15.03.07, 19:56
czy mozecie cos z tym pajacem zrobic bo co dzien jakiegos amoku ktos dostaje.
obsesje to grozna rzecz co widac po moderacji,ale jest granica.
forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=59096632
Obserwuj wątek
    • dana33 Re: KROPA 16.03.07, 00:30
      latamy,wachamy,donosimy,straszymy a sami rzucamy rasitowskie epitety na kazdego
      innego:))
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=654&w=59106112&a=59112414
      • dana33 Re: KROPA 16.03.07, 00:31
        bujajcie sie razem donosiciele.
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=654&w=59106112&a=59113112
    • i-love-2-ski Re: KROPA 16.03.07, 01:05
      wlasnie danus jest roznica pomiedzy tymi,ktorzy donosza poslusznie,ze zauwazyli
      o 5.15 czasu wschodniego straszny antysemityzm bijacy jak zrodlo po oczach
      fakusia i ciebie,a kims kto ujawnia dane osobowe innych ot tak dla sportu:)
      buziam ciebie pieknosci ty moja i donos,donos bo co bys ty bez tej urojonej
      ciazy robila w zyciu:))))
      • behamot3 Re: KROPA 16.03.07, 01:33
        i-love-2-ski napisała:

> wlasnie danus jest roznica pomiedzy tymi,ktorzy donosza poslusznie,ze zauwazyli
        > o 5.15 czasu wschodniego straszny antysemityzm bijacy jak zrodlo po oczach
        > fakusia i ciebie,a kims kto ujawnia dane osobowe innych ot tak dla sportu:)
        > buziam ciebie pieknosci ty moja i donos,donos bo co bys ty bez tej urojonej
        > ciazy robila w zyciu:))))

I kto to mowi ;) kon by sie usmial ale ma lepsze poczucie humoru od ciebie
        rajczel, wiec podaruj sobie i popatrz na swoje wpisy na ty szpiegusku wazeliniaczku.
        • puls.usa Re: KROPA 16.03.07, 01:42
          czy moglabys ten moj wpis(tutaj) skasowac..please
          grubej juz paluchy popuchly od klikania
          i cholernie sie ucieszy babsko....
          ona uwielbia sie cieszyc..przewaznie histerycznie
        • i-love-2-ski Re: KROPA 16.03.07, 03:40
          behamot3 napisał:

>
          >
          >
          > I kto to mowi ;) kon by sie usmial ale ma lepsze poczucie humoru od ciebie
          > rajczel, wiec podaruj sobie i popatrz na swoje wpisy na ty szpiegusku wazelinia
          > czku.

he,he nowalijko jak tam twoj odrost juz wyszedl,czy jeszcze nie fiolku wiosenny?
          wazelinke i owszem fakus z dana,staly i niezniszczalny tandem moderacyjny
          nadajacy wesole audycje z cyklu "poslusznie melduje,ze o godz.3.12 rachelka byla
          antysemitka.... bla,bla,bla......prosze ja zabanowac na stale....z racji
          zlamania paragrafu 5 KK ........CDN...
      • dana33 Re: KROPA 16.03.07, 07:58
        rachelciu zlotko..... po co manipulujesz? przeciez wiesz, ze od razu podsune ci
        pod nos twoje klamstewko.... watek, w ktorym dopisalas sie powyzszymi zdaniami
        nie ujawnial zadnych danych osobistych, a oburzal sie na styl i sposob pisania
        o zydach.
        ty po prostu oburzasz sie i lecisz na moderacje dokladnie tak jak ja, tylko ze
        zlotko nie widzisz nigdy siebie, ale zawsze mnie....
        jesli nie masz na wieksze lusterko, ktore obejmie cala twoja postac, od stop do
        glow, to napisz do rozlupanca: on rozdziela czeki....
    • absztyfikant Re: KROPA 16.03.07, 02:10
      Kto mi powie, ze Rachelka
      Glowe ma nie od parady
      Tego rabnie paczka wielka
      Z diabelskiego sklepu Prady
      • dana33 Re: KROPA 16.03.07, 07:59
        :)))))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka