Dodaj do ulubionych

hawaje-zapłata przez internet

IP: 195.20.110.* 07.05.08, 15:29
Witam

Wybieram się na Hawaje i chcę kupić bilet z portalu np kayak lub
innego = bilet lot + hotel, czy zapłacę vizą z Polski?
Obserwuj wątek
    • Gość: frequentflyer Re: hawaje-zapłata przez internet IP: 80.241.133.* 07.05.08, 20:42
      a kayak coś sam sprzedaje czy tylko porównuje różne oferty i przekierowuje na
      inny portal? takim go pamiętam, ale mogę źle pamiętać.
      co do "lub innego", na orbitz nie kupisz, na expedia tak, na travelocity czasem.
      na to mi wygląda.
      zresztą pytanie jest tendencyjne. jeżeli visa wypukła, OK, jeżeli electron,
      wyjdzie albo nie, zależy od banku który ją wydał.
      • Gość: Kamilka Re: hawaje-zapłata przez internet IP: 195.20.110.* 08.05.08, 08:57
        dzięki FF ale nie o wypukłość chodzi. Skoro nie mogę kupować z
        Polski w amerykańskich sklepach internetowych to obawiam się że
        mogę też nie kupić na portalu lub w liniach lotniczych hawajskich.
        Dlatego pytam :)
        • frequentflyer Re: hawaje-zapłata przez internet 08.05.08, 10:41
          kupować w amerykańskich sklepach internetowych z Polski możesz jeśli dostawa na
          adres w Stanach. w przypadku biletów lotniczych dostawy na ogół już nie ma bo
          prawie wszystkie są elektroniczne, natomiast są różne inne komplikacje. o ile
          np. na southwest, spirit, jetblue i alaska airlines bilety z polski kupowałem
          bez problemu, to już AA i CO stwarzały problemy a NW odsyłał na stronę KLM. a na
          portalach - jak pisałem. ostatnio najlepiej mi się kupuje na expedii.
          • Gość: Kamilka Re: hawaje-zapłata przez internet IP: 195.20.110.* 08.05.08, 12:05
            Zatem DZIĘKI.
            • Gość: arnie Re: hawaje-zapłata przez internet IP: 78.133.177.* 08.05.08, 13:11
              Kupowałem na expedii,natomiast na orbitz nie ma opcji
              Polska.natomiast expedia często zawyża ceny lub zaniża,trzeba
              posprawdzać.Kupowąłem na expedii bilet na maui z honolulu na aloha
              airlines-aloha padły-expedia sie calkowice wypięła-nie zwraca kasy
              za bilet.
              • frequentflyer Re: hawaje-zapłata przez internet 08.05.08, 13:20
                gdybyś kupił bezpośrednio od aloha, też by przepadło. dlaczego expedia, albo
                agencja na Krakowskiej, miałaby zwracać z własnych pieniędzy - ładnym gestem
                byłby jedynie zwrot prowicji. na tym polega bankructwo. a życie bywa okrutne.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka