Gość: ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.09, 18:40 A Kuptelowi kiedy sie zachce grac? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Gośc Re: Wisła gra z Chrobrym, a Jutrzenka z Wilanowią IP: *.095.c74.petrotel.pl 11.12.09, 18:56 Zawsze myślałem, że gra się w hali na dachu będą grac? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Wisła gra z Chrobrym, a Jutrzenka z Wilanowią IP: *.210.c83.petrotel.pl 11.12.09, 21:29 Kuptel walczy z kontuzją pięty.Dziwi mnie że Zarębski tak nakręca emocje przed drużyna która spadek ma pewny.Zwycięstwo drużyny Kubery jest bezdyskusyjne.Wyobrazcie sobie co by się działo gdybyśmy przegrali? Sam Szczucki pewnie podał by się do dymisji,której władze naszego klubu z pewnością by nie przyjęły. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxxxx Wisła gra z Chrobrym, a Jutrzenka z Wilanowią IP: *.245.c80.petrotel.pl 12.12.09, 15:00 Panie Zarębski - "NA HALI"? Pisz Pan po polsku a nie w jidisz!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sektor Re: Wisła gra z Chrobrym, a Jutrzenka z Wilanowią IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.09, 22:51 Bardzo mi brakowało cymbała w portkach biegającedgo przy linii i wrzeszczącego jak jakies debil OBRONAAAAAA!Dzięki! Zajebista gra!FOJ! Zobacz jak graja bez Ciebie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Wisła gra z Chrobrym, a Jutrzenka z Wilanowią IP: *.plock.mm.pl 12.12.09, 23:57 gra w wykonaniu polskich graczy słabiutka wstyd na to patrzeć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KIBIC Wisła gra z Chrobrym, a Jutrzenka z Wilanowią IP: *.103.c76.petrotel.pl 14.12.09, 21:45 KTOS TAM DAL DO ZROZUMIENIA,ZE GRAJA LEPIEJ BO NIE MA FOJ.POMYSL CZLOWIEKU CO PISZESZ,BO GDYBY PRZEGRALI TO BYS NAPISAL ZE TO PRZEZ JENSENA.SZUKACIE KOZLA OFIARNEGO I PISZECIE RAZ TAK RAZ NIE,ALE JAK PRZEGRALI TO JUZ GO NIE BYLO.POKI CO TO CZEKAJMY DO KONCA SEZONU I ZEJDZCIE Z TEGO FACETA!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś