monika19792 14.11.05, 14:08 który lepszy do codziennego smarowania pupy niemowlaka? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ewa.m.kaminska Re: BEPANTHEN czy LINOMAG 15.11.05, 12:49 Jedno i drugie jest dobre, choć ma różny skład. Ja jednak wolę do pupy krem z tlenkiem cynku, bo lepiej impregnuje skórę, zabezpieczając przed moczem i kupką. Odpowiedz Link Zgłoś
magdulka26 Re: BEPANTHEN czy LINOMAG 16.11.05, 13:06 Linomag jest bardzo tłusty i śmierdzi.Ja osobiście wolę bephanten .Teraz uzywm Alantanu Bebhantenu uzywałam jak mnie bolały brodawki . Odpowiedz Link Zgłoś
ariana1 Re: BEPANTHEN czy LINOMAG 16.11.05, 15:28 Dla mnie też Linomag jest za tłusty. Wolę Bepanten. Odpowiedz Link Zgłoś
27kasiek Re: BEPANTHEN czy LINOMAG 22.11.05, 12:13 Cenowo linomag, bephanten masc - jest extra ale niestety raz drozszy, ja uzywam bepantenu jak widze drobne zaczerwienienia, a tak to uzywam alantan plus masc- jest swietna, dla mnie lepsza od linomagu, a jak pupcia jest super to parafina z apteki za 3 zlote - i tez jest super. Wszystkie te biale kremy wysuszaly potwornie pupcie. Odpowiedz Link Zgłoś
bea-ta Re: BEPANTHEN czy LINOMAG 23.11.05, 12:33 Linomag Bobas z tlenkiem cynkuBeata Odpowiedz Link Zgłoś