maciaga 11.11.04, 16:24 witam w czym kapiecie swoje dzieci i czym myjecie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aga1309 Re: kapiel dziecka 11.11.04, 20:41 Noworodka kąpałam w płynie Oilatum plus,bo mała miała łuszczącą się skórę i tak nam polecili w szpitalu.Płyn jest świetny, nawilża, działa leczniczo jedyna jego wada to cena ok. 32 zł. Obecnie kąpię ją w płynie z oliwką Nivea,ale choć świetnie nawilża to nie polecam gdyż maluch robi sie po nim śliski i trudno go utrzymać.Mydło Bambino lub w przypływie gotówki Nivea. Pozdrawiam Aga Odpowiedz Link Zgłoś
ewabart Re: kapiel dziecka 12.11.04, 21:09 ja zdecydowalam sie na serie nivea jako kosmetykow i takich to uzywam czyli plyn do kapieli, mydlo i szampon oraz oliwka pozdrawiam, Ewa Odpowiedz Link Zgłoś
mikus1 Re: kapiel dziecka 15.11.04, 22:42 witam, ja tez polecam nivea baby.dla maluszka ,takiego noworodka płyn do kapieli z oliwka,dla starszego płyn do kapieli tradycyjny(świetnie sie pieni)a oprócz tego szampon i mydełko.po kapieli mleczko pielegnacyjne pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś