Dodaj do ulubionych

Kaldewei - wanny

16.03.06, 11:43
Czy wie ktoś, gdzie można obejrzeć wanny tej firmy? Mieli salon w aleji
Krakowskiej, ale już ich tam nie ma?
W żadnym ze sklepów/centrów akurat tej firmy wystawia się jedynie brodziki.
Ktoś się może natknął gdzieś na wanny?
O firmie słyszałem dużo dobrego (jakość, estetyka itp.) natomiast chciałbym
wannę zobaczyć na żywo zanim się zdecyduję. pozdr.
Obserwuj wątek
    • Gość: Małgorzata Re: Kaldewei - wanny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.06, 22:24
      wanny kaldewei mozna obejrzec w platformnie (al. jerozolimskie 204) wlasnie tam
      kupilam kilka dni temu swoja wanne (oczywiscie kaldewei)
      pzdr
    • Gość: ako Re: Kaldewei - wanny IP: *.elartnet.pl 03.01.14, 14:13
      Kaldewei stalowe są do obejrzenia między innymi w salonie KIM na Bartyckiej. Właśnie dzisiaj po dłuuuugich refleksjach kupiliśmy z mężem wannę u nich. 1100zl. Może droższa od Ferro czy Roca, ale jakość.... bez porównania.
      • Gość: Gruby_Luk Re: Kaldewei - wanny IP: *.dynamic.chello.pl 02.02.14, 11:26
        Kupiłem taką wannę ale powiem wam że szału nie ma, emalia olkusz za 1/4 ceny nie do odróżnienia.
      • krzysiolys Re: Kaldewei - wanny 27.11.14, 16:17
        i tu bym dyskutowal...
        wlasnie wyrzucilem wanne Kaldewei, ktora wygiela sie na wysokosci nozek - ani ja, ani nikt z moich znajomych, ani zaden ze znanych mi fachowcow, nie widzial dotad, aby wanna sie wyginala...
        kupilem ja 14 lat temu (2000 rok) - gwarancja oczywiscie minela, a firma Kaldewei nie widzi nic niestosownego w tym, ze ich wanna (wprawdzie po gwarancji, ale jednak Kaldewei) sie wygina...
        Pisza mi, ze gwarancja minela i basta - a ze troche obciach jak na markowa wanne, to jakos tego nie czuja...
        Dla ustalenia uwagi - wannna (nozki) zamontowana byla prawidlowo.
        KKK
        • inalazienkowska Re: Kaldewei - wanny 05.12.14, 09:47
          Gwarancja na wanny Kaldewei wynosi 30 lat.
      • 1ir Re: Kaldewei - wanny 05.12.14, 13:18
        Miejmy nadzieje że po latach będzie nadal wyglądać dobrze. W przeciwnym razie chyba lepiej kupić taniej i wymienić za kilka lat. Teraz większość rzeczy produkuje się tak by za kilka lat były do wymiany i cena nie musi świadczyć o jakości.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka