Dodaj do ulubionych

lekarz do ktorego nigdy wiecej nie pojdziecie

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.04, 11:31
zakładam liste lekarzy ktorzy nie pomogli Wam w chorobie a wrecz pogorszyli
wasz stan
wpisujcie
moze to ustrzeze innych chorych przed błędnym wyborem lekarza
ja moge napisac ze mnie bardzo zawiódł dr J. Czurko
wiecej nie poprosze go o poradę
Obserwuj wątek
    • Gość: racer Re: lekarz do ktorego nigdy wiecej nie pojdziecie IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 08.02.04, 12:04
      No a Czurko uchodzi za dobrego specjaliste, chcesz komus obrabiac dupe to idz
      na rynek i tam zakladaj jakies dziwne listy i zbieraj podpisy.
      W Polsce nie brak idiotow.
      • Gość: opa Re: lekarz do ktorego nigdy wiecej nie pojdziecie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.04, 12:37
        no super dobry , hahahaha
        przez niego miesiac czasu przelezalam z ciezkim zapaleniem oskrzeli bo cudowny
        pan specjalista stwierdzil ze nic mi nie jest i dal mi beznadziejne leki, ktore
        nie dosc ze nic mi nie pomogly, a tylko z kazdym dniem moj stan zdrowia sie
        pogarszał, to jeszcze doprowadzily do tego ze moj organizm przestal w pewnym
        momencie przyjmowac jakiekolwiek plyny i jedzenie i leki

kazdy ma prawo do wlasnego zdania i ja swojego nie zmienie
        a jesli TY uwazasz go za wybitnego specjaliste to masz do tego prawo,
        zycze Ci jedynie zebys nie znalazł sie dzieki swoim pogladom w takim stanie jak
        ja
    • Gość: Jacek [...] IP: *.class146.petrotel.pl 08.02.04, 12:34
      Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
      • jacek.0001 usunięcie postu 09.02.04, 20:42
        Kochany administratorze, jakiego naruszenia regulaminu czy prawa podatrzyłeś
        się w moim poście. Czy to że nazwałem dr. Czurko konowałen i rzeżnikiem, a jak
        można nazwać lekarza który u pacjenta nie potrafi rozpoznać półpaśca, lekarza
        który mógł doprowadzić swojego pacjenta do utraty wzroku. Jeżeli dr Czurko
        czuje się pokrzywdzony niech sprawdzi historię choroby w przychodni na
        Miodowej, w przychodni dermatologicznej na Kolegialnej, może uchroni go to w
        przyszłości przed kolejnymi pomyłkami. Tego co przecierpiałem z powodu
        jego "trafnej" diagnozy nie odbierze mi nikt, a nie życzę ci abyś kiedykolwiek
        musiał stanąć w podobnej sytuacji.

mimo wszystko z pozdrowieniami

Jacek
    • ciach_spaw_benz Re: lekarz do ktorego nigdy wiecej nie pojdziecie 08.02.04, 12:46
      też nie skorzystam + z rad niejakiego pana Katanskiego
      • Gość: Mario.W Re: lekarz do ktorego nigdy wiecej nie pojdziecie IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 08.02.04, 14:18
        A co to robisz durny cieciu -opa- że wchodzisz na lekarzy.
        Jaką masz pracę , choć wątpię żebyś jakąś miał skoro chyba z braku zajęć
        poruszasz takie wątki?
        Swoje uwagi zachowaj dla siebie a nie rozpuszczasz ploty i robisz antyreklamę
        na forach.
        Jesteś za głupi aby pojąć ile trzeba się uczyć aby zostać lekarzem.
        Studia 6 lat , 1,5 roku stazu, egzamin LEP ,6 lat specjalizacji i dopiero
        wtedy możesz otworzyć gabinet do tego czasu zarabiając ok.1000zł nie mówiąć
        już o tym że lekarz musi się kształcić przez całe życie.

Jeszcze nie dodałem że żeby się dostać na studia medyczne to trzeba zdać
        cholernie trudny egzamin acha i mieć zdaną maturę ale widzę że ty i podobni do
        ciebie do tego etapu jeszcze nie doszliście.
        Ja na forach nie poruszam tematu nieżyczliwych urzędników, nauczycieli,
        warsztatów samochodowych ani innych tego rodzaju tematów tylko po to aby
        obrobić komuś dupę a mógłbym ale w przeciwieństwie do ciebie nie jestem
        kapusiem.

• maxiona Re: lekarz do ktorego nigdy wiecej nie pojdziecie 08.02.04, 14:40
          Masz rację że cięzka jest droga do tego żeby zostać lekarzem. Tylko nijak nie
          mogę zrozumieć jak do się ma do fachowości lekarza. Chyba że wszyscy byli
          prymusami ::)) na studiach . Są takiego głąby a najgorsza jest ich ta pewnośc
          siebie i brak poszanowania dla pacjenta. Ale nie można generalizować . Błędy
          są wliczone w ryzyko zawodowe i ten sam lekarz może u jednego pacjenta
          popełnić pomyłkę a drgiemu uratować życie.
          Pozdrawiam
          • Gość: racer Re: lekarz do ktorego nigdy wiecej nie pojdziecie IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 08.02.04, 15:17
            Mario, ale opa to dziewczyna heee, nie domysliles sie po tych jękach i
            ubolewaniu nad sobą?
        • Gość: Jurek Re: lekarz do ktorego nigdy wiecej nie pojdziecie IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 08.02.04, 16:10
          > A co to robisz durny cieciu -opa- że wchodzisz na lekarzy.

a dlaczego ty (nie 1 raz) tak ich bronisz ?
          w kazdym zawodzie sa czarne owce i lepiej wiedziec ktore to

> Ja na forach nie poruszam tematu nieżyczliwych urzędników, nauczycieli,

taka "reklama" dla takich "fachowcow" jest niezbedna
          dzieki temu inni wiedza gdzie sie nie udawac
          • Gość: Mario.W Re: lekarz do ktorego nigdy wiecej nie pojdziecie IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 08.02.04, 16:17
            Bo sam jestem na sutdiach medycznych i wiem jak to jest.
            Ale to nie jest jedyny powód.
            > Ja na forach nie poruszam tematu nieżyczliwych urzędników, nauczycieli,
            >
            > taka "reklama" dla takich "fachowcow" jest niezbedna
            > dzieki temu inni wiedza gdzie sie nie udawac

Tak ale takie informacje można rownież dopasować do każdego innego zawodu ale
            nie w taki sposób.
            Przecież można zadać pytanie np.do kogo warto chodzić na korepetycje a nie kto
            jest najgorszym korepetytorem.
            • Gość: rentgen Re: lekarz do ktorego nigdy wiecej nie pojdziecie IP: *.localdomain / 213.77.7.* 08.02.04, 16:31
              Tak,można powiedzieć,że nie wiem kto jest najgorszy,ale p.Cz.jest przedostatni.
            • Gość: jacek Re: lekarz do ktorego nigdy wiecej nie pojdziecie IP: *.class146.petrotel.pl 08.02.04, 17:32
              w przypadku korepetycji najwyżej nie zdasz np. egzaminu, w przypadku lekarza
              najwyżej wyjedziesz nogami do przodu
            • Gość: gosc Re: lekarz do ktorego nigdy wiecej nie pojdziecie IP: *.class145.petrotel.pl 09.02.04, 20:49
              Mariuszku :)

Powiedz mi co jest złego w "napietnowaniu" zlych lekarzy??? Przeciez to w ich
              rekach lezy nasze zycie. Powinienes o tym wiedziec jako przyszly (wierze, ze
              znakomity) lekarz.
              Bronisz srodowiska, z ktorego pochodzisz, ale pozwol, aby inni wypowiedzieli
              sie na temat, ktory Ciebie tak drazni.

Pozdrawiam i zycze sukcesow
    • Gość: ziobro Re: lekarz do ktorego nigdy wiecej nie pojdziecie IP: *.pt-2.petrotel.pl 09.02.04, 06:23
      p. Czurko organizował akcje propagandową na rzecz mostu, zorganizujmy akcje
      propagandową na rzecz nie wykonywania przez niego praktyki lekarskiej
      • Gość: Monisia Re: lekarz do ktorego nigdy wiecej nie pojdziecie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.02.04, 08:37
        W Polsce nie ma jeszcze w większości normalnych lekarzy, adwokatów,sędziów,
        nauczycieli, dyrektorów,urzędników.
        Bo i skąd mają być tacy ludzie normalni?
        Jednostki,które miały kontakt z normalnymi ludzmi na zachodzie w Polsce są
        tępieni.
        Ci nienormalni mówią o nich o zobaczcie jaki mądry sie znalazł. Nierozumieją
        tego o czym normalni do nich mówią i dlatego ze złością potrafią ich tylko
        oczerniać.
        A dlatego tak sie dzieje,że wszystkie ważniejsze stanowiska obsadzane są tymi
        ludzmi nienormalnymi z układu.
        Ale niedługo to się zmieni.
        Nienormali ludzie z każdego zawodu bedą musieli odejść a ich miejsce zajmą
        lekarze, adwokaci, sedziowie, z krajów normalnych i ci normalni z Polski.
        A nienormalni muszą szybko przystosować sie do normalnych to ich jedyna szansa.
        A wtedy i Polska bedzie normalnym krajem.
        • maxiona Re: lekarz do ktorego nigdy wiecej nie pojdziecie 09.02.04, 10:40
          A ty jesteś normalna jak takie bzdury wypisujesz?
          • Gość: Monisia Re: lekarz do ktorego nigdy wiecej nie pojdziecie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.02.04, 20:04
            maxiona napisała:

> A ty jesteś normalna jak takie bzdury wypisujesz?

Ja jestem jak najbardziej normalna i to nie bzdury to polska rzeczywistość.
            A ty widocznie jesteś jedną z tych nienormalnych skoro poczułaś się dotknięta i
            tego nie rozumiesz o czym pisze.
            I to jest żenujące.
            • Gość: Maxiona Re: lekarz do ktorego nigdy wiecej nie pojdziecie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.04, 20:22
              To napisz sobie na czole -jestem normalna- żeby wszyscy o tym wiedzieli skoro
              w Polsce wszyscy są nienormalni.Siedzieć i narzekać na swoje a chwalić cudze
              oto twoja normalność , ale właśnie jakie to jest typowe dla polskich
              malkontentów. Byle tylko narzekać nieważne czy na temat czy nie i te same
              argumenty przy każdej dyskusji. Wolę swoją nienormalność niż normalność w
              twoim stylu
              • Gość: Monisia Re: lekarz do ktorego nigdy wiecej nie pojdziecie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.02.04, 11:11

Gość portalu: Maxiona napisał(a):
                > w Polsce wszyscy są nienormalni

Ja nigdy nie twierdziłam, że w Polsce wszyscy są nienormalni.
                Ja tylko twierdzę, że większość jest nienormalna.
                I Ci mają wpływ na życie społeczeństwa polskiego.
                Jak by mieli wpływ ludzie normalni to i kraj byłby normalny.
                I twierdzę że niedługo to się zmieni, Ci nienormalni albo zmienią się i staną
                sie ludzmi normalnymi albo będą musieli odejść.
                Zbliża się ten moment że miejsca tych nienormalnych zajmą ludzie normalni.
                A wtedy i w kraju będzie normalnie.

• maxiona Re: lekarz do ktorego nigdy wiecej nie pojdziecie 10.02.04, 15:14
                  Jak cytujesz to cytuj całe zdanie bo takie coś co ty robisz to jest
                  manipulowanie wypowiedzią.
                  To naprawdę ciekawe co piszesz , że niedługo tych nienormalnych nie
                  będzie. ::))))))Spadnie bomba wybiórcza , sami się pozarzynają czy nagle
                  znormalnieją. Nie mogę powstrzymać się od śmiechu jak widzę takie bzdury.
                  Trzeba naprawdę bujać w obłokach i nic nie rozumieć , absolutnie nic z tego co
                  się dzieje w "wyższych sferach" żeby wierzyć że coś się zmieni i zmienią się
                  ludzie u władzy. Trochę więcej realizmu a nie pobożne życzenia.
                  Chyba że sama coś zrobisz i ty będziesz tą na górze. Tylko czy wtedy nikt nie
                  powie że jest nienormalnie i że trzeba coś zmienić.
                  • Gość: Monisia Re: lekarz do ktorego nigdy wiecej nie pojdziecie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.02.04, 10:36
                    maxiona napisała
                    > To naprawdę ciekawe co piszesz , że niedługo tych nienormalnych nie
                    > będzie. ::))))))Spadnie bomba wybiórcza , sami się pozarzynają czy nagle
                    > znormalnieją

Nienormalni zawsze będą bo nie ma tak żeby wszyscy byli jednakowi.
                    Tylko w Polsce będzie wtedy normalnie jak wiecej niż 50% ludzi dojrzeje i
                    stanie się normalnymi.
                    I wybiorą normalnych ludzi do parlamentu, samorządu i normalni ludzie będą
                    sprawować władzę w Polsce.
                    Do normalności trzeba dojrzeć i dochodzi się latami.

> Nie mogę powstrzymać się od śmiechu jak widzę takie bzdury

Ja wiem dla Ciebie to to co ja piszę to bzdury.
                    Widocznie jeszcze nie dorosłaś do normalności.
                    Nie wiem nawet czy wiesz na czym ta nienormalność w Polsce polega.

> Trzeba naprawdę bujać w obłokach i nic nie rozumieć , absolutnie nic z tego
                    co
                    > się dzieje w "wyższych sferach" żeby wierzyć że coś się zmieni i zmienią się
                    > ludzie u władzy

Nie wiem co rozumiesz pod pojęciem wyższe sfery.
                    Ale do tej pory to takie w Polsce nie istnieją.
                    Może Ty nowobogackich uważasz za wyższe sfery.
                    To jesteś w błędzie bo w większości weszli oni w posiadanie majątku w wyniku
                    grabierzy majątku państwowego czyli okradania polskiego społeczeństwa i
                    przyjdzie taki czas że będa musieli zwrócić ten majątek.
                    Tak było w takich krajach jak USA,Anglia i innych które dochodziły do
                    normalności.
                    Tylko jednostkom udało się zachować zdobyty majątek w wyniku przestępstw.
                    Np: w USA tak wszedł w posiadanie majątku klan Kennedych,których dziadek
                    dorobił się majątku w wyniku przemytu alkoholu.
                    Nie twierdzę,że i w Polsce jednostki nie zachowają nielegalnie zdobytego
                    majątku i nie będą normalnymi ludzmi robiącymi dobre rzeczy dla Polski.

> Chyba że sama coś zrobisz i ty będziesz tą na górze. Tylko czy wtedy nikt nie
                    > powie że jest nienormalnie i że trzeba coś zmienić.

Ja myślę,że dla normalności w Polsce robię bardzo dużo choćby pisząc to i
                    tłumacząc Ci na czym ta normalność polega.
                    Ja wiem jak tu w kraju ludziom zaszczutym przez lata komunizmu trudno zrozumieć
                    co jest normalne a co nienormalne.
                    Zawsze ktoś może powiedzieć,że dla niego to co robię ja jest nienormalne.
                    Dla tych co weszli w posiadanie majątku w wyniku przestępstwa < np: lekarz brał
                    pieniądze w Szpitalu państwowym za zabiegi od pacjentów> ja pisząc o tym będę
                    nienormalny. Bo dla tego lekarza normalny jest ten co bierze łapówki a ten co
                    nie bierze i jeszcze to piętnuje jest nienormalny. Bo ten lekarz uawża,że tu
                    wszyscy biorą to jest normalne, a nienormalne jest to jak ktoś nie bierze
                    łapówki.
                    Ale oceń to sama czy to normalne żeby brać łapówki od pacjentów.
                    W normalnym kraju normalne jest to ,że normalna jest opieka lekarska i ludzie
                    chorzy leczeni są w godziwych warunkach i nie do pomyślenia jest żeby lekarz
                    brał pieniądze od pacjenta w państwowym szpitalu.

A Polska zmieni się i stanie sie normalnym krajem.
                    Tak do normalności dochodziły wszystkie demokratyczne kraje to i Polska dojdzie.

Pozdrawiam
                    • maxiona Re: lekarz do ktorego nigdy wiecej nie pojdziecie 11.02.04, 10:57
                      Zawsze kombinatorzy , złodzieje , ludzie "przedsiębiorczy" będą korzystać , a
                      to co ty opisujesz to jest normalna marksistowska utopia. Dałaś niezły wykład
                      z podstaw komunizmu . Tylko że to już było , przynajmniej w założeniach. Tyle
                      lat ludziom było wmawiane że tak jest. Polecam troszkę historii i to tej
                      średnio nowej. A najlepiej poczytaj dzieła wybrane Lenina , są streszczenia ,
                      odnajdziesz tam wiele swoich myśli i wtedy będziemy mogły dyskutować dalej.
                      • Gość: Monisia Re: lekarz do ktorego nigdy wiecej nie pojdziecie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.02.04, 12:01
                        Ty nawet w siebie nie wierzysz.
                        Jesteś słabą zastraszoną istotką
                        I czuć to jak przesiąknięta jesteś marksistowsko-leninowską ideologią.
                        A może to o czym ja piszę to Ciebie to dotyczy i bronisz sie przed utratą tego
                        co jeszcze posiadasz.
                        Ale nawet jak tak jest to i tak to stracisz bo w kapitalizmie jest tak że
                        kapitał zawsze przechodzi w ręce mądrzejszego w celu że mądrzejszy zawsze
                        lepiej go pomnoży.
                        A w komunizmie kapitał zawsze dostawał sie w ręce złodzieja i głupca, i
                        pózniej ten kapitał trwonili bo nie mieli rozumu żeby go pomnożyć.
                        I zobacz co zostało po komunizmie kupa smierdzącego gnoju.
                        Wcale nie jest moim celem żeby na siłę do czegoś Ciebie przekonać
                        Ty musisz sama do tego dojrzeć.
                        Widocznie na Ciebie jeszcze nie pora.
                        Pozdrawiam
                        • maxiona Re: lekarz do ktorego nigdy wiecej nie pojdziecie 11.02.04, 13:36
                          A ile ty masz lat?
                          • Gość: Monisia Re: lekarz do ktorego nigdy wiecej nie pojdziecie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.02.04, 17:48
                            ŁOSIEMDZIESIUNT PINĆ a TY ???
                            • Gość: Maxiona Re: lekarz do ktorego nigdy wiecej nie pojdziecie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.04, 18:11
                              To by się zgadzało bo miałam wrażenie że to jest dyskusja z dzieckiem albo z
                              kimś kto już nie bardzo rozumie słowo pisane. Może byś się przerzuciła na
                              robótki ręczne , bo o twoja wiedza o społeczeństwie , nie tylko polskim jest
                              znikoma. Państwowe szpitale na zachodzie... , nie chciałabyś się w takim
                              znaleźć.
                              I na tym skończę bo dalsza dyskusja jest w tej chwili bez sensu. Może byś
                              zajrzała jednak troszkę do podręczników .
                              • Gość: Monisia Re: lekarz do ktorego nigdy wiecej nie pojdziecie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.02.04, 19:45
                                Gość portalu: Maxiona napisał(a):

Państwowe szpitale na zachodzie... , nie chciałabyś się w takim
                                > znaleźć.

Radzę jedz do Szwajcarii do szpitala Kantonowego odpowiednik w Polsce
                                Wojewódzkiego to sie sama przekonasz i własnym oczom nie uwierzysz.
                                Podejrzewam,że Ty nie byłaś nigdzie za granicą Polski.
                                A jak byłaś na zachodzie Europy to spałaś w maluchu i handlowałaś polskimi
                                papierosami i polską wódką żeby w Polsce kupić sobie kolorowy telewizor z dużym
                                ekranem i szpanować przed sąsiadami. Na własne oczy widziałam jak polscy
                                sędziowie, dyrektorzy to robili.
                                To i skąd możesz wiedzieć czy na zachodzie są państwowe szpitale.
                                A marksizm i leninizm nakład Ci do głowy że w kapitalizmie to wszystko prywatne
                                w rękach krwiopijcy kapitalisty i to kradzione< pierwszy milion trzeba ukraść >.
                                I Ty tak też postępujesz że trzeba wyzyskiwać i kraść żeby żyć.
                                Bo w Polsce teraz mamy kapitalizm.
                                Żenujące to twoje rozumowanie.
            • Gość: Maxiona Re: lekarz do ktorego nigdy wiecej nie pojdziecie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.04, 20:29
              A tak wogóle to co cie tak zawstydziło ::))))))))
    • Gość: pacjent Re: lekarz do ktorego nigdy wiecej nie pojdziecie IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 10.02.04, 01:03
      nie wiem czy tę rubrykę czytają lekarze, ale przyjmując konwencję bez nazwisk
      będzie o zachowaniach - lekarz u którego byłem, zakwestionował mój narastający
      ból ucha, bo na jego wydrukach mu nie wyszedł!!!- mój ból na kreskach- pan
      lekarz[przypominam-dr to tytułnaukowy],nie chciał mi przepisać antybiotyku na
      zapalenie ucha i dopiero na moją propozycję żeby napisał że mnie nie będzie
      ucho bolało, raczył mi go przepisać. Wizyta miała miejsce około godz 12, a ja
      postanowiłem sprawdzić czy mam rację i do 19-tej nie brałem lekarstwa .Ból
      powoli narastał, więc zażyłem leki; antybiotyk i krople do ucha, po godzinie
      już czułem ulgę, a teraznajlepsze- oprócz propzycji jw oświadczenia,
      powiedziałem lekarzowi że jeśli się pomyli, to następna jego wizyta będzie u
      mojego adwokata w sprawie odszkodowania za mój ból
      • Gość: gd Re: lekarz do ktorego nigdy wiecej nie pojdziecie IP: *.hnet.pl / *.crowley.pl 10.02.04, 01:21
        ...i może to jest właśnie sposób na walkę z niekompetentnymi lekarzami?:) W
        końcu żaden z nich nie wie kto ma swojego osobistego adwokata i może
        przynajmniej ze strachu zaczną się bardziej przykładać do pracy:)
        pozdrawiam i szczerze powiem: obyśmy zdrowi byli:)))
        • Gość: ### Re: lekarz do ktorego nigdy wiecej nie pojdziecie IP: *.pt-2.petrotel.pl 10.02.04, 06:34
          usunięcie postu
          jacek.0001 09.02.2004 20:42 odpowiedz na list

Kochany administratorze, jakiego naruszenia regulaminu czy prawa podatrzyłeś
          się w moim poście. Czy to że nazwałem dr. Czurko konowałen i rzeżnikiem, a jak
          można nazwać lekarza który u pacjenta nie potrafi rozpoznać półpaśca, lekarza
          który mógł doprowadzić swojego pacjenta do utraty wzroku. Jeżeli dr Czurko
          czuje się pokrzywdzony niech sprawdzi historię choroby w przychodni na
          Miodowej, w przychodni dermatologicznej na Kolegialnej, może uchroni go to w
          przyszłości przed kolejnymi pomyłkami. Tego co przecierpiałem z powodu
          jego "trafnej" diagnozy nie odbierze mi nikt, a nie życzę ci abyś kiedykolwiek
          musiał stanąć w podobnej sytuacji.

• Gość: lekarz Re: lekarz do ktorego nigdy wiecej nie pojdziecie IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 11.02.04, 01:50
        drogi pacjencie otóż czytają choć to niekiedy strata czasu.Najprościej jest
        przecież kwestionować wiedzę i kompetencje lekarzy mając samemu mikroskopijną
        wiedzę na temat jednostek chorobowych.Nie na wszystkie schorzenia antybiotyk
        jest panaceum choć nie twierdzę że może w Twoim przypadku był
        konieczny.Straszenie adwokatem w takim przypadku jeszcze raz potwierdza brak
        Twojej wiedzy .Poza tym zapewniam cię że nie ma lekarza ktOry chce wyrządzić
        krzywdę swojemu pacjentowi.Lekarz u którego byłeś wcześniej pomógł pewnie
        wielu innym osobom tobie krzywdy nie wyrządził .o każdym da się powiedzieć coś
        dobrego i coś złego.wystarczy jeden taki post żeby z najlepszego specjalisty
        zrobić 'lekarza do którego nigdy więcej nie pójdziecie'To jest żałosne
        • jacek.0001 Re: lekarz do ktorego nigdy wiecej nie pojdziecie 11.02.04, 06:23
          może masz rację że każdy lekarz może sie pomylić, ale ale po co przy tym
          aroganckie zachowanie, zostałem wyrzucony z gabinetu ze słowami że jestem
          symulantem który przyszedł wymusić zwolnienie, a przecież mówiłem że wróciłem z
          wycieczki do Azji Środkowej, samo to w połaczeniu z tym że żle się czuję
          powinno już nakazać wzmożoną "czujność" lekarza
    • rocco_siffredi Re: lekarz do ktorego nigdy wiecej nie pojdziecie 11.02.04, 15:36
      Ja wiem tylko tyle , że Alfred już nigdy , przenigdy nie pójdzie do dentysty a
      Ryj do dermatologa :)))))))))))))0
      • Gość: do lekarza Re: lekarz do ktorego nigdy wiecej nie pojdziecie IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 11.02.04, 23:45
        żałosnym jest to, że słowo adwokat znaczy więcej niż ból
        • Gość: pacjent Re: lekarz do ktorego nigdy wiecej nie pojdziecie IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 12.02.04, 23:34
          i to jest cała prawda
          • Gość: mjk Re: lekarz do ktorego nigdy wiecej nie pojdziecie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.04, 00:07
            Ja jestem uprzedzony do Płockich ortopedów, ale o tym już kiedyś pisałem na
            forum......

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka