Dodaj do ulubionych

czy moglibyscie wytlumaczyc

IP: *.range217-44.btcentralplus.com 01.02.06, 20:06
waszej faworycie khaki3 vel pogromca, ze nie jestem zadna "mariolka".
co prawda mam zmienne IP, ale od dluzszego czasu brytyjskie, wiec nie powinno
byc z tym problemow. to, ze ta pani dziwne rzeczy pisze o mnie na forum to
raz, ale tego jej jeszcze malo: zaczela do mnie pisac na priv, i zareczam to
co napisala jest na tyle dziwaczne, ze zaczynam sie obawiac o stan
samopoczucia tej pani. nie wiem, czy moge zacytowac, ale z pewnoscia nie
macie problemu z inwigilacja poczty uzyszkodnikow: wiec zapraszam.

cala sprawe bym moze zignorowala, ale wiem, ze ta pani i przynajmniej 2 z
trzech aesek na Kobiecie to bliskie kolezanki, ktore jesli tak dalej pojdzie
nie wiadomo jaki uzytek zrobia z poufnych danych na temat uzyszkodnikow.

prosze potraktowac moja prosbe powaznie.
Obserwuj wątek
    • Gość: jan Re: czy moglibyscie wytlumaczyc IP: *.crowley.pl 01.02.06, 21:28
      a mi, skąd messja ma tyle wolnego czasu i produkuje tyle wpisów na tym forum? i
      innych?
    • Gość: poirytowany Re: czy moglibyscie wytlumaczyc IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.02.06, 22:36
      Hm, jeśli nie jest to nazbyt intymne, uszczknij rąbka tajemnicy (fragment), cóż
      takiego napisała. Stworzymy portret psychologiczny sprawcy.
      • messja Re: czy moglibyscie wytlumaczyc 02.02.06, 00:35
        Gość portalu: poirytowany napisał(a):

> Hm, jeśli nie jest to nazbyt intymne, uszczknij rąbka tajemnicy (fragment),
        cóż
        > takiego napisała. Stworzymy portret psychologiczny sprawcy.

w sumie to czemu nie? skoro jabbur zignorowal watek, to pewno to, co wypisuja
        szanowane tu nicki na priv. i na forum nie ma dla adminow znaczenia:

"popie..popie..moze ci sie mariolka znudzi.figóry sie
        zachcialo!kretynka.tatus w swietlistej "figorze" sie pokazal??a
        lbem nie wyrznelas w okno jak bieglas je zamknac?co mariolka
        powiedz jak to z toba jest?? dla martwego psa robisz foty a dla
        tatusia juz nie?rozumiem zmarnowane dziecinstwo.pewnie bylas
        bita.ale ta "figora" to jak swietlista byla?jak sloneczko?
        zdrabniamy co sie da????
        aaaaaaaaaa i nie wysilaj sie odpisujac do mnie zaraz zablokuje
        twoj adres.na wszystkie nicki."

zwolennikom tajemnicy korespondencji przypominam, ze khaki3 w zasadzie sama juz
        ujawnila swoje "tajemnice" tutaj:

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=654&w=36024717&a=36030050

• khaki3 Re: czy moglibyscie wytlumaczyc 02.02.06, 00:46
          gotujesz sie!oj jak sie gotujesz!mariolka no po co sie ukrywasz?sama przeciez
          pisalas wszystkie bzdety o figórach,o piesku o ciezkim dziecinstwie.ja ciebie
          mariolka nie rozumiem!moze tutaj jestes messja a w innym miejscu mariolka
          schizolka?
        • khaki3 Re: czy moglibyscie wytlumaczyc 02.02.06, 00:47
          zwolennikom tajemnicy korespondencji przypominam, ze khaki3 w zasadzie sama juz
          >
          > ujawnila swoje "tajemnice" tutaj:
          >
          > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=654&w=36024717&a=36030050
          >

A to ciekawe w ktorym dokladnie miejscu???????jak zwykle cos sobie wymyslasz
          mariolko schizolko.
        • Gość: poirytowany Re: czy moglibyscie wytlumaczyc IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.02.06, 21:31
          To wariatka jest.
          • messja Re: czy moglibyscie wytlumaczyc 02.02.06, 21:57

> To wariatka jest.

wiem, ale jaka zaje..:)
          • khaki3 Re: czy moglibyscie wytlumaczyc 02.02.06, 21:59
            Widzisz!Mowilam ci mariolka!ze schizolka jestes!nikt normalny dla zdechlego psa
            fotek nie robi!
            • giwi Re: czy moglibyscie wytlumaczyc 02.02.06, 22:30
              Przepraszam, ale czy mogłabyś po wykrzyknikach, znakach zapytania i kropkach stawiać spacje? Łatwiej się czyta posty.
              • messja Re: czy moglibyscie wytlumaczyc 02.02.06, 22:44
                giwi napisała:

> Przepraszam, ale czy mogłabyś po wykrzyknikach, znakach zapytania i kropkach
                st
                > awiać spacje? Łatwiej się czyta posty.

dobrze, ze tu fatalna z nozyczkami nie grasuje: juz by Cie wyciela za "atak
                personalny" oraz za post nie "na temat". kiedys probowalam zwrocic uwage khaki3
                (pouczala wtedy kogos na temat poprawnej pisowni): ale niestety od razu post
                wycieto. dlatego biedna khaki3 do dzis chodzi nieuswiadomiona - po raz 4 nie
                chcialo mi sie powtarzac tego samego postu.
                • khaki3 Re: czy moglibyscie wytlumaczyc 02.02.06, 22:54
                  widzisz tylko,ze mylisz pewne fakty

dziewczyna pisala,ze wygrywala konkursy w ortografii wiec napisalam jej,ze
                  powinan pisac poprawnie a nie wtedy kiedy jej sie chce pisac
                  poprowanie.czlowiek,ktory zna zasady poprawnej pisownie ortograficznej pisze
                  zawsze poprawnie.ot taka narua czlowieka.a ty mariolka jak zwykle przekrecasz
                  wszystko dookola.ajj klamczucha jestes i tyle.
              • khaki3 Re: czy moglibyscie wytlumaczyc 02.02.06, 22:53
                Nie masz za co przepraszac;) Pewnie,ze bym mogla wstawiac spacje;)
    • messja po namysle 02.02.06, 00:56
      a wlasciwie to nic jej nie tlumaczcie. w pierwszym momencie sie przestraszylam,
      a teraz widze, ze to nawet zabawne...
      • khaki3 Re: po namysle 02.02.06, 00:58
        klamczuszka jestes!i to jeszcze jaka!mariolka co sie wstydzisz?no przeiez
        zrozumiemy!pomozemy!
        • khaki3 przeciez-zebys sie niemiala czego czepiac 02.02.06, 00:59
          papierzu;)
          • messja nie chcialbym ci przerywac... 02.02.06, 09:27
            ... tak pasjonujacej dyskusji (samej z soba) ale zastanawiam sie dlaczego nie
            zapytalas aeski fatalanej by ta wyprowadzila cie z (o)bledu? widzialam na forum
            jak demaskowala jakiegos nieszczesnika, ze pisze pod wiecej niz jednym nickiem
            po podobno "bendonc mlodom aeskom" ona takie rzeczy wie. moze wiec moglaby ci
            jakos pomoc? w koncu to twoja przyjaciolka, a przyjaciol poznaje sie w biedzie.

• khaki3 Re: nie chcialbym ci przerywac... 02.02.06, 12:25
              Wybacz nie jestem taka jak ty i nie knuje.doskonale wiesz,ze wiadomosci o tym
              kto ma jakie IP i kto ma jakie nicki Moderatorki maja dla siebie i tylko dla
              siebie.wiec pisanie,zebym poprosila Ige czy inna Moderatorke o to by mi podala
              ip czy potwierdzila cos co ja i tak juz wiem jest bez sensu!

pozatym popatrz na siebie;)mariolka wypisujesz na FoM ponad 1060postow.to nie
              jest normalne.obled to masz sama twierdzac,ze kazfdy kto jest przciw tobie to
              ja tylko pod innym nickiem.dlaczego nie pytasz jabbura czy "pogromca.trolli" to
              ja?oskarzasz mnie nie majac na to dowodow tylko swoje domysly.a wiesz co z
              takimi domyslami mozesz zrobic?

mariolka zastanow sie co robisz na FoM piszesz jeden post pod
              drugim,pieprz..... glupoty takie,ze az glowa mala.Administratorzy smieja sie z
              ciebie,widza jaka z siebie kretynke robisz.nie przykro ci?napisac na FoM 1060
              postow to z lleka obled,jakas patofizjologia platu mozgowego odpowiedzialnego
              za poprawny stan psychiczny.ja ci dobrze radze idz do lekarza.w GB maja
              swietnych neurologow.piszesz mi cos takiego "> ... tak pasjonujacej dyskusji
              (samej z soba)" a mi by dnia nie starczylo,zeby ci mariolka pokazac gdzie sama
              z soba pierd.... i to jeszcze tak,zechce sie jedzenie wypuscic gornymi drogami
              pokarmowymi.idz dziecko do specjalisty.
              • messja Re: nie chcialbym ci przerywac... 02.02.06, 17:16
                khaki3 napisała:

> Wybacz nie jestem taka jak ty i nie knuje.doskonale wiesz,ze wiadomosci o tym
                > kto ma jakie IP i kto ma jakie nicki Moderatorki maja dla siebie i tylko dla
                > siebie.wiec pisanie,zebym poprosila Ige czy inna Moderatorke o to by mi
                podala
                > ip czy potwierdzila cos co ja i tak juz wiem jest bez sensu!

nie wspominalam o IP, ale rozumiem, ze w twoim stanie taki szczegol mogl ci
                umknac.

wracajac do tematu: oczywiscie, ze ci wierze, ale pozwol, ze zapytam: jak to
                sie stalo, ze sie "dowiedzialas"? spokojnie i powoli: nikt co nie zrobi tutaj
                krzywdy, zapewniam. sprobuj sobie przypomniec jak to bylo i opwiedz wlasnymi
                slowami. co wtedy czulas, czy bralas wczesniej jakies leki, moze alkohol, albo
                narkotyki? czy to byl rodzaj wizji, a moze sen? skoncentruj sie i postaraj sie
                przypomniec sobie jak najwiecej szczegolow: to bardzo wazne. tylko tak bedzie
                ci mozna tutaj pomoc, skoro twoje kolezanki juz na tobie polozyly krzyzyk.
                • khaki3 Re: nie chcialbym ci przerywac... 02.02.06, 20:17
                  Oj mariolka mariolka i kto tu mowi o jakichs przewidzeniach?wiesz to nie ja
                  fotografowalam zdechlego psa.i to nie ja opisywalam uwaga cytuje "swietliste
                  figóry" a innych pouczasz.zajmij sie figórami i nekrofilia u powaznego
                  specjalisty.
                  • floric Re: nie chcialbym ci przerywac... 02.02.06, 22:15
                    khaki3 napisała:

> Oj mariolka mariolka i kto tu mowi o jakichs przewidzeniach?wiesz to nie ja
                    > fotografowalam zdechlego psa.i to nie ja opisywalam uwaga cytuje "swietliste
                    > figóry" a innych pouczasz.zajmij sie figórami i nekrofilia u powaznego
                    > specjalisty.

daj linka do śp. psiny i figóry, myślę że nie tylko Messja chętnie by je
                    obejrzala ;)

• khaki3 Re: nie chcialbym ci przerywac... 02.02.06, 22:17
                      Jestes tego pewien?Chcesz umrzec,ze smiechu?Ja nie wiem czy Twoja psychika
                      wytrzyma te bzdury przez mariolke wybazgrane.
                      • floric Re: nie chcialbym ci przerywac... 02.02.06, 22:20
                        khaki3 napisała:

> Jestes tego pewien?Chcesz umrzec,ze smiechu?Ja nie wiem czy Twoja psychika
                        > wytrzyma te bzdury przez mariolke wybazgrane.

TAK!
                        cale życie marzylem o takiej śmierci.
                        dawaj
                        • floric może być mailem :D 02.02.06, 22:25
                          floric napisał:

> khaki3 napisała:
                          >
                          > > Jestes tego pewien?Chcesz umrzec,ze smiechu?Ja nie wiem czy Twoja psychik
                          > a
                          > > wytrzyma te bzdury przez mariolke wybazgrane.
                          >
                          > TAK!
                          > cale życie marzylem o takiej śmierci.
                          > dawaj
                  • messja Re: nie chcialbym ci przerywac... 03.02.06, 02:29
                    khaki3 napisała:

> Oj mariolka mariolka i kto tu mowi o jakichs przewidzeniach?wiesz to nie ja
                    > fotografowalam zdechlego psa.i to nie ja opisywalam uwaga cytuje "swietliste
                    > figóry"

oczywiscie: zupelnie przypadkiem od jakiegos czasu te tematy to mysl przewodnia
                    twoich postow.

> a innych pouczasz.

alez nigdy bym nie smaiala. probowalam sie tylko dowiedziec w jaki sposob
                    weszlas w posiadanie wiedzy na temat tozsamosci "mariolki". czy to byl rodzaj
                    objawienia? moze jakis tajemniczy glos odezwal sie w twojej glowie i ci to
                    wyznal? a moze ktoregos dnia rano wstalas i wiedzialas juz, ze twoje zycie
                    nigdy juz nie bedzie takie same: zawsze ci bowiem bedzie towrzyszyc
                    przekonanie, ze tylko tobie udalo sie rozwiac Wielka Tajemnice Forum?

moze dasz sie jednak skusic i opowiesz jak to sie wszystko zaczelo?
      • genoveva Re: po namysle 02.02.06, 22:11
        messja napisała:

> a wlasciwie to nic jej nie tlumaczcie. w pierwszym momencie sie
        przestraszylam,
        >

ja się przestraszyłam dopiero teraz

> a teraz widze, ze to nawet zabawne...

Nie, to wcale nie jest zabawne :(
        • messja Re: po namysle 02.02.06, 22:28
          genoveva napisała:

> ja się przestraszyłam dopiero teraz
          >

dlaczego "dopiero" teraz?
          • genoveva Re: po namysle 03.02.06, 13:01
            Pisanie dziwnych rzeczy to jedno, a powtarzanie ich z uporem maniaka, to drugie.
            • messja Re: po namysle 03.02.06, 13:12
              genoveva napisała:

> Pisanie dziwnych rzeczy to jedno, a powtarzanie ich z uporem maniaka, to
              drugie
              > .

masz racje, ale te manaiakalne zachowania dopiero usiwadomily mi, ze pomysl by
              cokolwiek mozna bylo w takiej sytuacji wylumaczyc, albo dotrzec za pomoca
              racjonalnych argumentow byl smieszny.
              • khaki3 Re: po namysle 03.02.06, 14:05
                masz racje,przeciez tobie nic nie da sie wytlumaczyc.ty z uporem maniaka
                kazdego dresem,chame,kretynem nazywasz.tobie nie da sie nic a nic
                wytlumaczyc.jak grochem o pusta sciane.
                • messja Re: po namysle 03.02.06, 14:40
                  khaki3 napisała:

jak grochem o pusta sciane.

rozumiem: sa tez pelne sciany.
                  • khaki3 Re: po namysle 03.02.06, 14:45
                    nie ty jestes pusta sciana.powinnas zalapac przeciez ty taka entelygentna jestes
                    • messja Re: po namysle 03.02.06, 15:03
                      khaki3 napisała:

> nie ty jestes pusta sciana.powinnas zalapac przeciez ty taka entelygentna
                      jeste
                      > s

oczywiscie, ze tak to sie rozumie samo przez sie, jak wszystko zreszta co do
                      tej pory tutaj napisalas. chcialam sie tylko upewnic ze istnieja tez "pelne"
                      ale mniejsza z tym. pozwol, ze wyraze przy okazji zal, iz nie zechcials sie z
                      nami podzielic w jakich okolicznosciach dana ci byla "wiedza" na
                      temat "mariolki", ale rozumiem ze albo nie pamietasz, albo nie zrozumials
                      pytania. i oba powody w twoim przypadku sa w pelni usprawiedliwone.
                      • khaki3 Re: po namysle 03.02.06, 15:15
                        Albo mam dokladnie gleboko gdzies co wypocisz tym razem!

widzisz nawet Admini olewaja kolejne twoje wypociny ma FoM.Zreszta nie dziwie
                        sie im.gdyby ktos napisal 1060 postow na FoM tez bym go za wariata miala.a jak
                        to pewna osoba mi napisala w twojej sprawie wariatami nie ma co sie
                        przejmowac.a taki troll jak messja szybko zginie bez pozywienia.wiec
                        czekam......... gin potworo!
                        • messja Re: po namysle 03.02.06, 18:03
                          khaki3 napisała:

> Albo mam dokladnie gleboko gdzies co wypocisz tym razem!
                          >
                          > widzisz nawet Admini olewaja kolejne twoje wypociny ma FoM.Zreszta nie dziwie
                          > sie im.gdyby ktos napisal 1060 postow na FoM tez bym go za wariata miala.

najwazniejsze, ze ty nie zachowujesz sie jak wariatka:P

a jak
                          > to pewna osoba mi napisala w twojej sprawie

pewno to ta sama, co napisala do mnie nazywajac mnie "mariolka". nie przejmuj
                          sie - w koncu jej sie znudzi.
                  • floric Re: po namysle 03.02.06, 20:30
                    może o chodzilo o ścianę z pustaków :D
                    • messja Re: po namysle 03.02.06, 22:10
                      floric napisał:

> może o chodzilo o ścianę z pustaków :D

muslisz, ze khaki3 ma cos z pustaka? hmm... fakt twarda jest, by nie rzec:
                      twardoglowa:P
                      • floric Re: po namysle 03.02.06, 23:56
                        messja napisała:

> floric napisał:
                        >
                        > > może o chodzilo o ścianę z pustaków :D
                        >
                        > muslisz, ze khaki3 ma cos z pustaka? hmm... fakt twarda jest, by nie rzec:
                        > twardoglowa:P

wiem z pewnego źródla, że zanim zostala Khaki miala login "pustulka", pod
                        którym dzialala na jednym z ukrytych forów, a może nawet na dwóch....
                        • messja Re: po namysle 04.02.06, 03:36
                          floric napisał:

>
                          > wiem z pewnego źródla, że zanim zostala Khaki miala login "pustulka", pod
                          > którym dzialala na jednym z ukrytych forów, a może nawet na dwóch....

z "khaki3" tez chyba probuje sie rostac:

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=669&w=36047437
                          tylko troche trudniej jej zmienic temat zainteresowan.
                          • messja ps. 04.02.06, 12:19
                            w linku byl prowokacyjny watek khak3 (w ktorym produkowala sie "wiedza" na moj
                            temat) uprzejmie przeniesony przez kolezanke khaki3 na forum pogaduszki.
                            dopiero dzisiaj ktos sie smiecia pozbyl. aha: miala tam zupelnie inny nick,
                            tylko, ze jakas jej kolezanka z forum od razu sie domyslila kto ma tyle i
                            rozumu by takie watki zakladac:P
                            • Gość: poirytowany Re: ps. IP: *.jgora.dialog.net.pl 04.02.06, 13:21
                              Autorka też miała problem ze spacjami po znakach interpunkcyjnych,
                              i też pisała za neo+.
                              • messja Re: ps. 04.02.06, 16:33

> Autorka też miała problem ze spacjami po znakach interpunkcyjnych,
                                > i też pisała za neo+.

jakby nie patrzec, to tylko khaki3 obsesyjnie opowiada o "mariolce". nawet jej
                                kolezanki z forum Kobieta nie chca brac udzialu w jej doswiadczeniach
                                poza_ziemskich i widac jakby delikatne proby dystansowania sie: jedna z nich
                                probuja nawet przejsc na "pani" z khaki3.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka