Dodaj do ulubionych

Hetkowski vs. Milewski. Rewanż po ośmiu latach

02.02.10, 21:02
Może wojtek ma szansę, ale już pewnie jakieś kwity na niego sa przygotowane,
więc lepiej jakby nie startował ...
Obserwuj wątek
    • prawdziwy-maciej20 Hetkowski vs. Milewski. Rewanż po ośmiu latach 02.02.10, 21:06
      Bez dwóch zdań. Pan Wojciech Hetkowski zasługuje na to, aby być Prezydentem
      Miasta Płocka. Już wtedy, kiedy nim był (2001-2002), to myślałem, że będzie
      dłużej, ale niestety, wszedł wtedy młody, nieznany nikomu wcześniej, 36-letni
      Miruś Milewski... Życzę Panu Hetkowskiemu i całemu płockiemu SLD zwycięstwa w
      tegorocznych wyborach!!!
      • Gość: fijołek Re: Hetkowski vs. Milewski. Rewanż po ośmiu latac IP: *.158.c92.petrotel.pl 02.02.10, 21:08
        No i kasę z Patrowiczem natłukli, no to sam sobie sfinansuje kampanię. I jeśli
        wierzycie naiwniaki z SLD, że będziecie mieć stołki, to nie macie na co liczyć.
        Pater będzie rozdawał karty!
      • Gość: stały wyborca Re: Hetkowski vs. Milewski. Rewanż po ośmiu latac IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.02.10, 08:09
        wracają Ci co odeszli. Czy ugrupwowania polityczne nie maja w Płocku
        nowych twarzy.Czy starzy działacze muszą być tak pazerni na władze
        i .... SLD min zkulisowymi działaniami pana W. H. doprowadziło do
        odejścia wielu pozytywnie myślących ludzi. Cała władza w ręce Rad !
        Życzę sukcesu w roli doradcy dla młodych .
      • Gość: jakiś wyborca SLD Re: Hetkowski vs. Milewski. Rewanż po ośmiu latac IP: *.147.14.163.nat.umts.dynamic.eranet.pl 03.02.10, 12:57
        PO i PIS się cieszy , bo kandydat ich śmieszy
      • Gość: :) Re: Hetkowski vs. Milewski. Rewanż po ośmiu latac IP: *.112.c88.petrotel.pl 03.02.10, 19:52
        SLD - TYM PANOM JUŻ DZIWEKUJEMY!!! mamy dość ICH kolesiostwa oraz
        powrotu "starych" układów.... STOP!!!
        • roman_j Re: Hetkowski vs. Milewski. Rewanż po ośmiu latac 05.02.10, 21:47
          Gość portalu: :) napisał(a):

> SLD - TYM PANOM JUŻ DZIWEKUJEMY!!! mamy dość ICH kolesiostwa oraz
          > powrotu "starych" układów.... STOP!!!

Jeśli masz dość, to po prostu zagłosujesz na kogoś innego niż Hetkowski. Ale nie
          możesz zabronić mu wystartować.
    • slaw-102 Hetkowski wspaniały kandydat 02.02.10, 21:09
      Wreszcie znalazł się człowiek ,który przegoni PiSowców z Ratusza.
      • Gość: wp. Re: Hetkowski wspaniały kandydat IP: *.048.c79.petrotel.pl 03.02.10, 09:12
        Oraz podległych mu spółek.
    • aquarius53 Hetkowski vs. Milewski. Rewanż po ośmiu latach 02.02.10, 21:17
      brawo Wojtek-To decyzja,która pozwala oddychac spokojnie i mniej
      martwić sie o przyszłośc naszego grodu.
      Nie popełnij tylko błedu z przeszłości.Jak mozna Cie wesprzeć i
      pomóc w wypieprzeniu tego motłochu z ratusza.?....................
      • Gość: Wojtuś [...] IP: *.130.c88.petrotel.pl 02.02.10, 21:44
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • Gość: ja 3mam kciuki za Prezydenta Milewskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.10, 21:26
      wierze Panie Prezydencie, ze Pan wygra. powodzenia
      • Gość: zrvymxtn Re: 3mam kciuki za Prezydenta Milewskiego IP: *.plock.mm.pl 02.02.10, 21:34
        Tu nie wiara potrzebna tylko pojscie i zaglosowanie. Wielu nie
        popelni juz tego bledu. Sam sobie pluje w brode do tej pory ze bylem
        zbyt pewny zwyciestwa pana Hetkowskiego ale drugi raz nie popelnie
        grzechu zaniechania. To jedyny czlowiek ktory moze odsunac te bande
        nieudacznikow od wladzy. Najwazniejsze wiec to oddac glos!!!
    • Gość: pamiętający Re: Hetkowski vs. Milewski. Rewanż po ośmiu latac IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 02.02.10, 21:33
      Gdy słyszę o Hetkowskim oczami wyobraźni widzę również jego
      przybocznych: Kanię, Cholewińskiego, Opatrzykową...
      • tomas7771 hahaha 02.02.10, 21:36
        świnia to jednak zawsze zostanie świnią :))
      • Gość: ADA Re: Hetkowski vs. Milewski. Rewanż po ośmiu latac IP: *.centertel.pl 02.02.10, 21:38
        ciekawe czy kochanica Opatrzykowa też wróci do władzy
    • aliante2007 Hetkowski vs. Milewski. Rewanż po ośmiu latach 02.02.10, 21:35
      To ma być żart?
      Czerwona zaraza już podnosi głowę?
      Spokojnie, jak dostaną druzgocąco niskie poparcie to znów przycichną
      • tomas7771 Re: Hetkowski vs. Milewski. Rewanż po ośmiu latac 02.02.10, 21:39
        aliante2007 napisał:

> To ma być żart?
        > Czerwona zaraza już podnosi głowę?
        > Spokojnie, jak dostaną druzgocąco niskie poparcie to znów przycichną

to jest całkowity brak honoru ale czy od takich ludzi można go wymagać??
        • Gość: wp. Re: Hetkowski vs. Milewski. Rewanż po ośmiu latac IP: *.048.c79.petrotel.pl 03.02.10, 09:19
          I kto tu mówi o honorze,zostawiając żonę z nieszczęśliwym dzieckiem i biorąc
          następną.
          • roman_j Re: Hetkowski vs. Milewski. Rewanż po ośmiu latac 03.02.10, 09:49
            Gość portalu: wp. napisał(a):

> I kto tu mówi o honorze,zostawiając żonę z nieszczęśliwym
            > dzieckiem i biorąc następną.

Czy pan Milewski przypadkiem też nie wziął sobie drugiej żony, choć pierwsza
            przecież żyje i ma się dobrze? Mnie się zawsze PiS kojarzył z ludźmi będącymi
            blisko KK. Ciekaw jestem, czy pan Milewski załatwił sobie unieważnienie
            pierwszego małżeństwa, czy nie dbając o to żyje w grzechu? A może to jest tzw.
            białe małżeństwo? Wie ktoś?
            • Gość: hehu Re: Hetkowski vs. Milewski. Rewanż po ośmiu latac IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.10, 10:50
              Dokładnie.Milewski rozwiódł sie z żoną ,z która wziął ślub koscielny
              i z którą to eks zona ma około 10-letniego syna Adasia.Mieszkają na
              Winiarach.
              Pierwsza zona to bardzo fajna kobieta,mozna rzec ze MM wymienił
              sobie na gorszy model.
              Pozdrawiam Pania Jagodę i jej synka Adasia.
              • Gość: katoliczka,kobieta Re: Hetkowski vs. Milewski. Rewanż po ośmiu latac IP: *.147.14.163.nat.umts.dynamic.eranet.pl 03.02.10, 13:20
                jak można popierać jednego lub drugiego( Milewskigo lub Hetkowskiego)
                ze względu na ich moralność? Siebie warci.
    • roman_j Hetkowski vs. Milewski. Rewanż po ośmiu latach 02.02.10, 21:39
      To jest bardzo dobra decyzja SLD. A dla mnie to może być szansa naprawienia
      błędu sprzed 8 lat. Wtedy w czasie II tury wyborów nie poszedłem głosować, bo
      uznałem, że nie ma na kogo. Milewski był, jak to trafnie ujął Hetkowski,
      outsiderem, a na Hetkowskiego głosować nie chciałem. Nie dlatego, że
      personalnie mi nie odpowiadał, ale dlatego, że nie chciałem głosować na
      kandydata SLD (wtedy byłem na lewicę, czy też raczej na "komunę", cięty).
      Kiedy nastał nam pan Milewski, już po pół roku jego urzędowania zacząłem sobie
      pluć w brodę, że nie poszedłem na drugą turę wyborów. Oczywiście mój jeden
      głos niewiele by zmienił, ale może więcej było takich jak ja. Dziś mam szansę
      naprawić swój błąd i jeśli Hetkowski wejdzie do II tury,
      to ma mój głos. W I turze tego nie przesądzam, bo może znajdzie się jakiś
      bliższy mi kandydat. Ale jeśli np. PO wystawi pana Jaroszewskiego, a PSL np.
      Zawidzkiego, to bez wyrzutów sumienia poprę kandydata SLD. I na pewno pójdę
      głosować zarówno I jak i II turze. Jeśli PO wystawi równie silnego kandydata,
      a ten, który nie wejdzie do II tury poprze drugiego, to widzę realne szanse na
      przesunięcie pana Milewskiego tam, gdzie jego miejsce, czyli na margines
      płockiej polityki. Jest dobrze! :-))
      • tomas7771 Re: Hetkowski vs. Milewski. Rewanż po ośmiu latac 02.02.10, 21:43
        to jest niestety nad czym głęboko ubolewam najlepsza decyzja dla obecnego
        prezydenta, wręcz prezent ;)
        • roman_j Re: Hetkowski vs. Milewski. Rewanż po ośmiu latac 02.02.10, 22:08
          W świetle wcześniejszego Twojego wpisu ten brzmi zupełnie niewiarygodnie.
          Zwłaszcza słowa "nad czym głęboko ubolewam" w kontekście, w jakim ich użyłeś.
          Ale myślę, że rzeczywiście ubolewasz na tą decyzją. Tylko z dokładnie
          przeciwnych powodów. ;-))
          • tomas7771 Re: Hetkowski vs. Milewski. Rewanż po ośmiu latac 02.02.10, 22:12
            poprostu jednego i drugiego uważam za szkodników tak trudno się domyśleć??
      • Gość: wyborca do romana jot IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.10, 21:57
        a ja poprę Pana prezydenta Milewskiego, uważam, ze jest najlepszym Prezydentem
        od lat 90-tych. co dobrego dla miasta zrobil Pan Jakubowski? co dobrego zrobil
        Pan Hetkowski?
        • roman_j Re: do romana jot 02.02.10, 22:14
          Gość portalu: wyborca napisał(a):

> co dobrego dla miasta zrobil Pan Jakubowski? co dobrego zrobil
          > Pan Hetkowski?

Pan Jakubowski nie kandyduje. A co zrobił pan Hetkowski, napisano w artykule. I
          trzeba wziąć pod uwagę, że zrobił to w ciągu zaledwie 11 miesięcy (sic!). Gdyby
          pan Milewski wykazał się taką sprawnością w ciągu swoich 8 lat, to dziś
          mielibyśmy zrealizowane inwestycje z co najmniej dwóch takich książeczki
          wyborczych, jakie wciskał 4 lata temu obecny rezydent ratusza. Jedyne, w czym
          nie mogę panu Milewskiemu odmówić skuteczności, to propaganda. W tym jest
          rzeczywiście mistrzem. Ale od tego nie robi się ludziom lepiej w życiu, choć
          niektórym można w ten sposób wmówić, że tak jest. :-))
          • Gość: płocczanin Re: do romana jot IP: *.plock.mm.pl 02.02.10, 22:23
            Czy moderacja robi już wodzowi kampanie wyborczą?

Tu na Forum ukazywały się podpisane ww nazwiskiem wpisy prześladowcze za
            działalność za polską tradycje narodową, kulturę... to jak jest w końcu?
            Razem z działalnością prześladowcza pewnej osławionej osoby napisano
            przeciw mnie parę tysięcy wpisów oszczerczych. Czy to już panderoza? Czy
            Orwell?
            • Gość:   do dylewskiego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.02.10, 22:34
              > Czy moderacja robi już wodzowi kampanie wyborczą?

jak zwykle nie zalapales, nie ten czakram otworzyles czy nie do tego mzimu sie
              modliles ?
            • Gość: Marek Re: do romana jot IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.10, 23:16
              To jest twój strach kochasiu, bo nie będziesz już mógł pisać oszczerczych postów
              o stacji z Wańkowicza. Może w końcu zaczniesz odpowiadać na pytania, które
              zadają ci internauci, a w szczególności o pomnik Padlewskiego. Prawda może w
              końcu cię uzdrowi.
            • Gość: xyz Re: do plocczanina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.10, 00:46
              Panie Dylewski to może niech pan zacytuje te wpisy w ktorych
              hetkowski "podpisywał swoim nazwiskiem wpisy prześladowcze za
              działalność za polską tradycje narodową,kulture"Byłoby to ciekawe,a
              pan zmyłby z siebie odium kłamczucha.Ja jestem pewien,że wlaśnie on
              przełamie impas wokół pana starań o miejsca pamieci narodowej.
            • roman_j Re: do romana jot 03.02.10, 09:37
              Gość portalu: płocczanin napisał(a):

> Czy moderacja robi już wodzowi kampanie wyborczą?

Panie Dylewski, proszę sobie oszczędzić złośliwości. Rozumiem Pana przerażenie
              faktem, że prezydentem może zostać pan Hetkowski. Ale proszę się opanować i nie
              snuć insynuacji pod adresem moderacji. :-))
            • Gość: wyrekahetki [...] IP: *.adsl.inetia.pl 03.02.10, 11:06
          • Gość: Lothar Re: do romana jot IP: *.zep.com.pl 03.02.10, 08:36
            Rozumiem, ze Tobie zrobiło się gorzej w życiu ? :) Jakoś nie mogę w to
            uwierzyć :)
            • roman_j Re: do romana jot 03.02.10, 09:39
              Gość portalu: Lothar napisał(a):

> Rozumiem, ze Tobie zrobiło się gorzej w życiu ? :) Jakoś nie mogę > w to
              uwierzyć :)

Jesteś zatem człowiekiem małej wiary. :-))
        • Gość: wyborca Re: do romana jot IP: *.133.c80.petrotel.pl 02.02.10, 22:35
          z rodziną poparliśmy Milewskiego w 2002 roku.W 2006 roku rodzina była podzielona
          pół na pół.Dziś cała rodzina poprze pana Hetkowskiego.Dość mamy rządów tej
          "udanej" ekipy.Nie przepadamy za tym co było za komuny ale to co jest dziś to
          tragedia.Pozdrowienia dla Pana Hetkowskiego.Życzymy dużo woli walki odpierania
          ataków farbowanych przyjaciół tak z prawa jak i z lewa.Walka będzie
          totalna.Obecni będą opierać swoją kampanię na robienie wody z mózgu
          płocczanom.Będą bazowali na dość niskiej świadomości spraw miejskich.Obecni
          gospodarze mają w tym dużą wprawę.Wystarczy popatrzyć na sesje rady
          miasta.Szykuje się nam ciekawy rok.Oby dobry dla naszego miasta.Prawda Panie
          Wojciechu.Tylko prawda w kampanii.Prawda zwycięży.Kłamczuchy i propagandziści
          boją się jej jak diabeł święconej wody.
      • Gość: żałosne Re: Hetkowski vs. Milewski. Rewanż po ośmiu latac IP: 87.118.116.* 02.02.10, 22:51
        >To jest bardzo dobra decyzja SLD.
        To decyzja samobójcza dla SLD, ale w świetle powrotu Millera i Oleksego na łono partii to kto wie, kto wie...

Kandydatura Hetkowskiego byłaby nie do pomyślenia w żadnym cywilizowanym kraju z dojrzałą demokracją. Ale to oczywiście Polska i Płock, i tu się poważnie o tym dyskutuje. Jak głęboko w PRLu muszą tkwić umysły ludzi, którzy nawet przez chwilę myślą o popieraniu i głosowaniu na osobę umoczoną po uszy w fałszowanie demokratycznych wyborów? Żałosne...
        • roman_j Re: Hetkowski vs. Milewski. Rewanż po ośmiu latac 03.02.10, 09:46
          Gość portalu: żałosne napisał(a):

> Kandydatura Hetkowskiego byłaby nie do pomyślenia w żadnym
          > cywilizowanym kraju z dojrzałą demokracją.

Czy pod pojęciem "dojrzała demokracja" rozumiesz demokrację w stylu PiS
          trenowaną obecnie w praktyce w Rosji? Najwyraźniej tak, bo mnie demokracja
          kojarzy się z takim ustrojem, w którym kandydować ma prawo każdy, wobec kogo nie
          orzeczono sądownie pozbawienia praw obywatelskich lub nie ma innych podstaw
          prawnych uniemożliwiających kandydowanie. W tym przypadku nie ma i powinni
          zdecydować wyborcy. Czyżbyś się bał ich decyzji?

> Jak głęboko w PRLu muszą tkwić umysły ludzi, którzy nawet przez
          > chwilę myślą o popieraniu i głosowaniu na osobę umoczoną po uszy w
          > fałszowanie demokratycznych wyborów? Żałosne...

Z tym "umoczeniem po uszy" na Twoim miejscu bym uważał. Sąd wydał wyrok
          uniewinniający i niezależnie d tego, czy się z nim zgadzasz, czy nie, jest to
          pewien fakt, który ma określone konsekwencje.
      • Gość: wuka do romana_j IP: *.087.c73.petrotel.pl 03.02.10, 14:39
        Panie romanie_j, ja popełniłem ten sam czyn, i do dziś żałuję. Cieszę się na
        myśl, że dożyję i naprawię.
        A odczucia mamy podobne, pozdrawiam wszystkich mądrych ludzi i apeluję aby tym
        razem potraktowali pójście do urn bardzo poważnie.!
    • Gość: Biały Precz z komuną !!! IP: *.inetservices.com 02.02.10, 22:05
      Marzy się wam komuchy zatwardziałem powrót do płockiego układu i dalsze grabienie miasta. Precz na śmietnik historii gdzie wasze miejsce fałszerze wyborczy.
      • roman_j Re: Precz z komuną !!! 02.02.10, 22:09
        Od 8 lat tworzony jest w Płocku nowy układ pod patronatem PiS. I mocno już
        okrzepł. Mocniej niż ten rzekomy wcześniejszy. Jeśli nie uda się go rozwalić
        teraz, to za cztery lata będzie cztery razy trudniej.
        • Gość: xyz Re: Tylko PO IP: *.167.c68.petrotel.pl 02.02.10, 22:43
          I jak wygra wybory Hetkowski, a ma duże szanse, to prawie pewne co
          zrobi, należy przypuszczać, że sprywatyzuje Komunikację Miejską
          odpłacając się jednocześnie ówczesnym liderom protestu. Potem pójdą
          prawdopodobnie następne spółki i obiekty miejskie pod młotek,
          bazując na „doświadczeniu” postkomunistów z wcześniejszych lat w
          prywatyzacji. A jak to wyglądało, w Polce wszyscy wiedzą. A zapewne
          pomoże mu w tym jak zwykle (o ile dostanie się do rady miasta)
          koalicjant wszystkich partii czyli chłopskie PSL. To samo PSL które
          obecnie w mieście rządzi z PIS. Jedyne ugrupowanie które może coś w
          tym mieście naprawdę zrobić to PO o ile nie będzie w koalicji z PSL
          które jak można przypuszczać nie pozwoli na przeprowadzenie
          niezbędnych zmian, dlatego też PO które nie boi się trudnych decyzji
          musi rządzić samodzielnie w mieście dla dobra miasta i jego
          mieszkańców.
          • slaw-102 Re: POPIS rozwali Płock 02.02.10, 22:56
            Mija osiem lat rządzenia miastem przez PiS. Wszystkie ręce na pokład,żeby PO nie
            zamieniło się władzą z Milewskim.Dwanaście lat rządów prawicowych oszołomów
            Płock by nie przetrzymał.Lewica tak w Płocku jak i w Polsce musi zacząć rządzić
            aby wyprowadzić kraj z zapaści gospodarczej(mamy dobre przykłady 1993-1997 oraz
            2001-2005)
            • Gość: zygfryt Re: POPIS rozwali Płock IP: *.107.c83.petrotel.pl 03.02.10, 11:32
              slaw-102 napisał:

>Lewica tak w Płocku jak i w Polsce musi zacząć rządzić
              > aby wyprowadzić kraj z zapaści gospodarczej(mamy dobre przykłady 1993-1997
              oraz 2001-2005)

Super dowcip :-)
        • Gość: wuka Precz z PiS IP: *.087.c73.petrotel.pl 03.02.10, 14:32
          Milewski i jego świta narobili już takiego bałaganu, że ten który przejmie tę
          schedę będzie sie musiał ciężko napracować aby to naprawić..
          Zagłosuję na każdego byleby nie na milewskiego!!!!!!
          cytat z forum:
          Hetkowski ma klasę i wiedzę , czego chłopek
          Milewski nigdy nie osiągnie. Z tym trzeba się urodzić, a
          resztę "wynieść" z rodzinnego domu.
      • Gość:   Re: Precz z komuną !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.02.10, 22:32
        przeciwnikow mozesz wyzywac od kumuchow, sb czy co tam ci jeszcze do lba
        przyjdzie, nie zmieni to w zaden sposob 8 letnich partactw twego pupila
        w sumie szkoda ze z tymi glosami nie wyszlo, nie zmarnowano by tylu rzeczy
        • Gość: koles sbek Re: Precz z komuną !!! IP: *.adsl.inetia.pl 02.02.10, 22:47
          Jacuś, pachołek to nie było o Hetkowskim, dobrze wiesz o kim
          udaj sie na jaki kurs fałszowania wyborów z tym że tym razem pan Milewski wygra
          w pierwszej rundzie jak pamietasz sondaż GW i weźmiesz poprawke na wiarygodność
          tego ... źródła, ścieki to są w oczyszczalni,
          • Gość: Jacuś Re: Precz z komuną !!! IP: *.centertel.pl 02.02.10, 22:52
            nie jestem przekonany czy H. to najlepszy przyszły prezydent, on sam jest według
            mnie wartościową "postacią". Ale znów "podłapie" sobie jakąś "kochanicę" co
            będzie nim sterowała. I będzie tak że prezydent miasta nazywa się H. a rządzi
            np. O.
            • Gość: no Re: Precz z komuną !!! IP: *.133.c80.petrotel.pl 02.02.10, 23:04
              i się zaczęło.Kochanice,drugie małżonki i inne sprawki.Mamy piekiełko jak ulał.A
              ja tam będę sobie obserwował tych różnych "mądrali" i ich zabiegi o przyszłe
              posadki.Będzie wesoło.Gdyby Pan Hetkowski chciał pokonać Milewskiego to niech
              uważa na podlizuchów i du....Niech uważa na tych przefarbowanych co to dobro
              naszego miasta mają w głębokim poważaniu a udają tylko zatroskanie o jego
              dobro.Konstruktywnie krytykujący nie są wrogami.Nie zrozumiał tego Pan Milewski
              i mamy to co mamy.A od jutra ruszy lawina gdy zaczną pracę bierni ,mierni ale
              wierni.Szczególnie mający prackę z nadania ukochanego swego pana.
      • Gość: xxl Re: Precz z komuną !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.10, 00:30
        Śmietnik jest zasypany. Mirek już zapełnił cały odpadami z Warszawy.
      • Gość: wuka precz z obłudą IP: *.087.c73.petrotel.pl 03.02.10, 13:59
        Precz z obłudą Milewskiego, tego małego człowieczka, pełnego nienawiści do ludzi,

Cieszę się że tym razem dostanie po dipie, a wtedy wyjdą jego machlojki na jaw.
        Brawo Panie Hetkowski ma Pan mój głos !!!!!!
        Musi mi Pan obiecać, że rozliczy tych gnojków!!!!!!!!!1
    • Gość: to już było Re: Hetkowski vs. Milewski. Rewanż po ośmiu latac IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 02.02.10, 22:51
      Pan Hetkowski był częścią układu rządzącego Płockiem w latach 1995-
      2002 (przez kilka lat jako Przewodniczący Rady Miasta, potem przez
      rok Prezydent). Płocczanie jeszcze nie zapomnieli ówczesnego
      płockiego układu z Piłatem, Jakubowskim, Kanią, Cholewińskim i
      Hetkowskim. Milewski chociaż autsajder wygrał dlatego, że Płock miał
      już dość. Szkoda tylko, że władza deprawuje. I niestety teraz
      Milewski otacza się dziwnymi ludźmi, którym za poparcie rozdaje
      stanowiska.
      • Gość: Precz z OSZUSTAMI! Re: Hetkowski vs. Milewski. Rewanż po ośmiu latac IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.10, 23:03
        Ludzie jak wy w demokratycznym kraju mozecie pff co ja mowie jak wam
        moze do glowy w ogole przyjsc pomysl na oddanie glosu na czlowieka
        ktory robi sobie zarty z prawa ktory oszukuje i kradnie ! W glowie
        mi sie to nie miesci ! W takim checie zyc miescie ?????
        • Gość: SKANDAL Re: Hetkowski vs. Milewski. Rewanż po ośmiu latac IP: *.017.c86.petrotel.pl 02.02.10, 23:13
          Nie wierze, ale jaja. I ludzie już zapomnieli?
      • Gość: wyborca Re: Hetkowski vs. Milewski. Rewanż po ośmiu latac IP: *.087.c78.petrotel.pl 02.02.10, 23:13
        Baranki za flaszkę alpagi pójdą i zagłosują za czerwoniakiem hetkiem
        A Piotruś wspomoże bratnią duszę i w dniu wyborów będzie latał od komisji do
        komisji i pilnował żeby dobrze falszowali
        Dla mnie Milewski i Hetkowski to to samo
        • Gość: lew-konia Re: Hetkowski vs. Milewski. Rewanż po ośmiu latac IP: *.adsl.inetia.pl 02.02.10, 23:31
          Pan Bóg im rozum odebrał czy to kawał jakiś ?
          no i zerowe szanse Szmajdzińskiego,
        • Gość: do wyborcy Re: Hetkowski vs. Milewski. Rewanż po ośmiu latac IP: 81.219.152.* 02.02.10, 23:33
          I tu się mylisz , bo Hetkowski ma klasę i wiedzę , czego chłopek
          Milewski nigdy nie osiągnie. Z tym trzeba się urodzić, a
          resztę "wynieść" z rodzinnego domu.
          • Gość: mariawitka Re: Hetkowski vs. Milewski. Rewanż po ośmiu latac IP: *.aster.pl 02.02.10, 23:54
            do yxz To PIS sprywatyzował szpital . A Hetkowski nie jest głupi i wzciąga
            wnioski- już zadeklarował że nie sprywatyzuje MPK. Nie podpuszczaj ludzi
      • myszkajagoda Re: Hetkowski vs. Milewski. Rewanż po ośmiu latac 03.02.10, 13:32
        Gość portalu: to już było napisał(a):

> Pan Hetkowski był częścią układu rządzącego Płockiem w latach 1995-
        > 2002 (przez kilka lat jako Przewodniczący Rady Miasta, potem przez
        > rok Prezydent). Płocczanie jeszcze nie zapomnieli ówczesnego
        > płockiego układu z Piłatem, Jakubowskim, Kanią, Cholewińskim i
        > Hetkowskim. Milewski chociaż autsajder wygrał dlatego, że Płock miał
        > już dość.

I teraz będzie podobnie. Hetkowski nigdy nie miał nic ciekawego do zaoferowania
        i teraz jest podobnie. A współpraca z komuchami też nie wyjdzie mu na zdrowie.
        Zobaczycie
    • toshiba69 Hetkowski vs. Milewski. Rewanż po ośmiu latach 03.02.10, 02:49
      Pan Hetkowski będzie kandydował z SLD??
      A ja myślałem, że to już ultraprawica jest:
      foto.sportowefakty.pl/index.php?k=4&p=13&g=3610&z=11
      :))
      • Gość: Arek Re: Hetkowski vs. Milewski. Rewanż po ośmiu latac IP: *.050.c73.petrotel.pl 03.02.10, 17:30
        To jest żałosne jak bym miał takie zdjecie to bym sie powiesił.To powitanie parti NSDAP skandal !!!!!!!!!!!
        • Gość: len Re: Hetkowski vs. Milewski. Rewanż po ośmiu latac IP: 80.48.4.* 03.02.10, 19:38
          zdjęcie cudo, dawno się tak nie uśmiałem, panie Wojtku, do boju i
          przegoń pan tę swołocz z Ratusza, nie zapomnij też o tym, żeby
          niejaką grodecką od razu wywalić z roboty, toć to ona redaguje
          sygnały milewskiego sorry sygnały płockie, pozdro
          • Gość: do len Re: Hetkowski vs. Milewski. Rewanż po ośmiu latac IP: *.133.c80.petrotel.pl 03.02.10, 22:25
            sygnały oficjalnie redaguje żona posła Jasińskiego.Pani G jest szarą eminencją i
            szefową od łomotów które uwielbia wraz z zastępem dwóch panów.Ich także trzeba
            szurnąc.
    • Gość: Aldi Re: Hetkowski vs. Milewski. Rewanż po ośmiu latac IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.10, 05:17
      To się po prostu nie mieści w głowie. Dajcie jeszcze Romana do
      komuszego worka i bdzie jak to pisze Roman super układ.
    • podolak_man Hetkowski vs. Milewski. Rewanż po ośmiu latach 03.02.10, 07:39
      No wreszcie ktoś rozsądny się pojawił jako kandydat do fotela.
      Panie Wojtku, mój głos tak jak i 8 lat temu może pan zapisać dla siebie.
      MM przypisuje sobie tematy, które zapoczątkował Wojciech H. sam natomiast od
      siebie zbyt wiele nie zdziałał.
      Pamiętam jak po pierwszej elekcji był zdziwiony, że mieszkańcy chcą ścieżki
      rowerowe, tłumaczył, że dopiero poznawał potrzeby mieszkańców.
      I co zdziałał w drugiej elekcji
    • przyczajony_mason Hetek - masz mój głos. To właściwy kandydat, 03.02.10, 08:15
      który jest w stanie zaprowadzić porządek w Ratuszu i zatrudnić
      fachowe kadry. Znam go na płaszczyźnie biznesowej - uczciwy i słowny
      człowiek. A krzykacze, opierający argumentację na wyssanych z palca
      spekulacjach, niech milczą.
      • Gość: do masona Re: Hetek - masz mój głos. To właściwy kandydat, IP: 91.212.223.* 03.02.10, 08:28
        WH był słowny.Nie był mściwy choć koty nieżle darliśmy.Gdyby chciał
        posprzątać to nasze podwórko to czeka Go niezła praca.
      • Gość: Marek Re: Hetek - masz mój głos. To właściwy kandydat, IP: *.050.c73.petrotel.pl 03.02.10, 17:19
        Słowny to pomyłka ? Sławny :))))w Polsacie :)))
    • Gość: Lothar Czerwona Gazeta IP: *.zep.com.pl 03.02.10, 08:32
      Albo ta gazeta jest "czerwona" albo mamy inwazję komuszków na forum :)
      Poza tym Panie "dziennikarzu" pisz o tym co H zrobił, a nie co
      zainicjował :)
      • Gość: lola Re: Czerwona Gazeta IP: *.046.c74.petrotel.pl 03.02.10, 08:46
        zrobił sobie dobrze i najbliższym, zresztą jak każdy
      • Gość: kla Re: Czerwona Gazeta IP: 188.33.100.* 03.02.10, 08:52
        czytam i własnym oczom nie wierzę, ludzie mózgi wam zamarzły - przecież ten
        człowiek to obraza dla Urzędu , kombinator, szuja ,złodziej- człowiek bez zasad
        i jak widać wstydu skoro po tym co zrobił znów staje do wyborów.
        • Gość: do kla Re: Czerwona Gazeta IP: 91.212.223.* 03.02.10, 09:21
          a masz dowody dobry człowieku.Masz to do prokuratury.Szybciutko i
          to zaraz.
    • fifrak85 Hetkowski vs. Milewski. Rewanż po ośmiu latach 03.02.10, 09:04
      nie wiem skąd bierzecie takie teorie, że gdyby Hetkowski byłby
      prezydentem to wszystko byłoby lepiej więcej i w ogóle.
      MM nie jest najlepszym gospodarzem miasta ale patrząc na rządzony
      przez SLD Włocławek sądzę, że źle nie jest :-)
      Widzę jednak, że czerwoni w Płocku silni :-)
      • Gość: Obser Re: Hetkowski vs. Milewski. Rewanż po ośmiu latac IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.02.10, 09:31
        Witam internautów ze wszystkich stron barykady.
        Jedno nie ulega wątpliwości, będą to najciekawsze wybory
        prezydenckie w Płocku. Myślę, że W. Hetkowski to ciekawa propozycja,
        ale spalona aferą wyborczą, Milewski to dla mnie synonim
        nieskuteczności w zarządzaniu i trochę płockiej zaściankowości,
        Struzik to bardzo poważny gracz, ale myślę, że nie traktuje on
        Płocka poważnie a jedynie jako element promocji przez kolejnymi
        wyborami samorządowymi. Pozostaje Platforma, ale i tu są jacyś
        niesprawdzeni kandydaci, wspomniany w Gazecie marszałek Kotlewski
        wydaje się jedyną dobrą alternatywą w tej gonitwie po fotel
        Prezydenta miasta Płocka.
        Ja osobiście nie widzę na tym stanowisku pyskaczy, wietrzycieli
        spisków, ale myślę, że miastu potrzeba fachowca z doświadczeniem z
        administracji posiadającego cechy technokraty i skorego do
        zawierania kompromisów (np z ORLENEM) a nie do obrażania się na cały
        świat.
        Zobaczymy …
        Miłego dnia
        • roman_j Re: Hetkowski vs. Milewski. Rewanż po ośmiu latac 03.02.10, 15:31
          Gość portalu: Obser napisał(a):

> Ja osobiście nie widzę na tym stanowisku pyskaczy, wietrzycieli
          > spisków, ale myślę, że miastu potrzeba fachowca z doświadczeniem z
          > administracji posiadającego cechy technokraty i skorego do
          > zawierania kompromisów (np z ORLENEM) a nie do obrażania się na
          > cały świat.

Te warunki spełnia moim zdaniem Konrad Jaskóła, ale po pierwsze nie ma chyba
          partii, która miałaby odwagę postawić na niego zamiast na swojego człowieka, a
          poza tym obawiam się, że prezes Jaskóła nie byłby zainteresowany kandydowaniem,
          nad czym ubolewam.
      • Gość: PESYMISTA Refleksja na koniec... Z dystansu IP: *.warszawa.mm.pl 03.02.10, 09:42
        Uważna lektura formum pozwala wyciągnąć jeden, druzgocący dla całego
        Płocka wniosek:
        w dyskusji aktywni są tylko ci, którym przed 8 laty zawaliła się
        rzeczywistość. Stracili wpływy, dojścia, być może posady, a może
        tylko pewność zatrudnienia. Argumenty merytoryczne nie mają tu
        żadnego znaczenia, liczy się chęć rewanżu za wszelką cenę.
        Wątpliwości etyczne co do powrotu ich patrona na scenę polityczną są
        bez znaczenia. Przecież gra toczy się o wysoką stawkę.
        Wątły odzew pokazuje, że Płock pozostaje miastem bezwolnej masy, dla
        której jedynym celem egzystencji jest konsumpcja. Jest wielce
        prawdopodobnym, że wygra byle kto, bo czas do zmiany dojrzewa
        (dotychczasowy włodarz się znudził, opatrzył). Widać to wyraźnie po
        wynikach w wyborach ogólnopolskich. W Płocku (jak w Łodzi, Zielonej
        Górze) masa przelewa się od jednych obiecująch do drugich. Mózgi nie
        pracują...
        To oczywiście uogólnienie, ale - jak sądzę - wyniki pokażą, że
        uzasadnione.
        • roman_j Re: Refleksja na koniec... Z dystansu 03.02.10, 10:08
          Gość portalu: PESYMISTA napisał(a):

> Uważna lektura formum pozwala wyciągnąć jeden, druzgocący dla
          > całego Płocka wniosek:
          > w dyskusji aktywni są tylko ci, którym przed 8 laty zawaliła się
          > rzeczywistość.

Lektura najwyraźniej była nieuważna, bo równie aktywni są tutaj tacy, którym
          rzeczywistość może się dopiero zawalić. Może są nawet bardziej aktywni, bo wiele
          z tej aktywności przybiera taką formę, która nie może na forum funkcjonować. :-))

[ciach]
          > Wątły odzew pokazuje, że Płock pozostaje miastem bezwolnej masy,

Odzew jest bardzo silny. Dowodzi to, jak mocno niektórzy zapuścili korzenie w
          tej nowej rzeczywistości, którą wykreował pan Milewski i jak bardzo boją się
          zmian. :-))

I jeszcze na koniec (mojego wpisu) uwaga, że Twoja refleksja nie jest ani "na
          koniec", ani "z dystansu". Chyba, że chodzi o dystans mierzony w kilometrach. :-))
          • Gość: hehu Re: Refleksja na koniec... Z dystansu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.10, 10:56
            Ludzie,nie patrzcie na to z jakiej partii kto jest,a co soba
            reprezentuje,jaki ma pomysł na to miasto i wszystko co z nim
            związane,i jakie argumenty stoją po stronie wyboru danej osoby.
            Milewski-Prezydent miasta dosc przeciętny,troszke mu sie udało,a
            wiecej nie udało,
            Hetkowski- moze umoczony,ale poki co niewinny,zgodnie z orzeczeniem
            sądu.To za jego kadencji ruszyła sprawa drugiego mostu i zebrano
            cegiełki pieniezne na jego budowe,oraz pozyskano na to srodki z
            budzetu.Ma wady jak kazdy,ale poczekajmy co zaproponuje,jaka pokaze
            wizje swojej prezydentury.
            Kandydat PO....jesli Kotlewski to jestem na tak,jesli
            Jaroszewski,Gapinska lub Nowakowski,mimo ze do PO mi blisko
            to..podziękuję...
            Struzik-PSL,ale jednak dobry z niego manager,moglby byc dobrym
            Prezydentem,ale nie bedzie.
            Dalej....?? Dalej nie ma nic.
      • roman_j Re: Hetkowski vs. Milewski. Rewanż po ośmiu latac 03.02.10, 10:03
        fifrak85 napisał:

> nie wiem skąd bierzecie takie teorie, że gdyby Hetkowski byłby
        > prezydentem to wszystko byłoby lepiej więcej i w ogóle.
        > MM nie jest najlepszym gospodarzem miasta ale patrząc na rządzony
        > przez SLD Włocławek sądzę, że źle nie jest :-)

Nie wiem, czy świadomie czy nie mieszasz ze sobą dwie płaszczyzny rozpatrywania
        zagadnienie, czy byłoby lepiej. Z jednej strony jest Hetkowski, a z drugiej
        włocławskie SLD. Czy naprawdę wierzysz w to, co głosił swego czasu pan Milewski,
        że kompetencje zależą od legitymacji partyjnej? Czy fakt, że SLD słabo rządzi
        (według Ciebie) we Włocławku oznacza, że Hetkowski byłby słabym prezydentem, bo
        jest z SLD? Zaprawdę dziwnie kręta jest ścieżka Twojego rozumowania. :-))
        • fifrak85 Re: Hetkowski vs. Milewski. Rewanż po ośmiu latac 03.02.10, 13:00
          roman_j napisał:

> fifrak85 napisał:
          >
          > > nie wiem skąd bierzecie takie teorie, że gdyby Hetkowski byłby
          > > prezydentem to wszystko byłoby lepiej więcej i w ogóle.
          > > MM nie jest najlepszym gospodarzem miasta ale patrząc na
          rządzony
          > > przez SLD Włocławek sądzę, że źle nie jest :-)
          >
          > Nie wiem, czy świadomie czy nie mieszasz ze sobą dwie płaszczyzny
          rozpatrywania
          > zagadnienie, czy byłoby lepiej. Z jednej strony jest Hetkowski, a
          z drugiej
          > włocławskie SLD. Czy naprawdę wierzysz w to, co głosił swego czasu
          pan Milewski
          > ,
          > że kompetencje zależą od legitymacji partyjnej? Czy fakt, że SLD
          słabo rządzi
          > (według Ciebie) we Włocławku oznacza, że Hetkowski byłby słabym
          prezydentem, bo
          > jest z SLD? Zaprawdę dziwnie kręta jest ścieżka Twojego
          rozumowania. :-))
          >

bip.ump.pl/?do=browse_int_4&author=3
          20 interpelacji wyjątkowa postać. Prawdziwy społecznik i działacz
          dla dobra miasta.

Widzę jednak romanie że sympatie z Panem Wojciechem H. czy tylko na
          pewno ze słusznych powodów
          • roman_j Re: Hetkowski vs. Milewski. Rewanż po ośmiu latac 03.02.10, 16:02
            fifrak85 napisał:

> bip.ump.pl/?do=browse_int_4&author=3
            > 20 interpelacji wyjątkowa postać. Prawdziwy społecznik i działacz
            > dla dobra miasta.

Przepraszam, ale nie rozumiem, czego to twoim zdaniem dowodzi? Co ma do rzeczy
            liczba interpelacji złożonych w okresie, kiedy Hetkowski był zaangażowany w
            obronę swojego dobrego imienia po aferze wyborczej? Dlaczego chcesz go oceniać
            po aktywności w składaniu interpelacji, a nie po aktywności jego działań w
            czasie 11 miesięcy prezydentury? Dziwną miarkę sobie wybrałeś do oceny...
            No i jeszcze raz zapytam, czy uważasz, że legitymacja partyjna determinuje
            kompetencje? Taką tezę da się wyczytać z Twojego poprzedniego wpisu, a w
            kolejnym jej nie zaprzeczyłeś. Proszę więc, żeby napisał jasno, czy podzielasz
            taką opinię, czy nie?

> Widzę jednak romanie że sympatie z Panem Wojciechem H. czy tylko na
            > pewno ze słusznych powodów

Masz jakieś podejrzenia, że moja rzekoma sympatia ma "niesłuszne" powody?
            Podziel się nimi ze mną i z ogółem forumowiczów. Postaw konkretny zarzut, a nie
            insynuujesz w stylu J. Kaczyńskiego.
            Ja do osoby pana Hetkowskiego, którego zresztą dotąd nie miałem okazji poznać
            osobiście (chcę, żeby była w tej kwestii jasność) mam na pewno więcej sympatii
            niż do jego konkurenta z PiS. Cieszę się, że wreszcie pan Milewski będzie miał
            wymagającego kontrkandydata. A jeśli Hetkowski wygra te wybory, a potem będzie
            źle rządził w mojej ocenie, to mu to będę wytykał tak samo, jak to robiłem to
            przez 11 poprzednich miesięcy jego rządów (a może celniej, bo trenowałem kilka
            lat na Milewskim). Jeśli nie wierzysz, że tak było, to zajrzyj do archiwum
            forum. :-))
            • Gość: zygfryt Re: Hetkowski vs. Milewski. Rewanż po ośmiu latac IP: *.039.c69.petrotel.pl 03.02.10, 16:33
              roman_j napisał:

"...A jeśli Hetkowski wygra te wybory, a potem będzie źle rządził w mojej
              ocenie, to mu to będę wytykał tak samo, jak to robiłem to przez 11 poprzednich
              miesięcy jego rządów..."

Proszę udokumentować powyższą wypowiedź.
              • roman_j Re: Hetkowski vs. Milewski. Rewanż po ośmiu latac 03.02.10, 19:03
                Gość portalu: zygfryt napisał(a):

> Proszę udokumentować powyższą wypowiedź.

Dobrze. Ale proszę się najpierw przedstawić, bo nie będę się opowiadał każdemu
                anonimowi, który sobie tego zażyczy. A jeśli nie łaska podać imienia, nazwiska i
                miejsca pracy (moje są łatwe do ustalenia) to proszę sobie skorzystać z
                wyszukiwarki forum. :-))
      • slaw-102 Proszę porównać budżety obu miast w 2009 03.02.10, 11:01
        Włocławek i Płock są porównalnymi miastami jeśli chodzi o liczbę
        mieszkańców.Natomiast wydatki budżetu 640 mln w Płocku i 505 mln we
        Włocławku(przychody z Orlenu to główne żródło zasilające budżet Płocka)Pytanie
        podstawowe czy mieszkańcom Płocka żyje się o 26% lepiej niż Włocławianom.Co
        Milewski robi ze 135 mln złotych?Czy tyle kosztuje zdobycie" przychylności" w
        wyborach
    • Gość: dd ani jeden ani drugi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.10, 09:26
      broń boże przed tym hetkowskim. komuchem
    • kolos01 Czy dziś jest 1.kwiecień ??? 03.02.10, 09:32
      jak można wystawić do wyborów tak umoczonego w skandale kandydata ?? bo oprócz wyborów dochodzi łapówka za pozwolenie dla kauflanda, oraz wiele innych które nie wyszły na światło dzienne. Mało było okupacji czerwonych przed 89` ???
      • roman_j Re: Czy dziś jest 1.kwiecień ??? 03.02.10, 10:13
        kolos01 napisał:

> jak można wystawić do wyborów tak umoczonego w skandale kandydata
        > ?? bo oprócz wyborów dochodzi łapówka za pozwolenie dla kauflanda,

Hmmm. Do dziś byłem przekonany, że Kaufland powstał za prezydentury Milewskiego.
        Czyżbym się pomylił? A jeśli nie i wiesz, że była tutaj łapówka, to nie muszę
        chyba pisać, kto w takim razie ją przyjął? ;-))

> oraz wiele innych które nie wyszły na światło dzienne.

Rozumiem, że masz na to dowody? To dlaczego nie pójdziesz z nimi do prokuratury,
        żeby utrącić niechcianego kandydata? Wolisz insynuacje? To w stylu Kaczyńskiego,
        który ostatnio też coś bąka o jakichś "pogłębionych badaniach", które pewnie
        istnieją tylko w jego głowie. :-))
        • tomas7771 Re: Czy dziś jest 1.kwiecień ??? 03.02.10, 11:57
          roman_j napisał:

> Hmmm. Do dziś byłem przekonany, że Kaufland powstał za prezydentury Milewskiego
          > .

widać słabo się orientujesz albo specjalnie manipulujesz panie moderatorze:

" 28 sierpnia 2002 r. ówczesny prezydent Płocka Wojciech Hetkowski wydał pozwolenie na budowę Kauflanda. Wtedy płocka sieć sklepów PSS złożyła w ratuszu wniosek o cofnięcie pozwolenia. Dowodziła, że zgodnie z planem zagospodarowania przestrzennego na tym terenie nie może stanąć obiekt wielkopowierzchniowy.... "
          • roman_j Re: Czy dziś jest 1.kwiecień ??? 03.02.10, 15:42
            tomas7771 napisał:

> widać słabo się orientujesz

Widać słabo się orientuję. Cóż, nikt nie jest doskonały.
            A teraz poproszę o odpowiedź na drugą część mojego wpisu. Rozumiem, że nie
            zechcesz się narazić na zarzut manipulowania i odpowiesz. Może nawet
            napiszesz, jakie sprawy konkretnie sprawy miałeś na myśli i skąd o nich wiesz?
            Żebyś nie musiał szukać, przytoczę fragment mojego poprzedniego wpisu:

> oraz wiele innych które nie wyszły na światło dzienne.

Rozumiem, że masz na to dowody? To dlaczego nie pójdziesz z nimi do prokuratury,
            żeby utrącić niechcianego kandydata? Wolisz insynuacje?
      • Gość: normal Re: Czy dziś jest 1.kwiecień ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.10, 10:27
        Kolosie01 podziwiam twoja odwagę graniczącą z głupotą,podłości
        nie..Idż do prokuratury i złóż doniesienie.
        • kolos01 Re: Czy dziś jest 1.kwiecień ??? 03.02.10, 17:30
          Gość portalu: normal napisał(a):

> Kolosie01 podziwiam twoja odwagę graniczącą z głupotą

Głupota ??? każdy wie że wybory w 2002 roku próbowano fałszować , a jeśli chodzi
          o pozwolenie na budowę kauflanda to o tym się głośno nie mówi ale prawda w oczy
          kole , czyż nie ??? ręka ręke myje u czerwonych a mam nadzieje że w końcu
          wyjdzie na jaw prawda o tym że za porwaniem olewnika stali prominenci sld...
          • Gość: adriano Re: Czy dziś jest 1.kwiecień ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.10, 18:32
            kolos01 napisał:

> Gość portalu: normal napisał(a):
            >
            > > Kolosie01 podziwiam twoja odwagę graniczącą z głupotą
            >
            > Głupota ??? każdy wie że wybory w 2002 roku próbowano fałszować ,
            a jeśli chodz
            > i
            > o pozwolenie na budowę kauflanda to o tym się głośno nie mówi ale
            prawda w oczy
            > kole , czyż nie ??? ręka ręke myje u czerwonych a mam nadzieje że
            w końcu
            > wyjdzie na jaw prawda o tym że za porwaniem olewnika stali
            prominenci sld...

I oczywiście wiesz,ze przywodcą tego był Hetkowski....bo jakże by
            inaczej.Pcha sie teraz na Prezydenta,żeby dostac
            immunitet....))))))))
          • roman_j Re: Czy dziś jest 1.kwiecień ??? 03.02.10, 19:07
            kolos01 napisał:

> a mam nadzieje że w końcu wyjdzie na jaw prawda o tym że za
            > porwaniem olewnika stali prominenci sld...

Sugerujesz, że stał za tym także Hetkowski? No bo jeśli nie, to jakie to ma
            znaczenie dla sprawy wyborów prezydenckich w Płocku?
    • podolak_man [...] 03.02.10, 10:03
    • Gość: sentex Re: Hetkowski vs. Milewski. Rewanż po ośmiu latac IP: *.011.c70.petrotel.pl 03.02.10, 10:29
      Aż się oplułem przed monitorem ;)
      Dzisiaj prima-aprilis ??
      Równie dobrze Kononowicza mogli wystawić ;P
      Ludzie nie zapomnieli zasług, może za 2-3 pokolenia... Póki co traktuje
      to jako żart. Nawet wesoły hehe
      • Gość: 3xTAK dla Wojtka Re: Hetkowski vs. Milewski. Rewanż po ośmiu latac IP: *.fabiankeil.de 03.02.10, 10:53
        Oj boją się Wojtka, boją, aż piana im cieknie Tekst linka
    • Gość: niemir Czas na zmiany IP: 91.212.223.* 03.02.10, 10:50
      Temat wzbudził duże zainteresowanie. Ja czekam na oficjalnego
      kandydata PO. I nie wyrokuję który z nich jest najlepszy. O tym
      zdecyduje sama płocka Platforma, bo przecież to oni mają największą
      wiedzę i rozeznanie dotyczące swoich potencjalnych kandydatów.
      Cieszę się, że każdy z wymienianej przez władze płockiej PO czwórki
      (Gapińska, Jaroszewski, Nowakowski, Smulewicz) ma szanse być dobrym
      prezydentem Płocka.
    • Gość: Ameba Re: Hetkowski vs. Milewski. Rewanż po ośmiu latac IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.10, 11:00
      Wszystkim sympatykom Pana Hętkowskiego przypominam o "Płockim układzie", który wyemitowała telewizja parę lat temu.

www.youtube.com/watch?v=uocUpoR7ixk
      • Gość: gó... z tego Re: Hetkowski vs. Milewski. Rewanż po ośmiu latac IP: *.046.c74.petrotel.pl 03.02.10, 11:07
        Coś z tego nie rozumiem. Kandydatem SLD na prezydenta miał być do poniedziałku
        lider SLD w Płocku Arkadiusz Iwaniak. Teraz Jest nim Hetkowski. Widać, że SLD
        samo nie wie co chce. Acha, a co Z radnym Nowickim, on tez miał być. W ramach
        rozwoju demokracji proponuje żeby wszyscy trzej wystartowali
        • Gość: majo Re: Hetkowski vs. Milewski. Rewanż po ośmiu latac IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.02.10, 22:24
          Ciekawe jaki elektorat głosuje na bezpłciowego Nowickiego
          • Gość: Kulka Re: Hetkowski vs. Milewski. Rewanż po ośmiu latac IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.05.10, 22:38
            Nowicji to dwie płcie Kochają go i ten i tamta
      • Gość: jakowlew Re: Hetkowski vs. Milewski. Rewanż po ośmiu latac IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.10, 11:17
        Dobrze,że ten material zaczyna uczciwa twarz i wypowiedz Pana
        Macieja Krajewskiego skazanego prawomocnym wyrokiem za pospolite
        oszustwo.podnosi to znacznie wiarygodnośc tego materiału.
        • Gość: ktoś z Płocka Re: Hetkowski vs. Milewski. Rewanż po ośmiu latac IP: *.147.21.49.nat.umts.dynamic.eranet.pl 03.02.10, 12:02
          Moim zdaniem nie ma znaczenia kto jest kandydatem SLD , bo i tak
          zdobędzie max 10% głosów i dziwę się , że Hetkowski się zdecydował
          na tak spektakularną porażkę , bo to już będzie dla niego "śmierć
          polityczna ". Zgodzę się , że Milewskigo wszyscy mamy dość , a
          dlaczego, to już było tyle razy pisane , ze nie ma sensu powtarzać
          argumentów.Jedyne o co można prosić płockie PO, to zeby kandydtem
          nie był ,ani Nowakowski ( miał już raz szansę i przegrał ) , ani tym
          bardziej Kotlewski, którego nikt nie zna i jest kompletnie
          nierozpoznawalny i w dodatku bez charyzmy.
          Jeszcze jedna uwaga , która nasuwa mi się po lekturze ostatnich
          artykułów pana Wożniaka .Myślę ,że pan redaktor chce kreowac płocką
          rzeczywistość polityczną , a nie ją opisywać OBIEKTYWNIE, co jest
          złą opinią o dziennikarzu. Jak pan ma jakieś koncepcje co do
          kndydatur z poszczególnych partii, to niech się pan zapisze do
          wybranej i demokratycznie wybiera.Znam ludzi z PO i specjalnie
          pytałem o kandydaturę Kotlewskiego i zapewniam pana , ze nie jest
          absolutnie brana pod uwagę , to skąd u pana taka informacja?
          Coraz mniej wiarygodne i coraz mniej obiektywne te pana teksty.
    • Gość: `wyborca Re: Hetkowski vs. Milewski. Brawo p.Wojciechu. IP: 80.48.4.* 03.02.10, 11:24
      do dzieła - wreszcie może zaczną coś działać bo tak to tylko wegetacja naszych
      Włodarzy w UM . Po objęciu stanowiska przez nowego Prezydenta należało by
      podsumować i rozliczyć co wykonali i jakie długi przyniosły rządy tych DECYDENTÓW.
      • Gość: menel Re: Hetkowski vs. Milewski. Brawo p.Wojciechu. IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 03.02.10, 12:38
        Chociaż najłatwiejszy dla mnie do poparcia zdecydowanie byłby
        KOMPETENTNY i DOŚWIADCZONY W ZARZĄDZANIU (gospodarkĄ, kadrmi,
        projektami, inwstycjami, itp) kandydat, to w mojej ocenie
        W.Hetkowski ma o wiele wyższe kwalifikacje do zarządania maistem niż
        Milewski (MM i jego otoczenie to totalna porażka i katastrofa dla
        miasta).
        W. Hetkowski nie może tylko popełnić wcześniejszych błędów i otoczyć
        się miernotami a na głównych wpsólpracowników wziąć niedouczone
        miernoty w rodzaju S.Jakubowskiego czy kreatury W.Cholewińskiego. O
        innych przez miłosierdzie dla zwierząt nie wspomnę.

• adrianna880 Hetkowski vs. Milewski. 03.02.10, 13:14
      Formu ożyło dyskusją na temat dwóch prezydentów.
      Moja opinia jest taka Hetkowski rządził oficjalnie 1 rok a Milewski
      7 lat. I MIlewskiemu do Hetkowskiemu jest daleko do menedżera jakim
      był, jest i będzie Hetkowski.
      MIlewski to typowy nieudacznik z PiS, który wjechał do ratusza na
      czyichś plecach. Został prezdentem tylko dlatego, że kilku mądrych
      ludzi powiedziało NIE dla Hetkowskiego w 2002 roku.
      Hetkowski miał wtedy w sondażach gazety ponad 40 % poparcie,
      Milewski ma tylko około 30 % po tylu latach nieudanych żądów. Zaraz
      może się okazać że Milewskiemu postawi prokuratura zarzuty za
      niegospodarność przy budowie i odbiorze nowego mostu.
      Hetkowski dziś jest przez niezawisłe sądy oczyszczony z tego co
      prokuratura jemu i kilku innym osobom zarzucała.
      Milewski już raz miał zarzuty prokuratorskie i sprawę w PŁOCKIM
      SĄDZIE, został uniewinniony, ale należy pamiętać że wtedy w Polsce
      rządził PiS a Jego kolega z PiS był ministrem sprawiedliwości.
      Ja mówię, tak -jaki minister taka sprawiedliwość.
      Ale do rzeczay jakaś OLCHa pisze że Milewski sam nie brał i nie
      dawał innym, droga olcho skąd ty się urwałaś, głupaś alboś naiwna.
      Znasz pojęcie "Korupcja polityczna|"????
      Oczywiście, że nie bo takiego sformułowania nie ma, gdyż w polskim
      prawie pojęćia definicji korupcji do dziś nie ma. A tylko ci z PiSu
      o nim ciągle mówią i wywołują jakieś afery, ale to taka kasta ludzi.
      Milewski miał w roku 2002 jak został prezydentem wyrzucić prezesa
      MTBS pan Klobukowskiego za jak to wtedy mówi, za korupcję?? I co do
      dziś Milewski jest prezydentem Klobukowski prezesem, a Vectra
      wygrywa w MTBS kolejne przetargi. Jest tu coś, czy nie ma droga
      olcho?

W MTBS jest też dyrektor JAworski "Jasiu" JAn. wcześniej był
      wiceprezesem w Rynex i tam grał na giełdzie z prezesem za kasę
      spólki. Pisłą gazeta, że stracili na tej zabawie około 2 mln
      złotych. I co zrobił szwagier szwgrowi za to tzn Milewski to szwgier
      Jaworskiego (prywtanie JAworski to brat żony Milewskiego). Najpier
      odwołał zarząd Rynexu (kijka mi Jaworskiego) po czym nakazał
      prezesowi Kłobukowskiemu powołać Jaworsdkiego na stanowisko
      dyrektora. Chciałbym słyszeć w tej sprawie głoś prezesa
      Kłobukowskiego dlaczego zatrudzni tego pana u siebie na tak ważnym i
      dobrze płatnym stanowisku, ubaw będzie po pachy. NA pewno powie że
      takie fachowca to on potrzebował.
      Radni:
      Jesion -zatrudniony w MTBS\
      Kossakowski- zatrudniony w Rynex
      Szczytniewska -zatrudniona w ZUOK Kobierniki. A mówią, że już śmieci
      nie mają gdzie składować to za co radnej pensyjkę płacą.
      Szczytniewskiej mężą z MZOS zatrudnili, choć chłop ma wykształcenie
      podstawiowe.
      Ale ww. radni mają wykształcenie średnie i po kilka tysięcy złotych
      pensji za to że płocczanie ich wybrali radnymi?
      Prezes z Szpitalu to człowiek bliski sercu wiceprezydenta
      Zawidzkiego.
      Były radny Goszkowski jest wiceprezesem ARSu, a przed tym jak został
      radnym sprzedawał słodycze na targowisku przy Remmbielińskiego. I
      choć był skazany przed laty to Milewskiemu nie przeszkadzało
      mianować go wiceprezesem.
      Hetkowski takich głupstw nie robił będąć prezydentem Płocka.
      Uważąm, że kadydatami będzie jeszcze Struzik i Nowakowski i jeszcze
      jacyś kandydaci. Kto wygra zobaczymy. Ale wierzę w to, że tak jak w
      roku 2002 wszyscy byli przeciw Hetkowskiemu z SLD tak teraz wszyscy
      bedą przeciw Milewskiemu z PiS.
      • Gość: wuka nawet na diabła IP: *.087.c73.petrotel.pl 03.02.10, 13:49
        nawet na diabła zagłosuję aby ten który jest teraz w ratuszu zapadł się pod
        ziemię. wyrządził wielką krzywdę mnie i mojej rodzinie, a także wielu moim
        znajomym.
        niech szlag go trafi i niech dozna wielu upokorzeń!
        zagłosuję na każdego innego byle nie na tego chama!
      • Gość: hehu Re:do adrianna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.10, 13:53
        Wszystko ok,poza tym,że druga żona Milewskiego, to nie siostra
        Jaworskiego,a Darka Sztanderskiego z ARS-Agencja Rewitalizacji
        Starówki...
      • Gość: Prawda Re: Hetkowski vs. Milewski. IP: *.050.c73.petrotel.pl 03.02.10, 16:09
        Ludzie Wojcia.H pracowali w spółkach podległych miastu za jego kadencji, pewno zapomniałeś ?.Ale trzeba ci przypomnieć :)- Kossakowska SLD Centróm Edukacji,Iwaniak SLD MZOS,Opatrzykowa SLD ARS,Nowicki SLD MZGM,Rokicki SLD MTBS.To tylko kilku liderów SLD co pracowali za darmo w spółkach gminnych za niezłe dawki:):):):).To jest dowcip!!!!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: prawdziwy Re: Hetkowski vs. Milewski. Rewanż po ośmiu latac IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.10, 13:16
      na tego Oszusta Hetkowskiego zaglosuja tylko ludzie jego pokroju
      czyli... OSZUSCI i KRETACZE ....:
      • Gość: do prawdziwego Re: Hetkowski vs. Milewski. Rewanż po ośmiu latac IP: 91.212.223.* 03.02.10, 13:28
        prawdziwka.Każdy sądzi po sobie prawdziwku.
      • Gość: wuka do prawdziwego: IP: *.087.c73.petrotel.pl 03.02.10, 14:51
        kolego PRAWDZIWY, jesteś taki prawdziwy, jak PiS prawy i sprawiedliwy????
        hehe!
      • Gość: ZOORRO211 Re: Hetkowski vs. Milewski. Rewanż po ośmiu latac IP: *.plock.mm.pl 20.05.10, 13:30
        JA ZAGŁOSUJĘ I MAM CZYSTE RĘCE A TY ? PODDAJ SIĘ DEZYNFEKCJI!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka