Dodaj do ulubionych

Powrót Piotra Burskiego

IP: *.plock.mm.pl 01.01.10, 20:34
Niestety ale biorąc już mocno ogranych grajków z niższych lig nie ma co myśleć o żadnym awansie i środek tabeli to naprawdę szczyt możliwości. Potrzebne są pieniądze żeby ściągnąć kilku fajnych ludzi z ekstraklasy albo z zagranicy(Serbia, wschodnia Europa)i wtedy można o czymś myśleć. A jak bierzemy drugo- i trzecio- ligowców to przynajmniej młodych 18-20 letnich bo wtedy może trafi się jakaś perełka. A skoro Burski nie przebił się gdzieś wyżej to nie sądzę aby coś wielkiego zrobił. Ale chyba od Zaremby czy Wiśniewskiego będzie lepszy. Może się jednak mylę i Burski pozytywnie mnie zaskoczy. Złomiańczuk jeździł po Polsce to może coś wypatrzył.
Obserwuj wątek
    • Gość: scout Re: Powrót Piotra Burskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.10, 21:08
      Tak Grudzień to znakomity okres na podpatrywanie
      zawodników....szczególnie przy wigilijnym stole i salach
      sylwestrowych.
    • Gość: M Re: Powrót Piotra Burskiego IP: *.ssp.dialog.net.pl 01.01.10, 21:16
      A ja uważam że będzie to niesamowite wzmocnienie i już w tym sezonie awansujemy
      do Ekstraklasy. Z tym składem w ekstraklasie stać nas na miejsce w pierwszej 4.
    • Gość: zks Re: Powrót Piotra Burskiego IP: *.195.c84.petrotel.pl 01.01.10, 21:37
      ciekawe kiedy zauwaza ze starszych niz 20 lat grajkow nie oplaca sie sciagac... po co nam kolejny szrot...
    • Gość: DZks Re: Powrót Piotra Burskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.10, 21:41
      Do kibic: Toć wiadomo że w tym sezonie nie awansują. Tą całą wypowiedzią chyba
      tylko próbujesz przekonać wyłącznie siebie... szczególnie tym że nie awansują, a
      tak naprawdę wierzysz że w tym sezonie jednak awansują.Koleś myśl realistycznie.
      Nie rób nic facet na siłę w tym wypadku nie myśl za dużo(bo to ci jeszcze
      zaszkodzi). Najważniejsze jest teraz to żeby nie spadli o nic więcej mowy
      narazie nie ma i czy w ogóle jeszcze kiedyś będzie np. o tym że 'szansa na
      europejskie puchary'. Trudno jest czasem wierzyć szczególnie po tym co przeżyli
      w ostatnim czasie jako my Płoccy kibice .
      PS. Powodzenia Piotrek obyś się nam nie spalił(słyszałem że dobry z ciebie
      napadzior) bo oczekiwania kibiców tutaj są duże. 3mam kciuki.
      • Gość: kibic Re: Powrót Piotra Burskiego IP: *.plock.mm.pl 01.01.10, 22:23

Akurat nie mówiłem o awansie w tym sezonie bo przecież wiadomo że jest on
        nierealny. Mówiłem o przyszłym sezonie i aby awansować za rok to już teraz
        wypadałoby zbudować solidny szkielet zespołu
      • Gość: kibic Re: Powrót Piotra Burskiego IP: *.plock.mm.pl 01.01.10, 22:25
        Akurat nie mówiłem o awansie w tym sezonie, bo przecież wiadomo że jest on
        nierealny. Chodzi mi o to że aby awansować za rok, już teraz należałoby zbudować
        solidny szkielet zespołu.
        • Gość: DZks Re: Powrót Piotra Burskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.10, 23:19
          Oj dobra nie wykręcaj się teraz bo przeczysz samemu sobie. Owszem, a są już
          podstawy tego dobrego szkieletu. Teraz trza znaleźć właściwych ludzi do
          wzmocnienia tego zespołu na poszczególne pozycje.. mam tu na myśli m.in:
          środkowy obrońca , rozgrywający lewe skrzydło i napastnik, bo coś mi mówi że
          oprócz Zaremby ktoś z napadziorów może jeszcze odejść.... choćby Wiśnia. Moim
          zdaniem powinni go co najwyżej wypożczyć najlepiej IIliga.
          • Gość: kibic Re: Powrót Piotra Burskiego IP: *.plock.mm.pl 02.01.10, 09:36
            Uważasz że mamy dobry szkielet zespołu? Gdyby tak było to bylibyśmy dziś min. w
            środku tabeli a nie w ogonku. Trzeba porządnie wzmocnić zespół żeby myśleć o
            ekstraklasie. Z tej drużyny wg mnie nadaje się Koczon, Żytko, Chwastek, ktoś
            jeszcze? może kogoś pominąłem ale to i tak za mało na ekstraklasę.
            • Gość: M Re: Powrót Piotra Burskiego IP: *.ssp.dialog.net.pl 02.01.10, 10:28
              A ja myslę że jak wezmą tego Kanika z Koronowa to będziemy mieli najlepszy atak
              w całej lidze, jeśli nie jednen z lepszych w ekstraklasie. I Ci ludzie mogą
              sporo brameczek nastrzelać.
            • Gość: DZks Re: Powrót Piotra Burskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.10, 10:31

Facet czytaj ze zrozumieniem ... Napisałem w poprzedniej mojej wypowiedzi że
              mamy jako takie 'podstawy dobrego szkieletu' ale tak naprawdę go nie mamy i są
              potrzebne wzmocnienia prawie na każdą pozycje.
              • Gość: kibic Re: Powrót Piotra Burskiego IP: *.plock.mm.pl 02.01.10, 11:02
                Czyli napisałeś to co ja wcześniej - szkieletu zespołu nie mamy.
                • Gość: M Re: Powrót Piotra Burskiego IP: *.ssp.dialog.net.pl 02.01.10, 13:08
                  A ja piszę że mamy jeden z najlepszych ataków w polskiej lidze a wystraczy jedno
                  dobre wzmocnienie i gramy o czołówkę polskiej ekstraklasy. Ja bym proponował
                  Silnego z wojny polsko-ruskiej. Mamy super trenera prezesa i piłkarzy nie wiem o
                  co wam chodzi.
                  • Gość: sceptyk Re: Powrót Piotra Burskiego IP: *.070.c81.petrotel.pl 02.01.10, 18:55
                    Burski? Kanik? Ekstraklasa jest juz nasza!
                    • Gość: nadia Re: Powrót Piotra Burskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.10, 12:39
                      i koniecznie Silny.Na niego nie ma bata.
                      • Gość: kb Re: Powrót Piotra Burskiego IP: *.206.c71.petrotel.pl 03.01.10, 21:26
                        Najważniejsza to jest druga linia, a ta jest dno. Dno to też stoperzy. Trzecie
                        dno to sponsorzy, a właściwie ich brak.
                        • Gość: bravo Re: Powrót Piotra Burskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.10, 10:42
                          Za to mamy milewskiego,był taki dobry stoper.Tez Mirosław,ale ten
                          obecny jemu do pięt nie dorasta.MM tfurca upadku Wisełki.
                          • Gość: Gol Re: Powrót Piotra Burskiego IP: *.ssp.dialog.net.pl 04.01.10, 13:34
                            Tamten Milewski to też było drewno, pamiętam jak potrafił podac w bok i do
                            bramkarza. Najsłabszy piłkarz tamtej ekipy.
    • Gość: Kibol Powrót Piotra Burskiego IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 04.01.10, 22:33
      Jeżeli Burski ma uratować I lige to tak jakby OŻOG został Prezydentem
      Barcelony.Czyli zawodnicy MATUSIAKA jak jego cień wracają po kase do PŁOCKA.
      • Gość: Gol Re: Powrót Piotra Burskiego IP: *.ssp.dialog.net.pl 04.01.10, 23:04
        Sie nie znacie, nowe grajki nie tylko uratują ligę ale też toporkami skują lód
        na wiśle.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka