Gość: MOB IP: *.class144.petrotel.pl 18.01.04, 20:25 Zajebista muza dla ...gimnazjalistów!!!! 18L robi furorę wsród ...13 latek!!! Ku.wa, ta muza i przekaz są miękkie jak gówno!!! Totalna porażka. MOB from Płock Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jfk Re: Koncert Jeden Osiem L IP: *.wlan.pl 19.01.04, 00:29 ....bylem -widzialem i bylem pod duuuzym wrazeniem -totalna impreza -profes - zawodowy koncert i impreza :) dobra plyta i wiesz co (to do goscia od tych 13- ek) ja ma grupo ponad 20-cia i do mnie te teksty trafiaja -a frajerstwa nie lubie ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pfffff Re: Koncert Jeden Osiem L IP: *.cki.pl / *.cki.pl 19.01.04, 19:16 texty przejedzone (mieszanka kilku innych grp hh z kilku ostatnich lat) - muzyka smetna - usnac mozna jednym slowem tandeta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Majek Re: Koncert Jeden Osiem L IP: 82.139.13.* 29.01.04, 20:32 ty durniu od 13-latkow - zastanow sie zanim cos napiszesz.ty pewnie sluchasz ich troje dlatego nie rozumiesz tego typu muzy!!!ja mam ponad 20 lat i te teksty do mnie docieraja a ty??? czym ty zyjesz pajacu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HCL Re: Koncert Jeden Osiem L IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.04, 19:31 Co do muzyki, rozne sa gusta... akurat do mnie nie przemawia ta grupa, nie prezentuja nic szczegolnego, podobnych grup w Polsce sa setki takze nie wpisze na liste ich fanow. Mysle, ze mamy do czynienia z mlodziezowa moda na 1 8 L, zobaczymy na jak dlugo chlopcy i dziewczynki... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: S.H.L.O.O.G. Re: Koncert Jeden Osiem L IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.04, 08:02 Byłem i zajebiście się bawiłem i nie tylko zajebisty klimat i klasa koncert chociaż widziałem że niektórzy przyszli tu na spacer a nie na koncert:)pozdro Karolinie, Mery yo! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CiHa Re: Koncert Jeden Osiem L IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 21.01.04, 11:46 koncert mistrzofski !! !! !!nagłośninie wypas..oby wiecej takich imprez w Płocku na których można było zdzierać gardło jak na tej :p pozdroofka .. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KRT Re: Koncert Jeden Osiem L IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 21.01.04, 22:11 Ja również byłem na koncercie ( jeden z tych co weszli na scene jako pierwszi ) i uważam że koncert był super. Mase ludzi i ta atmosfera... Wspaniale. Żeby cześciaj takie koncerty miały miejsce!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tEn tEgo Re: Koncert Jeden Osiem L IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.04, 23:38 dla mniE dobry koncert zakończył sie z chwilom opuszczenia rytmklubu pszez panów wienio i pele....dziekujE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sir Re: Koncert Jeden Osiem L IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.01.04, 16:11 weź sie puknij w ten pusty łeb idioto!! nic w życiu nie osiągnąłeś i będziesz takie bzdury wypisywać?! jedź do Rybnika. przyjmą Cię tam z otwartym..... kaftanem bezpieczeństwa!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Koncert Jeden Osiem L IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.04, 21:36 a co masz do rybnika Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gmuRa Re: Koncert Jeden Osiem L IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.04, 12:49 a jaa też taaam byłeeem :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JOL Re: Koncert Jeden Osiem L IP: *.t19.ds.pwr.wroc.pl 26.01.04, 10:10 Teń koleś co napisał, że ta muza jest dla trzynastolatków jet poprostu dziwny, człowieku posłuchaj tych tekstów dokładnie i pomyśl troche, chyba, że jesteś maminsynkem z bogatego domu i służący ci podcierał dupcie, żebyś sobie nie zrobił krzywdy Jeden Osiem L są zajebiści tak dalej !!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JulkA Re: Koncert Jeden Osiem L IP: 80.50.5.* 28.01.04, 21:05 ONI SA ZAJEBISCI!!!PEJA,FENOMEN I CI INNI MOGA SOBIE NADMUCHAC !!!NADAJA SIE DO CZYSZCZENIA GACI JEDEN OSIEM L.!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
szczerbaty_alfred Re: Koncert Jeden Osiem L 28.01.04, 21:35 Gość portalu: JulkA napisał(a): > ONI SA ZAJEBISCI!!!PEJA,FENOMEN I CI INNI MOGA SOBIE NADMUCHAC !!!NADAJA SIE > DO CZYSZCZENIA GACI JEDEN OSIEM L.!!!!!! Już ci tem mocznik co go z radości na koncercie popuściłaś zaśmiardł i we łbie ci się pomieszało. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miss Kittin Re: Koncert Jeden Osiem L IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 29.01.04, 22:02 no fajny koncert,dla mnie w podziece dla Mary bylo bosko i blogo!gratuluje im ze im sie udalo i oby ktos wiecej z plocka jeszcze sie wybil!ci co na bankach sie krecili tez niezle im szlo chociaz nie wszystkim ale ja bym mimo wszystko nie umiala takie zycie:)takze ogolnie gratuluje!pozdr dla moich co tez tam byli! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: onaona Re: Koncert Jeden Osiem L IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.04, 11:35 MAcie Zajebiste kawałki ! ! ! bardzo mi sie podobają :)) jak rzadne inne poprostu Jeden Osiem L RuleZZ !!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaska Re: Koncert Jeden Osiem L IP: *.zawiercie.sdi.tpnet.pl 16.02.04, 16:19 Spoko...to jest jeden z NJALEPSZYCH skłądów hh w Polsce i koncert musiał być wyje*****,a ja pojade ale na inny nie do Płocka bo za daleko:P:P! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaska2 raz Re: Koncert Jeden Osiem L IP: *.zawiercie.sdi.tpnet.pl 16.02.04, 16:22 A i co do tej "miękkośąci" i ze 18l to jets hh dla gimnazjalistów to jedno ci powiem ,chłopczyku, że spoko o.k nie lubisz to nie, ale mi sie wydaje że 18; jest lepszy od jakiegoś Abradab czy cos w tym stylu albo Kaliber 44 nie rozśmieszja mnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: haha hahahahaha IP: *.wirba.net / 80.51.246.* 22.11.04, 22:26 hahahaha ale ty gluuuuuuuuuupia jestes ty chyba zaliczasz sie do tych goracych trzynastek ty porownujesz K44 z 18L ty chyba zamiast mozgu nasz wiorki kokosowe jestes bezzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzznajdziejna i nie ukrywajmy tego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pati Re: Koncert Jeden Osiem L IP: *.dialog.net.pl / *.dialog.net.pl 17.02.04, 17:38 jak zapomniec to piep..ony plagiat amerykańskiego utworu.Reszta jest ok. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mARLENA ZESPÓŁ 18L IP: *.crowley.pl 27.02.04, 13:34 18L To zaczepisty zespół kto się ze mną zgadza? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Galot Re: Koncert Jeden Osiem L IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 29.02.04, 19:08 Łady to cuś do tyłku se wsaćie !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cameleon Re: Koncert Jeden Osiem L IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.04, 16:07 Jeden Osiem cweL to jest poprawna nazwa !!!! To nie jest hip hop wiec niech nie gadają bzdur!!! Jak komus sie podoba hip hop disco polo to prosze bardzo !! Ale ja wole prawdziwy HH (Molesta, 52 Dębiec ,Paktofonika ) Nawet nie wiedzą skąd ich nazwa jest Hahahahh niby od ulicy ale tam mieszka tylko 1 Hehehe pajace Słuchajcie dalej tandety i śpiewajcie razem z nimi Jak zapomnieć Buahhahah Odpowiedz Link Zgłoś
mikifans Re: Koncert Jeden Osiem L 02.05.04, 13:08 Sorry, ale rozpierdala mnie takie gadanie. 18L to pewnie nie jest czysty hip- hop, ale jak slucham ludzi pokroju OSTR, Kasta Squad i tak dalej to rozpierdala mnie ich schizofrenia, bo jestem przekonany, ze gdyby 18L grali przed nimi jakis supporcik to na 100% lecialyby teksty w stylu "No, fajny mielismy support, chlopaki sie starali, siekiera na droge i zyczymy szczescia w dalszej karierze". A teraz kiedy sprzedali 40 tysiecy plyt to niby chuje sa - to moze lepiej opieprzacniekumata publike ze kupuje chlam, albo nie - niech 18L zamknie sie w podziemiu i rozprowadza swoje plyty wsrod znajomych na wypalonych plytkach - hardkor underground i extrema.... Dla mnie (z mojego ignoranckiego punktu widzenia)hip hop jest okej, jesli jest prawdziwy - chlopakow nie znam, ale nie mam zadnego powodu, zeby twierdzic, ze "Jak zapomniec" jest koniunkturalnym popisem pod publiczke. A sprawa plagiatu - oczywiscie potepiam, ale coz...czyz nie na tym opiera sie 3/4 hip hopu kradnac bity innych piosenek, fakt, ze nie tych sprzed 2 lat, ale na przyklad z lat 70-tych, czy to z rock, big bitu, czy funku i mowia, ze to jest okej, bo kradna rzeczy sprzed 30 lat, ktore nabraly teraz uniwersalnego znaczenia i naleza do "wszystkich". Litosci! Pzdr dla wszystkich fanow Fisza, Eldo, Grammatik i PFK :D > Jeden Osiem cweL to jest poprawna nazwa !!!! To nie jest hip hop wiec niech nie > > gadają bzdur!!! Jak komus sie podoba hip hop disco polo to prosze bardzo !! Ale > > ja wole prawdziwy HH (Molesta, 52 Dębiec ,Paktofonika ) Nawet nie wiedzą skąd > ich nazwa jest Hahahahh niby od ulicy ale tam mieszka tylko 1 Hehehe pajace > Słuchajcie dalej tandety i śpiewajcie razem z nimi Jak zapomnieć Buahhahah Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: restaurator Ryczące 12stki stojace na kubłach. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.04, 18:18 Aż mi zaparło dech. Istne dzieci Płocka :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mike Re: Koncert Jeden Osiem L IP: *.c153.petrotel.pl 08.01.05, 16:08 prawda jest taka ze 18l robi kaske i sie lansuje bo teraz potrzeba takich skladow,publika tego widocznie slucha skoro tak im sie powodzi.no cóz jaka publicznosc taki i poziom hh w polsce. moje OSOBISTE zdanie jest takie ze oni ku.. nudzą!!już mielismy whuj tekstów o ulicy i każdy kto czasem wychodzi z domu wie jak jest dokoła ale zeby ku.. robic z nich wybitnych rymerów to przesada, niestety ich prawdy objawione w tekstach nie robia na mnie wrazenia i sadze ze ich wspolne IQ razem z djtem i wszystkimi ziomkami z bloku nie jest wyzsze niz 89. beznadzieja...faktycznie dla 13latków moga byc cool Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mike Re: Koncert Jeden Osiem L IP: *.c153.petrotel.pl 08.01.05, 16:13 a tak poza tym to ,tu do Cchlopaków z 18L bo pewnie sobie to czytacie zeby zobaczyc czy was ludzie lubia czy nie, sprójcie nas czymś zaskoczyc please! skoro juz musimy oglądać wasze jazwy w tv 24 na dobe to chociaż sie wysilcie na cos z jajem,no chyba ze to jest poza waszym zasiegiem:)albo dajcie sobie spokoj nie wiem otworzcie skateshop za ta kaske co zarobiliscie,tylko juz nie meczcie nas ta wioska i wada wymowy w swoich rymach. Odpowiedz Link Zgłoś