Dodaj do ulubionych

Giwi litosci!Tnij spam joziowy!

19.12.04, 22:35
Czy on nie moze zalozyc jednego watku, na niekontrolowane rozmowy samego z
soba?
Nie mowie,ze ma nie pisac na forum, bo to jego swiete prawo ale niech nie
smieci!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: Duch Ceesa A dlaczego muslisz ze Giwi kosi go jakby to byly IP: 200.13.188.* 19.12.04, 22:51
      zniwa?
      • marianna.rokita Re: A dlaczego muslisz ze Giwi kosi go jakby to b 19.12.04, 22:54
        oj...kupie gini kombajn byleby troszke pokosila jozefa....

boze czy on nie moze kontrolowac ilosc zaladanych watkow? tym bardziejm ze
        ciagle zaklada te same? ? ? ? nuda wieje ....
        • Gość: Duch Ceesa Re: A dlaczego muslisz ze Giwi kosi go jakby to b IP: 200.13.188.* 19.12.04, 23:09
          Pani Marianno, zakladanie to jeszcze nie zadny grzech ale ten palant potem sam
          sobie ze soba miesiacami na nich gawedzi uzywajac dzisiatki roznych nikow.
          Zreszta Giwi powinna go wycinac za sama wulgarnosc ktora jej okazuje. Gdybym
          byl Giwi to bym wycinal kazdy jego watek. Nawet te w archiwum.
          • marianna.rokita Re: A dlaczego muslisz ze Giwi kosi go jakby to b 19.12.04, 23:11
            wiem :)
            masz moze pod reka liste aktualnych nickow jozia hi hi ?gwoli przypomnienia?
            • Gość: Duch Ceesa Re: A dlaczego muslisz ze Giwi kosi go jakby to b IP: 200.13.188.* 19.12.04, 23:22
              Aktualnej nikt nie mam bo to bardzo dynamiczna lista. Jozek bardzo plodny jest
              pod tym wzgledem.

To tylko ulamek jego wszystkich nikow:

amoraim
              4danek
              kafar_idiota
              giwi_kretynka
              gronkiewicz
              zwolennik.pana.zawadzkiego
              non_possumus
              tako.rzecze.ceesowy.wuj
              neohammurabi
              amoraim
              seganim
              treviik
              raa_ban
              hez.ca
              bimii
              Jan Karski
              Ja
              My
              Normalni Zydzi
              Fermi
              Neceser
              Kolaps
              Brag
              Korab
              Jan Kurski
              Gromski
              Lanca
              Emilia
              Zagubione pokolenia
              Jan Wardzinski
              Wojewoda podkarpacki
              Panscanodonos
              cesodonos137
              miriamfirstkadonoska
              doku.srulek
              palnickosrulmamuci
              absztyfikantussrulosus
              kardiolog
              adam.micha.boss.wymowny
              internetdsl.tpnet.pl
              cs137.cm-upc.chello.se
              cs137.pan.scan.drf.kanalia11
              pulbek.gazeta.p
              srulosnajperusvulgaris55
              cesowidackiscanojanodonos
              perlasruloglenolena
              fermi.gazeta.pl
              Jan Grabski
              Marcinocesosrom
              janwidacki
              wikulokanaliamarcinowoglenowa
              palnick.doku.steanaline.com
              perlocesokafaroglenosrul
              tukretyn.internetdsl.tpnet.pl
              internetdsl.tpnet.pl
              gameanon.net.czyli.gamon
              imsac.edu.mx.148.245
              ku_do
              raa_ban
              swinskapodszywka.st.polanski
              forumowy.idiota.intrnetdsl
              glupszy.niz.snajper.czyli.doku
              idiotopodszywka.spod.213.77.87
              fiut.spod.212.143.101
              spexus.com
              tanna
              discord.birch.net
              terenia.nasweter
              idiota_all_milwaukee.org
              Tomasz Lenberger,
              Zetor
              Rafal Siwinski
              • grabinia26 Re: A dlaczego muslisz ze Giwi kosi go jakby to b 20.12.04, 00:20
                A "LANCET"?
                forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=654&w=18704640
                • marianna.rokita Re: A dlaczego muslisz ze Giwi kosi go jakby to b 20.12.04, 00:30
                  Grabinio,
                  Malo znam tworczosc tego pana. Ale na podstawie lektury postu,ktory mi podalas
                  mozna wysnuc wniosek,ze dyplomatycznie mowiac,cos jest z nim nie tak :)))
                  Podrzuc cos jeszcze, chetnie sie dowiem coz to za osobnik..
                  :)
                  Pozdrawiam
                  • gini Re: A le trzeba miec nasrane we lbie 20.12.04, 00:41
                    Zeby sobie zadawac trud i sledzic wszystkie nicki Jozia .Bezrobotna ubecja
                    widac znalazla sobie zajecie na forum GW, dawno sie tak nie usmialam.
                    Zastanawiam sie tylko dlaczego sie tak na tego Jozka uwzieli.
                    I Mancia Rokita, jeszcze do FBajaow nie napisala, ze taki niepozadany element
                    sie szweda?
                    Mancia ja moze skocze jutro do NATO , w koncu niedaleko mam , moze jakies
                    bombardowanko zorganizuja.
                    Powolam sie na ciebie, a tobie nie odmowia, bo ty slawna jestes.
                    • Gość: Duch Ceesa Ubecka to IP: 200.13.188.* 20.12.04, 01:55
                      ty jestes smierdzaca gownem scierwino. To ty ubecki prosiaku umiescilas w
                      swojej sygnaturce dane osobiste zony forumowicza.
                      Ubeckie scierwo z ciebie jest i tyle TFU!
                      • gini Re:Duszku duszku opanuj sie 20.12.04, 02:17
                        Gość portalu: Duch Ceesa napisał(a):

> ty jestes smierdzaca gownem scierwino. To ty ubecki prosiaku umiescilas w
                        > swojej sygnaturce dane osobiste zony forumowicza.
                        > Ubeckie scierwo z ciebie jest i tyle TFU!

A skad mialam te dane?I ile razy byly umieszczane wczesniej?
                        A w sygnaturce byly z dziesiec minut nie dluzej, tyle, ze schmocku podales je
                        wczesniej sam.
                        Pöza tym to co ci podalam na priwie zawiesilas nedzna lajzo z noblem w plecaku
                        na forum.
                        I nie tylko to co ja wyznalam skrycie, ostatnio fruwaly inne dane schmocku,
                        jakos sie nie oburzales.
                        Kto podal wszystkie dane o tobie samym?O ojcu ambasadorze o siostrze, zonie
                        nazwisko panienskie (znam mendo od ciebie bo sam podales ale jakbym tu je
                        napisala to bys darl te brudna morde, ze ujawnilam gnido ), tesciach ,
                        Raz na zaxsze odczep sie ode mnie a jak chcesz kontynuowac to bedziemy, w
                        sadach .
                        Ku.. juz wiem dlaczego Polacy nie dostaja wiz.Bo biora niby naukowca placa mu
                        a ten smiec nic nie robi tylko okrada amerykanskiego podatnika.
                        Zamiast sie zajmowac studentami; to ta ku.. meska siedzi na forum i pisze
                        idiotyzmy.
                        Tfu prawde o sobie napisales, schmock niemyty jestes.
                        • marianna.rokita Re:Duszku duszku opanuj sie 20.12.04, 02:24
                          w sadach gini w sadach? ahaahaaaahaaahahahahahahhahhahahhahahaha!!!!
                          ciebie do sadu nie wpuszcza !!!
                          chyba ze w Iranie ahaahhahahahhahahahhahahhahahAA!

• Gość: giniojad Re:Duszku duszku opanuj sie IP: *.lezajsk.info / 213.199.192.* 20.12.04, 02:27
                          ty jestes pie..ieta gini!
                          i brzydko pachniesz.

• gini Re:Duszku duszku opanuj sie 20.12.04, 02:33
                            Gość portalu: giniojad napisał(a):

> ty jestes pie..ieta gini!
                            > i brzydko pachniesz.
                            >
                            Ty smierdzisz, staram sie ciebie omijac, ale jak sie prosisz nic nie poradze.
                            Masz obsesje na moim punkcie?Idz do psychoanalityka .
                        • Gość: Łżesz Re:Duszku duszku opanuj sie IP: 200.13.188.* 20.12.04, 02:37
                          Co mowi ten pan, ktorego "dane osobowe" ujawnilem
                          Autor: cs137
                          Data: 21.10.2004 20:11 + dodaj do ulubionych wątków

skasujcie post

+ odpowiedz cytując + odpowiedz

--------------------------------------------------------------------------------
                          Ostatniej soboty Gini roztrabila wszem i wobec moje nazwisko na Forum.
                          Miala to byc wedlug niej reakcja na "nieetyczny postepek" z mojej strony --
                          mianowicie, kilka godzin wczesniej ja w poscie do Leje-sie przytoczylem link
                          do internetowej strony zwierajacej zdjecie i adres biurowy pewnego mojego
                          znajomego ze Szwecji. Gini na mnie natarla z furia, ze podalem "dane osobowe"
                          tego pana bez jego zezwolenia. Moje wyjasnienia, ze ta strona internetowa
                          zawierala tytlko dane, ktore "danymi osobowymi" nie sa, wprawily ja w jeszcze
                          wieksza furie.

Na Forach Aktualnosci i Swiat wywiazala sie pozniej dyskusja na temat tego
                          incydentu. Gini zabierala w niej wielokroptnie glos i prawie w kazdym poscie
                          powtarzala oskarzenie, ze ja "ujawnilem dane osobowe".

Ja w koncu zrobilem to, co powinienem byl zaraz na poczatku zrobic --
                          napisalem list do tego pana i zapytalem, czy istotnie powinienem byl p[rosic
                          go o pozwolenie na umieszczenie odnosnego linku na forum. Moj list do Jakuba
                          i jego odpowiedz, ktora nadeszla bardzo szybko, sa podane tutaj:

groszek.741.com/Afera/index.html
                          Mysler, ze to ostatecznie wytraca jakakoplwiek bron z reki Gini. Kazdy widzi
                          teraz, ile jej "oskarzenia" o wyjawienie cudzych "danych osobowych" byly
                          warte. Chyba nikt nie watpi juz teraz, ze wyjawienie mojego nazwiska i
                          naigrywanie sie z mojej zony byly aktem czystej zlosliwosci ze strony Gini,
                          nikczemnym postepkiem, przy pomocuy ktorego chciala mi "dopiec" za to, ze od
                          dluzszego czasu dre z nia koty na Forum. Kto jeszcze tego nie wie, teraz
                          bedzie wiedzial, ile wiary mozna dawac temu, co ta kobieta mowi.

Gini jest osoba patologicznie niezdolna do przynania sie, ze w czyms nie miala
                          racji. Oczywiscie nawet i teraz nie przyzna ona, ze postapila nieetycznie,
                          tylko odpowie kolejna porcja oskarzen pod moim adresem. Ale proby "edukacji"
                          Gini juz sobie trzeba odpuscic, sadze. Chodzi mi tylko o to, by wszyscy tutaj
                          na pewno wiedzieli, ze zadne "wyjawianie danych osobowych" nie mialo z mojej
                          strony miejsca.

Przepraszam, ze ostatni raz zawrocilem glowe,

Pozdrawiam, Cees
                          • Gość: klamiejakznut Re:Duszku duszku opanuj sie IP: *.lezajsk.info / 213.199.192.* 20.12.04, 02:39
                            klamie jak z nut !
                            mala brudaska!
                            • gini Re:Duszku duszku opanuj sie 20.12.04, 02:47
                              Gość portalu: klamiejakznut napisał(a):

> klamie jak z nut !
                              > mala brudaska!

Schocku niemyty, dzis ide spac, ale od jutra , zaczne festiwal.
                              Czemus sie mnie mendo czepil?
                              Jestem statra zla brzydka, zlosliwa, skladam sie z samych wad.
                              Nie cierpie seksu, pedalow, i temu podobne.
                              Odwal sie ode mnie.
                              • gini Re Ogloszenie bardzo wazne 20.12.04, 02:52
                                ide spac.
                              • Gość: hehe Re:Duszku duszku opanuj sie IP: *.lezajsk.info / 213.199.192.* 20.12.04, 02:52
                                to bedzie ryczytal brudasku! bo ty nawet pol nuty nie umiesz zaspiewac!
                                wszyscy z twojej poskiej miejscowosci maja z ciebie ubaw.
                                mialo byc tak dobrze w brukseli, a ty ledwo wiazesz koniec z koncem.
                                na bruksele za durna jestes. lepiej jedz do bukaresztu.tez na b.

wszystko juz o tobie wiemy
                                • gini Re:Duszku duszku opanuj sie 20.12.04, 03:01
                                  Gość portalu: hehe napisał(a):

> to bedzie ryczytal brudasku! bo ty nawet pol nuty nie umiesz zaspiewac!
                                  > wszyscy z twojej poskiej miejscowosci maja z ciebie ubaw.
                                  > mialo byc tak dobrze w brukseli, a ty ledwo wiazesz koniec z koncem.
                                  > na bruksele za durna jestes. lepiej jedz do bukaresztu.tez na b.
                                  >
                                  >
                                  > wszystko juz o tobie wiemy

No to sie ciesze, ze prawda wyszlana jaw .
                                  A jakbym sie dowiedziala jeszcze z jakiej miejscowosci pochodze?
                                  Bo ja tak malo o sobie wiem...
                                  Ponoc jestem krawcowa z Lomzy po komunistycznym technikum, ale moze sie cos
                                  zmienilo.
                                  A te "MY3 to kto, bo az strach sie bac.
                          • gini Re:Duszku duszku opanuj sie 20.12.04, 02:43
                            Tyle mowi on , ja jestem oskarzona, uwazasa, ze nie mam nic na swoja obrone?
                        • Gość: Duch Ceesa Pomyślcie tylko o mentalności takiego IP: 200.13.188.* 20.12.04, 03:08

Gówna. Co to za wredna i parszywa menda która byla zdolna do umieszczenia w
                          swojej sygnaturce Wpis: To jest żona Cesa - z łączem do jej danych. TFU!!!!!

• grabinia26 Re: A dlaczego muslisz ze Giwi kosi go jakby to b 20.12.04, 00:45
                    A prosze bardzo:)
                    forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=18449993&a=18492401
                    Jest z czego wybierac;)
                    Zastanawiający jest szczególnie ten "funkcjonalny analfabetyzm". Czyz to nie
                    ulubiona figura stylistyczna Józefa?
                    • gini Biedne porzucone ubeki 20.12.04, 00:49
                      grabinia26 napisała:

> A prosze bardzo:)
                      > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=18449993&a=18492401
                      > Jest z czego wybierac;)
                      > Zastanawiający jest szczególnie ten "funkcjonalny analfabetyzm". Czyz to nie
                      > ulubiona figura stylistyczna Józefa?

Musza sie w koncu czyms wykazac.Uwazaj bo ci Jozio z lodowki wyjdzie jako
                      figura stylistyczna.
                      • gini Re: Mancia ja sie niepokoje 20.12.04, 00:56
                        Czy jak bilas tego rekorda, to sprawdzalas dowody?Bo jest taka mozliwosc, ze
                        cie Jozio przelecial.Teraz mamy problem pod jakim nickiem , on pomagal manci
                        bic tego recorda.
                        Byc moze jako Lancet , mancia przypomnij sobie, ilu zawadzkich bylo i pod
                        jakimi nickami, najlepiej podaj liste.
                    • marianna.rokita Re: A dlaczego muslisz ze Giwi kosi go jakby to b 20.12.04, 00:55
                      byc moze to jego ulubiona figura...ale stawialabym,ze to ktos inny.
                      Ktos, nadajacy ciagle z ipa (proxy ) telia. A Jozek nadaje przynajmniej z 3.
                      Wiec raczej to nie Jozek.Styl pisania jest zbyt dynamiczny jak na Jozka. Lancet
                      raczej nie powiela swoich watkow, jak Jozek. Nie wkleja ich co pare minut na
                      forum.Jozek sprawia wrazenie chorego Don Kichota, a Lancet moze byc po prostu
                      niebezpieczny.
                      A jego juz widzialam na forum w roznych konfiguracjach.Wlasnie poczytalam sobie
                      jego posty. Nie podoba mi sie ten czlowiek.Swoim sposobem pisania postow
                      przypomina mi niejakiego Vista,ktory goscil na tym forum pare lat temu....
                      No moze podkreslniki sa inne... Retoryka bardzo podobna.Jesli to co pisze,
                      mozna nazwac retoryka.

• marianna.rokita Re: A dlaczego muslisz ze....errata : 20.12.04, 01:02
                        Znalazlam,post swiadczacy o tym,ze koles nie nadaje z tego samego adresu.
                        Na pewno nie mozna o nim powiedziec,ze jest glupi albo chory.Jego posty
                        wygladaja na wyrachowane,dosc inteligentne dzialanie.Po co? On wie to sam.
                        Niby czasem sa proizraelskie ale jego retoryka budzi odraze w osobach
                        np.neutralnych w kwestii izraelskiej.Wiec?

• Gość: Elroy Re: A dlaczego muslisz ze Giwi kosi go jakby to b IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.04, 00:56
                Kurcze pioro...Skad on bierze czas na to wszystko??
                • gini Re: Vist wiecznie zywy 20.12.04, 00:58
                  I fajno jest, boli do dzisiaj.I pewnie o to muchodzilo .
    • Gość: wielbiciel [...] IP: *.238.112.213.adsl.inetia.pl 19.12.04, 23:30
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • marianna.rokita Re: Giwi litosci!Tnij spam joziowy! 19.12.04, 23:32
        dziekuje. ma sie o niebo lepiej niz panski mozg :)
        • Gość: wielbiciel [...] IP: *.238.112.213.adsl.inetia.pl 19.12.04, 23:36
          Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • Gość: Duch Ceesa Re: Giwi litosci!Tnij spam joziowy! IP: 200.13.188.* 19.12.04, 23:34
        Jozeczku taki debil jak ty nie moze kogos obrazic.
        Jestes marginesem spoleczenstwa i jako taki nawet glosu na tym forum nie masz.

• spinfo W obliczu ciaglych szykan spotykajacych p. J.Z., 20.12.04, 01:45
      Spoleczna Inicjatywa Forumowa (SPINFO) wyraza gotowosc natychmiastowego
      udostepnienia swojego Portalu PIG dla wycinanych watkow. SPINFO niniejszym
      deklaruje, iz zadna cenzura nie bylaby wobec postow i watkow p. J.Z. stosowana.

Dyrekja Giniralna SPINFO
      • Gość: poczta Re: W obliczu ciaglych szykan spotykajacych p. J. IP: *.lezajsk.info / 213.199.192.* 20.12.04, 01:52
        wyslalem panu.pani list panie.pani spinfo
        na temat panskiego portalu pig
        • spinfo Za opoznienia w odpowiedzi na e-maile przepraszamy 20.12.04, 02:21
          Dostalismy dobrze ponad setke listow od chwili wystartowania z Portalem. Na
          kazdy list staramy sie opowiedziec indywidualnie. Z powodu okresu
          przedswiatecznego jednak czesc personelu poprosila o urlop i stad znaczne
          opoznienia.

Z powazaniem, Dyrekcja Giniralna
          • Gość: poczta Re: Za opoznienia w odpowiedzi na e-maile przepra IP: *.lezajsk.info / 213.199.192.* 20.12.04, 02:29
            panie.pani spinfo ma pan.pani maila!!!
            • spinfo Do Pana/Pani "poczta" 20.12.04, 06:42
              Szanowna Pani lub Szanowny Panie,
              Niestety w skrzynce "spinfo@gazeta.pl" jest tylko wiadomośc od poczmistrza, że
              próbowano przesłac wiadomość i ta próba nie powiodła się. Jest tam jakies
              tłumaczenie w żargonie komputerowym, którego nie byliśmy w stanie zrozumieć.

Sugerujemy więc, aby Pan/Pani ponowił(a) próbę przesłania nam wiadomości.

Z poważaniem,

Dyrekcja Giniralna SPINFO
          • gini Re: Za opoznienia w odpowiedzi na e-maile przepra 20.12.04, 02:30
            spinfo napisał:

> Dostalismy dobrze ponad setke listow od chwili wystartowania z Portalem. Na
            > kazdy list staramy sie opowiedziec indywidualnie. Z powodu okresu
            > przedswiatecznego jednak czesc personelu poprosila o urlop i stad znaczne
            > opoznienia.
            >
            > Z powazaniem, Dyrekcja Giniralna

Kiepsko troche , bije sie w piersi , powinno byc tysiace listow podziekowania
            dla autorow, buzka, klapa ronsia gozdzik , a tu nic, zla aktorke wybraliscie po
            prostu.
            Moze zmienic?Na bezjajence zdybek felga,?Albo mancia rosochata?
            Ja sie staram jak moge,a tak na marginesie gdzie moje tantiemy?
            W koncu portal mojego imienia.
      • gini Re: W obliczu ciaglych szykan spotykajacych p. J. 20.12.04, 01:54
        spinfo napisał:

> Spoleczna Inicjatywa Forumowa (SPINFO) wyraza gotowosc natychmiastowego
        > udostepnienia swojego Portalu PIG dla wycinanych watkow. SPINFO niniejszym
        > deklaruje, iz zadna cenzura nie bylaby wobec postow i watkow p. J.Z.
        stosowana.
        >
        > Dyrekja Giniralna SPINFO
        >
        No przecie bylam na tym portalu, reklamuje jak moge.Rozumie ile sie
        napracowaliscie,ale gdzies byl blad skoro nie chwyta schmocku,masz mancie
        rekordzistke, zdybka bezjajence felge, studentke Kasie a gini jest glupia i
        nikt jej nie lubi , podpadala ze 180 razy jak nie wiecej.
        Powinno pojsc latwo nie rozumiem ...
        Moze we Srode?
    • Gość: n0str0m0 gwiazda demokracji blaga o cenzure IP: 202.172.58.* 20.12.04, 04:18
      demokracja w samej swojej esencji sie wypowiada
      bo kto bardziej demokratyczny
      niz marianna co pizde wszystkim po rowno udostepnia?

wiec jesli ona tego juzia ciac chce
      to albo znaczy
      ze albo sie mariannie cos pojebalo
      albo ona po prostu demokracji ni choj nie kumala nigdy

nostromo
      • Gość: ko.nick I wszystko jasne!... IP: 213.199.219.* 20.12.04, 08:22

Gość portalu: gini napisał(a):

> ...
        > Nie cierpie seksu...

kiedy soki z macicy do łba walą, na efekty długo czekać nie trzeba!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka