Dodaj do ulubionych

Moderacja emama

27.11.16, 09:37
moderacja forum emama usuwa większość moich postów. Nie łamię netykiety, nie zakładam watków kontrowersyjnych. Moderacja nie odpowiedziała ani razu na bezpośrednio zadane przeze mnie pytanie na ten temat.

Linia Agory to linia wolności słowa i poglądów. Przynajmniej oficjalnie. Mnie zakładany jest kaganiec. Dlaczego?
Obserwuj wątek
    • kasi.aa Re: Moderacja emama 30.11.16, 15:25
      Pisałaś w tej sprawie na forum@agora.pl ? Jeśli nie, to napisz i podaj przykłady. Jeśli posty zostały niesłusznie usunięte, to przywrócimy.
    • lady-z-gaga Re: Moderacja emama 03.12.16, 23:59
      >(... ) nie zakładam watków kontrowersyjnych.

pobierak.jeja.pl/images/4/5/9/205349_pinokio-i-polityka.jpg
      • jagienka75 Re: Moderacja emama 04.01.17, 14:02
        no to ci dopiero "kontrowersja":D
    • rosapulchra-0 Re: Moderacja emama 05.03.17, 06:43
      Moderacja na emamie zdecydowanie kuleje. Jest bardzo niesprawiedliwa i nieobiektywna. Iwoniaw, która prawie zawsze trolluje jest modką. Wycina wypowiedzi tylko tych, których zdecydowanie nie lubi, a nie tych, których wypowiedzi są niezgodne z regulaminem, podobnie iwles. Wysłanie do nich maila z prośbą o interwencję kończy się nie tylko brakiem odpowiedzi, ale i brakiem jakiejkolwiek reakcji. Osobiście już dawno skończyłam się z moderacją kontaktować. Klikanie na kosz przy nieregulaminowych wypowiedziach też jest bez reakcji.
      I moderacja na emamie kasuje wypowiedzi nie za treść, ale za nicka. Dlatego na tym forum dochodzi do wielu jatek, które na innych forach od razu byłyby ucięte.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka