re: Zmywarka Siemes czy BOSCH IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.06, 14:25
      ja uważam że obie firmy sa b. dobre... ceny wcale nie są takie rózne.. w domu
      mam część sprzętu boscha a część simensa i z obu jestem w pełni zadowolona..
      sama mam taką zmywarkę: www.ceneo.pl/8311
    • Gość: agasybilla Re: Zmywarka Siemes czy BOSCH IP: *.chello.pl 27.02.06, 14:39
      mam boscha i jestem bardzo zadowolona. ma najnizszy poziom glosnosci, a poza
      tym w porownaniu z siemensem kolezanki jest o niebo lepiej wykonany w srodku
      • Gość: kim5 Re: Zmywarka Siemes czy BOSCH IP: *.aster.pl / *.aster.pl 27.02.06, 19:05
        Firma ta sama, tylko marki różne - Siemens jest piętro wyżej.
      • Gość: Anulka Re: Zmywarka Siemes czy BOSCH IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.06, 21:28
        Gość portalu: agasybilla napisał(a):

> mam boscha i jestem bardzo zadowolona. ma najnizszy poziom glosnosci, a poza
        > tym w porownaniu z siemensem kolezanki jest o niebo lepiej wykonany w srodku

To dość dziwne, bo obie firmy mają te same wnętrza. Różnica wynikała raczej z
        klasy zprzętu i modelu. Można zobaczyć choćby w sklepie, są nawet identyczne
        ikonki na panelach sterowania :-)
        • Gość: Jarek Re: Zmywarka Siemes czy BOSCH IP: *.ssmb.com 28.02.06, 14:37
          identyczne bo to ten sam sprzet tylko rozni sie marka i zewnetrznym design (np.
          inne przyciski)
    • xadam30 Re: Zmywarka Siemes czy BOSCH 28.02.06, 23:44
      Też się wahałem między tymi markami:
      central.pl/sklep/AGD-Wolnostojace-Zmywarki-60_cm/Bosch/SGS53E62EU a
      central.pl/sklep/AGD-Wolnostojace-Zmywarki-60_cm/Siemens/SE25E232EU.
      Właśnie dzisiaj w SATURNIE kupiłem w/w Bosch'a za 1399zł. Siemens z tymi samymi
      funkcjami kosztował 1499zł. "Zaoszczędzoną" stówkę dołożyłem do kuchenki
      mikrofalowej.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka