Dodaj do ulubionych

PILNE PYTANIE DO ADMINÓW FORUMOWYCH

07.10.05, 11:35

gdzie jest mój wątek wczoraj założony po debacie prezydenckiej

"ŁABĘDZI ŚPIEW KANDYDATA DONALDA"

dlaczego został usunięty w całości, skoro było ponad dwudzieścia listów
dyskutantów?

Obserwuj wątek
    • kataryna.kataryna Re: PILNE PYTANIE DO ADMINÓW FORUMOWYCH 07.10.05, 11:40
      rekontra napisał:

> dlaczego został usunięty w całości, skoro było ponad dwudzieścia listów
      > dyskutantów?

Wątek jest na Oślej Ławce. Z zupełnie niezrozumiałych powodów bo chyba nie jest
      nieregulaminowy.
      • tebe Re: PILNE PYTANIE DO ADMINÓW FORUMOWYCH 07.10.05, 11:48
        To łatwe. Ten wątek też jest źle założony.
        Dyskutowanie w internecie jest sztuką. Po pierwsze: nie KRZYCZEĆ.
        • porter11 Re: PILNE PYTANIE DO ADMINÓW FORUMOWYCH 07.10.05, 11:50

Ale co ja widzę? Kakaja Jewropa! Atwieczajut! Niewazmożna! Takoj pragriess!

Jeszcze niedawno, za pytanie dlaczego wycinają posty o filmie Nocna Zmiana bez
          słowa wycinali post, a autora banowali!
          -----------------------------------------
          Kibice piłki nożnej lubują sie w dobrych zespołach, nieważne skąd pochodzą.
          (c) bzyk7
          • tebe Re: PILNE PYTANIE DO ADMINÓW FORUMOWYCH 07.10.05, 11:51

Zanim założysz wątek, sprawdź, czy są już inne na ten temat.

To też proste. Widać nie dla wszystkich.
            • porter11 Re: PILNE PYTANIE DO ADMINÓW FORUMOWYCH 07.10.05, 12:21

Wot ja durak kakoj. Nie zamietił!

No więc wycinaliście WSZYSTKIE wątki, w których padało pytanie dlaczego
              wycinacie posty dotyczące filmu "Nocna Zmiana". Konsekwentnie. Nie odpowiadając
              na pytanie, jaki punkt regulaminu naruszył wątek (nie dotyczący filmu, tylko
              sposobu moderowania tego forum). A za każde kolejne pytanie banowaliście mnie
              na kilka godzin.
              (c) bzyk7
              • tebe Re: PILNE PYTANIE DO ADMINÓW FORUMOWYCH 07.10.05, 16:37
                Odpowiedź na pytanie dlaczego wątek jest usunięty, też już jest.
                • porter11 Re: PILNE PYTANIE DO ADMINÓW FORUMOWYCH 07.10.05, 16:48

Nu i patamu ja w wastorgie!

Bo to postępp gigantyczny, zamiast ciach bez słowa, a razie wątpliwości ban na
                  deser - jewropa. Abjas'niajut!
                  (c) bzyk7
        • rekontra małymi literkami do Tebe :)) 07.10.05, 11:54
          tebe napisał:

> To łatwe. Ten wątek też jest źle założony.
          > Dyskutowanie w internecie jest sztuką. Po pierwsze: nie KRZYCZEĆ.

przepraszam za krzyk, agresywność Tuska mi się udzieliła.

ps. zajrzałem dwa dni wstecz i co widzę :))

• APEL DO PRZYSZLEGO RZADU POLSKI: (4) surmy 06.10.05, 19:31

• GLOSUJMY NA BOROWSKIEGO (7) alka47 06.10.05, 19:28

• JAKOŚ TAM BĘDZIE, PRAWDA? (3) xxxx44 06.10.05, 19:15

• DLACZEGO KACZYŃSKI? (97) drzejms-buond 06.10.05, 19:05

• ILOŚĆ czy JAKOŚĆ??? (206) bon.ton.bon 06.10.05, 19:03

• MARCINKIEWICZ WYJAŚNIJ!!!!!!!!!!!!!!!! (4) kochampis 06.10.05, 18:48

• CALA POLSKA GLOSUJE NA KACZYNSKIEGO (5) 123i321 06.10.05, 18:12

• KRÓTKOWZROCZNOŚĆ (6) brzozus

takie kampanijne czasy.

• tebe Re: małymi literkami do Tebe :)) 07.10.05, 11:55
            Też mnie to wkurza i co? Mamy je wyciąć? To proponujesz?
            Im więcej takich zostaje, tym więcej powstaje.

Nawiasem to podstawowy argument: psie pani, czemu mnie wycieło jak tam zostało?
            • read1 kto ma regulamin ten ma władzę 07.10.05, 13:45
              i stosuje ten regulamin WYBIÓRCZO!
        • tees1 cos mi to przypomina 07.10.05, 12:01
          tebe napisał:

> To łatwe. Ten wątek też jest źle założony.

Nowy zarzad Zwiazku Polakow na Bialorusi tez byl "zle wybrany", wg Lukaszenki.
          Nic do meritum, po prostu nie spelnial warunkow formalnych. Nowy spelnia.

Gdzie jest ten watek na Oslej Lawce? Nie moglem znalezc - moze i stamtad
          wyczyszczony?
          • tebe Re: cos mi to przypomina 07.10.05, 16:31
            Przez masonów zapewne.

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=30071588
        • chaynik problemy nalezy rozwiazywac a nie zamiatac pod dyw 07.10.05, 22:48
          Adminie Tebe na tym portalu mozna znalezc multum watkow pisanych duzymi
          literami oraz mase watkow o herbatce i kawce ktore sa ewidentnym spamem. Wiec
          dlaczego akurat ten watek zostal usuniety ?
          pozdrawiam
          • jabbur Re: problemy nalezy rozwiazywac a nie zamiatac po 08.10.05, 15:30
            Ponieważ nie jesteśmy wstanie być wszędzie i wszystkich
            uczyć netykiety. Dlatego reagujemy na to co zostanie nam
            zgłoszone - jedyny sposób na doczekanie się w sieci społeczeństwa
            społecznie zaangażowanego :)
            j/a
    • maaax Bo pewnie byl anty Tuskowy, a GazWyb postawil 07.10.05, 16:49
      przeciez na obronce rozowegosalonu, wiec czego sie dziwisz?
      • tebe Re: Bo pewnie byl anty Tuskowy, a GazWyb postawi 07.10.05, 16:54
        Jakieś korepetycje z czytania Pan sobie winszuje?
        Bo zbieram ekipę.
        • nielubiegazety2 Wyciszam się wyborczo, jednak zapytam, jak zwykle 07.10.05, 17:08
          niezwykle grzecznie CO ROBIĄ na forum wątki o tzw . Kalksteinie??????????
          • porter11 Re: Wyciszam się wyborczo, jednak zapytam, jak zw 07.10.05, 17:16

Na pierwszy rzut oka to obrzydliwe, ale jeśli dobrze się zastanowić to nie jest
            pisanie o Kalkszteinie, tylko walczenie z tradycyjną ksenofobią Polaków w taki
            sposób, że tradycyjny Polak - ksenofob po usłyszeniu, iż Kaczyński to
            Kalksztein nie zagłosuje na niego tylko na Tuska, który nie jest ksenofobem.
            Nie jest to więc naruszenie regulaminu, a jedynie jego twórcza interpretacja.
            (c) bzyk7
          • read1 Re: Wyciszam się wyborczo, jednak zapytam, jak zw 07.10.05, 17:19
            nielubiegazety2 napisał:

> niezwykle grzecznie CO ROBIĄ na forum wątki o tzw . Kalksteinie??????????

Jak to co? Realizują linię polityczną GW (tzn. wypalają antysemityzm CZERWONYM
            żelazem).
          • tebe Re: Wyciszam się wyborczo, jednak zapytam, jak zw 07.10.05, 18:05
            Jeśli coś nie powinno być - zgłoś to. Jak? Przeczytaj w Pomocy.
            • porter11 Re: Wyciszam się wyborczo, jednak zapytam, jak zw 07.10.05, 18:08
              > Jeśli coś nie powinno być - zgłoś to. Jak? Przeczytaj w Pomocy.

A jak już zgłosisz (zgodnie z pomocą), dostaniesz tak głupią odpowiedź, że Ci
              szczęka na trzeci guzik w koszuli opadnie.
              • tebe Re: Wyciszam się wyborczo, jednak zapytam, jak zw 07.10.05, 18:15
                Niesłusznie.
                • porter11 Re: Wyciszam się wyborczo, jednak zapytam, jak zw 07.10.05, 22:43

Ja dostałem na pytanie:
                  Proszę o wyjaśnienie powodu, dla którego byli Państwo uprzejmi
                  usunąć kilka moich postów dotyczących cenzurowania przez Państwa
                  wątków nt. filmu "Nocna Zmiana" oraz uniemożliwić mi pisania na
                  Forum przez trzy godziny.

Odpowiedź następującą od giwi:
                  Film "Nocna zmiana" przez dwa dni naruszał cisżę wyborczą. Obecnie
                  jest wiele wątków na ten temat i nie ma potrzeby zakładać
                  następnych, zachęcających do oglądania. To nie jest forum Film.
                  Zapraszam do dyskusji tam.

Moje pytanie dotyczyło podstaw usuwania watków dotyczące wycinania innych
                  wątków, a odpowiedzieć czegoś całkiem innego - sensowności zakładania wątków o
                  filmie. Ja nie zakładałem wątków o filmie, tylko o zasadności usuwaniu wątków.
                  Do tego znajduje się tam informacja, że film Nocna zmiana narusza ciszę
                  wyborczą. Ciekawe, jak? Pardon, ale jak to nie jest idiotyczne, to ja nie wiem,
                  co jest. Ja rozumiem, że obowiązek cenzurowania forum nie jest powierzany
                  umysłom przesadnie bystrym, ale jakiś umiar w głupocie zachowac należy, czego
                  szanownemu Panu, wraz z współpracownica życzę.

(c) bzyk7
        • porter11 Ja chce!!!! 07.10.05, 17:12

Chciałbym, żeby w ramach korepetycji, giwi opowiedziała mi, na czym polega
          cisza wyborcza!!!!
          Napisała mi, że film "Nocna zmiana" łamał ciszę wyborczą i nie sprecyzowała,
          czy też obecną, czy wszystkie od samego swego powstania. Bo za łamanie ciszy
          jest grzywna od pół miliona złotych w górę i to spora kasa mogłaby być!

(c) bzyk7
          • nielubiegazety2 Łamaniem ciszy wyborczej było też cytowanie 07.10.05, 17:23
            w dwóch małych fragmentach "Na probostwie w Wyszkowie" Żeromskiego.
            ERGO:
            Łamaniem ciszy wyborczej jest każdy wątek lub post, uznany za potencjalnie
            niebezpieczny dla wyborczych faworytów Trybuny Wyborczej Salonu.
            • nielubiegazety2 Pomoc jest cenna :) Teraz wiem, że Stefan Żeromski 07.10.05, 23:00
              bezczelnie łamał prawo, gdyż zionął zoologiczną nienawiścią do członków KPP
              (znanej i cenionej w kręgach KOR wychowczyni polskich patriotów i organizacji
              samych uczciwych komunistów) oraz kierował groźby karalne wobec ich trucheł.
              Chyba nie zarzucacie nobliście autoreklamy??????!!!!! tudzież innego spamu.

Z strony pomocy:
              Które wątki kasujecie, a które przesuwacie do Oślej Ławki?
              "Kasujemy jedynie wątki łamiące prawo (na przykład zawierające groźby karalne
              lub ujawniające cudze dane osobowe) lub tzw. spam (np. wątki powtarzające się,
              reklamowe). W przypadku rażących naruszeń Netykiety, administracja forum może
              usunąć wszystkie posty sprawcy z okresu, w którym naruszanie wystąpiło.
        • maaax Re: Bo pewnie byl anty Tuskowy, a GazWyb postawi 07.10.05, 17:18
          to ludzie w Gazie nawet czytac nie potrafia? Adas robi zbiorówki w czytelni?
          • tebe Re: Bo pewnie byl anty Tuskowy, a GazWyb postawi 07.10.05, 18:04
            Kurs pisania też?
            • porter11 Ciskasz się, ćwiećinteligencie i funkcjonariuszu 07.10.05, 18:06

A niesłusznie.
              (c) bzyk7
              • tebe Re: Ciskasz się, ćwiećinteligencie i funkcjonariu 07.10.05, 18:17
                No właśnie, to jest ten poziom argumentacji, na który Cię stać. Mówiłem:
                dyskutowanie w internecie to sztuka. Wogóle dyskutowanie jest trudne, jeśli chce
                się do czegoś dojść.
                Natomiast najłatwiej właśnie w sieci dojść do argumentów personalnych.
                Pozdrawiam
                • porter11 Ależ nie. Ja po prostu wiem, z kim mam 07.10.05, 22:31

• prawoisocjalizm Towrazyszu Tebe ( to też możesz wyciąć) 07.10.05, 23:16
                  Dla mnie od dzis jesteś zwolennikiem Prawa i Sprawiedliwości.
                  Od dzisiaj nie mam obowiązku szanować Ciebie.
                  Powód? Jeden z Twoich kolegów/koleżanek ADMINISTRATORÓW wycina wszystkie posty
                  krytycznie nastawione do PiS.
                  Szkoda czasu na cenzurę. Przy Was towarzyszu ulica Mysia to byli nieuki.
                  ps. Posta pt.
                  Wspólne żony i miszkania w/g Pis
                  wisiał dokładnie 10 minut
                  Zegnam
        • prawoisocjalizm Zanim WYTNIESZ wątek sprawdź co WYCINASZ 07.10.05, 17:30
          Zanim WYTNIESZ wątek, sprawdź, czy są już innych na ten temat NIESŁUSZNIE NIE
          WYCIĄŁEŚ.
          To też proste. Widać nie dla wszystkich.
    • zwykly2 Re: PILNE PYTANIE DO ADMINÓW FORUMOWYCH 07.10.05, 17:18
      ależ jest str 2• ŁABĘDZI ŚPIEW KANDYDATA DONALDA (36) rekontra
    • andrze_n przeciez placa im za banowanie NIEPRAWOMYSLNYCH nt 07.10.05, 17:24
      moze by tak biale reklamowki z logo "gw", oto projekt:
      liceum.cimoszenko.info/wyborcza1.jpg
    • inkwizytor.2005 Tebe wykasowałeś mój wątek o debacie w TV bez pods 07.10.05, 22:46
      taw. Teraz nie ma na ten temat nic. To jest demokracja wg Michnika ? To tylko
      utwierdza mnie w przekonaniu, że Wildstein ma rację.
      • abstrakt2003 tebe nie ma nic do gadania! 08.10.05, 17:26
        To zwykła pacynka jest! Robi co mu każą! A jak bedzie się stawiał to go wyleją!
        =============
        A to że GW staje się lewacki ściekiem to zupełnie inna sprawa!
        • b.pascal Re: tebe nie ma nic do gadania! 09.10.05, 00:00
          abstrakt2003 napisał:

> A to że GW staje się lewacki ściekiem to zupełnie inna sprawa!

Ale chyba Ci to specjalnie nie przeszkadza? Widać wyraźnie, że mimo wszystko
          chętnie się w tym ścieku pluskasz. ;))
          • hiperrealizm Re: tebe nie ma nic do gadania! 09.10.05, 10:39
            b.pascal napisał:

> abstrakt2003 napisał:
            >
            > > A to że GW staje się lewacki ściekiem to zupełnie inna sprawa!
            >
            > Ale chyba Ci to specjalnie nie przeszkadza? Widać wyraźnie, że mimo wszystko
            > chętnie się w tym ścieku pluskasz. ;))
            =================================================
            Czy aesi muszą wyręczać administrację? Po co tyle wazeliny!?
        • jabbur Re: tebe nie ma nic do gadania! 09.10.05, 02:46
          Skąd taki masochistyczne zapędy?

Sprawia Ci przyjemność pisanie w ścieku adminowanym
          przez pacynki? Co najmniej dziwne :)
          j/a
          • krotki zrezsumujmy 09.10.05, 08:35
            Admini uważają za spam wszystko co zostało juz kiedyś napisane np. jeśli był
            watek o wycinaniu wątków, to NIE WOLNO zakładac nowego, bo to przeciez spam.
            Równiez nie wolno do istniejącego wątku dopisywac postów, bo przecież, to na ten
            sam temat - czyli spam. Skutek, wątek spada momentalnie na 2-3 strone i dalej,
            no i adminii szcześliwi nic o nich nie widać.
            Podopbnie w innych kwestiach - przeciez to jawna kpina i moderowanie treści a
            nie forum!!!!!
            Póżniej jabburze uprzejmie pytasz gdzie jest watek o który mi chodzi. Takie
            pytanie jest juz chwytem z Mrożka - pytać forumowicza by by wskazał usuniety
            wątek!!!! A jak ma wskazać skoro usunęliście??? błedne koło. Poza tym tebe
            napisł, że ma dośc dystkutowania z kimś - toż jak dna dłoni pokazał, że jest
            stroną w sporze a nie obiektywnym moderatorem a odkąd, to sędzią można byc we
            własnej sprawie - Można dużo pisac ale pewnie i tak wytniecie tak jak nie
            odpowiadacie na listy i zarzuty
            żenada

Pozdrawiam
            • tebe Re: zrezsumujmy 09.10.05, 10:37
              Wiem, że każdego kota można odwrócić, ale skąd pomysł, że nie można dopisywać
              wypowiedzi do istniejącej już dyskusji?
              • Gość: krotki jezyk polska - trudna język - dla tebe IP: *.torun.mm.pl 09.10.05, 22:09
                naprawdę nie rozumiesz ??? to w takim razie jakim cudem mederujesz skoro nie
                rozumiesz co inni piszą??? śa stetki dowodów na to że kasujecie w danych wątkach
                poszczególen posty nie zaznaczajac tego pozostawieniem wpisu i skasownie z
                powoiłaniem sie na regulamin. jesli nie widzisz tego to................. jest
                dla mnie jeste dlaczego forum zdycha
                Pozdrawiam
                Acha post kopiuje bo go pewnie wymażesz czym udowodnisz sam sobie to co ci piszę

• tebe Re: jezyk polska - trudna język - dla tebe 10.10.05, 09:03
                  Oczywiście, że kasujemy bez śladu podbicia wątków, jeśli są tylko podbiciami.
                  Jeszcze jakieś odrycia?

Forum zdycha podobno już od 3ch lat. I nie ma co do tego wątpliwości, że
                  pogłoski o jego śmierci są mocno przesadzone.
                  • Gość: krotki kłamstwo IP: *.torun.mm.pl 10.10.05, 16:06
                    w watku na tem Prof. Filara w któryms momencie było 5 wpisów po waszej
                    interwencji 3 prosze sprawdzić
                    forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=71&w=29431157
                    wpisy te nie podbijały a byy jedynie merytoryczne ale... powodowaly przedłużenie
                    watklu co sie komusnie podobało - nawiasem mowic nie ma tam traz mojego pytania
                    co sie stalo z tymi postami
                    zatem tebe mijasz sie zprawdą moim zdaniem całkowicie świadomie zatem kłamiesz
                    Pozdrawiam
                    • tebe Re: kłamstwo 10.10.05, 16:18
                      A Twoja wypowiedź się ostała?
                      Akurat tam jedna to nie wiem dlaczego skasowana. Wyjaśnimy.
                      Jeśli ktoś np. wpisuje się do wątku z wypowiedzią "Ty buraku" to wybacz, ale
                      zaznaczać go jako "naruszenie prawa lub regulaminu" jest nadmiernym dla niego
                      honorem.

Za normalną dyskusję nie kasujemy.
                      • krotki to dlaczego 10.10.05, 17:07
                        to dlaczego nie skasowano postu ( treści) pozostawiając informacje o wycięciu??

Tak oczywiście wycięto moje pytanie dlaczego zniknęły dwie wypowiedzi i później
                        to powtarzałem

Pozdrawiam
                        • tebe Re: to dlaczego 10.10.05, 17:20
                          W tym wątku nie ma Twoich wyciętych pytań.
                          Jak mówię: jeśli ktoś pisze "Buraki sa w Bydgoszczy" to zastępowanie go
                          komunikatem o prawie regulaminie jest poważną przesadą.
                          • abstrakt2003 Czegoś nie rozumiem..... 10.10.05, 21:41
                            tebe napisał:

> W tym wątku nie ma Twoich wyciętych pytań.
                            > Jak mówię: jeśli ktoś pisze "Buraki sa w Bydgoszczy" to zastępowanie go
                            > komunikatem o prawie regulaminie jest poważną przesadą.
                            =================================================================
                            Czy to znaczy że w Budgoszczy NIE MA buraków!?
                            To z czego ci biedacy barszcz czerwony robią!?
                          • krotki kpisz z nas w żywe oczy 10.10.05, 22:43
                            Jak mówię: jeśli ktoś pisze "Buraki sa w Bydgoszczy" to zastępowanie go
                            > komunikatem o prawie regulaminie jest poważną przesadą.

Całkowita ignorancja lub całkowite lekceważenie regulamin i nas tu na forum
                            przez Ciebie przemawia. Fakt, że ktos używa słów wg Ciebie obraźliwych jest
                            ewidentnym przykładem na to by usunąc mu treśc
                            7.
                            AGORA zastrzega sobie prawo do usuwania treści, o których mowa w pkt. 4, 5 i 6
                            intelekualne przez Ciebie przemawia przecize obelaga to zgodnie z regulaminem

a nie cały post!!! kompletnie lekceważac wówczas nie tylko jego ale i innych
                            To wy nadinterpretujecie regulamin mając go za nic i usuwacie posty nie
                            zawierające żadnych naruszeń regulaminu i netykiety - dobrze o tym wiesz

Pozdrawiam
                            • tebe Re: kpisz z nas w żywe oczy 11.10.05, 08:13
                              krotki napisał:
                              > intelekualne przez Ciebie przemawia przecize obelaga to zgodnie z regulaminem

Prosiłbym o komunikat w języku polskim, w przeciwnym wypadku nie będę mógł się
                              ustosunkować.
                              Dodam: staraj się za każdym razem nie rzucać obelg - "kłamiesz, kpisz". To nie
                              pomaga dialogowi. W normalnej dyskusji ignorowałbym kogoś, kto tak pisze.

Pozdrawiam
                              • krotki też nie rozumiem 11.10.05, 16:27
                                tebe napisał:

> krotki napisał:
                                > > intelekualne przez Ciebie przemawia przecize obelaga to zgodnie z regulam
                                > inem
                                >
                                > Prosiłbym o komunikat w języku polskim, w przeciwnym wypadku nie będę mógł się
                                > ustosunkować.

słże uprzejmie - też nie wiem co sie stało list poszedł w roboczej wersji a nie
                                poprawiony - ale uwaga napisaleś post TYLKO na temat sposobu mojego pisania
                                kompletnie nic na temat rozmowy z tego co wiem jest to naruszenie netykiety.
                                "Jeśli chcesz zwrócić komuś uwagę, zrób to kulturalnie, najlepiej na adres
                                prywatny. Staraj się doradzać innym, a nie wyśmiewać ich - każdy był kiedyś
                                początkujący!"

nawiasem mówiac w poprzedniej wersji było jednoznacznie, że na temat problemow z
                                jezykiem czy klawiaturą sie nie wypowiadamy - nie wszysy jestesmy geniuszmi - na
                                oczywiście małymi wyjątkami !11

> Dodam: staraj się za każdym razem nie rzucać obelg - "kłamiesz, kpisz". To nie
                                > pomaga dialogowi. W normalnej dyskusji ignorowałbym kogoś, kto tak pisze.

Niepotrzebnie dodajesz, bowiem zwroty jezykowe; kłamisz czy kpina nie sa
                                obelgami a stwierdzeniami stanu faktycznego!. Jeśli udawadnim Ci, że mijasz się
                                z prawdą i to świadomie, to znaczy, że kłamiesz i nic tu na to ja nie poradzę -
                                podobnie z kpiną

Rozumiem, że na temat nie mialsś nic do powiedzenia -czylli w kwestii dlaczego
                                skasowano cale posty bez pozostawienia wpisu - dlatego napisłeś ten zbaczający z
                                tematu post ewidentynie ad personam ale ja jestem nadal cierpliwy i pytam
                                dlaczego??? kasujecie nie łamiące regulaminu posty -
                                proszę zajrzyj tu
                                forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=654&w=30176988&a=30230197
                                i może we dwóch dacie rade coś odpowiedzeć - ale lepiej może coś zrobić z tym
                                furum Torun - bo w końcu o to tu chodzi!!

Pozdrawiam
                                • tebe Re: też nie rozumiem 11.10.05, 17:22
                                  Czy jak udowodnię, że bredzisz, to będzie to stwierdzenie stanu faktycznego?
                                  Musisz zdecydować, czy zależy Ci na dyskusji czy na kopaninie. Stwierdzenia
                                  typu łżesz na pewno dyskusji nie służą.

Ustalmy jedną rzecz: czy Twój zarzut dotyczy tego, że po wiadomości naruszającej
                                  zasady nie zostaje żaden ślad, czy tego, że wogóle ją usuwamy i to niesłusznie?
                                  • Gość: krotki pytałem wielokrotnie IP: *.torun.mm.pl 11.10.05, 19:19
                                    > Ustalmy jedną rzecz: czy Twój zarzut dotyczy tego, że po wiadomości naruszające
                                    > j
                                    > zasady nie zostaje żaden ślad

dokładnie o to wielokrotnie pytałem informując, że takie postepowanie wypacza
                                    dyskusję, bo są tylko jednostronne wpisy i wydaje sie że innych nie było. Inną
                                    rzeczą jest przyczyna usuwania np. w tych wypowiedziach dot. baru nie było
                                    naprawde niczego co by uzasadniało cięcie admin cięli chba dla zabawy by
                                    wyakazać sie że mogą. Podobnie jak to było w czerwcu ale wówczas jabbur
                                    przywrócil. I o tpo chodzi by wreszcie ostudzić adminow Torunia by nie cięli np.
                                    moich pytań dlaczego kogos wycięto.
                                    Natomiast jeśli udowodnisz mi, że bredzę - iż wycinacie admini wycinają bez
                                    sensu , to masz oczywiście do tego prawoby stwierdzić że bredzę ale dobrze
                                    wiesz, że nie bredze a i ślepy nie jestem - zresztą nie tylko ja.
                                    jeszcze jedno ciekawe czemu jabbur zamilkł - nie wiesz? Nie wie co odpowiedzieć
                                    przypomne Ci pisalem do adminów 23 września i mi nie odpowiedzieli, teraz wy
                                    próbujecie mnie spławić - jabbur zrobił, to żenująco ( dlatego pewnie teraz
                                    wstydzi się i dlatego nie odzywa ) odsyłajac mnie do adminów Torunia!, którzy
                                    nie opowiedzieli mi na email i wycinają wzystkie moje posty na ten temat. Błedne
                                    koło albo ewidnetna próba usuniecie mnie z forum ( bo ja na takim jak jest forum
                                    Toruń nie mam zamiaru pisać) - ale przedtem sprawdź jaki oczym piszę i czy jest
                                    jakakolwiek ku temu przyczyna!

Pozdrawiam

• tebe Re: pytałem wielokrotnie 12.10.05, 13:52
                                      Co do nie zostawiania śladu - jestem przekonany, że moje stanowisko w tej
                                      sprawie wynika z poprzednich wypowiedzi.
                                      Jeśli coś jest niesłusznie wycięte - pisz mail do Jabbura, on współpracuje z
                                      adminami, jeśli się pomylili lub przesadzają, to przywróci. Oczywiście zakładam
                                      tu, że nie umiesz się z samymi adminami dogadać. Ich maile znasz, więc może nie
                                      pisz o tych postach na Forum. Pasuje?
                                      • krotki kłopoty z rozumieniem tekstu czy kpina? 12.10.05, 15:12
                                        tebe napisał:

> Co do nie zostawiania śladu - jestem przekonany, że moje stanowisko w tej
                                        > sprawie wynika z poprzednich wypowiedzi.

konkretnie jakich???

> Jeśli coś jest niesłusznie wycięte - pisz mail do Jabbura, on współpracuje z
                                        > adminami, jeśli się pomylili lub przesadzają, to przywróci.

tak zrobiłem w czerwcu !!

Oczywiście zakładam> tu, że nie umiesz się z samymi adminami dogadać. Ich maile
                                        znasz, więc może nie> pisz o tych postach na Forum. Pasuje?

Kpisz czy naprawde nie czytasz tego co sie pisze prosiłem bys zajrzał tu
                                        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=654&w=30176988&a=30230197
                                        przecież pisałem jak byk że emaila wysłałem 23 września do adminów może przypomnę
                                        Od:

krotki@gazeta.pl
                                        Data:

2005-09-23 14:20
                                        Do:

robert2222@gazeta.pl
                                        Temat:

rozwiń nagłówek

przepraszam ale to juz jest żenujące wycinacie wszystko cokolwiek
                                        dotyczy was i moderacj wycinacie wypowiedzi bez składu i ładu -
                                        czyba czas panowie pomyśłeć o emeryturze.
                                        Pytam po raz setny dlaczego wycinacie poszczególen posty nie
                                        zawierające żadnych naruszeń netykiety kponkretnie dwa
                                        1/ na temat prof Filara - były 4 wypowiedzi sa 2
                                        2/ baru shushi

to był post do adminów, olali go zatem pisze na forum , co jeszcze Ci bedzie
                                        przeszkadzało???? Dlaczego mam nie pisac ??? Bo burze wasz fikcyjny świat pełane
                                        ładu wedle GW??? Załosne

Pozdrawiam
                                        • tebe Re: kłopoty z rozumieniem tekstu czy kpina? 12.10.05, 18:17
                                          No widzisz
                                          forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=654&w=30084749&a=30213866

W tych przypadkach, w których miałeś rację, przywróciliśmy posty.
                                          W przypadku sushi
                                          forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=689&w=29275890&a=29275890
                                          Nie uznajemy Twoich zastrzeżeń - staramy się usuwać trollowanie na tle
                                          Toruń vs Bydgoszcz.

Pozdrawiam
                                          • Gość: krotki kłamanie w żywe oczy czy kpienie z ludzi IP: *.torun.mm.pl 12.10.05, 20:54
                                            co do baru sushi niczego nie przywrócono!!!! wpisów było conajmniej o 2 wiecej
                                            po co kłamiesz?

co wyjaśniłes
                                            "
                                            No widzisz
                                            > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=654&w=30084749&a=30213866
                                            "

Nic!! Jest to arbitralne bez uzasadnienia wprowadzanie w życie własnego zdania i
                                            nie liczenie sie z nikim
                                            Piszesz bez konkretów udajac, że na coś odpowiadasz własnie, to są kpiny!!

A propos jabbura nie ma nic do powiedzenia??? zamilkł!! bo czarno na białym
                                            wykazałem mu, że kpi sobie z ludzi.
                                            Ty próbujesz trzymac fason, ale cośkolwiek Ci nie idzie. Argumentów zero jeno
                                            pewnośc siebie ostała - Nazwałabym ją delikatnie - nieco pozbawioną refleksji.

Wymiana zdań z Toba jest de facto rzucaniem grochu o ścianę, jak Ci cos
                                            wykazuję, zmieniasz temat, gdy i tam przypieram Cie do ściany, coś znowu piszesz
                                            ale nie na temat. Może lepiej zrobic tak jak jabbur - poddac sie ale zachowac
                                            wyniosłośc i po prostu mnie traktoac jak powietrze??
                                            To chyba jedyne co jesteście w stanie zrobić , bo podeprzeć się argumentacja
                                            jakos nie jesteście w stanie. Szokda.
                                            Może przynajmniej nie przyznajac sie na forum do porażki wyciągniecie z tego
                                            jakies wnioski - chociaz sadząc po "betoniwym" podejściu wątpię

Pozdrawiam

PS co do trolowania to nie brałem i nie biore udziału w przepychankach Toruń i
                                            Bydgoszcz - ba nie czytuję takich głupot - może by tak właśnie postępowac zaufac
                                            forumowiczom sami "oleja" takich narwańców. A tak tnąc ich tniecie przy okazji
                                            innych - nastepnie sie zatracacie i tniecie wszystko jak leci - wówczas pojawia
                                            sie pytanie to po co to forum w ogóle???
                                            • tebe Re: kłamanie w żywe oczy czy kpienie z ludzi 13.10.05, 08:24
                                              Sushi miało 4 a ma 3 wpisy. Koniec dyskusji.
                                              • Gość: krotki no weszcie sie przyznałeś do kłamastwa IP: *.torun.mm.pl 13.10.05, 12:44
                                                tebe napisał:

> Sushi miało 4 a ma 3 wpisy. Koniec dyskusji.
                                                >

cóz za sukces!!!!!
                                                I masz rację - KONIEC DYSKUSJI - z kłamcą nie ma po co dystktowac nie jest
                                                tego godzien.

Pozdrawiam
                                                • tebe Re: no weszcie sie przyznałeś do kłamastwa 13.10.05, 16:05
                                                  Strasznie pochopnie rzucasz epitetami - zresztą już to mówilem.
                                                  Mimo dużych starań nie uda Ci się przekonać mnie, że nie warto rozmawiać z
                                                  użytkownikami...
                                                  • Gość: krotki omijanie tematu - jak zwykle IP: *.torun.mm.pl 13.10.05, 23:26
                                                    tebe napisał:

> Strasznie pochopnie rzucasz epitetami - zresztą już to mówilem.

łaskawco zapoznaj sie ze słownikiem jezyka polskiego
                                                    1/ co znacy supozycjca "strasznie pochopnie"
                                                    2/ co to epitet
                                                    ja piszę o faktach które sma przyznajesz -kłamiesz zatem jesteś kłamcą

> Mimo dużych starań nie uda Ci się przekonać mnie, że nie warto rozmawiać z
                                                    > użytkownikami...

człewieku czy Ty łaske robisz? toz to Twoja praca
                                                    nie jesteś Bogiemn by mieć rząd dusz - masz zakres zadany przez szefa i rób co
                                                    do ciebie nalezy a ocenę zostaw innym
                                                    Starsz sie ustawić ponad innymi, gdy tymczasem przyjamiej ja powątpiewam w Twoje
                                                    kompetencje. Człowieka, kóry podpiera sie kłamstwem trudno ocenic inaczej. Po
                                                    prostu jestes niewiarygodny - oczekujesz czołobitności dla twych decyzji pytanie
                                                    tylko - dlaczego !11!

Wybacz miło sie z Ttobą gawędzi ale dla dorosłych ludzi to strata czasu
                                                    polmizownie z kłamstwami- pozwole sobie zatem opuścić i to forum. Pozostań w
                                                    swym dziecinnym świecie fikcji. Swiat dorosłych przed toba może kiedyś........

Pozdrawiam

PS 1 Nie obrażaj się to nic osobistego - byc może jesteś już tak
                                                    zindoktrynowany, że nie widziśz z tego.
                                                    2. Jak najbardziej rozmawiaj z użytkownikami tylko nie kłam już.
                            • anaiss Re: tytułem uzupełnienia 11.10.05, 08:48
                              Jeśli już dyskutujemy o regulaminie, to może warto przypomnieć, że co do wszystkich usuniętych wypowiedzi istnieje domniemanie, że zostały usunięte z powodu tego, że były sprzeczne z prawem, wzywały do nienawiści rasowej, wyznaniowej, etnicznej, propagowały przemoc, zawierały treści powszechnie uznane za naganne moralnie, społecznie niewłaściwe i naruszających zasady Netykiety albo stanowiły przekaz reklamowy, bądź w stosunku do których wpłynęło urzędowe zawiadomienie lub powzięcie przez administratora Forum Gazeta.pl wiarygodnej wiadomości o ich bezprawnym charakterze.
                              I to zastrzeżenie użytkownik portalu przyjmuje do wiadomości zamieszczając swój post na forum.

a.
                  • abstrakt2003 Re: jezyk polska - trudna język - dla tebe 10.10.05, 20:39
                    tebe napisał:

> Oczywiście, że kasujemy bez śladu podbicia wątków, jeśli są tylko podbiciami.
                    > Jeszcze jakieś odrycia?
                    >
                    > Forum zdycha podobno już od 3ch lat. I nie ma co do tego wątpliwości, że
                    > pogłoski o jego śmierci są mocno przesadzone.
                    ========================================================
                    Zdycha, zdycha... to nie jest już to samo forum co było dwa lata temu jak tu
                    przyszedłem pierwszy raz.
                    • tebe Re: jezyk polska - trudna język - dla tebe 11.10.05, 08:15
                      Zgadzam się. Jest jakieś (co najmiej) 5 razy większe.
                      • hiperrealizm mylisz ilość z jakością 11.10.05, 21:23
                        5 razy więcje chłamu jest!
                        • tebe Re: mylisz ilość z jakością 12.10.05, 14:06
                          Nie obrażałbym innych użytkowników. Jest więcej rzeczy dla różnych ludzi.
          • hiperrealizm Re: tebe nie ma nic do gadania! 09.10.05, 10:38
            jabbur napisał:

> Skąd taki masochistyczne zapędy?
            >
            > Sprawia Ci przyjemność pisanie w ścieku adminowanym
            > przez pacynki? Co najmniej dziwne :)
            > j/a
            =======================================
            Nie! nie sprawia mi przyjemności! Mierzi mnie! Ale na szczęście forum to nie
            tylko polityka! Są miejsca które NA SZCZĘŚCIE was nie interesują! Tam mozna
            swobodnie porozmawiać!
            PS
            Dlatego przetanę rozmawiać o polityce na forum. Przestanę kupować GW.
            NO I OCZYWIŚCIE SPRZEDAM AKCJE AGORY!!!!
            Bo przy takiej polityce redakcyjnej AGORA musi stracić na wartości!
            Pozdro!
            • tebe Re: tebe nie ma nic do gadania! 09.10.05, 11:04
              hiperrealizm napisał:
              > Bo przy takiej polityce redakcyjnej AGORA musi stracić na wartości!

Ciekawe.
              Równie uprawniona jest teoria, że zyskałaby na wartości, gdyby na publicznych
              forach politycznych wprowadziła pełną moderację.

pzdr
              • abstrakt2003 Fakty są takie że 09.10.05, 11:06
                Narazie AGORA traci na wartości!
                • tebe Re: Fakty są takie że 09.10.05, 11:53
                  I takie, że ów spadek nie ma żadnego związku polityką moderacji na F :-)
                  To już moje prywatne zdanie, nie wypowiadam się w sprawach kursu spółki...
                  • abstrakt2003 Re: Fakty są takie że 09.10.05, 11:59
                    tebe napisał:

> I takie, że ów spadek nie ma żadnego związku polityką moderacji na F :-)
                    > To już moje prywatne zdanie, nie wypowiadam się w sprawach kursu spółki...
                    ===================================
                    Ale z polityką redakcyjną MA! GW opowiedziało się wyraźnie po stronie jednego z
                    kandydatów i zostało to źle odebrane przez jej czytelników!
                    • tebe Re: Fakty są takie że 09.10.05, 17:05
                      abstrakt2003 napisał:
                      > zostało to źle odebrane przez jej czytelników!

Skąd wiesz (pomijając jak Ty odebrałeś)?
                      • abstrakt2003 Re: Fakty są takie że 10.10.05, 18:31
                        tebe napisał:

> abstrakt2003 napisał:
                        > > zostało to źle odebrane przez jej czytelników!
                        >
                        > Skąd wiesz (pomijając jak Ty odebrałeś)?
                        ===================
                        Spada sprzedaż GW.
                        • tebe Re: Fakty są takie że 11.10.05, 08:07
                          Raport Agory za I półrocze 2005: "średnie rozpowszechnianie GW .. wyniosło
                          467 tys. egzemplarzy i wzrosło o 5,2 proc."
                          Niech tak spada dalej.
                          Owszem, spada nakład większości dzienników. Masz jeszcze jakieś ciekawe
                          informacje?
    • krotki podbijam wątek tak dla przypomnienia 27.12.05, 23:05
      sprawa wraca ale czy coś to da skoro wówczas nic ??

OPozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka