Dodaj do ulubionych

Wojciech Hetkowski rozbił swoje miasteczko

22.09.10, 21:14
Ciesze się, że wrócił Pan do polityki! Proszę niech Pan wygra te wybory i zacznie wreszcie rozwijać to miasto! Milewski w oczach wielu płocczan jest skreślony, PO w Płocku jest żałosna - kłócą się i nie mają żadnych możliwości wystawienia dobrego kandydata, Pan Stuzik wiadomo, że staruje ponownie na marszałka.

Panie Hetkowski - proszę nie odpuszczać i pogonić Milewskiego z ratusza!
Płock zasłużył na dobrego prezydenta, który będzie szanował ludzi!
Obserwuj wątek
    • Gość: muzykant Re: Wojciech Hetkowski rozbił swoje miasteczko IP: *.2.116.22.user.mdi.pl 22.09.10, 21:26
      no fajnie było...
      jak się przejeżdżało obok to muzyczka bum-ta-ra-ra grała,
      wreszcie trochę rozrywki i folkloru podczas stania w korku,
      jak dla mnie - rewelacja :)
    • Gość: sic Wojciech Hetkowski prezydentem wszystkich Płocczan IP: *.151.c86.petrotel.pl 22.09.10, 21:35
      Brawo Panie Wojtku!
      tak trzymać, jest Pan porządnym i uczciwym człowiekiem, takiego Prezydenta nam trzeba!
      Tych łapówkarzy z Ratusza trzeba pogonić!
      • Gość: darek Re: Wojciech Hetkowski prezydentem wszystkich Pło IP: *.hstntx.fios.verizon.net 23.09.10, 01:23
        Uczciwy? Falszerstwo wyborcze to najwieksza zbrodnia przeciw demokracji!
        • roman_j Re: Wojciech Hetkowski prezydentem wszystkich Pło 23.09.10, 09:08
          Gość portalu: darek napisał(a):

> Uczciwy? Falszerstwo wyborcze to najwieksza zbrodnia przeciw demokracji!

Zgadzam się z Tobą w prawie całej rozciągłości. Jest tylko jedno ale. Pan Hetkowski został prawomocnie uniewinniony w sprawie tej zbrodni, więc nie wiem, na podstawie czego kwestionujesz jego uczciwość? Wiem natomiast, dlaczego. Ze strachu. ;-))
      • Gość: Obserwator Re: Wojciech Hetkowski prezydentem wszystkich Pło IP: *.ip.netia.com.pl 23.09.10, 09:19
        Tylko wielce naiwna osoba może pisać takie głupoty. To że został uniewinniony bo nie było materialnych dowodów, to nie znaczy że nie maczał w tym rąk. Oczywiście, że robili to ludzie za jego wiedzą i przyzwoleniem. Chyba nikt nie uwierzy, że chcieli mu zrobić niepodziankę - niewidzialna ręka - to już było.
        • roman_j Re: Wojciech Hetkowski prezydentem wszystkich Pło 23.09.10, 09:43
          No cóż. Ja się opieram na łatwych do sprawdzenia faktach, więc nazywasz mnie osobą naiwną. Ty opierasz się na swoim chciejstwie i uważasz się za osobę poważną. No cóż, każdy niech sam oceni, które podejście jest właściwe.
          I jeszcze dwa pytania:
          1. Czy jeśli Ciebie sąd uniewinniłby z jakiegokolwiek zarzutu, a wokół głoszono by, że jesteś winien, a nie udowodniono Ci winy tylko z braku dowodów, to uważałbyś, że Ci, którzy Cię posądzają, mają prawo to robić? Ciekaw jestem Twojej odpowiedzi.
          2. Na ile dokładnie znasz sprawę, o której piszesz? Rozumiem, że przynajmniej zapoznałeś się z całością akt zarówno z prokuratury, jak i z sądu i wyrobiłeś sobie na tej podstawie odmienną opinię niż miał ją sąd. Czy tak? Jeśli bowiem znasz sprawę tylko z mediów, plotek, rozmów, forum, itp., to nie masz podstaw, żeby rozstrzygać o czyjejś winie czy niewinności.
          • tomas7771 Re: Wojciech Hetkowski prezydentem wszystkich Pło 23.09.10, 16:43
            roman_j napisał:

> :
            > 1. Czy jeśli Ciebie sąd uniewinniłby z jakiegokolwiek zarzutu, a wokół głoszono
            > by, że jesteś winien, a nie udowodniono Ci winy tylko z braku dowodów, to uważ
            > ałbyś, że Ci, którzy Cię posądzają, mają prawo to robić? Ciekaw jestem Twojej o
            > dpowiedzi.
            >
            >

ze zwykłej poczciwości nie wracałbym na miejsce zbrodni z uśmiechem na ustach ;)
            • roman_j Re: Wojciech Hetkowski prezydentem wszystkich Pło 24.09.10, 07:34
              tomas7771 napisał:

> ze zwykłej poczciwości nie wracałbym na miejsce zbrodni z uśmiechem na ustach ;)

Nawet w sytuacji, gdybyś tej zbrodni, którą Ci zarzuca jakaś część opinii publicznej, w rzeczywistości nie popełnił?
              No i nie udzieliłeś jeszcze odpowiedzi na moje drugie pytanie.
              • tomas7771 Re: Wojciech Hetkowski prezydentem wszystkich Pło 26.09.10, 10:35
                roman_j napisał:

> tomas7771 napisał:
                >
                > > ze zwykłej poczciwości nie wracałbym na miejsce zbrodni z uśmiechem na us
                > tach ;)
                >
                > Nawet w sytuacji, gdybyś tej zbrodni, którą Ci zarzuca jakaś część opinii publi
                > cznej, w rzeczywistości nie popełnił?
                > No i nie udzieliłeś jeszcze odpowiedzi na moje drugie pytanie.
                >

tak nawet ale to względy moralne, honorowe o czym czerwona hołota nigdy nie miała pojęcia ;)

a na drugie pytanie mogę Ci tak odpowiedzieć.. całe towarzystwo przebywające z nim na czele z niejaką opatrzyk zostało skazane on nie bo według sądu nie było dowodów... ale jak to sąd powiedział " Nie przekreśla to faktu, że mógł wiedzieć o fałszerstwie, ale dowodów na to nie ma - uzasadniał sąd. " hehehe o czym tu dyskutować?

• Gość: wader Re: Wojciech Hetkowski prezydentem wszystkich Pło IP: *.plock.mm.pl 06.10.10, 23:55
                czytam roman_j i kulna wlos mi się na dupie jeży tobie chlopie to już konkretnie odpie...ło. Jest jeszcze w prawie karnym taki cus jak sprastwo kierownicze ew. i takie tam inne bzdety, ale do meritum Twój uczciwy i oczyszczony z zarzutów whetki siedział za stołem niczym mafioso wśród bandy gangsterów z wyrokami i sprawami w toku. Rozróżnijmy na zimno prawo karne od opinii społecznej, praw moralnych itd itp W krajach o normalnej demokracji i o jasnych zasadach taki cłowiek jak wh natychmiast tj w dniu ujawnienia czynu i na zawsze zniknął by z życia publicznego. A istniał by w świadomości jako przekład hańby. Np zamiast mówić zesrałem się to by mówili zhetkowałem się w gacie. A ty kulwa nacytałeś się jakiś pielolonych dyrdymałów i teraz powtarzasz. Jesteś hipokrytą romanie_j.
                • roman_j Re: Wojciech Hetkowski prezydentem wszystkich Pło 07.10.10, 07:48
                  Gość portalu: wader napisał(a):

> Jest jeszcze w prawie karnym taki cus jak sprastwo kierownicze ew. i takie tam inne bzdety,

W prawie karnym jest jeszcze dużo więcej paragrafów. Jest też wymóg udowodnienia winy. I to niezależnie od tego, jaki paragraf się bierze pod uwagę, i co na temat winy lub niewinności sądzi gawiedź, której jesteś reprezentantem. :-))

> Rozróżnijmy na zimno prawo karne od opinii społecznej, praw moralnych itd itp

A rozróżniaj, rozróżniaj. Widzę, że masz z tym kłopot, bo próbujesz prawo karne zrównywać m.in. z opinią społeczną, a raczej z opinią własną, przynajmniej w zakresie oczekiwanych konsekwencji. :-))

> W krajach o normalnej demokracji i o jasnych zasadach taki cłowiek jak wh natychmiast tj
                  > w dniu ujawnienia czynu i na zawsze zniknął by z życia publicznego.

Znasz takie kraje? Podaj kilka przykładów. W jakich krajach człowiek oskarżony i uniewinniony znika na zawsze z życia publicznego na życzenie swoich oponentów? Podaj też przykłady osób, które w ten sposób zniknęły, bo inaczej Twoje okraszone wulgaryzmami wypowiedzi będą tylko pustosłowiem człowieka sfrustrowanego możliwością porażki wyborczej człowieka, z którym wiążą Cię silne więzy emocjonalne (i może nie tylko emocjonalne). :-))
            • Gość: wp.do tomas: Re: Wojciech Hetkowski prezydentem wszystkich Pło IP: *.072.c90.petrotel.pl 26.09.10, 20:31
              O jakiej mówisz zbrodni,skoro p. Hetkowski został oczyszczony z zarzutów. Ja zagłosuje na Pana W.Hetkowskiego oraz wielu ludzi,których znam/którzy są zagorzałymi zwolennikami PIS/.
              • tomas7771 Re: Wojciech Hetkowski prezydentem wszystkich Pło 27.09.10, 11:11
                Gość portalu: wp.do tomas: napisał(a):

> O jakiej mówisz zbrodni,skoro p. Hetkowski został oczyszczony z zarzutów.
                > Ja zagłosuje na Pana W.Hetkowskiego oraz wielu ludzi,których znam/którzy są
                > zagorzałymi zwolennikami PIS/.

twoja sprawa.. jest niby demokracja i każdy ma prawo głosować nawet na najgorszego łobuza ;) całe szczęście pamięci rozsądnych ludzi nie da się wymazać :)) a i taka uwaga nie pisz pan bo ten ktoś napewno woli być tytułowanym "towarzysz"
                • roman_j Re: Wojciech Hetkowski prezydentem wszystkich Pło 27.09.10, 17:36
                  tomas7771 napisał:

> całe szczęście pamięci rozsądnych ludzi nie da się wymazać :))

To znaczy, że jeśli jesteś człowiekiem rozsądnym, to pamiętasz hasło pana Milewskiego sprzed 8 lat o powstrzymaniu dalszego zadłużania miasta? I co w świetle tego hasła sądzisz dziś o słowności pana Milewskiego, rozsądny człowieku? :-))
                  • tomas7771 Re: Wojciech Hetkowski prezydentem wszystkich Pło 27.09.10, 20:55
                    roman_j napisał:

> tomas7771 napisał:
                    >
                    > > całe szczęście pamięci rozsądnych ludzi nie da się wymazać :))
                    >
                    > To znaczy, że jeśli jesteś człowiekiem rozsądnym, to pamiętasz hasło pana Milew
                    > skiego sprzed 8 lat o powstrzymaniu dalszego zadłużania miasta? I co w świetle
                    > tego hasła sądzisz dziś o słowności pana Milewskiego, rozsądny człowieku? :-))
                    >

to że tego nieudacznika czas się skończył ale jako rozsądny człowiek nie zamierzam wchodzić z deszczu pod rynnę dodatkowo zardzewiałą ;)
          • Gość: Rodak [...] IP: *.adsl.inetia.pl 23.09.10, 20:20
            Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
            • Gość: do rodakagfdfgdgdg Re: Wojciech Hetkowski prezydentem wszystkich Pło IP: 91.212.223.* 23.09.10, 20:27
              konkrety poetko ukochana.Konkrety proszę.To co napisałaś to ..........
              • wiera25 Re: Wojciech Hetkowski prezydentem wszystkich Pło 26.09.10, 00:32
                Słuchaj !!! na takie oszczerstwa trzeba mieć dowody, a to co piszesz to zwykła paplanina ...pomyśl nieraz zanim coś napiszesz..
            • roman_j Re: Wojciech Hetkowski prezydentem wszystkich Pło 24.09.10, 07:41
              Na miejscu prezydenta Hetkowskiego wniósłbym do prokuratury wniosek o ustalenie Twoich personaliów, o ile to, co piszesz jest nieprawdą (a tak zakładam).
              Napisałeś bzdurę, co łatwo wykazać. Jak myślisz, ile głosów można zdobyć obiecując ludziom wypuszczenie z więzień członków ich rodzin? Jeśli miałaby by to być liczba mająca mieć znaczenie dla wyniku wyborów, to trzeba by tak obietnic złożyć setki. Dla jednego głosu nie warto by się fatygować, bo zabiegi, które trzeba by podjąć, by się z takiej obietnicy wywiązać, wymagałyby czasu i zaangażowania niewspółmiernego do "zysku" w postaci głosu.
              Właściwie nie powinienem nawet tego wyjaśniać, bo w mojej ocenie konfabulujesz, ale może na forum jest jakaś garstka naiwnych, którzy Ci uwierzą i dlatego warto im pokazać, jak absurdalny jest Twój zarzut.
              • Gość: taak Re: Wojciech Hetkowski prezydentem wszystkich Pło IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.10, 08:33
                roman_j napisał:

> Na miejscu prezydenta Hetkowskiego wniósłbym do prokuratury wniosek o ustalenie
                > Twoich personaliów, o ile to, co piszesz jest nieprawdą (a tak zakładam).

Panie Romanie, o ile mi wiadomo tytuł prezydenta zachowuje się dożywotnio tylko w przypadku prezydenta kraju, nie miasta. Więc albo jest pan jasnowidzem (oby nie), albo konfabuluje nie mniej niż pozostali uczestnicy tego spektaklu.
                Swoją drogą to ciekawe, jak łatwo omamić ludzi - wystarczy wytykać błędy innym. Myślicie, że prezydentura oparta na kampanii negatywnej będzie lepszą od takiej, która przedstawia konkretne propozycje rozwoju miasta? Co zrobi Hetkowski jeśli przez jakiś przypadek wygra, miasteczko eurocity bez noclegów?
                • roman_j Re: Wojciech Hetkowski prezydentem wszystkich Pło 24.09.10, 08:42
                  Gość portalu: taak napisał(a):

> Panie Romanie, o ile mi wiadomo tytuł prezydenta zachowuje się dożywotnio tylko
                  > w przypadku prezydenta kraju, nie miasta.

Rozumiem, że razi Pana to, że piszę "prezydent Hetkowski", ale muszę Pana zmartwić, że o ile wiem, nie ma na to żadnego przepisu, a jest to tylko pewna konwencja. Zresztą nawet gdyby był na to przepis, nikt nie może mi zabronić tytułować określone osoby w taki sposób, jak uznam to za stosowne, a fakt, że kogoś może to razić, jest problemem tego kogoś, nie moim. :-))

> Więc albo jest pan jasnowidzem (oby nie), albo konfabuluje nie mniej niż pozostali
                  > uczestnicy tego spektaklu.

Proszę sprawdzić sobie znaczenie słowa "konfabulacja", bo używa go Pan w kontekście w jakim ono się zupełnie nie sprawdza. I choć oczywiście ma Pan do tego prawo, ale ryzykuje Pan to, że nie zostanie zrozumiany lub wręcz ośmieszy swoją wypowiedź.

> Myślicie, że prezydentura oparta na kampanii negatywnej będzie lepszą od takiej, która
                  > przedstawia konkretne propozycje rozwoju miasta?

Prezydenturę opartą na kampanii z definicji może prowadzić, choć nie powinien, tylko urzędujący prezydent, więc to pytanie jest w ogóle pozbawione logiki.
                  • Gość: taak Re: Wojciech Hetkowski prezydentem wszystkich Pło IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.10, 08:59
                    roman_j napisał:
                    > Proszę sprawdzić sobie znaczenie słowa "konfabulacja", bo używa go Pan w kontek
                    > ście w jakim ono się zupełnie nie sprawdza. I choć oczywiście ma Pan do tego pr
                    > awo, ale ryzykuje Pan to, że nie zostanie zrozumiany lub wręcz ośmieszy swoją w
                    > ypowiedź.

Sądziłem, że jedną z przyczyn pana omyłki może być "wspomnienie rzekome" aktualnej wygranej pana Hetkowskiego.

> Prezydenturę opartą na kampanii z definicji może prowadzić, choć nie powinien,
                    > tylko urzędujący prezydent, więc to pytanie jest w ogóle pozbawione logiki.

A ja sądzę że kampanię opartą na prezydenturze może z definicji prowadzić tylko urzędujący prezydent, a nie odwrotnie :->
            • Gość: wp.dogościa Rodak Re: Wojciech Hetkowski prezydentem wszystkich Pło IP: *.072.c90.petrotel.pl 26.09.10, 20:37
              Drogi gościu,jeżeli masz takie informacje, zgłoś szybko do niezależnej prokuratury.
    • Gość: givenchy Re: Wojciech Hetkowski rozbił swoje miasteczko IP: *.182.c71.petrotel.pl 22.09.10, 21:43
      byłam, widziałam, rozmawiałam, bezposrednia rozmowe z hetkowskim polecam kazdemu - facet zyskał w moich oczach. ma duza wiedze o miescie i pomysł na wiele spraw - poza tym jest poprostu fajny.
      • Gość: amnezja Re: Wojciech Hetkowski rozbił swoje miasteczko IP: *.plock.mm.pl 22.09.10, 21:48
        "Najprawdopodobniej postoi tu do 5 grudnia, bo nie zakładam wygranej w pierwszej turze - śmieje się kandydat SLD"
        ach te drugie tury... ;)
        pamiętamy, pamiętamy.
    • Gość: pesel Re: Wojciech Hetkowski rozbił swoje miasteczko IP: *.uk2net.com 22.09.10, 21:45
      ta, dziś rozbił miasteczko, jutro z miasta zrobi znowu swój folwark. Panie Wojtek starzy płocczanie pamiętają, a pesel jeszcze Pana popamięta...
      • tomas7771 a czy 22.09.10, 21:49
        będzie można tam coś dodrukować?? :)))
        • Gość: kibolek > będzie można tam coś dodrukować?? :))) IP: *.plock.mm.pl 22.09.10, 22:05

no niby nie, ale wiesz... ;))))
    • Gość: gość Re: Wojciech Hetkowski rozbił swoje miasteczko IP: *.027.c67.petrotel.pl 22.09.10, 21:52

Pan Hetkowski miał już swoje 5 minut.Ludzie czy Wy nie widzicie??????????????????????Hetkowski zarobił złoty sedes .bo to za jego panowania rozstrzygnięto ten problem.
      I on się jeszcze pcha na prezydenta Płocka??????????????
      Bez honoru człowiek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!111
      Ten człowiek nie ma prawa być naszym prezydentem!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      Za Milewskiego dużo się zrobiło w Płocku.
      Nie czarujmy się ,to za Milewskiego most został podświetlony, to za MIlewskiego zostało tyle wyremontowanych ulic,to za Milewskiego drogi dojazdowe do mostu są zrobione!!!!!!iA inne ulice? Wyremontowane teraz?
      JA będę głosowała na Milewskiego!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      Za jego panowania najwięcej się działo w Płocku.
      Milewski górą!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: wodnik [...] IP: *.centertel.pl 22.09.10, 21:57
      • Gość: Mario Re: Wojciech Hetkowski rozbił swoje miasteczko IP: *.043.c83.petrotel.pl 22.09.10, 21:58
        Idź osóbko spać. Tylko weź jakieś tabletki przed snem! Słoty sedes to dostał Milewski, a Pan Hetkowski po wielu latach prób innych doprowadził inwestycję nowego mostu do startu! A Milewski zapomniał o drogach dojazdowych. Co za Milewskiego się zmieniło? Kononowicz więcej by zrobił przez 8 lat!

KONIEC MILEWSKIEGO!
        HETKOWSKI NA PREZYDENTA!

koniec i kropka.
        A PO niech się w Płocku nie pogrąża i może lepiej jak nie wystawią kandydata....
      • Gość: Marek Re: Wojciech Hetkowski rozbił swoje miasteczko IP: *.097.c81.petrotel.pl 22.09.10, 21:58
        Czy to prawda to co widziałem ?????????????www.youtube.com/watch?v=uocUpoR7ixk....https://www.youtube.com/watch?v=vYIYUgh_77M&feature=related
        • Gość: sant [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.10, 22:06
      • Gość: zeńbok Re: Wojciech Hetkowski rozbił swoje miasteczko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.10, 22:01
        Tia! Oświetlenie mostu za 4 miliony. Duma Płocka i Trzepowa. Zamiast tego byłoby jedno przedszkole. Istny geniusz.300 milionów długu a teraz skomli do sld żeby poparło jego obligacje bo na pensje nie bedzie miał. I 5000 miejsc pracy. Zabrakło ludzi w Płocku zeby je obsadzić i musial pojechać do Chin zeby sciągać robotników bo nie ma kto robić. Geniusz! zaglosuje na niego i wy...lam z Płocka gdzie pieprz rosnie. Martwcie sie dalej sami.Tylko Miro
      • Gość: Piotr Re: Wojciech Hetkowski rozbił swoje miasteczko IP: *.043.c83.petrotel.pl 22.09.10, 22:01
        Właśnie! Hetkowski miał swoje 5 minut czyli niecały rok prezydentury, a poradził sobie z największym wówczas problemem komunikacyjnym Płocka - rozpoczął budowę nowego mostu!!
        Milewski miał tych minut kilkadziesiąt i psuje wszystko czego się dotknie! Nie radzi sobie z tym. Czy chcemy prezydenta na tabletkach na głowe??

Panie Hetkowski - liczę na Pana!!
      • Gość: do gościa Re: Wojciech Hetkowski rozbił swoje miasteczko IP: *.146.130.185.nat.umts.dynamic.eranet.pl 22.09.10, 22:20
        Niestety Milewski nie górą, tylko wodą, razem z molo w stronę tamy.
        I ty śmiesz pisać brednie, że za Milewskiego dużo się działo? Chyba w Bankach jak zaciągał kredyty!
      • roman_j Re: Wojciech Hetkowski rozbił swoje miasteczko 23.09.10, 09:11
        Gość portalu: gość napisał(a):

> Pan Hetkowski miał już swoje 5 minut.

A pan Milewski miał 8 lat. I wystarczy. Może więc warto dać prezydentowi Hetkowskiemu trochę więcej czasu, żeby można było potem uczciwie porównywać dorobek obu panów. :-))
      • Gość: ice Re: Wojciech Hetkowski rozbił swoje miasteczko IP: *.centertel.pl 23.09.10, 09:45
        Dlaczego Twoja wypowiedź bardzo przypomina przemówienia z trybun pierwszomajowych w czasach kiedy uczestnictwo w tzw. pochodzie było obowiązkowe nawet w szkołąch?
    • adrianna880 Hetkowski rozbił się na terenia Krakowskiego 22.09.10, 21:57
      To wyraźna współpraca Senatora z Prezydentem.
      Krakowski stawia na nowo stary układ, dlaczego?
      A wode ligocensko i paczki z banku żywności też rozdajecie wspólnie?
      Hetkowski robi dobrą kampanię, ale czy w grudniu nie będzie już mrozów?
      Krakowski trzyma ze Struzikiem i Hetkowski, z kim jeszcze.
      Wyborcza też robi niezłą kampanię WH tak jakby były to artykuły na zamowienie, zresztą o czy ta gazeta ma napisać. Jak byli na hali i robili zdjęcia że hala już ma siedzenia to po ich wyjściu siedzenia zostały zdemontowane, niech wpadną dziś w nocy dadzą w łapę ochronie i zrobią gołą halę, którą mają tylko otworzyć na Jarrea a potem całą mają ją robić dalej.
      A dziś ESKA na zamówienie ratusza gadała cały dzień, że hala ma być gotowa na czas.
      Jak ci z ratusza przegrają wybory to będą mieli wielkie problemy.
      • Gość: obojetnoscdosc Re: Hetkowski rozbił się na terenia Krakowskiego IP: *.zone5.bethere.co.uk 23.09.10, 10:18
        Moze by tak juz nastapil koniec korupcji i ukladow w PLOCKU? moze zupelnie do wymiany wszystkie szczeble pseudowladzy?Miasto w sumie bogate,ale gdzie nie spojrzec to bieda!DORABIAJA SIE TYLKO cI CO PRZY KORYTACH!Zapewne w Polsce tak jest, ale moze skonczyc z tym pora!Hetkowski do wladzy?, no moze jednak juz by sie odsunal w cien, pora na inne,ale sprawiedliwe twarze!
        • Gość: płocczanin Re: Hetkowski rozbił się na terenia Krakowskiego IP: *.plock.mm.pl 23.09.10, 10:26
          Hetkowski ponownie puścił na Forum swój SZTAB ORWELLOWSKI.
          Piszą sami do siebie. Pełno ich a jakoby nikogo nie byłoo....
      • Gość: plocker jak ci nie wstyd człowieku?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.10, 10:17
        czy pan naprawdę myśli ,że płocczanie to jakaś banda tępych baranów? że nie pamiętamy oszustwa które odbiło się echem po całej Polsce? teraz pan zgrywasz wielkiego bohatera i wystawiasz tą swoją czerwoną gębę. każdy wie żeś pan aparatczyk i wielki "kolesiarz"
      • Gość: tfu widze ze cały sztab odpisuje i nadmuchuje komenty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.10, 10:21
        ile wam zapłacili żałosne ludki za to komentowanie na gw? widac ze specjalnie tak tworzycie atmosfere niby zainteresowanie panem H. mimo usilnych prób ludzie nie są głupi..myśle ze wybiora na pewno nie miloszenke i nie czerwonego barona.. tylko kogos trzeciego i oby tak sie stalo
    • Gość: ha! Re: Wojciech Hetkowski rozbił swoje miasteczko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.10, 22:03
      Hetkowski może zostać co najwyżej prezydentem swojego małego miasteczka namiotowego :-D
      • tomas7771 proponuję 22.09.10, 22:07
        do atrakcji dołączyć tańczącą opatrzyk na stole do przeboju discopolo " Wojtek robić? " :)))
        • Gość: menel Re: proponuję IP: *.adsl.inetia.pl 22.09.10, 22:23
          Gość: givenchy napisała :

> byłam, widziałam, rozmawiałam, bezposrednia rozmowe z hetkowskim polecam kazdemu - > facet zyskał w moich oczach. ma duza wiedze o miescie i pomysł na wiele spraw .

Z polecenia chętnie skorzystam, wybieram się tam - po cichu też liczę na spotkanie z kandydatem i chwilę rozmowy o problemach Płocka.
      • Gość: teresa Re: Wojciech Hetkowski rozbił swoje miasteczko IP: *.146.130.185.nat.umts.dynamic.eranet.pl 22.09.10, 22:23
        ALE ZAZDDROŚCICIE!!!!!!!
        Ja również odwiedziłam - przez przypadek - tzw. miasteczko i bardzo mi się spodobało. Atmosfera świetna, klimat jak w najlepszej rodzinie i napewno odwiedzę jeszcze nie raz.
        Panie Hetkowski, pomysł świetny. Powodzenia!
    • zawsze.jan2000 [...] 22.09.10, 22:19
    • Gość: dfgdd Re: Wojciech Hetkowski rozbił swoje miasteczko IP: 80.48.4.* 22.09.10, 22:26
      to teraz już wiem co to za namiot, bo gdy widziałem dziś przechodząc to pomyślałem po prostu, że jakiś nowy cyrk do płocka przyjechał.
      • Gość: amnezja Re: Wojciech Hetkowski rozbił swoje miasteczko IP: *.plock.mm.pl 22.09.10, 22:35
        bo to jest cyrk. Z Rudolfem czerwononosym Reniferem
      • Gość: andzia Re: Wojciech Hetkowski rozbił swoje miasteczko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.10, 22:37
        Magda albo nie pij albo okulary sobie spraw nowe, a njlepiej jedno i drugie. Ślepota to ciężka choroba i nie frustruj się bo zobaczysz jeszcze parę hitowych wystrzałów.
      • Gość: do dfgdgfhfhfhjffj Re: Wojciech Hetkowski rozbił swoje miasteczko IP: *.c154.petrotel.pl 23.09.10, 00:31
        bardzo prosiliśmy o unikanie przedawkowania słońca.Efekty widać.A tak na poważnie do wszystkich wyborców.Drodzy Państwo dziś macie dylematy na kogo głosować.Ja takich dylematów nie mam.Nie mają ich także ci co czasami zaglądali na sesje rady miasta.Ktoś powiedział,że namiot ,który rozbił Pan Hetkowski to cyrk.Cyrk to w najlepszym tego słowa znaczeniu znajduje się w sali obrad rady miasta.Jest klaun i baletnica.Jest pogromca zwierząt.Jest dyrygent orkiestry.Jest trefniś.Jest słodka sierotka/co to nie wie jak głosować jak nie powiedzą jak ma głosować/.A nad wszystkim czuwa " derektor" cyrku.Czasami zatrudniani są aktorzy zewnętrzni ale zawsze posłuszni "derektorowi"/wszak to on daje gaże/.Najsmutniejsze jest to,że chcemy czy nie chcemy musimy utrzymywać to całe towarzystwo od siedmiu boleści.Najciekawsze z tego cyrku są relacje dziennikarzy.Żałujcie ,że nie bywaliście na tych wydarzeniach.
        • Gość: Czerwony Dee Facto IP: *.class147.petrotel.pl 23.09.10, 12:10
          Czerwone świnie
          Wszyscy jesteście ludźmi stalinizmu

Tworem chorej, wypaczonej perspektywy świata

Wy stanowicie elitę komunistów

Dla władzy każdy z was zabija brata

Teraz piszecie książki i twierdzicie

Że każdy z was był tylko małym pionkiem

Krzyczycie wciąż o prawach demokracji

Lecz my pamiętamy o waszej okupacji

Wynoście się z naszego kraju

Bo my tu nie chcemy takich jak wy

Nasz kraj jest tylko krajem dla ludzi

A nie dla jakichś czerwonych świń

Bo my tu nie chcemy takich jak wy

Nasz kraj jest tylko krajem dla ludzi

A nie dla jakichś czerwonych świń

Zawsze będziecie ludźmi stalinizmu

Kreatorami krwawego systemu

Chociaż ci nowi wybaczają wam bezprawnie

W naszym imieniu

Zawsze będziecie ludźmi stalinizmu

Wyszkolonymi mordercami

Dlatego nie ma tu dla was miejsca

Bo wy jesteście zwykłymi zdrajcami

Bo my tu nie chcemy takich jak wy...
          • Gość: teresa Re: Dee Facto IP: *.146.58.83.nat.umts.dynamic.eranet.pl 23.09.10, 20:31
            Wolę być czerwoną świnią jak głupkiem z PIS-u. I to właśnie PIS mi uświadomił, że gdyby głupota umiała latać, to napewno byście byli albatrosami!!!!!!!
    • Gość: heter Re: Wojciech Hetkowski rozbił swoje miasteczko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.10, 22:44
      > Płock zasłużył na dobrego prezydenta, który będzie szanował ludzi!

I będzie to każdy. Byle nie Hetkowski.

Apropos... Skoro się już rozbił i zrobił swoje miasteczko to może sobie przecież zostac tam jego prezydentem ;)
      • Gość: slaw Re: Wojciech Hetkowski rozbił swoje miasteczko IP: *.058.c70.petrotel.pl 22.09.10, 22:55
        Na szczęście dla płocczan W Hetkowski zostanie prezydentem Płocka
      • Gość: wojciech hetkowski Re: Wojciech Hetkowski rozbił swoje miasteczko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.10, 22:58
        Jeden z ciekawszych głosów w akcji "Porozmawiajmy o Płocku" :).
        Obiecuję , że powaznie przeanalzuję Twoją, heterze propozycję :).
        Obiecuję ! Zapraszam jutro pd namiot i pozdrawiam serdecznie!
        • Gość: daria [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.10, 01:26
        • Gość: yanyo [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.10, 01:39
      • Gość: przyczajony_mason Re: Wojciech Hetkowski rozbił swoje miasteczko IP: 91.212.223.* 23.09.10, 08:57
        Mógłbym napisać każdy, tylko nie MILOSZENKO. Ale popatrzmy na kandyadatów: Miloszenko - zmora Płocka i tragedia dla miasta i jego mieszkańców. Oby jak najszybciej zapomniano o jego "dokonaniach". Struzik - wcale nie zamierza być prezydentem, to tylko tzw. lokomotywa wyborcza dla PSL - i dobrze, bo PSL to najbardziej zachłanna partia jak była kiedykolwiek w hiostorii Polski. Nowakowski - nauczyciel polonista. Sorry, ale w Płocku potrzebny jest fachowiec, a nie amator. Tym bardziej, że nauczyciele to budżetówka i roszczeniówka w jednym. Gdyby PO wystawiło Gapińską - to byłby jeszcze realny wybór. Hetkowski - fachowiec (temu mogą zaprzeczać tylko nawiedzone mohery i fundamantaliści z PiSuaru), znający się na tym o co się ubiega, oczyszczony z zarzutów, które pwno będa wyciągać moherowi pseudointeligenci -(Miloszenko sfałszował w tym roku wybory płocczanina roku na co są niepodważalne dowody i co opublikowała GW, a MM's nawet nie zaprzeczył). Więc nawet drogą eliminacji wychodzi HETKOWSKI. I żadne argumenty PiSlamistów i POpaprańców nie są w stanie zmienić faktów.
        • roman_j Re: Wojciech Hetkowski rozbił swoje miasteczko 23.09.10, 09:17
          Gość portalu: przyczajony_mason napisał(a):

> Struzik - wcale nie zamierza być prezydentem, to tylko tzw. lokomotywa wyborcza dla PSL

Jako kandydat na prezydenta żadną lokomotywą nie jest. Gdyby startował do Rady Miasta, to co innego. Na tej zasadzie lokomotywą był w poprzednich wyborach pan Milewski i pewnie w tych też planuje nią być. Gdyby nie to, to PiS miałby klub w Radzie Miasta mniej liczny.
      • Gość: Ice Re: Wojciech Hetkowski rozbił swoje miasteczko IP: *.centertel.pl 23.09.10, 10:08
        > > Płock zasłużył na dobrego prezydenta, który będzie szanował ludzi!

Jak czytam wasze wpisy na forum, to nie jestem pewien czy faktycznie zasłużyliście na dobrego prezydenta.

Ustawienie namiotu jest, IMHO, doskonałym pomysłem. Pokazuje że autor pomysłu potrafi myśleć kreatywnie i nieszablonowo, umożliwia zaprezentowanie Kandydatowi na Prezydent swojej otwartości na problemy innych ludzi oraz zaprezentowanie swojch zdolności managerskich (organizacja wspomnianych w artykule "eventów").
        Tymczasem treść wielu powyższych wpisów stara się ten pomysł wstawić w wykrzywione zwierciadło.
        Jeśli nie stać szanownych oponentów na obiektywizm, nie wspominając o lepszym pomyśle na kampanię wyborczą swojego kandydata to czy macie prawo do tego by twierdzić że zasłużyliście na dobrego Prezydenta???
        IMHO - nie, nie zasłużyliście.
        I wszyscy ci którzy tym co się dzieje w mieście się nie interesują widząc jedynie kawałek chodnika przed swoją klatką schodową - także nie zasłużyli.
        Jeśli dodać do tego tych co w ogóle nie chodzą na wybory można obiektywnie stwierdzić że PŁOCK NIE ZASŁUGUJE NA DOBREGO PREZYDENTA !!!
    • Gość: ktos Znowu beda przekrety !!!!!! IP: *.zep.com.pl 23.09.10, 07:25

Spoko Hetek wygra bo znowu sfalszuje wybory !!!!!!!!!!!!! :)))
      • Gość: płocczanin Hetkowski i jego .... miasteczko IP: *.146.57.15.nat.umts.dynamic.eranet.pl 23.09.10, 07:52
        Tak gwoli słuszności, to nieraz słyszałem od działaczy SLD, że Hetkowski wypowiadał się dość pogardliwie i bardzo pretensjonalnie o Płocku jako o miasteczku gdzieś na Mazowszu.
        Może rzeczywiście trzeba go zostawic przy tym namiocie.
        Gwoli prawdy jednak, to nie Hetkowski rozpoczął budowę mostu nowego, ale Jakubowski jako prezydent.
        Przez rok Hetkowski nie zrobił w Płocku nic, kompletnie nic, więc nie rozumiem skąd te peany zachwytu na jego osobą.
        Stara zasada mówi, że nie wchodzi się drugi raz do tej samej rzeki i wiadomo, że nie uda mu się przebrnąć przez wybory.
        Ciekawe kto i dlaczego finansuje jego kampanię, bilbordy od marca, teraz miasteczko....
        Bardzo interesujące byłoby poznać budżet jego kampanii ale i tych przedkampanijnych działań.
        • Gość: sldek Re: Hetkowski i jego .... miasteczko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.10, 09:41
          Gość portalu: płocczanin napisał(a):

> Tak gwoli słuszności, to nieraz słyszałem od działaczy SLD, że Hetkowski wypowi
          > adał się dość pogardliwie i bardzo pretensjonalnie o Płocku jako o miasteczku g
          > dzieś na Mazowszu.
          > Może rzeczywiście trzeba go zostawic przy tym namiocie.
          > Gwoli prawdy jednak, to nie Hetkowski rozpoczął budowę mostu nowego, ale Jakub
          > owski jako prezydent.
          > Przez rok Hetkowski nie zrobił w Płocku nic, kompletnie nic, więc nie rozumiem
          > skąd te peany zachwytu na jego osobą.
          > Stara zasada mówi, że nie wchodzi się drugi raz do tej samej rzeki i wiadomo, ż
          > e nie uda mu się przebrnąć przez wybory.
          > Ciekawe kto i dlaczego finansuje jego kampanię, bilbordy od marca, teraz miaste
          > czko....
          > Bardzo interesujące byłoby poznać budżet jego kampanii ale i tych przedkampanij
          > nych działań.

Dobrze idioto , ze nie słyszałeś, że mówił gdzieś w jakimś dzikim kraju na Czarnym Lądzie albo w Buku-Buku. Lecz sie !
      • Gość: AAA Wybory to fałszuje Miloszenko. IP: 91.212.223.* 23.09.10, 08:59
        Wide wybory płocczanina roku.
        • Gość: do AAA Re: Wybory to fałszuje Miloszenko. IP: 91.212.223.* 23.09.10, 15:59
          no własnie jak to było z wyborami Płocczanina Roku.Kto fałszował?.Gazeto do dzieła.Tematów niewygodnych dla tej ekipy sporo.Do dzieła państwo redaktorostwo.
    • Gość: skarbnik Re: Wojciech Hetkowski rozbił swoje miasteczko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.10, 09:05

Most zaczęli do spółki Krzywousty. Jakubowski i Milewski.
      Hetkowski tylko spędził ludzi nad Wisłę i zorganizował happening.
      Ludzie czy w waszych głowach jest jakaś tama dla wsazej głupoty i zawiści:www.hetkowski.pl/multimedia,10

Milewski byle uliczki nie może wyremontowac na czas ale głosujcie na niego. Bedzie mógł wziąć jeszcze poza obligacjami 70 mln złotych kredytu potem do Płocka wkroczy prokurator i komisarz. Kasy starczy jeszcze na jakieś max półtora roku. Głosujcie na Milewskiego.
    • Gość: do obserwatora Re: Wojciech Hetkowski rozbił swoje miasteczko IP: *.187.c84.petrotel.pl 23.09.10, 09:06
      Można być złym prezydentem przez 8 (osiem ) lat, a dobrym prezydentem przez 1 ( jeden ) rok. A oszuści pis-maki nadal swoje. Dość straconych dla Płocka dwóch kadencji i 8 lat.
    • Gość: menel Re: Wojciech Hetkowski rozbił swoje miasteczko IP: *.adsl.inetia.pl 23.09.10, 09:10
      Za to niewątpliwy oszust i chachment MM jest jak najbrdziej cacy i nikomu jego szachrajstwa nie mogą przeszkadzać i wadzić - przecież wyspowiadał się i dostał rozgrzeszenie, więc o co się rozchodzi?!?!?!
      • Gość: pamiętam mileś! Re: Wojciech Hetkowski rozbił swoje miasteczko IP: *.plock.mm.pl 23.09.10, 09:46
        To proste! Kochają MM bo rozdawał na prawo i lewo zlecenia. Wywalił z UMP wszystkich niewygodnych i wprowadzili profesjonalne zarządzanie. Przykład? proszę... super skład w Wydziale Inwestycji. Kierownik załatwia sprawy za wykonawców. Ale operatywny!
        Urbanistyka i architektura ledwo zipią - świetny dyrektor o zerowym pojęciu - podobno architekt błehehehehe!
        Geodezja... - szkoda gadać, szkoda ludzi.
        Gospodarka Komunalna - szkoda mi tych ludzi z taką wiedzą i doświadczeniem(tracić taki potencjał).
        Zmarnowane lata i potencjał ludzki!!!
    • Gość: ICE Re: Wojciech Hetkowski rozbił swoje miasteczko IP: *.centertel.pl 23.09.10, 09:42
      cyt: "Obiecał, że jeśli wygra, to przewodniczącym komisji rewizyjnej, która patrzy na ręce prezydentowi, uczyni przedstawiciela swojego rywala z drugiej tury wyborów."

To brzmi bardzo przekonująco...
      • Gość: bubel Re: Wojciech Hetkowski rozbił swoje miasteczko IP: *.plock.mm.pl 23.09.10, 09:48
        Struzik? On się raczej nie zgodzi:)
        • Gość: naszsraj Re: Wojciech Hetkowski rozbił swoje miasteczko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.10, 10:02
          Jasion się zgodzi i to bedzie git dla Płocka:) Wąski będzie jemu doradzał ! Przypilnują całą radę.
          • Gość: śmieszek [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.10, 10:16
    • Gość: Patriot Hetkowski - człowiek bez wstydu IP: 91.212.223.* 23.09.10, 11:27
      ...ależ ten człowiek nie ma wstydu...
      • Gość: volvo Re: Hetkowski - człowiek bez wstydu IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 23.09.10, 12:37
        wstydu to nie ma milewski - jak mozna spieprzyc tyle rzeczy i jeszcze kandydowac ponownie..facet nadaje sie do pchania karuzeli.
        • Gość: puegot Re: Hetkowski - człowiek bez wstydu IP: *.adsl.inetia.pl 23.09.10, 13:00
          masz rację - MM w sam raz nadaje się na galernika na karuzeli na wesołym miasteczku
          • Gość: menel Niech wygra najlepsza kandydarura! IP: *.adsl.inetia.pl 23.09.10, 13:36
            Ja co prawda wyraźnie nie sympatyzuję z pewnymi orientacjami politycznymik, niektóre nawet ostro krytkuję i na pewno nie porprę jządnego z ich kandydtów. ALe nie wiem jeszcze kogo ostatecznie poprę w I rundzie. Będę się kierować wyłącznie kryteriami merytorycznymi z punkt widfzenia ineresu miasta tak ja rozumiem i definiuję.
            Niech wygrywa najlepsza kandydatura.
            Odnośnie radnych stosuję dokładnie te same kryteria - wybór na radnego ma nobilitować, to fotele radnych nie mogą dostać się w przypdkowe ręce, te fotele powinny być dostępne tylko dla ludzi z kwalifikacjami pozwlającymi im z pożytkiem dla miasta wywiaząć się z tej funkcji. O rządzacej większości w obecnej radzietej powiedzieć tak, nijak się nie da.
    • caaspian Wojciech Hetkowski rozbił swoje miasteczko 23.09.10, 13:27
      Byłam na spotkaniu. Dowiedziałam się dzięki temu, że najpoważniejsze problemy to brak miejsc pracy, układ komunikacyjny Płocka i komunikacja miejska.' Wow - to bez spotkań z ludźmi tego nie widać? Skąd Pan jesteś, na pewno z Płocka?
    • Gość: oko Re: Wojciech Hetkowski rozbił swoje miasteczko IP: *.139.c81.petrotel.pl 23.09.10, 14:14
      Pasuje do Płocka jak ulał, taki podobny do Broniewskiego...
    • homo-mendax Wojciech Hetkowski rozbił swoje miasteczko 23.09.10, 20:30
      ..........Wojtku,,,,,,Ty sie nie wygłupiaj z druga tura-tylko zbierz pospolite ruszenie i sprez sie-by pierwsza tura była ostatnia.
      Wiesz jak duzo ciepłych i zyczliwych sobie emocji wywołujesz-NIE SPIEPRZ TEGO-A OBRÓĆ W DOBRO WSPÓLNE
      -Twoje-bo godny czlowiek na godnym zasiadzie stolcu
      -Nasze-bo miasto odetchnie głebiej-przeZ dobrego gospodarza zarzadzane.
      Wielu ludzi oferowało swoja -Tobie -pomoc-skorzystaj z niej-radze jak przyjacielowi.
      Kazdy kto ma jakikolwiek pomysł-i deklaruje oddanie swojego głosu-jest Twoim sprzymierzeńcem............................

Nie ma we mnie nienawiści do ludzi-ale pora juz by PanMM w ciszy i zdala od ratusza delektował sie swoimi osiagnieciami.Moze nie okażą sie one wówczas AŻ TAK WIELKIE?
    • Gość: RODAK Re: Wojciech Hetkowski rozbił swoje miasteczko IP: *.adsl.inetia.pl 23.09.10, 20:32
      Ludzie kochani! Hetkowski kupil wtedy wybory. Pamiętam jak dziś! Znajomy przyszedł do mojego dobrego kumpla, który ledwie skończył 18rok życia, prosząc aby zagłosował w wyborach na Hetkowskiego. Wygrana miała gwarantować proszącemu osobnikowi wyjście z wiezienia jego brata!

Psioczycie na Milewskiego, a niestety nikt nie zaprzeczy faktom. Tyle inwestycji nie było za żadnego prezydenta! Fakt miał wpadki, ale nie myli się ten, który nic nie robi! Facet jest prospołeczny, a Hetkowski ?? Hetkowski to jeden wielki korupcjonista! Jak można ufać jego pseudo szczerym intencjom! Ile lewych interesów za poprzedniej prezydentury narobił?? A czy Mirek zagarnął coś dla siebie?? Wisły Płock też już dawno by nie było. Fakt poziom sportowy podupadł, ale czego się spodziewać po piłkarzykach w białych kołnierzykach. Polska kopana jest na dnie, a Płock jest totalny zaściankiem futbolowym. Sam jestem kibicem piłkarskim, boli ale szczera prawda!
      • Gość: menel Re: Wojciech Hetkowski rozbił swoje miasteczko IP: *.adsl.inetia.pl 23.09.10, 20:49
        Gość portalu: RODAK napisał(a):

> Psioczycie na Milewskiego, a niestety nikt nie zaprzeczy faktom.

tak masz rację, fakty mowią bezlistośnie, że M.Milewski to wyjątkowy poparaniec i zrobił kupę goowna dla Płocka a nie inwestycji!!!!
        Gdybyś przynajmniej matołku wiedział co oznacza słowo inwestycja, to u Milewskiego mógłbyś za eksperta od zagranicznych wyrazów robić, bo on sam ani jego przydupas Kolczyński do dzisiaj nie wiedzą co oznacza inwestowanie i inwestycja.
      • Gość: do rodakagfhgfhfhf Re: Wojciech Hetkowski rozbił swoje miasteczko IP: 91.212.223.* 23.09.10, 21:26
        proszę o więcej tych nowości.Są świetne te twoje wpisy.Rob tak dalej proszę bardzo.Twoje teksty są świetne.Na pewno osiągną cel.Brawo za wysokie merytoryczne uzasadnienia.Pisz więcej i jeszcze więcej.
        • Gość: vc Re: Wojciech Hetkowski rozbił swoje miasteczko IP: *.adsl.inetia.pl 23.09.10, 21:31
          co cie tak zabolało ?
          • Gość: menel Re: Wojciech Hetkowski rozbił swoje miasteczko IP: *.adsl.inetia.pl 23.09.10, 22:17
            Pan Wojciech Hetkowski przyjąl mnie na audiencji i wysłuchał, ja również posłuchałem z zainteresowaniem i należnym szacunkeim.
            Bez zaskocznenia dla żadnej ze stron, okazało się, że nasze oceny sytuacji i diagnozy są zbieżne do tego stopnia, że aż pokrywają całkowicie się, choć wyrażamy to czasem różnym językiem, co się rozumie samo przez się .
            Będą prowadzenie dalsze działania w imię interesu ogółu i dobra wspólnego
            • Gość: żanna Re: Wojciech Hetkowski rozbił swoje miasteczko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.10, 23:51
              Ja też tam byłem. Sympatyczny facet i nie głupi
            • Gość: płocczanin Re: Wojciech Hetkowski rozbił swoje miasteczko IP: *.plock.mm.pl 23.09.10, 23:56
              No i co Folwark wypuszczony? Grupa działa? Stacja nowa ?
              • Gość: do płocczanina Re: Wojciech Hetkowski rozbił swoje miasteczko IP: *.c154.petrotel.pl 24.09.10, 00:01
                jaki folwark?.Jaka grupa?.Jaka stacja?.Drogi Panie proszę prościej a nie tylko szyfrem znanym tylko Panu.Serdecznie pozdrawiam.
      • Gość: 2 Re: Wojciech Hetkowski rozbił swoje miasteczko IP: *.133.c86.petrotel.pl 24.09.10, 07:53
        Rodaku piszesz bzdury. jeśli masz dowody na swó bełkot to pędż do Prokuratury. Jeśli tego nie zgłosisz sam stajesz się przestępcą bo zatajenie faktów popełnienia przestępstwa to też przestępstwo.
    • Gość: ddggf Re: Wojciech Hetkowski rozbił swoje miasteczko IP: 80.48.4.* 24.09.10, 00:05
      jak dziś w cyrku było? te same klauny występowały, czy może jakiś egzotyczny zwierz na arenę wypuszczony został?
      • Gość: yoda Re: Wojciech Hetkowski rozbił swoje miasteczko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.10, 09:15
        Klauny nie klauny mam to gdzieś ale dobrze gadały . Wolę uśmiechnietego, konkretnego klauna niż głupio uśmiechajacego się cyborga co nic nie ma do powiedzenia.Panie Wopjtku musi go Pan pokonać.
      • wiera25 Re: Wojciech Hetkowski rozbił swoje miasteczko 26.09.10, 01:09
        Tak występował i pożerał takich tępaków jak ty..
    • Gość: gruby Re: hetkowski - jedyny dobry kandydat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.10, 10:27
      Darek nagrajcie dysk z tym fałszywym półkownikiem i posadżcie mirka na stolcu Wilka. Przebijecie Hetka!
    • aksum78 Wojciech Hetkowski rozbił swoje miasteczko 24.09.10, 10:46
      pozdrawiam cyrk oraz klaunow. general eMeMs polegnie w wyborach mam nadzieje:)
    • caaspian Temu Panu dziękujemy od razu 24.09.10, 11:13
      Panu Hetkowskiemu dziękujemy od razu. Ludzie mają długą pamięć :) Lepiej oddaj Pan te pieniądze przeznaczone na kampanię na jakiś cel dobroczynny.
      Żeby nie było - nie jestem zwolenniekiem MM.
      • yangor70 Re: Temu Panu dziękujemy od razu 24.09.10, 11:44
        Ze znanych kandydatów - Hetkowski jest najbardziej marną postacią - okropny w obejściu, udający wielką troskę o miasto i mający niezbyt ciekawe towarzystwo młodych gotowych na każde jego skinienie. Nie oszukujmy się jego wybór to katastrofa dla Płocka. W Płocku przydałby się prezydent spoza układów, któremu naprawdę zależałoby na mieście.
      • Gość: monia Re: Temu Panu dziękujemy od razu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.10, 11:57
        caaspian napisała:

> Żeby nie było - nie jestem zwolenniekiem MM.
        Nie musisz tego pisać . Wszyscy to dokładnie wiedzą.
        • Gość: precz z Lewizną Re: Temu Panu dziękujemy od razu IP: 91.212.223.* 24.09.10, 12:10
          Hetkowski to zgrana płyta. Prezydentem będzie Nowakowski!
          • Gość: inaczej Re: Temu Panu dziękujemy od razu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.10, 13:38
            Nowakowski za głupi i za brzydki. Hetkowski skompromitowany. Milewski wygra na bank.
            • Gość: spacerowicz Re: Temu Panu dziękujemy od razu IP: *.132.c95.petrotel.pl 24.09.10, 13:53
              Wczoraj i owszem było troche zamieszania. Dzis pusciutko, cichutko, zero ludzi - ot stoi sobie cos.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka