Gość: jarek IP: *.warszawa.supermedia.pl 21.03.06, 13:09 Mam pytanie do użytkowników zlewozmywaków granitowych o trwałość i funkcjonalność tego typu sprzętu. Będę wdzięczny za wszelkie opinie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agatasto Re: Zlewozmywak granitowy 22.03.06, 08:17 Czy chodzi Ci o konglomerat granitowy? Jeżeli tak to jest super mam go już kilka lat. Nie zanieniłaym na żaden inny. Tylko musi być z dobrej firmy blanco franke. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jarro21@gazeta.pl Re: Zlewozmywak granitowy IP: *.warszawa.supermedia.pl 22.03.06, 10:33 Tak, chodziło mi właśnie o konglomerat. Wydatek to spory, ale z Twojej wypowiedzi wynika, że opłacalny. Dzięki za info. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nina Re: Zlewozmywak granitowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.06, 00:56 Polecam, rewelacja. Mam kilka lat, swietny w uzytkowaniu, nie brudzacy i latwy do czyszczenia i wciaz jak nowy. Warto za takie cudo zaplacic ( ja mam franke, fragranit) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michael_wittmann Re: Zlewozmywak granitowy IP: *.206.115.211.telsat.wroc.pl 23.03.06, 19:16 mam deante amadeo,od niedawna,wizualnie piękny i liczę że tak praktyczny jak się słyszy: Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszka_z-d Re: Zlewozmywak granitowy 23.03.06, 20:40 Ja mam Teka i jestem bardzo zadowolona. Praktyczny, łatwy w utrzymaniu i po prostu ładny. Fakt - nie był tani, ale moim zdaniem było warto. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: masz Re: Zlewozmywak granitowy IP: *.kat.3s.pl 23.03.06, 22:33 mam firmy plados kosztowal majatek ale wart kazdej wydanej na niego zlotowki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: g@sc Re: Zlewozmywak granitowy IP: *.brynow.net / *.internetdsl.tpnet.pl 25.03.06, 12:11 Polecam, mam firmy blcnao i jest super. Co prawda drogi, ale uważam ze sie opłaca, ma juz ponad rtok a wygląda jak nowy no i łatwy w utrzymaniu. Pzdr, udanego zakupu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Zlewozmywak granitowy IP: 212.160.156.* 27.03.06, 13:57 czym je czyścicie? Odpowiedz Link Zgłoś
aurelka10 Re: Zlewozmywak granitowy 27.03.06, 14:34 Witam! Ja też się skusiłam na koglomerat Franke. Jeszcze nie zamontowany a już zjadł mi masę nerwów. W moim nie było nawierconych otworów na baterię, ale dogadałam sie ze sprzedawcą (na szczęście mailowo, bo miałam podkładkę) że kupię go tylko z tym otworem. Przywieźli, zapłaciłam. Dopiero wieczorem jak go obejzałam to się okazała, że od jednej dziury lecą dwa sporawe pęknięcia - a tani nie był. Na szczęście wszystko ok, bo mam już nowy. No ale radzę uważać. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś