Gość: baa IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 24.02.04, 18:57 czy to lysy jacek z bramek:)? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Adas Re: Policjant potrącił śmiertelnie pieszego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.04, 23:12 'Jeśli policjant okaże się winny', przeciez sie przyznal to jest winny i jeszcze probowal sie migac. To ladna mamy policje w naszym miescie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pawcio Re: Policjant potrącił śmiertelnie pieszego IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 24.02.04, 23:27 Dlaczego nikt nie napisał,że pieszy również był pod wpływem alkoholu i leżał na jezdni a nie szedł.Jażeli leżał,to nie mógłbyć pieszym.Po drugie miejsce w którym doszło do wupadku jest nie oświetlone.Na tej drodze na odcinku 2kilometrów co roku jest potrącenie.Po trzecie jeśli policjant miał 0,56 promila, to nie znaczy, że był pijany...Jeśli to byłby cywil czy sprawa byłaby tak nagłośniona? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misia Re: Policjant potrącił śmiertelnie pieszego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.04, 20:50 Bo tak nie było Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pawcio Re: Policjant potrącił śmiertelnie pieszego IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 26.02.04, 22:48 To może wiesz jak było? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baa Re: Policjant potrącił śmiertelnie pieszego IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 25.02.04, 02:18 Po pierwsze stan nieteźwości według kk wynosi od 0,5 wzwysz czyli byl nietrzeźwy nie ma takiego pojecia pijany w prawie karnym, po drugie jesli ten czlowiek lezalby na jezdnie to jakis samochod najechalby na niego wczesniej np.wracajacy z dyskotek samochod,po trzecie pieszesz ,ze lezal skoro go zabil to co ku rwa mial stac czy siedziec,aha kumple w pace pewnie juz czekaja wiec radze wazeline kupic i jeszcze jedno dziwisz sie ,ze sprawa jest naglosniona,policjant straznik prawa powienien byc wzorem a nie jeżdzic po pijaku lejku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pawcio Re: Policjant potrącił śmiertelnie pieszego IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 25.02.04, 16:43 Człowieku,czy Ty masz wogóle pojęcie o tej całej sprawie? Ja przez przypadek tam byłem,chwilę po tym i wiem trochę więcej na ten temat od Ciebie.Zresztą pewnie używałeś wazeliny w pace i dlatego jesteś taki mądry. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kalka Re: Policjant potrącił śmiertelnie pieszego IP: *.class147.petrotel.pl 26.02.04, 19:02 super pawcio ze tam byles ale nie podniecaj sie tak, bo ten policjant z taka zawartoscia NIGDY nie powinien siadac za kierownice i to jest FAKT NIEPODWAZALNY!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pawcio Re: Policjant potrącił śmiertelnie pieszego IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 26.02.04, 22:54 Myślę, że to nie takie super, że tam byłem.A taką zawartość alkoholu może wykazać nawet po 3 piwach.A wtedy człowiek chyba nie jet pijany??? Zresztą czemu cała wina jest po stronie kierowcy? Ten zabity człowiek był pijany.Czemu nie napisano o tym? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Konserwa Re: Policjant potrącił śmiertelnie pieszego IP: *.wirba.net / 213.77.42.* 27.02.04, 14:42 ",po trzecie pieszesz ,ze lezal skoro go zabil to co kurwa mial stac czy siedziec" Nie podniecaj się i kurwa nie przeklinaj wieśniaku, a posłuchaj co Pan ci mówi i wyobrażaj sobie: jeśli idziesz, i potrąci cię samochód, to samochód, który cię potrąci, ulega specyficznym uszkodzeniom, np. wgnieciona zostaje maska, stłuczony reflektor, itd. kumasz? Tak od razu nie znajdujesz sie po prostu pod samochodem i nic ne tym samochodzie nie widać. I o tym pisze Pawcio, i rzeczywiście to tak wygląda, że BMW na gościa najechało a nie go potrąciło - bo uszkodzenia są w podwoziu a nie nadwoziu. Kolo wracał z dyskoteki i na 99,99% był nawalony, więc mógł się przewrócić, i postanowił, że sobie pośpi do rana; a może akurat wstawał, trzeźwy też może "gwizdnąć" na ziemię; Rozumiesz już teraz debilu, o czym pisze Pawcio? Wegług naszego prawa, kierowca był najebany, przepraszam - nietrzeźwy, i tego nie kwestionuję i gliniarz "umoczył"; ale tyle to może wykazac alkomat po 2-3 piwach, a to nie jest ilość, po której wypiciu dorosły facet nie wie co się wokół niego dzieje i na pewno nie było tak, że zły glina naliwalił się w trzy dupy, wsiadł w samochód i pędził, mając wszystko w dupie i nie wiedząc co się wokół niego dzieje, a grzeczny pieszy szedł sobie poboczem, dobrze oświetlony, widoczny i glina go potrącił; glina beknie, na 100%, ale znaczą część tego scenariusza rozpisał również pieszy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ely Re: Policjant potrącił śmiertelnie pieszego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.04, 18:25 Nie beknie. W Płocku Policja i prokuratura, tak jak i całe sądownictwo to jedna wielka klika kolesi i znajomych. Nie raz pojawiały się na forach opisy co się u nas dzieje. Według mnie sprawa zostanie w sposób delikatny i cichy załatwiona. Wina będzie obupólna, policjant w zasadzie poniesie symboliczną karę, a gościu gryzie ziemię i już więcej pić nie będzie. Ja miałem także przejście z płocką policją i sądownictwem i pomimo tego, że wina leżała po stronie kierującego policjanta, to mój prawnik nie podjął się sprawy i niestety musiałem ją przegrać. Lepiej było odpuścić... bo jak powiedział kiedyś ktoś mądry: "lepiej nie ruszać g... bo znacznie śmierdzieć". Pozdrawiam wszystkich wierzących w sprawiedliwość. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rex : Policjant z importu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.04, 21:37 Po co kłamiesz baaaaaaaaaaaaaato nie łysy Jacek z branek, jak sugerujesz! Zastanów sie po co to robisz! Czy przez Płock nikt nie przejeżdża? Jesteśmy enklawą zamkniętą! Skąd był? baaaaaaaaaaaaaaaa chciałbyś wiedzieć...to tajemnica i zagadka dla ciebie Odpowiedz Link Zgłoś