poziomkaaa 01.11.05, 16:50 Powiedzcie mi, czy płyn do kąpieli Bubchen jest natłuszczający taki jak np. Ziajka? Czy raczej taki "z pianką" ? I co sądzicie o mleczku i kremie ochrannym tej firmy? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kretoszczurek Re: Płyn do kąpieli Bubchen? 01.11.05, 18:33 My uzywamy kosmetyków tej firmy włącznie z płynem oliwką kremem na pupkę i na buzię. Polecam bo są bardzo dobre. Płyn nie jest natłuszczający i pianki też nie ma. Poprostu delikatnie myje. Odpowiedz Link Zgłoś
mmala6 Re: Płyn do kąpieli Bubchen? 01.11.05, 18:35 a gdzie mozna kupic w Polsce? Odpowiedz Link Zgłoś
joluch Re: Płyn do kąpieli Bubchen? 01.11.05, 18:37 w tesco, piotrze i pawle, smyku Odpowiedz Link Zgłoś
joluch Re: Płyn do kąpieli Bubchen? 01.11.05, 18:39 my tez uzywamy wszystkich kosmetykow z tej serii i sa na prawde rewelacyjne, maly sie nie uczula na nivee byl np uczulony polecam, mam tylko problem z dostaniem emulsju calendula z tej serii (taka zolta) czy ktos wie gdzie mozna ja kupic Odpowiedz Link Zgłoś
ama.mama Re: Płyn do kąpieli Bubchen? 01.11.05, 18:52 świetne kosmetyki, nasze ulubione. krem nawilżający super, płyn do kąpieli, oliwka. można kupić np. w super-pharmacy, czasem w rossmanie, hipermarketach niektórych i w hurtowniach dziecięcych. tylko chusteczek wilgotnych nie uzywam, bo za drogie (chyba 17zł paczka!!). Odpowiedz Link Zgłoś
agataxyz Re: Płyn do kąpieli Bubchen? 01.11.05, 20:03 My też używamy tych kosmetyków. Są super. Problem w tym, że mieszkam dość daleko od dużegomiasta i hepermarketów, dlatego kupję w sklepie internetowym - www.calineczka.pl. Mają bardzo duży wybór. Odpowiedz Link Zgłoś
sylwiawm Re: Płyn do kąpieli Bubchen? 01.11.05, 20:11 Świetne kosmetyki. U nas pianka jest Odpowiedz Link Zgłoś
poziomkaaa Re: Płyn do kąpieli Bubchen? 01.11.05, 21:09 Dziękuję za podpowiedzi. Wobec tego na pewno się skuszę na zakup. Widziałam na allegro i w kilku sklepach internetowych. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ewa.m.kaminska Re: Płyn do kąpieli Bubchen? 15.11.05, 10:31 Większość serii Bubchen była przez nas oceniona i ma pozytywną opinię IMiD. Płyn do kąpieli jest klasyczny, czyli "pianowy", a nie natłuszczający. Odpowiedz Link Zgłoś