Gość: mysza IP: *.xdsl.centertel.pl 09.06.10, 21:56 Janicki 2 członek zarzadu Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kubera Andrzej Miszczyński: Nie szukajcie drugiego dna IP: *.xdsl.centertel.pl 09.06.10, 22:10 Panie Miszczyński Mam nadzieję,że będzie Pan skuteczniejszy/ w Hand Medzie Pan się skompromitował!!!!! Panie Zajączkowski Dlaczego Pan oddał funkcję prezesa Hand Medu Miszczyńskiemu? Panowie dość obłudy!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bez dna Re: Andrzej Miszczyński: Nie szukajcie drugiego d IP: *.plock.mm.pl 09.06.10, 22:20 bez szukania drugiego dna pewne jest że klub będzie pod dnem mam nadzieję że za rok będziesz pan pamiętał o swoich dzisiejszych słowach Odpowiedz Link Zgłoś
handballforever Andrzej Miszczyński: Nie szukajcie drugiego dna 09.06.10, 22:35 aha no i zaczęło się, jest już pierwszy ''uprzejmy''. Kozaku jak masz jaja to przedstaw się z imienia i nazwiska,jak nie to zamilcz na wieki. Panie Andrzeju nie ukrywam że informacja o obięciu przez Pana funkcji prezesa napawa mnie optymizmem. W Nowej Wiśle powieje profesjonalizmem. Proszę nie zważać na komentarze sfustrowanych ziomków trzech zer, niech Pan robi swoje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Jaka bedzie nowa nazwa i nowy herb? IP: *.069.c71.petrotel.pl 09.06.10, 22:35 bo nowy podmiot nawet prawnie nie moze korzystac z obecnego herbu. chyba ze reczna wezmie ten a nozna dostanie historyczny ale gdzie tam ozog by pozwolil by bylo cos po mysli kiboli Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adrianna880 Andrzej Miszczyński???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.10, 23:05 Były piłkarz ręczny z mucha w nosie, tak o nim mówili koledzy. Dziś prezes Wisły. Gył GAnc, Kępczyński, Kubera, Matusiak, Ożóg jest teraz NISZCZYŃSKI. RATUSZ ODKRYŁ DRUGIE DNO> Po tym dlamnie nie sensacyjnym odkryciu (od dawna w pewnych kręgach było wiadomo, że Szczucki i Niszczyński to jedna graba). A grabie grabią do siebie. Nowy prezes już wie, że hala to siedziba nowej spółki, tylko by wam tyłki nie odmokły na tej betonowej posadzce. A może i dachu na hali nie będzie bo główny wykoanwca od firmy chce obniżenia kosztów pokrycia dachu szmatą by ci aż o 30 % obniżyli cenę zakrycia dachu. Jak się uda to Jean Michale Jare zagra na laserach, bio bez dachu będzie to bezpieczne. Ale do Wisły. Mam pytanie czy Wisła to nowy podmiot prawa handlowego (tak preferowany przez obecnego prezydenta i jego zastępców) kontrakt publiczno-prywatny? kilku panów? Mysza weź do roboty swoje brata ZYGE. On zawsze miał klase. Idziemy na pewno w dobrym kierunku? Tomka Palucha już prawie na parkiecie nie ma, Adaś Wiśniewski chyba wyląduje w Dubaju a z nim Zołotenko. Wusztera też wyrzucicie jak wcześniej Marszałka Andrzeja i Niedzielskiego Artura. I weźcie jakiegoś murzyna do gry to więcej kibiców płci żeńskiej wpadnie ciemnoskurego zawodnka pooglądać. I Mysza w przyszłości nie sidaj koło Illi bo możesz tego mocno pożałować, on tak jak i ja po prostu niegy cię nie lubiliśmy. Po latach eksperymentów mamy nowego, ułożonego prezesa co się zna najlepiej na porcelanie i na sporcie. A co ze stadionem czy znów tureckiego biznesmana do Płocka zaprosicie by galerię handlową na miejscu stadionu pobudował. Nie zapomnijcie o waszym koledze Polimmenii, w koncu teren obok Orenu tam jadą co dzien do pracy i z pracy ludzie z kasą. rok 2010 najgorszym rokiem w histori płockiego sportu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zkontry do ''adrianny880'' IP: 109.243.61.* 10.06.10, 07:42 Parę słów do gościa o nicku ‘’adrianna880’’. Powiedz mi kolego kim ty jesteś? Bo już sam pedalski Nick wskazuje że jakimś frustratem. Prawdopodobnie jesteś piłkarzem Wisły w stanie spoczynku. Człowieku ogarnij się,żyjemy w XXI wieku,nadchodzi nowa era prowadzenia klubu. Wiem że dla ciebie to coś niezrozumiałego.Człowiek twojego pokroju, który przez wiele lat żyje w marazmie i na układach doznaje szoku czytając takie informacje. Wiadomym jest że A.Miszczyński będzie miał zarówno zwolenników jak i ludzi którzy będą mu rzucać kłody pod nogi.Tak było zawsze.Czy to prezesem był Ganc,Dmoszyński,czy Kubera. Ale dla mnie kibica Wisły który od 30 lat chodzi na halę najważniejsze jest dobro mojego klubu. I wiem że wybór A.M na prezesa sekcji piłki ręcznej jest dobrym wyborem. Nie jest dla mnie ważne czy jest on królem porcelany,czy importerem szmateksu. Dla mnie liczy się że facet ma wizję na prowadzenie tego klubu a co za tym idzie poprawę wizerunku sportowego jak i marketingowego. Nawet nie chcę pomyśleć w jakim miejscu znalazła by się Wisła za 2-3 lata,gdyby nic się nie zmieniło w obecnych strukturach organizacyjnych. Szkoda że tacy ludzie jak ty,przekładają własne animozje oraz żale z przeszłości ponad ogólne dobro klubu. Miszczyński zaczyna pracę z czystą kartą,na rozliczenia przyjdzie czas za rok. W tej chwili dajmy facetowi w spokoju pracować. A ty ‘’adrianno880’’ cóż, nie wiem co ci doradzić,może połóż się na wale i czekaj na fale. Jednak gdyby twoja frustracja sięgnęła zenitu możesz jechać do Włocławka i jeb…ąć się z tamy do Wisły. Zapewniam cię że nikt nie będzie za tobą płakał.Amen Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karol bielecki Andrzej Miszczyński: Nie szukajcie drugiego dna IP: 212.160.172.* 10.06.10, 08:03 teraz już jestem niemal pewien, że Wisła nie odzyska w najbliższym sezonie tytułu. Zrobiono zakupy na niewłaściwe pozycje i przegramy walkę z Vive. JEstem pesymistą. I nie chce mi się już chodzić na mecze. dobranoc forever Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: to ja Andrzej Miszczyński: Nie szukajcie drugiego dna IP: *.xdsl.centertel.pl 10.06.10, 08:36 WSTYDZIŁ BY SIE PAN PANIE MISZCZYNSKI TYMI KOMENTARZAMI SWOIMI BYŁ PAN ZEREM, A TARAZ WIELKI BAJKOPISARZ WIELI PREZES ,NO I ZENUJACY PIŁKARZ BYŁY. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KAT Andrzej Miszczyński: Nie szukajcie drugiego dna IP: *.xdsl.centertel.pl 10.06.10, 08:50 MISZCZYŃSKI,SZCZUCKI I SIEMIATKOWSKI I JESTEŚMY MISTRZAMI POLSKI I WYGRYWAMY LIGE MISTRZÓW.JUHHHHA HA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znajomy Re: Andrzej Miszczyński: Nie szukajcie drugiego d IP: 188.33.173.* 13.06.10, 00:33 Trio doskonale,ale do robienia interesow i to nie zawsze uczciwych/o czym najlepiej powinien wiedziec Pan Szczucki-mlody ale zaradny/wiec raczej pilka reczna dlugo nie odsyska w Plocku swojej renomy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A NO Andrzej Miszczyński: Nie szukajcie drugiego dna IP: *.xdsl.centertel.pl 10.06.10, 08:51 ALE KUBERA W BRAMCE I MAMY WSZYSTKO. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ze wzgórza Andrzej Miszczyński: Nie szukajcie drugiego dna IP: *.plock.mm.pl 10.06.10, 09:03 Hehehe i juz zaczyna sie leczenie kompleksow na forum wyborczej.Posmiewisko z siebie tylko robicie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nie dla PiS Andrzej Miszczyński: Nie szukajcie drugiego dna IP: 94.254.240.* 10.06.10, 10:47 co nie którym nie na rękę,skończy się ciepły ku... dołek,trzeba się wziąść do uczciwej pracy, no i jeszcze na jesieni przegrane wybory także nawet ziomale z ratusza nie pomogą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oko Andrzej Miszczyński: Nie szukajcie drugiego dna IP: *.089.c86.petrotel.pl 10.06.10, 14:09 Andrzeju, powodzenia.Nie zwracaj uwagi na głosy frustratów, malkontentów ubranych w garnitur "pretensji".Tak trzymaj.Powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pytanie wizja i cv??? IP: *.plock.mm.pl 10.06.10, 16:29 Jakiś frustrat napisał Dla mnie liczy się że facet ma wizję na prowadzenie tego klubu a co za tym idzie poprawę wizerunku sportowego jak i marketingowego. Pytanie: gdzie można się z tą wizją zapoznać i jakimi metodami będzie realizowana? Pytanie: gdzie można się zapoznać z życiorysem pana Miszczyńskiego. Pytanie: jakie okoliczności i jakie powody zadecydowały że pan Miszczyński został wybrany? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nick Andrzej Miszczyński: Nie szukajcie drugiego dna IP: 188.33.136.* 10.06.10, 16:53 kolegę powyżej odsyłam do blogu A.M nafciarze.pl/news/blog-a-m-lepsza-prawda-niz-nieoficjalne-informacje-36-588 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hey Andrzej Miszczyński: Nie szukajcie drugiego dna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.10, 17:37 Widać że rodzinka Andrzeju fajnie pisze, bo tylko dobre komentarze to grunt to rodzinka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zks Andrzej Miszczyński: Nie szukajcie drugiego dna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.06.10, 17:54 Niszczyński a nie Miszczyński wspólnie z najgorszym obok OŻOGA Prezesem,który zniszczył piłke czyli JANICKIM,będą teraz kombinować jak sprowadzić do zera ręczną. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ałtorrr Andrzej Miszczyński: Nie szukajcie drugiego dna IP: *.049.c82.petrotel.pl 10.06.10, 19:45 Kozak w necie - ci... w świecie! Tak można podsumować wszystkie gorzkie żale anonimowych cwaniaków jeżdżących po Panu Miszczyńskim. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: milewski Andrzej Miszczyński: Nie szukajcie drugiego dna IP: *.xdsl.centertel.pl 10.06.10, 22:19 przepraszam Was Płocczanie www.nie.com.pl/art9966.htm Odpowiedz Link Zgłoś
adrianna880 Andrzej Miszczyński: Nie szukajcie drugiego dna 10.06.10, 22:57 do kolegi "zkontry" Drogi kolego nie jestem flustratem, życie układa mi się super. Ale jak widzę jak zarządzający Wisłą ludzie wpychają tam swoich kolejnych kolesi, to żółć mnie zalewa. Dlaczego nożni i ręczni grają w koszulakchz log firmy Vectra która już od dłuższego czasu, podobno nie daję środkó finansowych na klub? Masz rację może handlować porcelaną czy szmateksem, jak to robi prezes klubu ViVa Kielce. Tak jak np. wójt gminy Łąck przed laty wybudował halę sportową na któej od lat grała Wisła Płock w piłkę ręczną w europejskich pucharach. widać kolego, że jesteś osobiście zaangażowany w obronę swoje guru, który jako były zawodnik dunskiej (jak dobrze pamietam) ligi ściągał z innymi szefami ręcznej trenera-pajaca Jansena, którego póżniej kazali Zajączkowskiemu go zwolnić, bo sami nie mogli mu w oczy spojrzeć, a może odpowiesz mi dlaczego Madsen z dwoma prawnikami wpadł do Wisły i ile kasy wisła mu musi zapłacić? Możemy się spierać ale walczmy na argumenty a nie na obrażajmy się, bo uwież ani ja nie jestem twoim przciwnkiem ani ja twoim. Chyba że jesteś z PiSu to rozumię, w tej partii co jakiś czas wierzą w co innego. Umarł król niech żyje król. ale w Wiśle Płock nozni niech się modlą by jakaś I ligowa drużyna nie dostała licencji, a ręczni niech budują silny zespół na naszej młodzieży, jak to robiłą od lat. Jak powiedzieć tym młódym ludziom, że w zespole Płocka nie zagrają, bo nasi kupują gwiazdy, tylko zapominają dodać, że minionej epoki. I jeszcze jedno, skąd M(N)iszczynski wie, że hala będzie należała do nowopowstajćej spółki (aż tak bardzo jest wtajemniczony nowy prezes)?? zadziwjające, hali brak a już ją dzielą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: młody62 Do Gosć zkontry IP: *.plock.mm.pl 11.06.10, 13:40 Trochę rozwagi i chłodnej oceny sytuacji gościu by Ci się przydało .Próbujesz usprawiedliwiać nowy "stary"zarząd używając inwektywów pod adresem innych osób na forum.Przeczytaj jak do tej pory wszystkie komentarze ze zrozumieniem i dojdziesz do wniosku ze te wszystkie ruchy kadrowe to jedna wielka granda i nabijanie nas kibic ów w ładnie mówiąc butelkę.Przesledz nazwiska nowej słki (Izmajłowicz,Miszczyński itd.} ludzie którzy do tej pory patrzyli i doradzali oficjalnie lub nie sa nadal graczami tylko zmieniono im stanowiska dla zmydlenia oczu.Skandynawski zaciąg ,który nastał w Wiśle to czyj pomysł jak myślisz A jeśli chodzi samego Myszę to gloryfikacja polega tylko na tym ze nam wszystkim kibicom zależy na jak największym sukcesie i dlatego rządzacy to wykorzystują kręcąc przy tym swoje machlojki bawiąc się pieniedzmi Orlenu.Dlaczego w VIVE tego niema bo Bertus krótko za.........trzyma gosci nie opodoba się to won o to co powinno się robić z takimi pseudo działaczami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaro Andrzej Miszczyński: Nie szukajcie drugiego dna IP: 109.243.24.* 11.06.10, 14:55 Ludzie spokojnie! Skąd w was tyle zawiści? Przecież Miszczyński nie zaczął jeszcze nawet pracować a wy już chcecie go rozliczać? Jeżeli nie on to kto,proszę podajcie swoje kandydatury. Widzę że jest w Płocku grupa ludzi która nigdy nie będzie zadowolona. I choćby prezesem miał zostać Jezus Chrystus to też doszukiwalibyście się drugiego dna że jest przekręt z wodą mineralną którą zamienił w wino. Nożna jest już utopiona, ratujmy co się da aby za 2 lata nie stało sie to samo z ręczną. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znajomy Re: Andrzej Miszczyński: Nie szukajcie drugiego d IP: 188.33.173.* 13.06.10, 00:57 do jaro to nie zawisc,ale znajomosc tych ludzi,jesli Miszczynski ma obok siebie Szczuckiego,to uczciwdego dazenia do podniesienia rangi pilki recznej nigdy nie bedzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciek Andrzej Miszczyński: Nie szukajcie drugiego dna IP: *.187.c76.petrotel.pl 11.06.10, 15:09 zobaczcie jaki hardcore na tym nowym portalu www.city024.pl/ fajnie i konkretnie,naprawde Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andrzej k. Ożóg do recznych Orlenu Płock!!?? IP: *.090.c84.petrotel.pl 14.06.10, 15:59 Podobno superprezes Ożóg ma zostać przeniesiony do Klubu Piłki Ręcznej Orlen Płock. Jak by go zwolnili to musieliby zapłacić mu odszkodowanie, a poza tym boją się bo facio ma sporo do powiedzenia na temat Wisły i stosunkach w niej panujących. Dlatego to śmierdzące jajo podrzucą ręcznym,przecież z nimi żył w zgodzie,nie wyzywali go nawet.... :/ Do końca kontrktu podoi jeszcze kasę,a że nic dobrego z tego nie będzie to niewazne. Serdeczne wyrazy współczucia szypiorki, Miszczyński i Ożóg. Matko jedyna co za masakra...... Ciekawe natomiast kto za Ożoga u nożnych,podobno Małowiejski, Wiącek i Mariusz Kaliwoda ma dostać szansę. Ciekawe czy sie zgodzi? Odpowiedz Link Zgłoś