rekontra 07.10.05, 11:35 gdzie jest mój wątek wczoraj założony po debacie prezydenckiej "ŁABĘDZI ŚPIEW KANDYDATA DONALDA" dlaczego został usunięty w całości, skoro było ponad dwudzieścia listów dyskutantów? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kataryna.kataryna Re: PILNE PYTANIE DO ADMINÓW FORUMOWYCH 07.10.05, 11:40 rekontra napisał: > dlaczego został usunięty w całości, skoro było ponad dwudzieścia listów > dyskutantów? Wątek jest na Oślej Ławce. Z zupełnie niezrozumiałych powodów bo chyba nie jest nieregulaminowy. Odpowiedz Link Zgłoś
tebe Re: PILNE PYTANIE DO ADMINÓW FORUMOWYCH 07.10.05, 11:48 To łatwe. Ten wątek też jest źle założony. Dyskutowanie w internecie jest sztuką. Po pierwsze: nie KRZYCZEĆ. Odpowiedz Link Zgłoś
porter11 Re: PILNE PYTANIE DO ADMINÓW FORUMOWYCH 07.10.05, 11:50 Ale co ja widzę? Kakaja Jewropa! Atwieczajut! Niewazmożna! Takoj pragriess! Jeszcze niedawno, za pytanie dlaczego wycinają posty o filmie Nocna Zmiana bez słowa wycinali post, a autora banowali! ----------------------------------------- Kibice piłki nożnej lubują sie w dobrych zespołach, nieważne skąd pochodzą. (c) bzyk7 Odpowiedz Link Zgłoś
tebe Re: PILNE PYTANIE DO ADMINÓW FORUMOWYCH 07.10.05, 11:51 Zanim założysz wątek, sprawdź, czy są już inne na ten temat. To też proste. Widać nie dla wszystkich. Odpowiedz Link Zgłoś
porter11 Re: PILNE PYTANIE DO ADMINÓW FORUMOWYCH 07.10.05, 12:21 Wot ja durak kakoj. Nie zamietił! No więc wycinaliście WSZYSTKIE wątki, w których padało pytanie dlaczego wycinacie posty dotyczące filmu "Nocna Zmiana". Konsekwentnie. Nie odpowiadając na pytanie, jaki punkt regulaminu naruszył wątek (nie dotyczący filmu, tylko sposobu moderowania tego forum). A za każde kolejne pytanie banowaliście mnie na kilka godzin. ----------------------------------------- Kibice piłki nożnej lubują sie w dobrych zespołach, nieważne skąd pochodzą. (c) bzyk7 Odpowiedz Link Zgłoś
tebe Re: PILNE PYTANIE DO ADMINÓW FORUMOWYCH 07.10.05, 16:37 Odpowiedź na pytanie dlaczego wątek jest usunięty, też już jest. Odpowiedz Link Zgłoś
porter11 Re: PILNE PYTANIE DO ADMINÓW FORUMOWYCH 07.10.05, 16:48 Nu i patamu ja w wastorgie! Bo to postępp gigantyczny, zamiast ciach bez słowa, a razie wątpliwości ban na deser - jewropa. Abjas'niajut! ----------------------------------------- Kibice piłki nożnej lubują sie w dobrych zespołach, nieważne skąd pochodzą. (c) bzyk7 Odpowiedz Link Zgłoś
rekontra małymi literkami do Tebe :)) 07.10.05, 11:54 tebe napisał: > To łatwe. Ten wątek też jest źle założony. > Dyskutowanie w internecie jest sztuką. Po pierwsze: nie KRZYCZEĆ. przepraszam za krzyk, agresywność Tuska mi się udzieliła. ps. zajrzałem dwa dni wstecz i co widzę :)) • APEL DO PRZYSZLEGO RZADU POLSKI: (4) surmy 06.10.05, 19:31 • GLOSUJMY NA BOROWSKIEGO (7) alka47 06.10.05, 19:28 • JAKOŚ TAM BĘDZIE, PRAWDA? (3) xxxx44 06.10.05, 19:15 • DLACZEGO KACZYŃSKI? (97) drzejms-buond 06.10.05, 19:05 • ILOŚĆ czy JAKOŚĆ??? (206) bon.ton.bon 06.10.05, 19:03 • MARCINKIEWICZ WYJAŚNIJ!!!!!!!!!!!!!!!! (4) kochampis 06.10.05, 18:48 • CALA POLSKA GLOSUJE NA KACZYNSKIEGO (5) 123i321 06.10.05, 18:12 • KRÓTKOWZROCZNOŚĆ (6) brzozus takie kampanijne czasy. Odpowiedz Link Zgłoś
tebe Re: małymi literkami do Tebe :)) 07.10.05, 11:55 Też mnie to wkurza i co? Mamy je wyciąć? To proponujesz? Im więcej takich zostaje, tym więcej powstaje. Nawiasem to podstawowy argument: psie pani, czemu mnie wycieło jak tam zostało? Odpowiedz Link Zgłoś
read1 kto ma regulamin ten ma władzę 07.10.05, 13:45 i stosuje ten regulamin WYBIÓRCZO! Odpowiedz Link Zgłoś
tees1 cos mi to przypomina 07.10.05, 12:01 tebe napisał: > To łatwe. Ten wątek też jest źle założony. Nowy zarzad Zwiazku Polakow na Bialorusi tez byl "zle wybrany", wg Lukaszenki. Nic do meritum, po prostu nie spelnial warunkow formalnych. Nowy spelnia. Gdzie jest ten watek na Oslej Lawce? Nie moglem znalezc - moze i stamtad wyczyszczony? Odpowiedz Link Zgłoś
tebe Re: cos mi to przypomina 07.10.05, 16:31 Przez masonów zapewne. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=30071588 Odpowiedz Link Zgłoś
chaynik problemy nalezy rozwiazywac a nie zamiatac pod dyw 07.10.05, 22:48 Adminie Tebe na tym portalu mozna znalezc multum watkow pisanych duzymi literami oraz mase watkow o herbatce i kawce ktore sa ewidentnym spamem. Wiec dlaczego akurat ten watek zostal usuniety ? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
jabbur Re: problemy nalezy rozwiazywac a nie zamiatac po 08.10.05, 15:30 Ponieważ nie jesteśmy wstanie być wszędzie i wszystkich uczyć netykiety. Dlatego reagujemy na to co zostanie nam zgłoszone - jedyny sposób na doczekanie się w sieci społeczeństwa społecznie zaangażowanego :) j/a Odpowiedz Link Zgłoś
maaax Bo pewnie byl anty Tuskowy, a GazWyb postawil 07.10.05, 16:49 przeciez na obronce rozowegosalonu, wiec czego sie dziwisz? Odpowiedz Link Zgłoś
tebe Re: Bo pewnie byl anty Tuskowy, a GazWyb postawi 07.10.05, 16:54 Jakieś korepetycje z czytania Pan sobie winszuje? Bo zbieram ekipę. Odpowiedz Link Zgłoś
nielubiegazety2 Wyciszam się wyborczo, jednak zapytam, jak zwykle 07.10.05, 17:08 niezwykle grzecznie CO ROBIĄ na forum wątki o tzw . Kalksteinie?????????? Odpowiedz Link Zgłoś
porter11 Re: Wyciszam się wyborczo, jednak zapytam, jak zw 07.10.05, 17:16 Na pierwszy rzut oka to obrzydliwe, ale jeśli dobrze się zastanowić to nie jest pisanie o Kalkszteinie, tylko walczenie z tradycyjną ksenofobią Polaków w taki sposób, że tradycyjny Polak - ksenofob po usłyszeniu, iż Kaczyński to Kalksztein nie zagłosuje na niego tylko na Tuska, który nie jest ksenofobem. Nie jest to więc naruszenie regulaminu, a jedynie jego twórcza interpretacja. ----------------------------------------- Kibice piłki nożnej lubują sie w dobrych zespołach, nieważne skąd pochodzą. (c) bzyk7 Odpowiedz Link Zgłoś
read1 Re: Wyciszam się wyborczo, jednak zapytam, jak zw 07.10.05, 17:19 nielubiegazety2 napisał: > niezwykle grzecznie CO ROBIĄ na forum wątki o tzw . Kalksteinie?????????? Jak to co? Realizują linię polityczną GW (tzn. wypalają antysemityzm CZERWONYM żelazem). Odpowiedz Link Zgłoś
tebe Re: Wyciszam się wyborczo, jednak zapytam, jak zw 07.10.05, 18:05 Jeśli coś nie powinno być - zgłoś to. Jak? Przeczytaj w Pomocy. Odpowiedz Link Zgłoś
porter11 Re: Wyciszam się wyborczo, jednak zapytam, jak zw 07.10.05, 18:08 > Jeśli coś nie powinno być - zgłoś to. Jak? Przeczytaj w Pomocy. A jak już zgłosisz (zgodnie z pomocą), dostaniesz tak głupią odpowiedź, że Ci szczęka na trzeci guzik w koszuli opadnie. Odpowiedz Link Zgłoś
tebe Re: Wyciszam się wyborczo, jednak zapytam, jak zw 07.10.05, 18:15 Niesłusznie. Odpowiedz Link Zgłoś
porter11 Re: Wyciszam się wyborczo, jednak zapytam, jak zw 07.10.05, 22:43 Ja dostałem na pytanie: Proszę o wyjaśnienie powodu, dla którego byli Państwo uprzejmi usunąć kilka moich postów dotyczących cenzurowania przez Państwa wątków nt. filmu "Nocna Zmiana" oraz uniemożliwić mi pisania na Forum przez trzy godziny. Odpowiedź następującą od giwi: Film "Nocna zmiana" przez dwa dni naruszał cisżę wyborczą. Obecnie jest wiele wątków na ten temat i nie ma potrzeby zakładać następnych, zachęcających do oglądania. To nie jest forum Film. Zapraszam do dyskusji tam. Moje pytanie dotyczyło podstaw usuwania watków dotyczące wycinania innych wątków, a odpowiedzieć czegoś całkiem innego - sensowności zakładania wątków o filmie. Ja nie zakładałem wątków o filmie, tylko o zasadności usuwaniu wątków. Do tego znajduje się tam informacja, że film Nocna zmiana narusza ciszę wyborczą. Ciekawe, jak? Pardon, ale jak to nie jest idiotyczne, to ja nie wiem, co jest. Ja rozumiem, że obowiązek cenzurowania forum nie jest powierzany umysłom przesadnie bystrym, ale jakiś umiar w głupocie zachowac należy, czego szanownemu Panu, wraz z współpracownica życzę. ----------------------------------------- Kibice piłki nożnej lubują sie w dobrych zespołach, nieważne skąd pochodzą. (c) bzyk7 Odpowiedz Link Zgłoś
porter11 Ja chce!!!! 07.10.05, 17:12 Chciałbym, żeby w ramach korepetycji, giwi opowiedziała mi, na czym polega cisza wyborcza!!!! Napisała mi, że film "Nocna zmiana" łamał ciszę wyborczą i nie sprecyzowała, czy też obecną, czy wszystkie od samego swego powstania. Bo za łamanie ciszy jest grzywna od pół miliona złotych w górę i to spora kasa mogłaby być! ----------------------------------------- Kibice piłki nożnej lubują sie w dobrych zespołach, nieważne skąd pochodzą. (c) bzyk7 Odpowiedz Link Zgłoś
nielubiegazety2 Łamaniem ciszy wyborczej było też cytowanie 07.10.05, 17:23 w dwóch małych fragmentach "Na probostwie w Wyszkowie" Żeromskiego. ERGO: Łamaniem ciszy wyborczej jest każdy wątek lub post, uznany za potencjalnie niebezpieczny dla wyborczych faworytów Trybuny Wyborczej Salonu. Odpowiedz Link Zgłoś
nielubiegazety2 Pomoc jest cenna :) Teraz wiem, że Stefan Żeromski 07.10.05, 23:00 bezczelnie łamał prawo, gdyż zionął zoologiczną nienawiścią do członków KPP (znanej i cenionej w kręgach KOR wychowczyni polskich patriotów i organizacji samych uczciwych komunistów) oraz kierował groźby karalne wobec ich trucheł. Chyba nie zarzucacie nobliście autoreklamy??????!!!!! tudzież innego spamu. Z strony pomocy: Które wątki kasujecie, a które przesuwacie do Oślej Ławki? "Kasujemy jedynie wątki łamiące prawo (na przykład zawierające groźby karalne lub ujawniające cudze dane osobowe) lub tzw. spam (np. wątki powtarzające się, reklamowe). W przypadku rażących naruszeń Netykiety, administracja forum może usunąć wszystkie posty sprawcy z okresu, w którym naruszanie wystąpiło. Odpowiedz Link Zgłoś
maaax Re: Bo pewnie byl anty Tuskowy, a GazWyb postawi 07.10.05, 17:18 to ludzie w Gazie nawet czytac nie potrafia? Adas robi zbiorówki w czytelni? Odpowiedz Link Zgłoś
tebe Re: Bo pewnie byl anty Tuskowy, a GazWyb postawi 07.10.05, 18:04 Kurs pisania też? Odpowiedz Link Zgłoś
porter11 Ciskasz się, ćwiećinteligencie i funkcjonariuszu 07.10.05, 18:06 A niesłusznie. ----------------------------------------- Kibice piłki nożnej lubują sie w dobrych zespołach, nieważne skąd pochodzą. (c) bzyk7 Odpowiedz Link Zgłoś
tebe Re: Ciskasz się, ćwiećinteligencie i funkcjonariu 07.10.05, 18:17 No właśnie, to jest ten poziom argumentacji, na który Cię stać. Mówiłem: dyskutowanie w internecie to sztuka. Wogóle dyskutowanie jest trudne, jeśli chce się do czegoś dojść. Natomiast najłatwiej właśnie w sieci dojść do argumentów personalnych. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
prawoisocjalizm Towrazyszu Tebe ( to też możesz wyciąć) 07.10.05, 23:16 Dla mnie od dzis jesteś zwolennikiem Prawa i Sprawiedliwości. Od dzisiaj nie mam obowiązku szanować Ciebie. Powód? Jeden z Twoich kolegów/koleżanek ADMINISTRATORÓW wycina wszystkie posty krytycznie nastawione do PiS. Szkoda czasu na cenzurę. Przy Was towarzyszu ulica Mysia to byli nieuki. ps. Posta pt. Wspólne żony i miszkania w/g Pis wisiał dokładnie 10 minut Zegnam Odpowiedz Link Zgłoś
prawoisocjalizm Zanim WYTNIESZ wątek sprawdź co WYCINASZ 07.10.05, 17:30 Zanim WYTNIESZ wątek, sprawdź, czy są już innych na ten temat NIESŁUSZNIE NIE WYCIĄŁEŚ. To też proste. Widać nie dla wszystkich. Odpowiedz Link Zgłoś
zwykly2 Re: PILNE PYTANIE DO ADMINÓW FORUMOWYCH 07.10.05, 17:18 ależ jest str 2• ŁABĘDZI ŚPIEW KANDYDATA DONALDA (36) rekontra Odpowiedz Link Zgłoś
andrze_n przeciez placa im za banowanie NIEPRAWOMYSLNYCH nt 07.10.05, 17:24 moze by tak biale reklamowki z logo "gw", oto projekt: liceum.cimoszenko.info/wyborcza1.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
inkwizytor.2005 Tebe wykasowałeś mój wątek o debacie w TV bez pods 07.10.05, 22:46 taw. Teraz nie ma na ten temat nic. To jest demokracja wg Michnika ? To tylko utwierdza mnie w przekonaniu, że Wildstein ma rację. Odpowiedz Link Zgłoś
abstrakt2003 tebe nie ma nic do gadania! 08.10.05, 17:26 To zwykła pacynka jest! Robi co mu każą! A jak bedzie się stawiał to go wyleją! ============= A to że GW staje się lewacki ściekiem to zupełnie inna sprawa! Odpowiedz Link Zgłoś
b.pascal Re: tebe nie ma nic do gadania! 09.10.05, 00:00 abstrakt2003 napisał: > A to że GW staje się lewacki ściekiem to zupełnie inna sprawa! Ale chyba Ci to specjalnie nie przeszkadza? Widać wyraźnie, że mimo wszystko chętnie się w tym ścieku pluskasz. ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
hiperrealizm Re: tebe nie ma nic do gadania! 09.10.05, 10:39 b.pascal napisał: > abstrakt2003 napisał: > > > A to że GW staje się lewacki ściekiem to zupełnie inna sprawa! > > Ale chyba Ci to specjalnie nie przeszkadza? Widać wyraźnie, że mimo wszystko > chętnie się w tym ścieku pluskasz. ;)) ================================================= Czy aesi muszą wyręczać administrację? Po co tyle wazeliny!? Odpowiedz Link Zgłoś
jabbur Re: tebe nie ma nic do gadania! 09.10.05, 02:46 Skąd taki masochistyczne zapędy? Sprawia Ci przyjemność pisanie w ścieku adminowanym przez pacynki? Co najmniej dziwne :) j/a Odpowiedz Link Zgłoś
krotki zrezsumujmy 09.10.05, 08:35 Admini uważają za spam wszystko co zostało juz kiedyś napisane np. jeśli był watek o wycinaniu wątków, to NIE WOLNO zakładac nowego, bo to przeciez spam. Równiez nie wolno do istniejącego wątku dopisywac postów, bo przecież, to na ten sam temat - czyli spam. Skutek, wątek spada momentalnie na 2-3 strone i dalej, no i adminii szcześliwi nic o nich nie widać. Podopbnie w innych kwestiach - przeciez to jawna kpina i moderowanie treści a nie forum!!!!! Póżniej jabburze uprzejmie pytasz gdzie jest watek o który mi chodzi. Takie pytanie jest juz chwytem z Mrożka - pytać forumowicza by by wskazał usuniety wątek!!!! A jak ma wskazać skoro usunęliście??? błedne koło. Poza tym tebe napisł, że ma dośc dystkutowania z kimś - toż jak dna dłoni pokazał, że jest stroną w sporze a nie obiektywnym moderatorem a odkąd, to sędzią można byc we własnej sprawie - Można dużo pisac ale pewnie i tak wytniecie tak jak nie odpowiadacie na listy i zarzuty żenada Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
tebe Re: zrezsumujmy 09.10.05, 10:37 Wiem, że każdego kota można odwrócić, ale skąd pomysł, że nie można dopisywać wypowiedzi do istniejącej już dyskusji? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krotki jezyk polska - trudna język - dla tebe IP: *.torun.mm.pl 09.10.05, 22:09 naprawdę nie rozumiesz ??? to w takim razie jakim cudem mederujesz skoro nie rozumiesz co inni piszą??? śa stetki dowodów na to że kasujecie w danych wątkach poszczególen posty nie zaznaczajac tego pozostawieniem wpisu i skasownie z powoiłaniem sie na regulamin. jesli nie widzisz tego to................. jest dla mnie jeste dlaczego forum zdycha Pozdrawiam Acha post kopiuje bo go pewnie wymażesz czym udowodnisz sam sobie to co ci piszę Odpowiedz Link Zgłoś
tebe Re: jezyk polska - trudna język - dla tebe 10.10.05, 09:03 Oczywiście, że kasujemy bez śladu podbicia wątków, jeśli są tylko podbiciami. Jeszcze jakieś odrycia? Forum zdycha podobno już od 3ch lat. I nie ma co do tego wątpliwości, że pogłoski o jego śmierci są mocno przesadzone. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krotki kłamstwo IP: *.torun.mm.pl 10.10.05, 16:06 w watku na tem Prof. Filara w któryms momencie było 5 wpisów po waszej interwencji 3 prosze sprawdzić forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=71&w=29431157 wpisy te nie podbijały a byy jedynie merytoryczne ale... powodowaly przedłużenie watklu co sie komusnie podobało - nawiasem mowic nie ma tam traz mojego pytania co sie stalo z tymi postami zatem tebe mijasz sie zprawdą moim zdaniem całkowicie świadomie zatem kłamiesz Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
tebe Re: kłamstwo 10.10.05, 16:18 A Twoja wypowiedź się ostała? Akurat tam jedna to nie wiem dlaczego skasowana. Wyjaśnimy. Jeśli ktoś np. wpisuje się do wątku z wypowiedzią "Ty buraku" to wybacz, ale zaznaczać go jako "naruszenie prawa lub regulaminu" jest nadmiernym dla niego honorem. Za normalną dyskusję nie kasujemy. Odpowiedz Link Zgłoś
krotki to dlaczego 10.10.05, 17:07 to dlaczego nie skasowano postu ( treści) pozostawiając informacje o wycięciu?? Tak oczywiście wycięto moje pytanie dlaczego zniknęły dwie wypowiedzi i później to powtarzałem Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
tebe Re: to dlaczego 10.10.05, 17:20 W tym wątku nie ma Twoich wyciętych pytań. Jak mówię: jeśli ktoś pisze "Buraki sa w Bydgoszczy" to zastępowanie go komunikatem o prawie regulaminie jest poważną przesadą. Odpowiedz Link Zgłoś
abstrakt2003 Czegoś nie rozumiem..... 10.10.05, 21:41 tebe napisał: > W tym wątku nie ma Twoich wyciętych pytań. > Jak mówię: jeśli ktoś pisze "Buraki sa w Bydgoszczy" to zastępowanie go > komunikatem o prawie regulaminie jest poważną przesadą. ================================================================= Czy to znaczy że w Budgoszczy NIE MA buraków!? To z czego ci biedacy barszcz czerwony robią!? Odpowiedz Link Zgłoś
krotki kpisz z nas w żywe oczy 10.10.05, 22:43 Jak mówię: jeśli ktoś pisze "Buraki sa w Bydgoszczy" to zastępowanie go > komunikatem o prawie regulaminie jest poważną przesadą. Całkowita ignorancja lub całkowite lekceważenie regulamin i nas tu na forum przez Ciebie przemawia. Fakt, że ktos używa słów wg Ciebie obraźliwych jest ewidentnym przykładem na to by usunąc mu treśc 7. AGORA zastrzega sobie prawo do usuwania treści, o których mowa w pkt. 4, 5 i 6 intelekualne przez Ciebie przemawia przecize obelaga to zgodnie z regulaminem a nie cały post!!! kompletnie lekceważac wówczas nie tylko jego ale i innych To wy nadinterpretujecie regulamin mając go za nic i usuwacie posty nie zawierające żadnych naruszeń regulaminu i netykiety - dobrze o tym wiesz Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
tebe Re: kpisz z nas w żywe oczy 11.10.05, 08:13 krotki napisał: > intelekualne przez Ciebie przemawia przecize obelaga to zgodnie z regulaminem Prosiłbym o komunikat w języku polskim, w przeciwnym wypadku nie będę mógł się ustosunkować. Dodam: staraj się za każdym razem nie rzucać obelg - "kłamiesz, kpisz". To nie pomaga dialogowi. W normalnej dyskusji ignorowałbym kogoś, kto tak pisze. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
krotki też nie rozumiem 11.10.05, 16:27 tebe napisał: > krotki napisał: > > intelekualne przez Ciebie przemawia przecize obelaga to zgodnie z regulam > inem > > Prosiłbym o komunikat w języku polskim, w przeciwnym wypadku nie będę mógł się > ustosunkować. słże uprzejmie - też nie wiem co sie stało list poszedł w roboczej wersji a nie poprawiony - ale uwaga napisaleś post TYLKO na temat sposobu mojego pisania kompletnie nic na temat rozmowy z tego co wiem jest to naruszenie netykiety. "Jeśli chcesz zwrócić komuś uwagę, zrób to kulturalnie, najlepiej na adres prywatny. Staraj się doradzać innym, a nie wyśmiewać ich - każdy był kiedyś początkujący!" nawiasem mówiac w poprzedniej wersji było jednoznacznie, że na temat problemow z jezykiem czy klawiaturą sie nie wypowiadamy - nie wszysy jestesmy geniuszmi - na oczywiście małymi wyjątkami !11 > Dodam: staraj się za każdym razem nie rzucać obelg - "kłamiesz, kpisz". To nie > pomaga dialogowi. W normalnej dyskusji ignorowałbym kogoś, kto tak pisze. Niepotrzebnie dodajesz, bowiem zwroty jezykowe; kłamisz czy kpina nie sa obelgami a stwierdzeniami stanu faktycznego!. Jeśli udawadnim Ci, że mijasz się z prawdą i to świadomie, to znaczy, że kłamiesz i nic tu na to ja nie poradzę - podobnie z kpiną Rozumiem, że na temat nie mialsś nic do powiedzenia -czylli w kwestii dlaczego skasowano cale posty bez pozostawienia wpisu - dlatego napisłeś ten zbaczający z tematu post ewidentynie ad personam ale ja jestem nadal cierpliwy i pytam dlaczego??? kasujecie nie łamiące regulaminu posty - proszę zajrzyj tu forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=654&w=30176988&a=30230197 i może we dwóch dacie rade coś odpowiedzeć - ale lepiej może coś zrobić z tym furum Torun - bo w końcu o to tu chodzi!! Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
tebe Re: też nie rozumiem 11.10.05, 17:22 Czy jak udowodnię, że bredzisz, to będzie to stwierdzenie stanu faktycznego? Musisz zdecydować, czy zależy Ci na dyskusji czy na kopaninie. Stwierdzenia typu łżesz na pewno dyskusji nie służą. Ustalmy jedną rzecz: czy Twój zarzut dotyczy tego, że po wiadomości naruszającej zasady nie zostaje żaden ślad, czy tego, że wogóle ją usuwamy i to niesłusznie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krotki pytałem wielokrotnie IP: *.torun.mm.pl 11.10.05, 19:19 > Ustalmy jedną rzecz: czy Twój zarzut dotyczy tego, że po wiadomości naruszające > j > zasady nie zostaje żaden ślad dokładnie o to wielokrotnie pytałem informując, że takie postepowanie wypacza dyskusję, bo są tylko jednostronne wpisy i wydaje sie że innych nie było. Inną rzeczą jest przyczyna usuwania np. w tych wypowiedziach dot. baru nie było naprawde niczego co by uzasadniało cięcie admin cięli chba dla zabawy by wyakazać sie że mogą. Podobnie jak to było w czerwcu ale wówczas jabbur przywrócil. I o tpo chodzi by wreszcie ostudzić adminow Torunia by nie cięli np. moich pytań dlaczego kogos wycięto. Natomiast jeśli udowodnisz mi, że bredzę - iż wycinacie admini wycinają bez sensu , to masz oczywiście do tego prawoby stwierdzić że bredzę ale dobrze wiesz, że nie bredze a i ślepy nie jestem - zresztą nie tylko ja. jeszcze jedno ciekawe czemu jabbur zamilkł - nie wiesz? Nie wie co odpowiedzieć przypomne Ci pisalem do adminów 23 września i mi nie odpowiedzieli, teraz wy próbujecie mnie spławić - jabbur zrobił, to żenująco ( dlatego pewnie teraz wstydzi się i dlatego nie odzywa ) odsyłajac mnie do adminów Torunia!, którzy nie opowiedzieli mi na email i wycinają wzystkie moje posty na ten temat. Błedne koło albo ewidnetna próba usuniecie mnie z forum ( bo ja na takim jak jest forum Toruń nie mam zamiaru pisać) - ale przedtem sprawdź jaki oczym piszę i czy jest jakakolwiek ku temu przyczyna! Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
tebe Re: pytałem wielokrotnie 12.10.05, 13:52 Co do nie zostawiania śladu - jestem przekonany, że moje stanowisko w tej sprawie wynika z poprzednich wypowiedzi. Jeśli coś jest niesłusznie wycięte - pisz mail do Jabbura, on współpracuje z adminami, jeśli się pomylili lub przesadzają, to przywróci. Oczywiście zakładam tu, że nie umiesz się z samymi adminami dogadać. Ich maile znasz, więc może nie pisz o tych postach na Forum. Pasuje? Odpowiedz Link Zgłoś
krotki kłopoty z rozumieniem tekstu czy kpina? 12.10.05, 15:12 tebe napisał: > Co do nie zostawiania śladu - jestem przekonany, że moje stanowisko w tej > sprawie wynika z poprzednich wypowiedzi. konkretnie jakich??? > Jeśli coś jest niesłusznie wycięte - pisz mail do Jabbura, on współpracuje z > adminami, jeśli się pomylili lub przesadzają, to przywróci. tak zrobiłem w czerwcu !! Oczywiście zakładam> tu, że nie umiesz się z samymi adminami dogadać. Ich maile znasz, więc może nie> pisz o tych postach na Forum. Pasuje? Kpisz czy naprawde nie czytasz tego co sie pisze prosiłem bys zajrzał tu forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=654&w=30176988&a=30230197 przecież pisałem jak byk że emaila wysłałem 23 września do adminów może przypomnę Od: krotki@gazeta.pl Data: 2005-09-23 14:20 Do: robert2222@gazeta.pl Temat: rozwiń nagłówek przepraszam ale to juz jest żenujące wycinacie wszystko cokolwiek dotyczy was i moderacj wycinacie wypowiedzi bez składu i ładu - czyba czas panowie pomyśłeć o emeryturze. Pytam po raz setny dlaczego wycinacie poszczególen posty nie zawierające żadnych naruszeń netykiety kponkretnie dwa 1/ na temat prof Filara - były 4 wypowiedzi sa 2 2/ baru shushi to był post do adminów, olali go zatem pisze na forum , co jeszcze Ci bedzie przeszkadzało???? Dlaczego mam nie pisac ??? Bo burze wasz fikcyjny świat pełane ładu wedle GW??? Załosne Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
tebe Re: kłopoty z rozumieniem tekstu czy kpina? 12.10.05, 18:17 No widzisz forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=654&w=30084749&a=30213866 W tych przypadkach, w których miałeś rację, przywróciliśmy posty. W przypadku sushi forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=689&w=29275890&a=29275890 Nie uznajemy Twoich zastrzeżeń - staramy się usuwać trollowanie na tle Toruń vs Bydgoszcz. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krotki kłamanie w żywe oczy czy kpienie z ludzi IP: *.torun.mm.pl 12.10.05, 20:54 co do baru sushi niczego nie przywrócono!!!! wpisów było conajmniej o 2 wiecej po co kłamiesz? co wyjaśniłes " No widzisz > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=654&w=30084749&a=30213866 " Nic!! Jest to arbitralne bez uzasadnienia wprowadzanie w życie własnego zdania i nie liczenie sie z nikim Piszesz bez konkretów udajac, że na coś odpowiadasz własnie, to są kpiny!! A propos jabbura nie ma nic do powiedzenia??? zamilkł!! bo czarno na białym wykazałem mu, że kpi sobie z ludzi. Ty próbujesz trzymac fason, ale cośkolwiek Ci nie idzie. Argumentów zero jeno pewnośc siebie ostała - Nazwałabym ją delikatnie - nieco pozbawioną refleksji. Wymiana zdań z Toba jest de facto rzucaniem grochu o ścianę, jak Ci cos wykazuję, zmieniasz temat, gdy i tam przypieram Cie do ściany, coś znowu piszesz ale nie na temat. Może lepiej zrobic tak jak jabbur - poddac sie ale zachowac wyniosłośc i po prostu mnie traktoac jak powietrze?? To chyba jedyne co jesteście w stanie zrobić , bo podeprzeć się argumentacja jakos nie jesteście w stanie. Szokda. Może przynajmniej nie przyznajac sie na forum do porażki wyciągniecie z tego jakies wnioski - chociaz sadząc po "betoniwym" podejściu wątpię Pozdrawiam PS co do trolowania to nie brałem i nie biore udziału w przepychankach Toruń i Bydgoszcz - ba nie czytuję takich głupot - może by tak właśnie postępowac zaufac forumowiczom sami "oleja" takich narwańców. A tak tnąc ich tniecie przy okazji innych - nastepnie sie zatracacie i tniecie wszystko jak leci - wówczas pojawia sie pytanie to po co to forum w ogóle??? Odpowiedz Link Zgłoś
tebe Re: kłamanie w żywe oczy czy kpienie z ludzi 13.10.05, 08:24 Sushi miało 4 a ma 3 wpisy. Koniec dyskusji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krotki no weszcie sie przyznałeś do kłamastwa IP: *.torun.mm.pl 13.10.05, 12:44 tebe napisał: > Sushi miało 4 a ma 3 wpisy. Koniec dyskusji. > cóz za sukces!!!!! I masz rację - KONIEC DYSKUSJI - z kłamcą nie ma po co dystktowac nie jest tego godzien. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
tebe Re: no weszcie sie przyznałeś do kłamastwa 13.10.05, 16:05 Strasznie pochopnie rzucasz epitetami - zresztą już to mówilem. Mimo dużych starań nie uda Ci się przekonać mnie, że nie warto rozmawiać z użytkownikami... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krotki omijanie tematu - jak zwykle IP: *.torun.mm.pl 13.10.05, 23:26 tebe napisał: > Strasznie pochopnie rzucasz epitetami - zresztą już to mówilem. łaskawco zapoznaj sie ze słownikiem jezyka polskiego 1/ co znacy supozycjca "strasznie pochopnie" 2/ co to epitet ja piszę o faktach które sma przyznajesz -kłamiesz zatem jesteś kłamcą > Mimo dużych starań nie uda Ci się przekonać mnie, że nie warto rozmawiać z > użytkownikami... człewieku czy Ty łaske robisz? toz to Twoja praca nie jesteś Bogiemn by mieć rząd dusz - masz zakres zadany przez szefa i rób co do ciebie nalezy a ocenę zostaw innym Starsz sie ustawić ponad innymi, gdy tymczasem przyjamiej ja powątpiewam w Twoje kompetencje. Człowieka, kóry podpiera sie kłamstwem trudno ocenic inaczej. Po prostu jestes niewiarygodny - oczekujesz czołobitności dla twych decyzji pytanie tylko - dlaczego !11! Wybacz miło sie z Ttobą gawędzi ale dla dorosłych ludzi to strata czasu polmizownie z kłamstwami- pozwole sobie zatem opuścić i to forum. Pozostań w swym dziecinnym świecie fikcji. Swiat dorosłych przed toba może kiedyś........ Pozdrawiam PS 1 Nie obrażaj się to nic osobistego - byc może jesteś już tak zindoktrynowany, że nie widziśz z tego. 2. Jak najbardziej rozmawiaj z użytkownikami tylko nie kłam już. Odpowiedz Link Zgłoś
anaiss Re: tytułem uzupełnienia 11.10.05, 08:48 Jeśli już dyskutujemy o regulaminie, to może warto przypomnieć, że co do wszystkich usuniętych wypowiedzi istnieje domniemanie, że zostały usunięte z powodu tego, że były sprzeczne z prawem, wzywały do nienawiści rasowej, wyznaniowej, etnicznej, propagowały przemoc, zawierały treści powszechnie uznane za naganne moralnie, społecznie niewłaściwe i naruszających zasady Netykiety albo stanowiły przekaz reklamowy, bądź w stosunku do których wpłynęło urzędowe zawiadomienie lub powzięcie przez administratora Forum Gazeta.pl wiarygodnej wiadomości o ich bezprawnym charakterze. I to zastrzeżenie użytkownik portalu przyjmuje do wiadomości zamieszczając swój post na forum. a. Odpowiedz Link Zgłoś
abstrakt2003 Re: jezyk polska - trudna język - dla tebe 10.10.05, 20:39 tebe napisał: > Oczywiście, że kasujemy bez śladu podbicia wątków, jeśli są tylko podbiciami. > Jeszcze jakieś odrycia? > > Forum zdycha podobno już od 3ch lat. I nie ma co do tego wątpliwości, że > pogłoski o jego śmierci są mocno przesadzone. ======================================================== Zdycha, zdycha... to nie jest już to samo forum co było dwa lata temu jak tu przyszedłem pierwszy raz. Odpowiedz Link Zgłoś
tebe Re: jezyk polska - trudna język - dla tebe 11.10.05, 08:15 Zgadzam się. Jest jakieś (co najmiej) 5 razy większe. Odpowiedz Link Zgłoś
tebe Re: mylisz ilość z jakością 12.10.05, 14:06 Nie obrażałbym innych użytkowników. Jest więcej rzeczy dla różnych ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
hiperrealizm Re: tebe nie ma nic do gadania! 09.10.05, 10:38 jabbur napisał: > Skąd taki masochistyczne zapędy? > > Sprawia Ci przyjemność pisanie w ścieku adminowanym > przez pacynki? Co najmniej dziwne :) > j/a ======================================= Nie! nie sprawia mi przyjemności! Mierzi mnie! Ale na szczęście forum to nie tylko polityka! Są miejsca które NA SZCZĘŚCIE was nie interesują! Tam mozna swobodnie porozmawiać! PS Dlatego przetanę rozmawiać o polityce na forum. Przestanę kupować GW. NO I OCZYWIŚCIE SPRZEDAM AKCJE AGORY!!!! Bo przy takiej polityce redakcyjnej AGORA musi stracić na wartości! Pozdro! Odpowiedz Link Zgłoś
tebe Re: tebe nie ma nic do gadania! 09.10.05, 11:04 hiperrealizm napisał: > Bo przy takiej polityce redakcyjnej AGORA musi stracić na wartości! Ciekawe. Równie uprawniona jest teoria, że zyskałaby na wartości, gdyby na publicznych forach politycznych wprowadziła pełną moderację. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
tebe Re: Fakty są takie że 09.10.05, 11:53 I takie, że ów spadek nie ma żadnego związku polityką moderacji na F :-) To już moje prywatne zdanie, nie wypowiadam się w sprawach kursu spółki... Odpowiedz Link Zgłoś
abstrakt2003 Re: Fakty są takie że 09.10.05, 11:59 tebe napisał: > I takie, że ów spadek nie ma żadnego związku polityką moderacji na F :-) > To już moje prywatne zdanie, nie wypowiadam się w sprawach kursu spółki... =================================== Ale z polityką redakcyjną MA! GW opowiedziało się wyraźnie po stronie jednego z kandydatów i zostało to źle odebrane przez jej czytelników! Odpowiedz Link Zgłoś
tebe Re: Fakty są takie że 09.10.05, 17:05 abstrakt2003 napisał: > zostało to źle odebrane przez jej czytelników! Skąd wiesz (pomijając jak Ty odebrałeś)? Odpowiedz Link Zgłoś
abstrakt2003 Re: Fakty są takie że 10.10.05, 18:31 tebe napisał: > abstrakt2003 napisał: > > zostało to źle odebrane przez jej czytelników! > > Skąd wiesz (pomijając jak Ty odebrałeś)? =================== Spada sprzedaż GW. Odpowiedz Link Zgłoś
tebe Re: Fakty są takie że 11.10.05, 08:07 Raport Agory za I półrocze 2005: "średnie rozpowszechnianie GW .. wyniosło 467 tys. egzemplarzy i wzrosło o 5,2 proc." Niech tak spada dalej. Owszem, spada nakład większości dzienników. Masz jeszcze jakieś ciekawe informacje? Odpowiedz Link Zgłoś
krotki podbijam wątek tak dla przypomnienia 27.12.05, 23:05 sprawa wraca ale czy coś to da skoro wówczas nic ?? OPozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś