Dodaj do ulubionych

Apatia weekendowa na forum

IP: *.montreal82.dialup.canada.psi.net 17.02.02, 07:15
Zastanawiam sie, dlaczego weekendowe forum jest takie apatyczne. Czyzby mniejsze
uczestnictwo w weekend spowodowane bylo:
a. dostepem do internetu tylko w pracy
b. brakiem czasu ze wzgledu na wzmozone zycie rodzinne w weekend
c. brakiem czasu ze wzgledu na aktywniejsze zycie towarzyskie w weekend
d. wyjazdem poza miejsce zamieszkania ( a wiec brak dostepu do internetu)
e. checia utrzymania rachunku telefonicznego na przyzwoitej wysokosci.
f. znuzeniem tematyka forum
g. obnizonym potencjalem intelektualnym w sobote i niedziele
h. implikacja w ciekawsze zajecia niz forum , w sobote i niedziele
i. spuchnietymi opuszkami palcow od stukania w keybord przez caly tydzien
j. strata czasu na stanie w kolejce przed wejsciem do Rodeo etc etc etc
A jakie jest wasze zdanie ?????????

Obserwuj wątek
    • Gość: Lawyer Re: Apatia weekendowa na forum IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 17.02.02, 09:00
      Wiosna idzie Panie, wiosna...
    • roman_j Re: Apatia weekendowa na forum 17.02.02, 17:49
      Ja ten weekend spędziłem cały z dala od domu. Wróciłem przed chwilą.
    • hiubi Re: Apatia weekendowa na forum 17.02.02, 18:18
      Ja niestety zaglądam tu w ogóle coraz rzadziej... no cóż zaczęły się obowiązki
      i brak czasu :-(
      A w weekendy to się odpoczywa ;-))
      • roman_j Re: Apatia weekendowa na forum 17.02.02, 18:28
        To, że rzadziej tu zaglądasz dało sie niestety zauważyć. Jakie obowiązki CI się
        zaczęły? Zostałeś ojcem? Może uda Ci się jednak wykroić dla nas trochę czasu?
        • hiubi Re: Apatia weekendowa na forum 18.02.02, 00:08
          > To, że rzadziej tu zaglądasz dało sie niestety zauważyć.

Znowu mnie zawstydzasz ;-))

> Jakie obowiązki CI się zaczęły? Zostałeś ojcem?

Ja jeszcze nic o tym nie wiem... no ale jesli Ty coś o tym słyszałeś, to lepiej
          powiedz, bo wolałbym wiedzieć ;-)) Ale w sumie, to najpierw wypadałoby się ożenić

> Może uda Ci się jednak wykroić dla nas trochę czasu?

Ostatnio po prostu moje drogi i mojego kompa trochę się rozchodziły. Obydwoje
          podróżowalismy w inne miejsca. Ale teraz chwilowo siedzę z komputerkiem na
          dłużej w Łodzi, więc nadrabiam zaległości.
          PS.
          Miło mi, że jeszcze o mnie pamiętacie ;-)
    • Gość: kei Re: Apatia weekendowa na forum IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 17.02.02, 20:09
      Ja na przyklad jak widze jakis powazny temat to akurat w weekend nie chce sobie
      nerwow szarpac i na niego odpisywac <- wiec w moim przypadku to jest chyba
      lenistwo:)
      • Gość: Werdan Re: Apatia weekendowa na forum IP: *.petrotel.com.pl 17.02.02, 22:06
        Ja mam zawsze czas :))
        Ale czasami nie mam o czym pisac.
        • Gość: Maciek Re: Apatia weekendowa na forum IP: *.tnt5.montreal.qb.da.uu.net 24.02.02, 05:35
          Wszystkim tym ktorzy nie maja konceptu na pisanie "powazniejszych watkow" pozostaje
          jeszcze ta ostatnia mozliwosc................dopisanie sie do bajki :))
          • rene2 Re: Apatia weekendowa na forum 24.02.02, 14:36
            W moim przypadku dwie rzeczy: dostęp do Internetu w dni robocze w pracy, no i
            częste wyjazdy weekendowe.
            • kawka Re: Apatia weekendowa na forum 24.02.02, 18:11
              A mnie ostatnio strasznie pokatarzylo, biedny mój nos jest ślicznego koloru
              lilaróż, a załzawione oczęta płaczą jeszcze bardziej od blasku ekranu. Buuu...
              Ja chce wioooooosnyyyyy....
              • hiubi Re: Apatia weekendowa na forum 24.02.02, 18:13
                > Ja chce wioooooosnyyyyy....

Ja też!!!
                Może wspólnymi siłami coś uda się zrobić ;-))
                Bo jakoś ostatnio to raczej zima wraca... Czyżbyś była niegrzeczna i to przez
                ciebie? ;-)
                • Gość: Maciek Re: Apatia weekendowa na forum IP: *.tnt5.montreal.qb.da.uu.net 24.02.02, 19:08
                  Co prawda to jaskolki wroza wiosne; ale powrot KAWKI na lono forum to tez dobry omen :))
                  Dlugo jej nie bylo ! czyzby kawki tez odlatywaly do cieplych krajow ??
                  • kawka Re: Apatia weekendowa na forum 25.02.02, 19:45
                    Kawki są przede wszystkim ciepłolubne, lubia wiosne i lata niezbyt upalne i jak
                    jest ladnie i zielono i kolorowo. No przeciez robia gniazda w kominach, zeby
                    bylo cieplej, nie? :-))) No wyobraźcie sobie taki obrazek: Kominek ciepluteńki,
                    kolorowy od płomieni i jakis napitek złocisty, perlisty w godnym gronie
                    radosnym... I ten toast namiętny: BYLE DO WIOSNY!!!!
                    • rene2 Re: Apatia weekendowa na forum 25.02.02, 21:15
                      apatia coś się przedłużyła i na poniedziałek. Co jest grane?????? wszyscy ....polecieli na Kubę?????
                      • Gość: Werdan Re: Apatia weekendowa na forum IP: *.petrotel.com.pl 25.02.02, 21:27
                        Raczej brak nowych, ciekawych watkow.
                        A do tych starych juz mi sie nie chce wracac.
                        • Gość: Naka Re: Apatia weekendowa na forum IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 26.02.02, 08:12
                          Znudziło mi się czytanie wciąż tego samego wątku. Ale widzę , że wraca "stara
                          gwardia" - Hiubi się odezwał ( a propo kolejki, czy ja kupiłeś czy nie? )
                          Werdan częściej sie wpisuje, tylko Duszek gdzieś nam zaginął w obłokach ???? no
                          i Maciek z ta karaibska przgodą - miło sie czytało - czekam na szczegóły?? Naka
              • roman_j Re: Apatia weekendowa na forum 26.02.02, 09:01
                Wiosna już była. Teraz zima nadrabia zaległości i tak będzie...aż do lata. :-)))
                • rene2 Re: Apatia weekendowa na forum 27.02.02, 19:09
                  Forum siadło. To straszne!
    • roman_j Re: Apatia weekendowa na forum 02.03.02, 12:40
      I znów weekend i znów apatia...i nawet bliskość 9000. wpisu nie robi na nikim
      wrażenia. :-(
      • hiubi Re: Apatia weekendowa na forum 02.03.02, 14:35
        A ja bym zrobił obowiązkową przerwę na forum. Zerknijcie za okno! Słońce tak
        super świeci, że każdy powinien przynajmniej na chwilkę się wyrwać od monitora
        i na spacerek!!! No a później obowiązkowo przed monitor i sprawozdanie na
        froum złożyć.
        DZWONEK!!! przerwa
        • roman_j Re: Apatia weekendowa na forum 02.03.02, 21:31
          No i gdzie to sprawozdanie, Hiubi? Nie zahaczyłeś gdzieś po drodze o jakiś
          lokal? :-))) Jest już po 21.00, więc pora już raczej nie sprzyja spacerom,
          temperatura też nie jest najwyższa, więc czas zasiąść do klawiatury. Z ciepłą
          herbatką. :-)
          • hiubi Re: Apatia weekendowa na forum 03.03.02, 00:25
            niestety lokal zamknęli mi przed nosem ;-))
            A serio, to jakoś samemu mi się na dłuższe spacerki nie chciało iść. A
            ponieważ jestem sam na weekend zatem wybrałem się tylko do kilku okolicznych
            sklepów i to był cały mój spacerek. Dodam, że nic nie kupiłem, co wydaje mi
            się dobrą nowiną, gdyż stan mojego konta nie zmalał przy tym przynajmniej ;-))

Ale jak jutro będzie taka sama pogoda, to już jestem umówiony na dłuuuuugi
            spacerek - ale z niego sprawozdania już nie bedzie ;-))
            • Gość: Maciek Re: Apatia weekendowa na forum IP: *.tnt6.montreal.qb.da.uu.net 03.03.02, 01:32
              Hiubi
              To nie jest fair !! Ja ze swoich wakacji na Kubie zrobilem dokladne sprawozdanie; a Ty juz
              dzis definitywnie i kategorycznie zapowiadasz, ze z twojego jutrzejszego spacerku
              sprawozdania nie bedzie, hmm :)) czyzby cala tajemnica lezala w tym, ze nie chcesz nam
              zdradzic jakimi sciezkami chodzi sie na TAKIE spacerki :))
              • hiubi Re: Apatia weekendowa na forum 03.03.02, 23:01
                No niestety spacerku nie było. Chociaż rano wszystko zapowiadalo się dobrze:
                było słoneczko, wiaterku zero, sniego też nie. Więc myślałem, że bedzie OK,
                ale nic z tego. Około 13 słoneczko skryło się za chmurki i zrobiło się szaro i
                jakoś zimno (choć temperatura bez zmian, ale bez słonka, to jakoś inaczej).
                No więc nowego sprawozdania tak czy inaczej nie będzie...
                A co było zamiast spacerku, to już moja (słodka) tajemnica ;-)
    • Gość: Maciek Re: Apatia weekendowa na forum IP: *.tnt6.montreal.qb.da.uu.net 03.03.02, 01:54
      Biorac pod uwage weekendowa apatie, mam wrazenie, ze zadne z ponizszych kryteriow
      okreslajacych ANONIMOWEGO E-MAILOHOLIKA nie aplikuje sie do bywalcow naszego
      forum. Niemniej sugeruje te krotka lekturke.
      Oto symptomy :
      - Budzisz sie o godzinie 3 w nocy, zeby pojsc do lazienki i wracajac zatrzymujesz sie przy
      komputerze, aby sprawdzic poczte.
      - Nazywasz swoje dzieci Aol, Kropkakom, Kropkanet
      - Wylaczasz modem i masz uczucie strasznej pustki jakby wlasnie cie rzucila dziewczyna.
      - Spedzasz wieksza czesc podrozy samolotem z laptopem na kolanach, a dzieckiem w
      schowku na bagaz reczny.
      - Smiejesz sie z ludzi majacych modem 14,4 kb/s
      - Piszac tekst na dowolny temat, wstawiasz "com" po kazdej kropce.
      - Nie mozesz zadzwonic do mamy, bo ona nie ma modemu.
      - Mowisz taksowkarzowi, ze mieszkasz na 123.florianska/dom.html
      - Przekrecasz glowe o 90 stopni kiedy sie usmiechasz.
      - Po przeczytaniu tej wiadomosci natychmiast wysylasz ja do przyjaciela ( a nawet kilkuset)

Jesli chociaz jeden z powyzszych punktow aplikuje sie do ciebie, powinienes udac sie do
      specjalisty od uzaleznien !!!

• roman_j Re: Apatia weekendowa na forum 03.03.02, 09:38
        Nawet więcej niz jeden punkt odnosi sie do mnie, dlatego wkrótce za Twoją rada
        udam się do specjalisty...od komputerów, żeby poprawić parametry połączenia z
        Siecią. :-))))
        • Gość: Naka Re: Apatia weekendowa na forum IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 03.03.02, 16:32
          Dzisiaj była niesamowita noc : najpierw o północy Duszek rozrabiał, potem
          księżyc nie dawał spać a rano jak sie obudziłam to powitała mnie bielutka pani
          Zima ??? Czy ktoś odczuł tej nocy działanie magii ????? Naka
          • hiubi Re: Apatia weekendowa na forum 03.03.02, 23:12
            Pewnie, że odczuliśmy. Przecież to my czarowaliśmy... u mnie w pokoju
            świeczkami "pachniało" jeszcze długo - mimo przewietrzenia ;-))
            A rano też coś dziwnego... zwykle śpię jak suseł do 12, a tu dziś 10 i się
            budzę wyspany. Dziwne, bo wczoraj po tych czarach późno poszedłem spać. Może
            to jest sposób, żeby nie tracić tyle dnia na sen - magia.
            Ktoś może wie, czy są organizowane jakieś kursy w tej dziedzinie? Bo niby już
            trochę potrafimy, ale trochę profesjonalizmu by się przydało.

PS.
            A no i niech nikt (z tych "cennych" osób) lepiej już teraz nie znika
            niezapowiedzianie z forum, bo jak nam się go nie uda wywołać podczas seansów,
            to jeszcze zaczniemy klątwy rzucać i dopiero będzie ;-))
            • Gość: Duch Do Hiubiego IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 04.03.02, 00:45
              Przeciez masz w Lodzi jedyne studia w tej dziedzinie, a i spotkan
              zainteresowanych tematem jest tam bez liku, wiec dobrze popytaj i znajdziesz,
              tylko czy Ty na pewno tego szukasz, na to pytanie odpowiedzia jest sztuka???
              Duch ulubieniec swieczek i nocnych wycieczek :).
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka