Dodaj do ulubionych

sea_monster do Oślej Ławki !

04.11.15, 21:24
Za skandaliczne i niedopuszczalne cenzurowanie wątków , brak bezstronności i obiektywizmu, niekompetencje i faworyzowanie jednego kierunku ideowego. Pozwala na głoszenie nieprawdy, obrażanie i dezorientowanie opinii publicznej przez swoją nieudolną moderację i tendencyjne zachowanie. Wnoszę o odwołanie tej osoby z pełnionej funkcji w trybie natychmiastowym!
Obserwuj wątek
    • inocom Popieram 05.11.15, 09:22
      Z jednej strony obecny moderator F28 toleruje wpisy nachlanego wolaka, z drugiej strony, co mu się nie podoba wysyłane jest w kosmos, jeśli burzy to polityczny ogląd świata moderatora F28. Nachlany wolak mu nie przeszkadza, jest zbliżony do moderatora zarówno światopoglądowo, jak i kulturalnie.

Wnoszę o zmianę opiekuna forum F28.
    • kasi.aa Re: sea_monster do Oślej Ławki ! 05.11.15, 14:22
      Linki poproszę, szczególnie do tych skandalicznych. Co do głoszenia nieprawdy - tego typu rzeczy rozstrzyga sąd, a nie moderator (ani administracja).

Wracając do meritum: z wielu względów forum Kraj jest najtrudniejszym forum, jeśli o kwestie moderacyjne chodzi. Merytorycznych i zasadnych skarg na moderację sea_monstera właściwie nie ma. Oczywiście, jak wszędzie, zdarzają się pomyłki lub posty do przywrócenia i w tym celu możecie jak najbardziej pisać na forum@agora.pl, być może doszukamy się czegoś, na co można moderatorowi zwrócić baczniejszą uwagę (nie jest to nic nowego i stosowane jest na wszystkich forach), ale aby odwołać moderatora musimy dostać przekonujące argumenty i przykłady rażących naruszeń, które dyskwalifikują z tej funkcji
      • dnexter Re: sea_monster do Oślej Ławki ! 05.11.15, 20:20
        kasi.aa napisała:

> Linki poproszę, szczególnie do tych skandalicznych. Co do głoszenia nieprawdy -
        > tego typu rzeczy rozstrzyga sąd, a nie moderator (ani administracja).

Nie ma sensu bo w tych dwóch zdaniach dosłownie odniosłaś się do zawartego w temacie wątku. Aż się czytać dalej nie chce...
        W profesjonalne moderacji nie ma miejsca na jakiekolwiek sugestie czy prywatne przemyślenia, ale konkretne, rzeczowe i merytoryczne odniesienia. Kiedy piszesz, że skarg na seamonster nie ma - już stajesz w jego obronie, takich stwierdzeń potencjalny user czytać nie musi. A jednak o nich piszesz, może nawet nieświadomie. Skarg nie ma bo to forum opanowane przez jedną światopoglądową frakcję, której to sea_monster wtóruje w myśl zasady: hulaj dusza-piekła nie ma. Dochodzi tam do wpisów nikczemnych, obraźliwych, zmanipulowanych i obaj o tym wiemy. Jeśli pojawi się osoba taka jak choćby dnexter i tworzy wątki z goła odmienne od wszędy panującego porządku pojawia się problem. Zwolennicy jednego nurtu nie potrafiąc poradzić sobie z silną argumentacja zgłaszają wątek do moda a ten im przychylny z automatu je usuwa. Dając jasno do zrozumienia ,że nie ma tu miejsca na jakąkolwiek przeciwwagę. Chcesz sobie pisać dobrze o PiSie to twoje forum jest na Niezależna.pl. Przykre ale tak to forum skonstruowano i takie jest, było i będzie bo tu nie chodzi o głoszenie prawdy ale propagandy i to w bardzo słabym wydaniu.

ocdn.eu/images/pulscms/OTg7MDMsMzE0LDAsMCwxOzAzLDAsMmY4LDAsMTswYywxZDc0Y2I0MTcwNTk1MDQzNjYyOWNhYmQ2MDZmNTBmNiwxLDAsNiww/49501b0410a89899f2c470ae826c9772.jpg
      • zuzkazuzka111 Re: sea_monster do Oślej Ławki ! 06.11.15, 06:34
        Skargi na s—m pojawiają się od wielu miesięcy i trzeba nie chcieć ich widzieć. Ja na przykład nie mogę , moim zdaniem bez powodu , zakładać nowych wątków. Was trzeba pozwać o naruszenia wolności słowa by się dowiedzieć dlaczego. Myślę , że za jakieś pół roku skutecznie będzie można powalczyć o odszkodowania przed nowymi sądami.
        • bialeem Re: sea_monster do Oślej Ławki ! 06.11.15, 13:06
          Twierdzisz, że sądy nie będą już niezawisłe i nie będą orzekały zgodnie z prawem?
          • zuzkazuzka111 Re: sea_monster do Oślej Ławki ! 06.11.15, 13:21
            Twierdzę, że skończy się parasol ochronny nad niektórymi osobami i firmami. A ty możesz myśleć co tam sobie chcesz.
            • dnexter Re: sea_monster do Oślej Ławki ! 07.11.15, 13:20

No i nabrał "moderator" wody w usta.
      • inocom Czy sea_monster jest poczytalny? 07.11.15, 14:42
        kasi.aa napisała:

> Linki poproszę, szczególnie do tych skandalicznych. Co do głoszenia nieprawdy -
        > tego typu rzeczy rozstrzyga sąd, a nie moderator (ani administracja).

forum.gazeta.pl/forum/w,396,159223259,159223259,Niepoczytalni_prokuratorzy_a_sedziowie_TK.html
        Niepoczytalni prokuratorzy a sędziowie TK Usuń z ulubionych
        drzewko
        inocom 06.11.15, 18:06
        skasujcie
        Link
        Cytuj Odpowiedz
        Prokurator zajumał 2 batoniki - niepoczytalny w chwili jumania.
        Ten sam prokurator jest poczytalny, gdy oskarża innych.
        kontakt24.tvn24.pl/prokurator-schowal-do-kieszeni-dwa-batoniki-i-krem-postepowanie-dyscyplinarne-umorzone-byl-niepoczyt,184812.html
        Skąd wiadomo, kiedy prokurator jest poczytalny, a kiedy nie?
        Czy sędziowie TK są poczytalni w chwili orzeczenia? A może w momencie rozpatrywania sprawy są niepoczytalni?

Czy idąc do sądu należy brać ze sobą psychiatrę?

Czy sea_monster i mu podobni, mają aktualny przegląd psychiatryczny?
      • zuzkazuzka111 Re: sea_monster do Oślej Ławki ! 08.11.15, 10:41
        Odpowiedz w imieniu sea_monster - dlaczego zablokowano moje IP i dlaczego nie mogę zakładać wątków na FK. forum.gazeta.pl/forum/w,654,157431730,157431730,art_10_Europejskiej_Konwencji_Praw_Czlowieka_mowi.html#p157434495

Podaj przykłady łamania regulaminu lub prawa, które was do tego upoważniły.
        • dnexter Re: sea_monster do Oślej Ławki ! 08.11.15, 19:17

Wszystkich którzy czują się niesprawiedliwie potraktowani przez sea_monster proszę o swobodne wygłaszanie swoich opinii, skarg i uwag. Moderator chyba zapomniał ,że istnieje na tym forum tylko dzięki userom, którzy to forum tworzą i jeszcze chcą tu cokolwiek wartościowego pisać.
        • dnexter1 Re: sea_monster do Oślej Ławki ! 12.11.15, 19:53
          Właśnie zablokowali również mój profil dnexter. Ale z racji tego, że mojego profilu ani mojego ip nie da się tak naprawdę zablokować, powróciłem jako nowy, lepszy dnexter1. W dalszym ciągu postuluję za usunięciem sea_monster z listy moderatorów.
          • dnexter3 Re: sea_monster do Oślej Ławki ! 14.11.15, 19:07
            I znowu mnie zablokowali - a przynajmniej tak myśleli, hahaha.
    • markthens Re: sea_monster do Oślej Ławki ! 19.11.15, 14:32
      Oto przykład (link poniżej) na jaki poziom dyskusji i chamstwa pozwala na swoim forum moderator przez małe "m" niejaki sea_monster.

Dezercja glównych PiSiorów z sali sejmowej po forum.gazeta.pl/forum/w,28,159332048,,Dezercja_glownych_PiSiorow_z_sali_sejmowej_po.html?v=2

Takich przykładów żenującej postawy moderatora sea_monster, jego stronniczości czy nieudolności w administrowaniu forum "Kraj" można mnożyć w nieskończoność.
      • rozbawiony78 Re: sea_monster do Oślej Ławki ! 16.12.15, 12:43
        Z powodu usuwania moich wpisów przez po chamsku bluzgających, ale poprawnych politycznie trolli na fk, seamonster również i mnie uniemożliwił zakładania nowych wątków na fk. Co ciekawe, osoby publcznue wyzywające tam ludzi od np. ch...ów itd cieszą się pełną opieką "moderatora" i nie ponoszą z tego powodu żadnej regulaminowrj odpowiedzialności, tylko dlatego, że bluzgi swe kierują w pożądanym przez gw kierunku. Czymś się to różni od nazistowskiego Sturmera?
        • zuzkazuzka111 Re: sea_monster do Oślej Ławki ! 18.12.15, 06:10
          Oni ciągle nie wierzą w to, co się stało. Przegrali. Po 25 latach zabiera im się kasę. Gó...o Praw..a pozna prawa rynku. :-)

A to, że bez cenzury prewencyjnej nie mogą funkcjonować... cóż taka demokracja. Gazeta KODowana na WSI.
          • dnexter Re: sea_monster do Oślej Ławki ! 02.01.16, 13:39
            Widzicie tu się już żaden moderator nie pojawił! Zero komentarza! Zapadli się pod ziemie obrońcy demokracjiiiiiiiiiii ,hahahaha.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka