mama_radka 18.10.04, 09:33 Jaki krem a zimę i n chłodniejsze dni dla 13 miesięcznego dziecka jest najlepszy? Prosze o radę. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mik5 Re: krem na zimę 18.10.04, 11:10 My używamy krem na kazda pogode nivea baby Odpowiedz Link Zgłoś
iizzaa Re: krem na zimę 18.10.04, 11:17 Hej, my też używamy Nivea Baby na każdą pogodę. Używamy zresztą tylko kosmetyków firmy Nivea - dla nas są super. Odpowiedz Link Zgłoś
mikus1 Re: krem na zimę 20.10.04, 22:23 witam prosze spróbowac "kremu na kazda pogode" z serii nivea baby.krem nie zawiera wody,dlatego jest rewelacyjny na mrozy i dni wietrzne.zawiera natomiast filtry mineralne.naprwde jest fajny,polecam. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ewa.m.kaminska Re: krem na zimę 21.10.04, 14:38 Popieram Wasz wybór - ten krem jest OK, był przez nas badany i dostał pozytywną opinię Instytutu Matki i Dziecka. Odpowiedz Link Zgłoś
dodzo Re: krem na zimę 02.11.04, 14:55 KUPIŁAM OSTATNIO krem Johnson"s baby na każdą pogodę. Nie używałam go wcześniej ale uwagę moją zwróciła nalepka: polecany na mroźne dni,testowany w temp.-20 stopni Celcjusza.Ma filtr UV SPF 6. Odpowiedz Link Zgłoś